![]() |
Cevap: OKUMAYIN....BU GÜNLÜK SİZİN İÇİN DEĞİL.... Allahım şu yazdıklarımın silinmesinin bir hikmeti vardır inşallah...... herşeyi 2 kez yazmaktan sıkıldım.. ilk yazdığım duygularla yazamıyorum.. kendi düşüncelerimde olsa kopya çekmiş gibi hissediyorum.....girlhahagirlhahagirlhaha EGO(OSSO) yu by mehmet aktarmış( çok sağolsun)258892588925889 okudum az önce ..evren vakti gelince nasılda herşeyi karşımıza çıkartıyor..... domino taşları gibi birbirini tetikliyor..ortaya çıkacak resmi çok merak ediyorum..dusun2inanılmaz birşey ya...... ben kitabı alalı 2 yıl oldu kapağını bile açmadım.. (birde cd vermişlerdi kitapla...)utananadamutananadamutananadamutananada m kendimde var olduğunu düşündüğün güzel ve iyi olan herşey için içten gurur duyar Allaha şükrederdim hep.. meğer ben egoistin biriymişimmmmmmmm.... Allahım daha yiyeceğim tokat varmı??? EGOdan kurtulmak için önce onu olgunlaştırmamız gerekiyormuş ( egomuzu yaşamalıymışız doya doya).. önce canavarı besle sonra öldür.... şu kendimi arıyorum dediğim günlerde boşuna aramışım ben.... aslında BEN yokmuşummmmmm.....ooo67 |
Cevap: OKUMAYIN....BU GÜNLÜK SİZİN İÇİN DEĞİL.... nılsoycuuumm kuzucuuumm sneden bı istegım varrr şu gunluğunun adını değiştir yaww.okumayın dedıkçee bole okuyom durmadan :D acaba ayıp olumu sana gunluğunu ızınsız okudum die:P |
Cevap: OKUMAYIN....BU GÜNLÜK SİZİN İÇİN DEĞİL.... Selam Nilsoy dünden beri okuyorum günlügünü bugün bitirdim sonunda.. Tam olarak okuyup bitirdigim 2. günlük, bu arada tesekkür etmeyi hep unutuyorum, ama bisey olmaz demi, olmaz olmaz.. :) Sen bana cok enerjik geldin nedense, sanki sey gibi önünde acilmasi gereken binlerce kapi var ve sen ilk kapinin önünde duruyorsun ve henüz o kapinin koluna dokunmanin düsüncesiyle, heyecan, korku, umut ve merak iceresindesin. Cesaret, dokun kapinin koluna, bastir assagiya, arala kapiyi, bakalim neler bekliyor seni.. Yanlis düsünüyorsam affola ama yazilarin bende böyle bir izlenim birakti .. |
Cevap: OKUMAYIN....BU GÜNLÜK SİZİN İÇİN DEĞİL.... utananadamy789sevgili the desert... sen yeterki okumak iste.. site yaşam koçuyla da paylaştığım gibi okunmak istediğim için bu başlığı yazdım.... ( kendimden utanıyorum ama ben yaptımmmmmm ) nede olsa egomu beslemem lazımmış baksana.. hidayete ermek için bunuda yapacağız artık ne yapalım girlhahagirlhahagirlhaha |
Cevap: OKUMAYIN....BU GÜNLÜK SİZİN İÇİN DEĞİL.... [quote=SEHERCE;465014]Selam Nilsoy dünden beri okuyorum günlügünü bugün bitirdim sonunda.. Tam olarak okuyup bitirdigim 2. günlük, bu arada tesekkür etmeyi hep unutuyorum, ama bisey olmaz demi, olmaz olmaz.. :) Sen bana cok enerjik geldin nedense, sanki sey gibi önünde acilmasi gereken binlerce kapi var ve sen ilk kapinin önünde duruyorsun ve henüz o kapinin koluna dokunmanin düsüncesiyle, heyecan, korku, umut ve merak iceresindesin. Cesaret, dokun kapinin koluna, bastir assagiya, arala kapiyi, bakalim neler bekliyor seni.. Yanlis düsünüyorsam affola ama yazilarin bende böyle bir izlenim birakti ..[ selam seher ce aramızda teşekkürün lafımı olur.. ben sana teşekkür ederim ...sitedeki okadar başlık içinden değerli zamanını bana ayırmışsın... sağolasın... seninde hissettiğin gibi içsel bir enerjim var da dışarıya aktarmıyorum( kilosal olarak yani )bağlantılarda problem var sanırım...y789 yapılan yorumlar benim için çok önemli ...ayrıca dışarıdan daha objektif olunuyor.. kendim için düşündüğüm şeyleri gerçeği değilde olması gerekeni şekline çeviriyorum malesef...(ego mu kullanmalıymışım şimdi anladım).. sonrasıda kişisel çelişkiler..valla okudukça dahada kafam karışıyor ... tam birşeye karar veriyorum karşıma başka bir bilgi çıkıyor..... |
Cevap: OKUMAYIN....BU GÜNLÜK SİZİN İÇİN DEĞİL.... yine silindi yazdıklarım.... oysa ne güzel şeyler yazmıştım.. şöyle resimlerle süsleyeyim dedim...silindi hepsi... konumuz : tepkilerimiz önceden okuduğum bir kitapta: olaylara tepkilerimizi verirken %70-80 olumsuz tepkilerimizi verirken % 10-20 olumlu tepkilerimizi gösteriyormuşuz...... aradaki fark ne kadar çok değilmi??????? ne demek istemiş kitap...... bizi rahatsız eden şeylere tepki verirken işini güzel yapanlara olumlu dönüşlerde bulunmuyoruz..... bu görevleri iyi yapmak zorunda tabi diye düşünüyoruz.. (teoride doğruda pratikte malesef öyle değil hepimiz biliyoruz ) ben bu bilgiyi öğrendiğim günden beri (birkaç yıldır) insanların çabalarını takdir edip yüzlerine bakıp gülümseyerek smil56samimiyetle teşekkür ediyorumart56art56( önceden kuru bir teşekkür mırıldanırdım.) yaptıkları şey neyse çok güzel yaptıklarını söylüyorum... 2588925889258892588925889 hangimiz içten gülümsemeyle edilen bir teşekkürle mutlu olmayız!!! |
Cevap: OKUMAYIN....BU GÜNLÜK SİZİN İÇİN DEĞİL.... yediğim bir yemek güzelse garsona ahçıya teşekkürlerimi çok beğendiğimi iletmesini söylüyorum... masayı silen kominin yüzüne bakıp saygıyla teşekkür ediyorum.. ( sonuçta dışarıda ki insanlarda birinin evladı.. annesi.. yada babası.. ) artık kötülere çatmaktansa iyilere teşekkür etmeye harcıyorum enerjimi...art56art56 iyiler takdir edildiçe... kötülerde iyileşmek zorunda kalacak O0 |
Cevap: OKUMAYIN....BU GÜNLÜK SİZİN İÇİN DEĞİL.... yani yapıyorum dediysem genelde yapmaya çalışıyorum..... bazen kötüye çatmak ta şart oluyor hani....(.tüm insanlığın düzelmesini bekleyecek sabrım olmuyor bazen de )... |
Cevap: OKUMAYIN....BU GÜNLÜK SİZİN İÇİN DEĞİL.... Merhaba nilsoy, Bana göre olup olmadığına kendim karar vereyim deyip, günlüğünü okumaya başlamıştım, internet bağlantım kesilince yarım kalmıştı. Gerisini okumak bugüne kısmet oldu, çok hoşuma gitti paylaşımların.956k Ne güzel ifade etmektesin kendini, yalın, duru, tertemiz...Bir de demişsin ki detaylı anlatırım, sen bir de beni görsen.y789 Hani mesaj atarlar ya telefondan, ben cevap yazmakla uğraşmak yerine, arar konuşurum. Hem sığdıramam söyleyeceklerimi mesajlara, hem de sabredemem...(düşün faturaları!) Ol sebepledir ki, bırak günlük açmayı, takip ettiğim konularda da kolay kolay yazmadım şimdilere kadar. Ama bak, sana çok teşekkür ederim. Senin KOLAY formülünü ben de benimseyip, kolay kolay yazmayı tercih ettim sayende. Benim cümlem de: "Yazarak kendini ifade etmek KOLAY" Değişim, dönüşüm yolunda daha da kolaylıklar dilerim sana.s456s456 |
Cevap: OKUMAYIN....BU GÜNLÜK SİZİN İÇİN DEĞİL.... [quote=ismira;465214]Merhaba nilsoy, Bana göre olup olmadığına kendim karar vereyim deyip, günlüğünü okumaya başlamıştım, internet bağlantım kesilince yarım kalmıştı. Gerisini okumak bugüne kısmet oldu, çok hoşuma gitti paylaşımların.956k Ne güzel ifade etmektesin kendini, yalın, duru, tertemiz...Bir de demişsin ki detaylı anlatırım, sen bir de beni görsen.y789 Hani mesaj atarlar ya telefondan, ben cevap yazmakla uğraşmak yerine, arar konuşurum. Hem sığdıramam söyleyeceklerimi mesajlara, hem de sabredemem...(düşün faturaları!) Ol sebepledir ki, bırak günlük açmayı, takip ettiğim konularda da kolay kolay yazmadım şimdilere kadar. Ama bak, sana çok teşekkür ederim. Senin KOLAY formülünü ben de benimseyip, kolay kolay yazmayı tercih ettim sayende. Benim cümlem de: "Yazarak kendini ifade etmek KOLAY" Değişim, dönüşüm yolunda daha da kolaylıklar dilerim sana.s456s456[/ ismira sana teşekkür ederim..ağlattın beni.. agl34 çok duygulandım mutlu oldum..üzüntülerime bile ağlayamazken sayende yılardır ilk kez mutluluk gözyaşları döküyorum bunları yazarken... çok çok teşekkür ederim..çayada beklerim... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:34 AM. |