Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   suzzy'nin günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/3285-suzzynin-gunlugu.html)

serpil22 02-05-2008 10:26 PM

Ynt: suzzy'nin günlüğü

selam arkadaşlar bu gün benim için önemli bişi oldu .kendimi tanıyamıyorum artık daha önce hiç böyle davranmazdım.bu gün günümüz vardı oradaki arkadaşlardan biriyle oldukça kırgındım.hep kaçıyordum karşılaşmamak için çünkü çok sinir oluyordum aklıma o geldiğinde ama bu gün güne gittim ve o geldi ve ben hiç bişi yokmuş gibihoşladım onu ve hatır sordum hiç sinirlenmedim kalbim çarpardı aklıma gelince ama bugün hiç öyle bişi olmadıııı ben artık ilerliyorum galiba ne dersiniz s456 s456 s456 s456 s456 bazı duygularımı yeniyormuyum ne dersiniz??? cilgin897 cilgin897 cilgin897 cilgin897 ve imgelemelerle birçok şeyin daha çok farkına varıyorum istediğim bazı şeylerde deniyorum ve sonuç istediğim gibi s456 s456 s456 s456 s456 s456 s456 olumsuzluğu aklıma hiç getirmemeye çalışıyorum ve sonuçlar iyi gidiyor (yorum yazarsanız sevinirim).

MuminOKAN 02-05-2008 11:08 PM

çok güzel haber bunlar inşallah devamı gelir ve senden duyarız. mutluluk verci s456

suzzy 02-05-2008 11:13 PM

serpilcim güzel gelişmeler bunlar...insan yaşayınca daha bir güven kazanıyor canım.. utananadam

merak etme sen... blissy sadece kendine güven...her şey sırasıyla çıkacaktır karşına...  956k

öptüm senide tatlı kızınıda...sevgiler.. ttli3

ECEM18 11-05-2008 02:24 PM

anneler gününüz kutlu olsun
saygılı sevgiler kiss3 kiss3 kiss3

suzzy 11-05-2008 04:36 PM

canım benim ecemcim sağol... ttli3

çok güzel bir anneler günü geçirdim kızım sayesinde...cumartesi günü iş çıkışı eve geldiğimde hararettli bir şekilde hediyesini paketlerken buldum kızımı....hatta kendini o kadar kaptırmış ki anne bi gelip bana yardım etsene falan dedi...çok güldük....

okulda kendi yaptığı tebrik kartını ve öğretmenine yazdırdığı şiirini paketliyordu...açınca çok duygulandım...bu sabah annemleride alıp izmirimizin meşhur çiçekli köyüne kahvaltıya gittik hep beraber...çok kalabalıktı...

çok şükürler olsun   rt67 kahvaltı edebildik... girlhaha (evde kahvaltının suyu çıkmıştı...eee bizde biraz kaşındık...) 

sonra bizim bebeği lunaparka götürdük...(sayesinde bizde çocuklaştık...bir ara onu unuttuk eşimle biz o oyuncaktan ötekine biner olduk...kızım durmuş şaşkın bize bakıyordu...) utananadam

sonra homerosta bi çay içelim dedik...ama homerosu bulamadık... sevincli

eve kendimizi zor attık...perişanız... terli345 ama çok komik ve eğlenceliydi...selim...benim ortancayla gittikmi bir yerlere kendimizden geçiyoz... aa34

harika bir anneler günü geçirdim...eşime ve kızıma çok teşekkür ediyorum... mlk34 ve bütün annelerimizin anne adaylarımızın anneler gününü tekrar kutluyorum... tender45

sevgiler... blissy

defduru 11-05-2008 04:59 PM

Suzzy'cim anneler günün kutlu olsun canım. Ne güzel anlatmışsın bugün yaşadıklarının benim melekler henüz bi haberler anneler gününden ama onların varlığı ve beni anne yapmaları bile yeter.

Seni ve kızını kocaman öpüyoruz...... kiss3 kiss3 kiss3

kutalmisoglu 11-05-2008 05:06 PM

meraba suzzy seninde anneler günün kutlu olsun.

suzzy 11-05-2008 08:03 PM

kutalmisoğlu'cum sağol...defduru'cum sende sağol canım...onlar yetişiyor merak etme zamanı gelince her şeyi öyle bir öğreniyorlar ki şaşıp kalıyorsun.. girlhaha

dün akşam kızım selenayı izlerken odasında bende salonda televizyon açık ama bilgisayardayım...sadece sesini dinliyom selenanın... tender45

dizideki küçük kız nazlı filmin sonunda mesaj veriyor...arkadaşlar şimdi gidip annenizin yanağından iki kere öpün bir benim için birde kendiniz için dedi... b456

dur bakim benimki ne yapıcak dedim...bir kaç saniye sonra odasından usulca yanıma geldi... dusun çaktırmadan yanağımı iki kere öptü...bana sarıldı ve gitti... ttli3 sen merak etme çok kerata bunlar hayırlısıile büyüsünler bak görücen ikiside seni mutlu etmek için yarışıcaklar canım....sevgiler... coffe2

MuminOKAN 11-05-2008 08:09 PM

tüm annelerin anneler gününü kutluyorum iyi ki varsınız. 96

Mustang 12-05-2008 11:19 AM

Suzzy'ciğim anneler günün kutlu olsun gerçekte okadar çabuk büyüyorlarki bide bakıyorsun kocamanlar bide yanımızda oldukları süreyi iyi değerlendirelim ki gitikleri zaman iyi biçok anıyla avunalım.Allah hepimizin yavrularını bize bağışlasın . kiss3

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:52 AM.