Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   OKUMAYIN....BU GÜNLÜK SİZİN İÇİN DEĞİL.... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/371692-okumayinbu-gunluk-sizin-icin-degil.html)

nilsoy 28-05-2009 02:33 AM

Cevap: OKUMAYIN....BU GÜNLÜK SİZİN İÇİN DEĞİL....

sevgili sudem8 bende site içinde senin bir takipçinim... başardığını okuduğum herşey beni motive ediyor ve kıskandırıyor.. hele matrix başarına çok imrendim.. uzaktanda olsa banada bir yardım etsen ne güzel olurdu.. gitsin artık şu kilolar......

sudem8 28-05-2009 02:51 AM

Alıntı:

nilsoy Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464066)
değerli site yaşam koçu merto..
yazdıklarıma gösterdiğiniz ilgi ve ayırdığınız değerli zaman için çok teşekkür ederim...bir anda kendimi tüm ruhumun röntgeni çekilmiş ve tüm özelim deşifre olmuş gibi hissettim..y789 bu biraz korkutucuydu.. ama aynı zamanda da tanımadığım birinin benimle ilgili biranaliz yapması ve bunu ben istemeden yapması önemsendiğimi hissettirdi ... ve mutlu oldum.. beni hiç tanımayan biri sadece yazdıklarımla bana yardım etmek eksiklerimi yanlışlarımı gösterip hayatıma bir farklılık katmak için zaman ayırmış....
yazdıklarınızı anlamam ve uygulamam biraz zaman alacak. zaten acelede etmek istemiyorum.... sorduklarınızın cevaplarını iyice düşünmeliyim... dusun2
artık şüphelerim var ''ben buyum dediğim '' şeyler gerçekten BEN mi
bu gerçek ben değilse ben gerçekte kimim dusun2neyim..dusun2 nasıl
biriyim...dusun2
bugüne kadar insanlardan kendim için yardım isteyemeyen biri oldum... günlüğümü okumayın derken birşey isteyememekten dolayı sessiz bir ilgi ve yardım çığlığı attım ... duyanlara minnettarım..25889258892588925889

çok şanslısın bu konuda kıskandım.dl67

sudem8 28-05-2009 03:01 AM

Alıntı:

nilsoy Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464075)
sevgili sudem8 bende site içinde senin bir takipçinim... başardığını okuduğum herşey beni motive ediyor ve kıskandırıyor.. hele matrix başarına çok imrendim.. uzaktanda olsa banada bir yardım etsen ne güzel olurdu.. gitsin artık şu kilolar......

kiloları çok kafana takma.Taktıkça daha ters gidiyr.sadece kabul et durumu çözüme odaklan.soruna değil.çok bilmiş ablan da öyleydi hiç kilo veremiyorum diye üzülüyordum.Başka bir üzüntü yüzünden 3 kilo verdim ama mutlu değildim.Aynaya baktım.Allahım ben bu şekilde vermek istemezdim.Bu hiç üzülecek bir konu değilmiş.şimdiki üzüntüm daha fazla.içim acıyor.çok kafaya takıp üzüntü edenler kilo verdiklerinde istedikleri kiloya geldiklerinde hep bir sorunla karşılaştılar.geçen arkadaşım (17 kilo verdi)kilo vermeninde hayırlısını versin Allah.zayıflayınca çok mutsuz oldum dedi.heralde bunu hedeflerken birşeyi eksik istiyoruz.zayıflamakta beyin gücü ile ilgili.Bir kitap okumuştum.şişman olan beyniniz okumanı tavsiye ederim.soruna değil çözüme odaklan arkadaşım.

sudem8 28-05-2009 03:09 AM

Alıntı:

gülpor Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464064)
Sudem wink77,varya b456 sende bana pozitif enerji veriyosunsevincli,yüreğinin güzelliği taaa burdan gözüküyo net olaraktansmil56

sapkal89ooohh çok sevindim teşekkürler happy6gençlerden böyle sözler duymak beni daha da gençleştiriyor.işin sırrı ne biliyormusunuz kendini sevmeky789.kendini sevince ve olduğun gibi kabul ediince bu herkese yansıyor.zaten sizde öylesiniz sitedeki arkadaşlar herkes aynı,yoksa çekermiydik birbirimiziblissy

Merto 28-05-2009 11:49 AM

Sevgili Nilsoy,
Hiç acele etmeden çalışmalarını sindirerek yapmak her zaman iyi bir yoldur, zaten çözülme başlayınca sen bile onu durduramazsın.....
Ertelemeden bir program dahilinde çalışabilirsin...
Değişiklik isteğine ve sessiz destek çağrına karşılık vermek istedim, umarım faydalanırsın...
Sorular üzerinde düşünmeni ve aklına gelen her şeyi yazmanı şidettle tavsiye ederim.
Kendine yeni sorular sorabilirsin bağlı olarak, yazdıklarından kendin hakkında muhteşem ipuçları yakalayacaksın, bizlerin yapması gereken soruları kendimize sorup cevaplarını istemekten ibaret, tüm cevaplar sana gelir....

Telkinlerden alacağınız faydayı maksimuma çıkarmak ve kalıcılığını sağlamak adına bu ve diğer araçları kullanmanızı dilerim....
Aklınıza takılan bir kısım olduğunda çekinmeden iletişime geçebilirsiniz...

Sevgiler MERT.

nilsoy 29-05-2009 02:15 AM

BENİ BENDE DEMEN
BENDE DEĞİLEM
BİR BEN VARDIR BENDE
BENDEN İÇERİ....
meşgulüm... kendimi arıyorum...

the desert 31-05-2009 03:28 PM

nılsoyyyyyy kuzucukkk cok meşgul olma onla yanı kendını aramakla ınan bana o ıstedıgı and aoyle bır bulunuo ki..sadece zaman lazım....gunluğun cok guzle cok hoşuma gıdıo....devam ett oldumu?

nilsoy 02-06-2009 01:42 AM

bir yere gitmedim sevinclisevincliburalardayım hergün.... forum daki konuları okuyorum... kendimce paydalar çıkarıyorum.. gözlerini açmaya karar verince görecek nekadar çok şey varmış... ne çok eksiğim var... bilmediğim ne çok şey var..
bu arada dr la 10 gün görüşmeme kararı aldık.. 2 gündür ne istiyorsam yiyorum...y789 yarın yine listeye devam..agl34

nilsoy 02-06-2009 01:50 AM

the desert ilgine çok teşekkür ederim.. hergün buradayım zaten... şu aralar bir durgunluk var üstümde.. kendi günlüğümde olsa ritmi düşürmeyeyim dedim..

nilsoy 02-06-2009 01:54 AM

aklıma gelmişken yeni bir konu başlığı açaçağım bu kilo verme çabasıyla ilgili... birde annelerle ilgili.. paylaşmak isteyenleri beklerim..kahvesmiley

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:08 AM.