Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   OKUMAYIN....BU GÜNLÜK SİZİN İÇİN DEĞİL.... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/371692-okumayinbu-gunluk-sizin-icin-degil.html)

nilsoy 09-06-2009 12:41 AM

Cevap: OKUMAYIN....BU GÜNLÜK SİZİN İÇİN DEĞİL....

yazdıklarımı okuyan arkadaşlar... tırnaklarını yiyenler parmak kaldırsın ( korkmayın parmakların tırnaklarına dokunulmayacak....
ıyyhhhhhh kötü espri... )
ben kendimi bildim bileli tırnaklarımı yiyorum.. tabi önce dişlerimin çıkmasını beklemişim.... halada yiyorum... bu takma tırnak denilen şeyi deneyen var mı ... kozmetik amaçlı olanı değil... onlarıda denedim ama hiç kullanışlı değil di.. sürekli düşüyordu.. hatta bir düğünde takmıştım.. düğüne gideren birkaç tanesi düştü.. sonra masada yemek yerken baktım parmalarımın kimide var kiminde yok hiç tanımadığım 8 kişili bir masada çok kötü bir durumdu..utananadamutananadamutananadam
(tırnakçılar... ben sizin kimler olduğunuzu biliyorum.. sakın kandırırım zannetmeyin !!!!!! teşekkür yazısını tıklayın.... isimleriniz görünsün...)
ÖZÜR DİLERİM.. LÜTFEN BENİ AFFET.. SENİ SEVİYORUM.. TEŞEKÜR EDERİM..

ismira 09-06-2009 09:22 AM

Nilsoooyy... Bir şey farkettim!..

Az önce senin KOLAY listenden yararlanmak için, o bölümü okurken...
"KİLO VERMEK KOLAY" ı kendi listeme almada tereddüt oldu içimde. Sanki bir mücadele, bir zorluk ve kilolu görüntü çağrıştırdı bende.

"İDEAL KİLOMDA OLMAK KOLAY" bana daha olumlu duygular hissettirdi.

Hemen seninle paylaşmak istedim. Belki sen de denemek istersin wink77

Eğer denersen, duygularında nasıl bir değişim olduğunu paylaşır mısın?..

Merakla bekliyorum...

nilsoy 10-06-2009 05:07 PM

sevgili ismiracığım... düşüncen çok doğru..super.supersuper ben o KOLAY listesini sizlerle ve HAYATIM DEĞİŞTİ yle tanışmadan önce yazmıştım..
bunlar kendimi motive etmek amaçlı .... kendi hayatımda eksikliğini hissettiğim .... ve yaptığım zaman mutlu olacağımı düşündüğüm .... yapılabilirliğini kendime kanıtlamak için yazdığım telkinlerdi...
bu site ve paylaştığımız herşey sayesinde bu cümleler daha anlamlandı.... eksiklerinide birlikte düzeltelim... birlikte daha işlevsel ve hepimize daha faydalı hale getirelim...
malum kilo da en sevmediğimiz kelime... onu sevimli hale getirecek her cümleye varıms456s456s456s456

nilsoy 10-06-2009 05:24 PM

bende artık aynada kendime bakıp gözkırpıyorum... seni seviyorum... çok güzelsin benim bedenim olduğun için teşekkür ederim ... diyorum...seni ihmal edip bakımsız bıraktığım için özür dilerim... lütfen beni affet diyorum
.
.

nilsoy 12-06-2009 01:13 AM

POZİTİF ZİHİNSEL TUTUM
pozitife odaklandım
ben POZİTİF biriyim
anlık terslikleri gönderiyorum
isteklerim geleceğimi yaratıyor
herşeyin içindeki iyiliği görüyorum
negatif duyguları terk ettm
duygularımın efendisiyim
etrafımı pozitif insanlarla dolduruyorum
kendime inanıyorum
kendime güvenim var
pozifif bir zihinsel tutumum var
BEN KAZANANIM
hayata tutkuluyum
engellerin üstesinden geliyorum
her deneyimde bir hediye buluyorum
her geçen gün daha pozitif oluyorum....O0
alıntıdır... paylaşmak istedim

nilsoy 13-06-2009 12:13 AM

ZİHİNSEL GÜÇ

İki çocuklu bir aile hafta sonunu piknik yaparak geçirmeye karar verirler. Piknik yerine vardıklarında anne yemeği hazırlarken,
çocuklar babalarıyla birlikte yürüyüşe çıkar. Uzun bir yürüyüşten sonra oldukça yorulan küçük çocuk yalvarırcasına bakan gözlerle, 'Babacığım çok yoruldum. Lütfen beni kucağında taşır mısın?' der. Baba; 'Ben de yorgunum oğlum'' der demez çocuk ağlamaya başlar. Baba tek kelime etmeden ağaçtan bir dal keser. Dalı bıçakla biçimlendirip, çocuğa zarar vermeyecek biçimde yontar. Sonra dalı oğluna verir. 'Al oğlum, sana güzel bir at' der. Çocuk sevinçle dal parçasından yontulmuş ata biner ve sıçrayarak, ata vurarak annesinin yanına doğru gitmeye başlar. Babasını ve ablasını geride bırakmıştır bile...

Baba gülerek kızına: 'İşte yaşam budur kızım. Bazen zihnen ya da bedenen kendini çok yorgun hissedeceksin. İşte o zaman kendine değnekten
bir at bul ve neşe ile yoluna devam et. Bu at, bir arkadaş, bir şarkı, bir çiçek, bir şiir yada bir çocuğun tebessümü olabilir.'

serkans674 13-06-2009 12:32 AM

25889258892588925889258892588925889258892588925889 2588925889

nilsoy 15-06-2009 12:47 AM

Siyahçanın günlüğüne uğradım... biraz derleşim diye... abktım orda durum daha karışık... kendi günlüğüme yazayım bari...
aslında başka bir sayfa açıp bu yazacaklarımı günlüğümden ayrı tutmak istiyordum... siyahçam beni anlar diye ona gittim.... oda günlüğünden gitmiş.... şimdi birde ona üzüldüm... offfff offfffff...

benim de bir AYIŞIĞIM var...onun sahte ışığı için KARANLIĞI kabul ettim.. öyleki bazen ışığını bile göremem... uzay gibi boşluk olur .... kara bir delik olup içine çeker...
GÜNEŞİ özlerim o an...ama suçluluk duyarım özlemimden.... güneşi görmek isterim... sıcağını hissetmek isterim... günışığının canlılığını... tüm doğanın uyanışını ... yeni güne başlayışını....AYDINLIĞIN nasıl olduğunu hatırlamaya çalışırım... hayatın o gününü yaşayanlara imrenirim...
onun karanlık dünyasında AYIŞIĞIM la soğuk ve karanlıktan korkarak yaşarım...
ona sığınmak isterim..... ama ısıtamaz beni ışığı...
yeterince aydınlatamaz korktuğum kuytu köşeleri...
sokulmak .... sığınmak isterim....
BİRAZ ISITSAN......
BİRAZ AYDINLATSAN.....DERİM
hemen öfkelenir.... GİT der.... GÜNEŞE GİT....
GİTMEM.......... GİDEMEM....
BÖYLE YAŞAR DURURUM... ÜŞÜYÜP KORKARAK.....

nilsoy 15-06-2009 01:50 AM

yıllardır hep aynı şey....... dejavu ... resmen... bir yıl diğerinin aynı gibi...
bir filiz yeşertmeye çalışıyorum...
karanlık ve kupkuru toprakta....
ışığı anlatıyorum o filize....
güneşi anlatıyorum.....
yeterince büyürse güneşe ulaşabileceğini anlatıyorum...
öyle ki kendimde inanıyorum anlattıklarıma....
sonrası AYIŞIĞIM geliyor...
ölüyor filizim....

Siyahça 15-06-2009 02:09 AM

kafam karıştı yatıyorum ben!

(benim günlük bitti bilion nilsoy insanı, artık mecburen burayı beraber kullanıces! idare ediceksin artık!)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:18 PM.