![]() |
Cevap: suzzy'nin günlüğü izledim suzzy'cim sevincli internet üzerinden olduğu için görüntü çok net değildi gerçi ama, sen gayet hoş görünüyordun. doğal ve rahat super arada bi konuşmaları kaçırdım çalan telefonlar yüzünden 789569 ama genel olarak güzeldi kiss3 |
Cevap: suzzy'nin günlüğü Suzzycim peki bizim bunu seyretme imkanımız yokmu?İş yerin belki çekmiştir?Eğer öyle bir durum varsa bende seyretmek istiyorum.Çok merak ettim.Senin başarını görmek istiyorum . Alıntı:
|
Cevap: suzzy'nin günlüğü Canım benim sen her yaptığın şeyin her zaman en iyisini yapmışsındır. Seni seçmelerinin en büyük sebebi de bu. İzleyemedim ama yakında basında biz köşemizde olacağının haberini sağlam kaynaklardan öğrendim y789 Bu yüzden içim rahat. Bu başlangıç mesleğinde tırmandığın merdivenlerin en güzel hatırası oldu sana. Bundan sonraki başaracakların için seni şimdiden kutluyorum canım benim. Sevgilerimle kiss3 |
Cevap: suzzy'nin günlüğü ay çok utandım bak şimdi...y789 ama forum içinde güzellik bölümümüzün daha aktif hale gelmesini çok istiyorum...krzm67 durucum cd. elime geçer geçmez sizlere izletmenin bir yolunu bulucam...blissy sanemcecim beğenmene çok sevindim canım...smil56 canım redim flowersim sağol canım güzel sözlerin için....956k haydi bakalım bir başlangıç yaptım darısı daha iyilerine diyelim...actionsmile |
Cevap: suzzy'nin günlüğü Suzy'cim canım benim yoksa yoksa benim sana herzaman söylediğim şey mi gerçekleşiyor?Bak unutma dediğim şey olursa önce bana haber vericeksin.Merakla ve sabırla bekliyorum.Ama herşeyden önce başarılarının devamını diliyorum.Belginciğimin dediği gibi sen herşeyin en iyisini yaparsın . super Alıntı:
|
Cevap: suzzy'nin günlüğü Öhö öhö.. http://www.beyazsofra.com/uploads/%5...5DDSC00321.JPG Burada tatlı bir meleğin evi varmış, bu melek dün benim evime gelmiş. Aradım taradım en sonunda buldum ben de onun evini. (Gerçek Red) Nerdesin bacım sen aaaaaaa? İnsan evini yurdunu bu kadar boş bırakır mı? Gelir konarım tapunun üstüne görürsün bak benden söylemesi. y789 Kahvemi, çaklıtımı aldım geldim canım, hadi gel analiz yapalım sevincli |
Cevap: suzzy'nin günlüğü utananadam tembel ben.. hakkatten amma atlamışım burayı yaww...canım red'im benim valla hatırlatmış oldun sağol bacım...tender45 ama özlemişim günlük yazışmalarını yahuu... öhööm...efenim bu aralar tatil modundayım...956k bizimkilerin (kardeşimin)yuvasını yaptıktan sonra pardon kurduktan sonra biraz kendimize vakit ayırmaya başladık... bu arada son sürat reiki,hoo'ponopono ve bilumum kişisel gelişme çalışmalarım devam etmekte...super yakın zamanda reiki bir ders notlarımda biticek allahın izniyle... birde epeydir ertelemekte olduğum mesleki öğretmenlik kursumada yakın zamanda başlıyacağım.... yani bir süre sonra mesleki öğretmen sıfatına nail olabilicem...y789 canım red'cim bu güzel ziyaretin için teşekkür ederim balım....valla çok rahatladım... tekrar görüşmek dileğiyle...sevgiler...krzm67 |
Cevap: suzzy'nin günlüğü ilk defa böyle bir şey oldu...dusun2 tamı tamına 20 yıldır içtiğim hatta bırakmayı aklıma bile getirmediğim sigarayı iki gündür içimyorum.... cumartesi sabah birden bire eşime artık sigarayı bırakmanın zamanı geldi dedim ve içmedim... sanki bu günün gelmesi için belli bir zamanın geçmesi gerekiyordu...çok ilginç hemde çok.... 20 yıldır o mereti ben içmemişim gibi şu an dönüp yüzüne bakmamam gerçekten çok ilginç... ama her ne oluyorsa gerçekten güzel oluyor... zaten onca bilgi eğitim kişisel gelişim her zaman arınmaktan bahsediyor.... artık kendime yakıştıramamaya başlamıştım...sanırım ben şimdi kendimi tam arınmış hissedicem..y789 seni seviyorum...özür dilerim...lütfen beni affet...teşekkür ederim.. |
Cevap: suzzy'nin günlüğü http://www.tmresimler.com/data/media/953/30.jpgSuzzyicim tebrikler... |
Cevap: suzzy'nin günlüğü sudemcim çok teşekkür ederim canım....wave sağol....umarı darısı diğer bırakmak isteyen arkadaşlara..blissy |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:58 AM. |