![]() |
Cevap: OKUMAYIN....BU GÜNLÜK SİZİN İÇİN DEĞİL.... Alıntı:
|
Cevap: OKUMAYIN....BU GÜNLÜK SİZİN İÇİN DEĞİL.... Allahım ne olacak benim halim.... çok öfkeliyim... öfke içimden taşıyor... hulk a sigrt56dönüşüyorum resmen... mutsuzmuyum... hayır....ama kalbim ve beynim çok zorlanıyor.. son 2 gündür inanamadığım şeyler yapıyorumooo67.. birinin ağzının payını verdim 25889ki hayatta kimseye öte git dememiş bir insanım... ertelediğim sırtımda yük gibi duran bir çok iş var.. onları yapmaya çalışıyorum... ama en azından yenileri ertelemiyorum..blissyblissyblissyblissy dün 6 aydır yapılmasını beklediğim verilmiş bir söz vardı.. söz verenin yanına gidip bu davranışı karşısında tüm hissettiklerimi anlattım... daha önce olsa hiç bir şey söyleyemez sonrada günlerce kendimi yerdim.. arada dudaklarım titredi gözlerim doldu ama konuşmayı bitirdim ve en sonunada ciddi bir tehdit ekledim.. önceden hakkımı ararken duygulanırsam rezil olurum diye hiç itiraz etmezdim... dünde gururuma biraz dokundu ama yinede konuşmamaı bitirdim.. KENDİMLE GURUR DUYUYORUM..2588925889 |
Cevap: OKUMAYIN....BU GÜNLÜK SİZİN İÇİN DEĞİL.... rejim devam ediyor ama tartıda 200 gr almış çıktım yine.... dr yağdan vermişsin tartıya bakma dedi... züğürt tesellisi mi acaba... olumlu ,düşünmeye çalışıyorum..... ne düşünürsek onu hayatımıza çekiyoruz ya... buna da gıcık oluyorum... işin yoksa birde benim yüzümden olmuş diye düşün dur.... kardeşim ben zaten kendimi suçlaya suçlaya bu hale gelmedim mi... eeeeee... |
Cevap: OKUMAYIN....BU GÜNLÜK SİZİN İÇİN DEĞİL.... eşim :'' dolmadımı 80saatin'' diyorblook...gece doğa sesini açıyorum onada fayda etsin diye ama ??????? bu aralarpsikopata bağladım ya kendimi... çokta üstüme gelmiyor.. ne zaman düzeltecekmiş seni bu telkinler .. düzeleceğine bir garip oldun diyor.. aslında bu düzelmiş halim ya haberi yokgirlhaha.... zaten bıkmıştıM eski halimden... sonucunun böyle olacağını bilse hayattta dinletmez... ya ben evliya gibi birşeydim ( artık tevazu yok .. doğruya doğru)...hep elinden dilinden belinde EMİN olunan olmaya özen gösterdim .... gururla söylüyorum bunun tersini söyleyecek hiçbir Allah kulu yok.. hayatım hep empati kurmakla.. aman üzülmesin aman yanlış anlamasın aman yorulmasın... kendimi ikinci sırada tutup , başkalarını düşünmekle geçmiş...bunlar iyi meziyetler olabilir ( aslında olmamız gereken bu ama nerde ???????? )... pişman değilim ama çok yorgunum....sigrt56 ben sade bir kulum artık bünyem kaldırmıyor bu yükü |
Cevap: OKUMAYIN....BU GÜNLÜK SİZİN İÇİN DEĞİL.... bıktım bu kilolarla uğraşmaktan......... oğluma ders çalış sbs ye az kaldı demekten... anneme herşeyi kontrol etmeye çalışmayı bırak demekten... (eşime hiçbirşey söylenmiyor zaten).. okadar kusur arıyorki : '' baksan gözümün üstünde de kaşım var '' dedim bu gece .....şu anda suçluluk dinliyorum.. onun etkisiylemi yazıyorum bunları acaba.. dr gittim yine kilo aynı ama yağdan vermişsin diyor...... alnımda salakmı yazıyor acaba..... en bol pantolonuma zor sığıyorum.. nasıl yağdan gitmek bu..... umarım sonunda dr haklı çıkarda ben bu düşüncelerimden dolayı utanırım..O0 |
|
Cevap: OKUMAYIN....BU GÜNLÜK SİZİN İÇİN DEĞİL.... sudem8 ciğim beni okuman ne hoş..beni anlaman aynı paralelde buluşmamız...aynı hayat okulunda okuyan öğrencileriz sonuçta..hepimiz öğretmenimizin (hayatın ) öğrettiklerini anlamaya çalışıyoruz...bu kolayı bulmak epey zamanımı aldı ( tabi depresif bir durumda olmasam daha kısa sürerdi ama ne diyoruz...demekki böyle olması gerekiyormuş aslında ) pek çok kitabı okumakla (malesef çoğunu yarım bırakıp tekrar başladım ) ve bu konularla ilgili yazılar okuyup bilenleri dinlemekle işin temelinin bu olduğuna kanaat getirdim ( aslında buraya şöyle süslü bir şekilde : ''birden beynimde bir şimşek çaktı ''.... peynir reklamındaki beyin gibi '' ben yaptım ben yaptım ''gerek ama) ... ben bir şey yaptım sayılmaz .. ismi kolay da bulması uzun sürdü ( elektrik düğmesi gibi yani.. yerini bulup düğmeye basana kadar aydınlanamıyorsun... ) |
Cevap: OKUMAYIN....BU GÜNLÜK SİZİN İÇİN DEĞİL.... burada olmamızın ve birbirimize ulaşabilmemizin bir sebebi var... biz birbirimizi arıyorduk... istedik ve bulduk..( çok şükürrrrrrrrrr... ) ALLAH IM diyordum dualarımda benim yaşadıklarımı anlayacak kimse yokmu ( yanlış anlaşılmasın dosttan yana şanslıyım da hepsi uzakta.. yakınımda kimse yok ) ....kahvesmiley en çok çay içmeyi severim ben.... birde çay içmeyi seveni ( birdeAÇIK ÇAY DİYENE GICIK OLURUM.. çay dediğin demli içilir kardeşim açık içeceksen su iç daha iyi ).. şöyle güzelce demleyip bir dostunla sohbetle içmeyi.. istanbula taşınınca çay keyfi yapamaz oldum.. ilk bardaktan sonrası içilmiyor tek başına çok çay telef oldu bu yüzden...bilenler anlıyordur beni şimdi... tebessüm ediyorlardır eminim....y789 anlatmak istediklerimi ben uzunnnn uzunnn anlatmadan bir sıcak tebessümle seni çok iyi anlıyorum kendini yormana gerek yok diyecek birileri...... işte ben o yerdeyim... çok mutluyum.. (hani şairin dediği gibi ) bazen kelimeler kifayetsiz kalsada ben burada anlaşılabiliyorum..... k8908k8908k8908 |
Cevap: OKUMAYIN....BU GÜNLÜK SİZİN İÇİN DEĞİL.... 2 gündür bir sakinlik var üstümde... öfke günlerinden sonra nekahat dönemi sanırım.... boşver diyorum kendi kendime... sitede forumları dolaşıp okuyorum.. okadar çok konu varki.... birde HAYATIM DEĞİŞTİ yi önceden keşfedenleri kıskanıyorum.. kendimi çok geç kalmış hissediyorum.. ama bu sayede de birikimlerinden faydalanma şansım oluyor...( hazıra konuyorum bende ) ..girlhahagirlhahagirlhahagirlhaha ağlamamda kesildi buaralar... suçluluğu daha az dinliyorum.. ondan mı acaba |
sevgiler.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:33 AM. |