Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   suzzy'nin günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/3285-suzzynin-gunlugu.html)

suzzy 12-05-2008 04:38 PM

Ynt: suzzy'nin günlüğü

Alıntı:

Mustang Nickli Üyeden Alıntı
Suzzy'ciğim anneler günün kutlu olsun gerçekte okadar çabuk büyüyorlarki bide bakıyorsun kocamanlar bide yanımızda oldukları süreyi iyi değerlendirelim ki gitikleri zaman iyi biçok anıyla avunalım.Allah hepimizin yavrularını bize bağışlasın . kiss3

mustang cim...canım benim sağol...çok doğru söylüyorsun... tender45

şu anda küçük benim kuzu...dizimin dibinde..ileriyi düşünmüyorum o sebeple..ama sycorox un yaşına gelince tasalanıcam gibi geliyor...bizi bırakıcak diye... utananadam

ama hiç bir şeyin önemi yok iyi olsunlarda onlar için hayırlı olan neyse en güzelini yaşasın çocuklarımız... ttli3

güzel dileklerin için sağol canım...seninde geçmiş anneler gününü kutluyorum...sevgiler... t678

serpil22 12-05-2008 11:07 PM

suzzycim çok kötü bir gün geçirdim nasıl toparlarım kendimi bilmiyorum bütün dengem bozuldu ne yapmam gerekli bana yardımcı olun.tekrar başamı döndüm acaba tam ne kadar iyiym derken bozanları sevgiyle kucaklıyorum (diyorum ama çok zor) 88a 88a 88a

suzzy 12-05-2008 11:29 PM

canım ne olduki bu kadar sarstı seni... sadanim

lütfen biraz sakin olmaya çalış...sanırım dalgalanma hissi yaşıyorsun... b456 telkinleri dinleyen arkadaşlarımızda olabiliyor canım...aynı durumları bende yaşadım dönem dönem...belki telkinlerin eşliğinde meditasyon ve olumlama yaparsan biraz daha iyi hissedebilirsin... coffe2 merak ederim seni ...lütfen gelişmelerini bildir canım...

geçmiş olsun... ark5

serpil22 12-05-2008 11:37 PM

üstüme üstüme gelen birine nasıl davranmalıyım? nasıl hareket etmem gerekiyor?birde ilginiz için çok teşekkür ederim insanın en yakınları bile yeri geldiğinde sırtını dönerken siz bütün ilgi ve sevginizle yardım ediyorsunuz.telkinlerden hangisini dinlemeliyim?

suzzy 12-05-2008 11:46 PM

Alıntı:

serpil22 Nickli Üyeden Alıntı
üstüme üstüme gelen birine nasıl davranmalıyım? nasıl hareket etmem gerekiyor?birde ilginiz için çok teşekkür ederim insanın en yakınları bile yeri geldiğinde sırtını dönerken siz bütün ilgi ve sevginizle yardım ediyorsunuz.telkinlerden hangisini dinlemeliyim?

canım benim hepimizin hayatında maalesef bizi üzen kişiler vardır...neler yaşadığını tahmin edebiliyorum... b456

suçluluğa ara verip ego güven ve depresyon dünde kaldıyla devam edebilirsin...buna birde koruma kalkanı ekle canım...

öptüm sevgiler... hismiley

serpil22 13-05-2008 03:56 PM

suzzycim çok teşekkür ederim iyiki varsınız

serpil22 19-05-2008 01:02 AM

suzzy cim sende yoksun piyasada*?*? offff yaaaaa 88a 88a 88a

suzzy 21-05-2008 03:32 PM

Alıntı:

serpil22 Nickli Üyeden Alıntı
suzzy cim sende yoksun piyasada*?*? offff yaaaaa

serpilcim ağlama similerini kaldırdım canım.... b456

aslında hepimiz burdayız...shamanımda pisimde hayal ablamda atakan beyde.... thumbsanim

ama bazen gün içinde veya akşam yoğun zamanımızda forumda olamıyoruz...yazılan hiç bir şeyide atlamamaya çalışıyoz gülüm... ark5
nasıl gidiyor canım merak ettim seni telkinleri düzenli dinliyorsun değilmi.. tender45

günlüğünü takip ediyorum şekerim...iyi haberlerinide bekliyoruz...öptüm...

sevgiler... hismiley

Sezennl 01-06-2008 10:53 PM

selam suzcigim gunlugune bir merhaba diyeyim dedim. seni cok tanimiyorum ama izmirli oldgunu vede izmirde bulusacagimizi ogrenince gunlug4ne gelim barim dedim:))))) ben sigara biraktim ve iste 20 kilo verdim. aslinda 5 kilo daha fazlAM var ama cok yoruldum kilo verecgim diye. cok acim seni izmiri butun forumu yiyebilirim. sonracigima bukadar izmire yigenimin sunet dgunu icin geliyoruz istanbuldada gorumcem var kaynanam var sevgili eimin sevgili ailesi...valla ole:) iste benden bukadar snede neyle ugrasiyorsan bana azicik yazarsan snei tanimis olurum simdilik byee

suzzy 01-06-2008 11:04 PM

Alıntı:

SeZeNNL Nickli Üyeden Alıntı
selam suzcigim gunlugune bir merhaba diyeyim dedim. seni cok tanimiyorum ama izmirli oldgunu vede izmirde bulusacagimizi ogrenince gunlug4ne gelim barim dedim:))))) ben sigara biraktim ve iste 20 kilo verdim. aslinda 5 kilo daha fazlAM var ama cok yoruldum kilo verecgim diye. cok acim seni izmiri butun forumu yiyebilirim. sonracigima bukadar izmire yigenimin sunet dgunu icin geliyoruz istanbuldada gorumcem var kaynanam var sevgili eimin sevgili ailesi...valla ole:) iste benden bukadar snede neyle ugrasiyorsan bana azicik yazarsan snei tanimis olurum simdilik byee

tatlım benim günlüğüme hoşgeldin gülüm... sevincli valla sana bir şey demeyeceğim şekerim...tebrikler...biz 3-5 kiloyu becerip veremezken sen 20 kilo...bravo.. 25889

biz ortalara dökülüyoz ama sen sessiz ve derinden kafana koyduğunu azim edip yapıyon ya helal sana...

sezencim...şekerim sen izmire gelcen nasıl olsa bir toplantıda izmirde yapar bol bol sohbet edip tanışırız oldumu canım...

öptüm seni ..sevgiler... kiss3

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:52 PM.