![]() |
Cevap: OKUMAYIN....BU GÜNLÜK SİZİN İÇİN DEĞİL.... bugün birşeyler oluyor ... ama tam olarak nedir bilmiyorum... şu aralar sosyalleşme dinliyorum.. topluluk konuşma da.... çenem düştü derler ya.. evde olduğumdan konuşmak yerine yazabiliyorum.. buna da bir deyim bulmak lazım..parmağım zıpladı diyeyim bunada ben.. mausem(farem) bozulduğu için birkaç gündür herşeyi parmak ucuyla yapıyorum... biraz uzun sürüyor... |
Cevap: OKUMAYIN....BU GÜNLÜK SİZİN İÇİN DEĞİL.... işin aslı şu...içim nötr durumda... olumsuz birşey düşünmek istiyorum.. ama yapamıyorum.. hayatı tozpembe görmüyorum.. demek istediğim.. olumsuzluklarıda kucaklıyorum.. olan olmuş ne yapabileceğimize bakalım ... değiştirmek elimde... yeni freans ayarı yapalım... belki yeni yayın daha çok hoşuma gidecek.. denemeden bilemem ki ... gibi bir halim var .. ......O0 ama içimde bir çoşkuda var.. hoplamak zıplamak istiyorum.. gulensmileygulensmiley (ertelemeyi bırak telkini yüzünden sanırım)...malum kütlem fazlaya yerçekimine çok direnemiyorum ..oturuyorum o yüzden.. |
Cevap: OKUMAYIN....BU GÜNLÜK SİZİN İÇİN DEĞİL.... bence sen bu kutlenle cok guzelsin nilsoycuummmm çok takılma bence:) |
Cevap: OKUMAYIN....BU GÜNLÜK SİZİN İÇİN DEĞİL.... Alıntı:
Kütleye çok takılma ablacım zaten bu qazla hoplaya zıplaya aya çıkacan nerdeyse orda hafiflemiş olursun yerçekimi onda birine düşüyo direk. |
Cevap: OKUMAYIN....BU GÜNLÜK SİZİN İÇİN DEĞİL.... yine yanlış yerdesin birader! y789 serkanın günlüğüsü değilki bu! yirim ben senin laz aklınııı! y789 |
Cevap: OKUMAYIN....BU GÜNLÜK SİZİN İÇİN DEĞİL.... sevincliayyyyyyy koptum yaaaaaaaaaa.:Dsevinclisevinclisevincli |
Cevap: OKUMAYIN....BU GÜNLÜK SİZİN İÇİN DEĞİL.... Alıntı:
akınyıldızcım ,burasıda nilsoyun günlüğüüü,bir tek o istemiyo günlüğünün okunmasını çünküsevincli,neyse işin şakası tabii,güzel yürekli arkadaşım benim... |
Cevap: OKUMAYIN....BU GÜNLÜK SİZİN İÇİN DEĞİL.... Nilsoy,slm bu aradakahvesmiley |
Cevap: OKUMAYIN....BU GÜNLÜK SİZİN İÇİN DEĞİL.... selam canlarım... çok tatlısınız ya.. akın yıldızım bukadar karışılıkta redflowers seni serkanın günlüğünde arar durur... sen burdan yazmaya devam et.. bendede siyahçadada hafızada balıklık var ya... b vitaminimiz yokmuşş.. bende terasa b vitamini ektim.. yetişsin sanada yollarımmmmm... sen cafeye gel orda takılalım... çay var.. kahve var... |
Cevap: OKUMAYIN....BU GÜNLÜK SİZİN İÇİN DEĞİL.... Akınyıldız' cım yerim ben senin kırılan kalbini :) ooo67 Vallahi ben bıktım artık kendimi anlatmaya, varın siz anlayın beni. Emir kuluyuz arkadaşlar y789 Forum arkasında eli sopalı birileri var, konular dağıldığı zaman ne yapıyorsunuz diye kovalıyorlar bizi haberiniz yok. Ahhh ahhh neler çekiyoruz biz sevincli Nilsoy'cum kiss3 şekercim. Redflowers'ın iç sesi: Şu yukarıdaki karikatürü cafeye taşısam mı ki acep? Muhalefet ses: Nereye kadar kardeşim, bırak bu sefer dağınık kalsın, adın çıkıyor sonra bak y789 İç ses: Sen de haklısın. Kalsın madem napalım. Adın çıkacağına canın çıksın. Muhalefet ses: Ha şöyleee, yola gel :))) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:18 PM. |