![]() |
Ynt: suzzy'nin günlüğü alk78 kardeşini ve gelin hanımı çok tebrik ederim canım .allah tamamına erdirsin inşallah.gelinde kardeşinde çok şanslı çüni melek gibi bir ablaları var kiss3 |
Ynt: suzzy'nin günlüğü Amin hayal ablacım ttli3 Hayırlı olsun suzy'ciğim |
Ynt: suzzy'nin günlüğü suzi hayirli ugurlu olsun allahim ikisnide bir yastikta kocatsin. darisi tum bekarlarin ve isteyenlerin basina birde kardesimin basina:) |
Ynt: suzzy'nin günlüğü Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
kardeşim çok zayıfladı rt67 yorgun ama mutlu biliyorum... içim çok rahat... rabbim her kesin yüzüne gülsün...hayırlı nasipler versin...hepinizi çok seviyorum...canım ciğerim arkadaşlarım...iyi ki varsınız... ttli3 |
Ynt: suzzy'nin günlüğü y789 çok güzel haber suzzy cim. allah tamamına erdirsin:) ttli3 |
epey ihmal etmişim günlüğümü... bu aralar yoğun günler yaşadığımızdan olucak girmemişim ne zamandır günlüğüme... ama artık yeni evimize (sitemize)yerleştik sayılır.. ufak düzenlemeler dışında pek bişey kalmadı... hayatımızda her zaman yenilenmemiz gerektiğini yenilikler eklememiz gerektiğini düşünüyorum.... her yenilik bir arınma ve yeni enerjilere açılan bir kapıdır... |
Cevap: suzzy'nin günlüğü ayy..ne kadar olmuş yazmayalı buraya...sevincli canım günlükcüm biraz daha sabır tam gaz geliyorum yakında...bu arada çok heyecanlıyım arkadaşlar...y789 bu gün saat 11.30 la 12.00 arası izmirin yerel kanallarındanbirinde (sky tv ) canlı yayın konuğuyum şirketimi temsilen katılıcam... ve güzellik uzmanlığıyla ilgili konuşma yapıcam...bana şans dileyin arkadaşlarım...krzm67 hepinizi kocaman öpüyorum...görüşmek üzere şimdilik hoşçakalın...sevgiler..super |
Cevap: suzzy'nin günlüğü Canım benim ne güzel haber bu böyle çok sevindim.Sana başarılar diliyorum tatlım.Şirketini en güzel şekilde temsil edeceğine inanıyorum.Kalbimiz seninle...Müsait zamanında nasıl geçtiğini anlatmayı unutma..Öpüyorum.. QUOTE=suzzy;418433]ayy..ne kadar olmuş yazmayalı buraya...sevincli canım günlükcüm biraz daha sabır tam gaz geliyorum yakında...bu arada çok heyecanlıyım arkadaşlar...y789 bu gün saat 11.30 la 12.00 arası izmirin yerel kanallarındanbirinde (sky tv ) canlı yayın konuğuyum şirketimi temsilen katılıcam... ve güzellik uzmanlığıyla ilgili konuşma yapıcam...bana şans dileyin arkadaşlarım...krzm67 hepinizi kocaman öpüyorum...görüşmek üzere şimdilik hoşçakalın...sevgiler..super[/QUOTE] |
Cevap: suzzy'nin günlüğü şu an sky tv açık saatin gelmesini bekliyorum izleyeceğim super iyi dileklerim,sevgilerim ve dualarım seninle suzzy'cim kiss3 |
Cevap: suzzy'nin günlüğü durucum sanemcecim teşekkür ederim iyi dilekleriniz için...gittim programımı yaptım paşalar gibi vede geldim...sevincli bu arada sevgili hocam masterim ve dostum özlemciğimede desteğinden dolayı teşekkür ediyorum...956k (sanemcecim sen izledinmi gerçekten...rt67 nasıldıım...ay merak ettim yaa...)y789 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:53 AM. |