![]() |
Cevap: OKUMAYIN....BU GÜNLÜK SİZİN İÇİN DEĞİL.... sevgili sudem8 bende site içinde senin bir takipçinim... başardığını okuduğum herşey beni motive ediyor ve kıskandırıyor.. hele matrix başarına çok imrendim.. uzaktanda olsa banada bir yardım etsen ne güzel olurdu.. gitsin artık şu kilolar...... |
Cevap: OKUMAYIN....BU GÜNLÜK SİZİN İÇİN DEĞİL.... Alıntı:
|
|
|
Cevap: OKUMAYIN....BU GÜNLÜK SİZİN İÇİN DEĞİL.... Sevgili Nilsoy, Hiç acele etmeden çalışmalarını sindirerek yapmak her zaman iyi bir yoldur, zaten çözülme başlayınca sen bile onu durduramazsın..... Ertelemeden bir program dahilinde çalışabilirsin... Değişiklik isteğine ve sessiz destek çağrına karşılık vermek istedim, umarım faydalanırsın... Sorular üzerinde düşünmeni ve aklına gelen her şeyi yazmanı şidettle tavsiye ederim. Kendine yeni sorular sorabilirsin bağlı olarak, yazdıklarından kendin hakkında muhteşem ipuçları yakalayacaksın, bizlerin yapması gereken soruları kendimize sorup cevaplarını istemekten ibaret, tüm cevaplar sana gelir.... Telkinlerden alacağınız faydayı maksimuma çıkarmak ve kalıcılığını sağlamak adına bu ve diğer araçları kullanmanızı dilerim.... Aklınıza takılan bir kısım olduğunda çekinmeden iletişime geçebilirsiniz... Sevgiler MERT. |
Cevap: OKUMAYIN....BU GÜNLÜK SİZİN İÇİN DEĞİL.... BENİ BENDE DEMEN BENDE DEĞİLEM BİR BEN VARDIR BENDE BENDEN İÇERİ.... meşgulüm... kendimi arıyorum... |
Cevap: OKUMAYIN....BU GÜNLÜK SİZİN İÇİN DEĞİL.... nılsoyyyyyy kuzucukkk cok meşgul olma onla yanı kendını aramakla ınan bana o ıstedıgı and aoyle bır bulunuo ki..sadece zaman lazım....gunluğun cok guzle cok hoşuma gıdıo....devam ett oldumu? |
Cevap: OKUMAYIN....BU GÜNLÜK SİZİN İÇİN DEĞİL.... bir yere gitmedim sevinclisevincliburalardayım hergün.... forum daki konuları okuyorum... kendimce paydalar çıkarıyorum.. gözlerini açmaya karar verince görecek nekadar çok şey varmış... ne çok eksiğim var... bilmediğim ne çok şey var.. bu arada dr la 10 gün görüşmeme kararı aldık.. 2 gündür ne istiyorsam yiyorum...y789 yarın yine listeye devam..agl34 |
Cevap: OKUMAYIN....BU GÜNLÜK SİZİN İÇİN DEĞİL.... the desert ilgine çok teşekkür ederim.. hergün buradayım zaten... şu aralar bir durgunluk var üstümde.. kendi günlüğümde olsa ritmi düşürmeyeyim dedim.. |
Cevap: OKUMAYIN....BU GÜNLÜK SİZİN İÇİN DEĞİL.... aklıma gelmişken yeni bir konu başlığı açaçağım bu kilo verme çabasıyla ilgili... birde annelerle ilgili.. paylaşmak isteyenleri beklerim..kahvesmiley |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:08 AM. |