Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   suzzy'nin günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/3285-suzzynin-gunlugu.html)

tiriniti 06-10-2008 11:31 AM

Ynt: suzzy'nin günlüğü

alk78 kardeşini ve gelin hanımı çok tebrik ederim canım .allah tamamına erdirsin inşallah.gelinde kardeşinde çok şanslı çüni melek gibi bir ablaları var kiss3

huzurr 06-10-2008 04:12 PM

Amin hayal ablacım ttli3

Hayırlı olsun suzy'ciğim

Sezennl 09-10-2008 02:23 AM

suzi hayirli ugurlu olsun allahim ikisnide bir yastikta kocatsin. darisi tum bekarlarin ve isteyenlerin basina birde kardesimin basina:)

suzzy 09-10-2008 08:50 AM

Alıntı:

SeZeNNL Nickli Üyeden Alıntı
suzi hayirli ugurlu olsun allahim ikisnide bir yastikta kocatsin. darisi tum bekarlarin ve isteyenlerin basina birde kardesimin basina:)

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
suzzyciğim allah tamamına erdirsin ve ikisininde yüzünü güldürsün, darısı diğer bekarların başına   96  96 96

Alıntı:

huzurr Nickli Üyeden Alıntı
Amin hayal ablacım ttli3

Hayırlı olsun suzy'ciğim

Alıntı:

trinity69 Nickli Üyeden Alıntı
alk78 kardeşini  ve gelin hanımı çok tebrik ederim canım .allah tamamına erdirsin inşallah.gelinde kardeşinde çok şanslı çüni melek gibi bir ablaları var kiss3

Alıntı:

Mustang Nickli Üyeden Alıntı
Suzzyciğim bir ilişki nasıl başlarsa öyle devam eder  sizde iyi başladınız iyidevam etsin .

Allah hayırlı uğurlu etsin . kiss3

Alıntı:

duru79 Nickli Üyeden Alıntı
Çok sevindim suzzycim  s456  25889
İkisinede bir ömür boyu sağlık,mutluluk diliyorum.Allah tamamını erdirsin canım benim.. k8908

canlarım hepinize çok ama çok teşekkür ederim.... kiss3

kardeşim çok zayıfladı rt67 yorgun ama mutlu biliyorum... içim çok rahat... rabbim her kesin yüzüne gülsün...hayırlı nasipler versin...hepinizi çok seviyorum...canım ciğerim arkadaşlarım...iyi ki varsınız... ttli3

pisiii 05-11-2008 11:57 PM

y789
çok güzel haber suzzy cim. allah tamamına erdirsin:) ttli3

suzzy 03-12-2008 01:53 PM

epey ihmal etmişim günlüğümü...

bu aralar yoğun günler yaşadığımızdan olucak girmemişim ne zamandır günlüğüme...

ama artık yeni evimize (sitemize)yerleştik sayılır..

ufak düzenlemeler dışında pek bişey kalmadı...

hayatımızda her zaman yenilenmemiz gerektiğini yenilikler eklememiz gerektiğini düşünüyorum....

her yenilik bir arınma ve yeni enerjilere açılan bir kapıdır...

suzzy 24-04-2009 10:22 AM

Cevap: suzzy'nin günlüğü

ayy..ne kadar olmuş yazmayalı buraya...sevincli

canım günlükcüm biraz daha sabır tam gaz geliyorum yakında...bu arada çok heyecanlıyım arkadaşlar...y789

bu gün saat 11.30 la 12.00 arası izmirin yerel kanallarındanbirinde (sky tv ) canlı yayın konuğuyum şirketimi temsilen katılıcam...

ve güzellik uzmanlığıyla ilgili konuşma yapıcam...bana şans dileyin arkadaşlarım...krzm67

hepinizi kocaman öpüyorum...görüşmek üzere şimdilik hoşçakalın...sevgiler..super

duru79 24-04-2009 10:29 AM

Canım benim ne güzel haber bu böyle çok sevindim.Sana başarılar diliyorum tatlım.Şirketini en güzel şekilde temsil edeceğine inanıyorum.Kalbimiz seninle...Müsait zamanında nasıl geçtiğini anlatmayı unutma..Öpüyorum..

QUOTE=suzzy;418433]ayy..ne kadar olmuş yazmayalı buraya...sevincli

canım günlükcüm biraz daha sabır tam gaz geliyorum yakında...bu arada çok heyecanlıyım arkadaşlar...y789

bu gün saat 11.30 la 12.00 arası izmirin yerel kanallarındanbirinde (sky tv ) canlı yayın konuğuyum şirketimi temsilen katılıcam...

ve güzellik uzmanlığıyla ilgili konuşma yapıcam...bana şans dileyin arkadaşlarım...krzm67

hepinizi kocaman öpüyorum...görüşmek üzere şimdilik hoşçakalın...sevgiler..super[/QUOTE]

sanemce 24-04-2009 11:02 AM

şu an sky tv açık saatin gelmesini bekliyorum izleyeceğim super

iyi dileklerim,sevgilerim ve dualarım seninle suzzy'cim kiss3

suzzy 24-04-2009 02:21 PM

durucum sanemcecim teşekkür ederim iyi dilekleriniz için...gittim programımı yaptım paşalar gibi vede geldim...sevincli bu arada sevgili hocam masterim ve dostum özlemciğimede desteğinden dolayı teşekkür ediyorum...956k

(sanemcecim sen izledinmi gerçekten...rt67 nasıldıım...ay merak ettim yaa...)y789

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:53 AM.