Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   suzzy'nin günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/3285-suzzynin-gunlugu.html)

yeni bir hayat 12-07-2009 07:58 PM

Cevap: suzzy'nin günlüğü

suzzy'ciğim,tebrikler..21 günü de hayırlısıyla tamamlarsın da bir parti yaparız inşaallah..

Çok güzel bir karar almışsın,sana da bu yakışırdı..Dumansız hava sahasına hoşgeldin...956k

http://img158.imageshack.us/img158/4103/resim.png

suzzy 12-07-2009 08:10 PM

canım yeni bir hayatcım...hoşgeldin tekrar...956k

uzun zamandır göremiyordum seni yanımızda...umarım hayırlı ve güzel işlerle uğraşıyorsundur...

sigara olayına gelince daha öncede bir iki teşebbüste bulunmuştum...

ama bırakıcam sözünü söyledikten hemen sonra stres olmaya başlardım...saatler geçmezdi...ne yapıcağımı bilemezdim....

diyorum ya şu an bir tuhaflık var...çok rahatım...sigara paketine bağımlı olmak çok kötüymüş...y789

belkide yaptığım arınma ve şükür çalışmalarından bunları yaşıyor olabilirimde...

canım tekrar teşekkür ederim sana...daha sık yanımızda olman dileğiyle...sevgiler...super

duru79 12-07-2009 08:39 PM

Canım....canım....canım.... Senin adına çok sevindim tatlım.
http://ekart.ekolay.net/images/tebrikler_02.jpg

Bu arada haziran ayını geçtik farkındamısın?Yani geçen sene Haziran'da İstanbul'a gelmiştin.Bünyemiz alıştı bir kere seni görmeye ee şimdi nezaman geliyorsun?Yoksa önce yine benim mi gelmem gerekiyor? y789

suzzy 12-07-2009 08:50 PM

canımsın benim...çok özledim ben seniiii...özi'yii...belgin'i...

hatice'yi...serpil'i.. pisi'yi..hepiniziii..sad456

geçen seneyi hiç unutmadım ki durucum...daha önceleri istanbul deyince kalabalık karmaşık bir şehir geliyordu aklıma...

ama şu an gönlümde ayrı bir yeri var istanbulun...nerdeyse izmirden daha fazla arkadaşım ve dostum oldu bu site sayesinde istanbulda....

çok isterim gelmeyi ama bu yazı böyle geçirmek zorundayım durucum...sadanim

belki sonbahar yada en geç ilkbaharda bir istanbul toplantısı düzenleriz diye düşünüyorum...

uygun olursamda seve seve katılırım...krzm67

ama önce sen gel bencede...sıralama böyleydi unutma...neseli56

duru79 12-07-2009 09:30 PM

Canım bu işler hiç belli olmaz sana herzaman söylediğim bir şey var unutma sevincli bakarsın olur y789 olursa süper olur super

suzzy 12-07-2009 10:06 PM

Alıntı:

duru79 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470592)
Canım bu işler hiç belli olmaz sana herzaman söylediğim bir şey var unutma sevincli bakarsın olur y789 olursa süper olur super

valla artık bende istanbul bağlantılı bir işte çalışmayı istemeye başladım...girlhaha

şöyle ayda 3-5 günü istanbulda geçirebileceğim bir iş olsa süper olucak...smileydance

ama durucum böyle bir sürpriz olursada senin sayende oldu diye düşünücem...y789gönülden istediğini biliyorum canım...seni kocaman öpüyorum...meleğim...O0

duru79 12-07-2009 10:26 PM

Olur canım olur..Senin kalbin tertemizdir.Gönülden en hayorlısını istrsen olur.Zaten olursa ilk bana haber vericeksin.. y789 Tabii şaşkınlıktan kurtulunca smileydance bende seni kocaman öpüyorum canım benim.Suna yı öpmeyide unutma

Belgin ∞ 13-07-2009 10:00 AM

Canım benim bu ne güzel haber böyle sevincli Gözlerime inanamadım. blissy

21 gününü doldurunca kocaaaamaaan bir parti yapalım sana. Hazır 19 Temmuz'da yaklaşıyorken strese girmeden bırakmak lazım. Benim 4 ay dayanabilen bünyem bu zamanlarda tekrar kıpırdanıyor. Ama bu sefer bir gidecek pir gidecek inşallah hepimizin hayatından.

Bize de bu yakışır zaten. Kutluyorum bitanem kiss3

(Ayarlasan da gelsen İstanbul'a, ben gidiyorum 2 haftaya kadar. Deniz sefası yapalım diyoruz, ayarla da gel bitanem)

sanemce 13-07-2009 10:02 AM

Suzyy'cim çok güzel bir haber bu uy897

inşallah sigarayı bırakma isteğinde muvaffak olursun bitanem..

bende bırakmayı istiyorum ama, bırakıp bir süre sonra tekrar başlamış olmamak için şimdilik bırakmıyorum 44a

İstanbul bağlantılı bir iş süper olur 8977

ooo bugün bu sayfayı çok sevdim ben 12389

suzzy 13-07-2009 10:46 AM

canım belginim sanemcem...sağolun bu güzel desteğiniz ve enerjiniz için...darısı bırakmak isteyen tüm arkadaşlara...smileydance

şimdiye kadar sigara bırakma konusu geçince lafı nasıl çevireceğimi bilemezdim...rt67

sanki gizli bir itici güç tarafından destekleniyor gibiyim...yeter artık bu kadar içtiğin artık bırakıyorsun diyor içimdeki ses...

içimdeki sese gizli gücüme ve yaradanıma sonsuz teşekkürler...

belgincim istanbul mevzusunu hiç açma...içim acıyor...bu aralar gelebilme şansım yok gibi bir şey...

biraz toparlanmamız lazım...malum düğün sonrası...

ama sonbaharda yada en geç ilkbahara bişeyler yaparız belki...

canım haydi bakalım sende bıraktığın yerden devam et yeşilaycılığa...bak birbirimize destek olalım....

bu hayatta yapamıyacağımız şey yok biliyorsun sende....

ben hiç bir şekilde bağımlı olmamayı seçiyorum...bağımlılık derken bir tek sigara değil bir çok şeyde sadece gerekli olanı almak niyetim....valla bu defa büyük oynuyorum...hem diyet hem sigara...

bakalım bende merak ediyorum sonumu...y789

tekrar hepinize sonsuz teşekkürler canlarım

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:10 PM.