![]() |
Ynt: suzzy'nin günlüğü Alıntı:
misafir perverliğine bayıldım...kıyamam sürekli gel diyon...yemekleri süpper diyon...canım benim.... ark5 bir gün inşallah...ama gelirsem ilk sana söylicem söz...mehmet çatlasın... hih33 |
Ynt: suzzy'nin günlüğü kiss3 |
Ynt: suzzy'nin günlüğü Suzzy'ciğim canım Allah tamamına erdirsin canım dilerim bir ömür boyu mutlu olurlar. Darısı sitedeki bütün bekarların başına. kiss3 |
Ynt: suzzy'nin günlüğü suzzy abla nişan izmirde galiba peki tarih bellimi bu davetin kimler için geçerli ormancılarda bu davete dahilmi yoksa sadece kız tarafımı çağrıldı. dusun |
Ynt: suzzy'nin günlüğü khkh56 cedrus seni tebrik ediyorum, allah iyiliğini versin |
Ynt: suzzy'nin günlüğü Alıntı:
daha net değil... dusun ama yakında netleştirirler...tabi ki bekleriz...ormancılarda dahil...evet... ttli3 ilgine teşşekkür ederim tekrar...sağol... pc05 mustang cim sanada çok teşekkür ediyorum canım....sağol...darısı seninkilere ve tüm bekarlarımıza inşallah canım benim... tender45 |
Ynt: suzzy'nin günlüğü Suzzy'cim merhaba canım... Kardeşinin nişanı nasıl geçti?Nasıl eğlendiniz? Çok merak ettim yoğunluktan sanırım yazmamışsın biz ayrıntıları merak ediyoruz.Görümcelik yaptın mı? girlhaha Gerçi sizin gelin şanslı senin gibi görümcesi vaar Allah'ın sevdiği kuluymuş ttli3 |
Ynt: suzzy'nin günlüğü durucum bitanecim...çok naziksin canım...sağol.. tender45 gerçektende çok yoğun telaşlı bir bayram geçirdik öncelikle.... blissy blissy uykusuz sabahlara kadar arkadaşlarımızla çok keyifli çok eğlenceli dolu dolu bir bayram oldu... wave ve tabii ki dinlenemeden arkasından nişan.... 956k çok yoruldum ama her şey çok güzeldi...aysuncuğum çok iyi bir insan... ttli3 gelin demeye dilim varmıyor....kardeşim çok şanslı... tender45 inşallah sonuna kadar her şey istedikleri gibi gider...ömür boyu mutluluk sağlık ve bolluk bereket diliyorum onlar için... nişan boyunca canım aysuncum abla abla diye sağımda solumda hep bir aradaydık...tabii ki bol bol döktürdük... wave bana onların tarafından görümce sizsiniz galiba diyenlere hayır ben ablasıyım dedim... sevincli sanırım oda beni ablası gibi görüyordur... rt67 canım kuzularım....ne diyeyim darısı bizim diğer ufaklığa...(ufaklık dediğim 29 yaşında...)ve bütün bekarlara... |
Ynt: suzzy'nin günlüğü Çok sevindim suzzycim s456 25889 İkisinede bir ömür boyu sağlık,mutluluk diliyorum.Allah tamamını erdirsin canım benim.. k8908 |
Ynt: suzzy'nin günlüğü Suzzyciğim bir ilişki nasıl başlarsa öyle devam eder sizde iyi başladınız iyidevam etsin . Allah hayırlı uğurlu etsin . kiss3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:59 AM. |