Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   suzzy'nin günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/3285-suzzynin-gunlugu.html)

suzzy 25-08-2008 10:44 PM

Ynt: suzzy'nin günlüğü

anca günlüğüme sıra geldi...mustang'cim...mehmetcim...redfloverscim... canlarım sağolun....kısacık anlatayım cuma gününü...

canım kardeşciğime kızı istedik babasıda hazırlıklıymış verdi hemen sağolsun...amma ve lakin benim şaşkın kardeşceğizim bana anneme yada bilemedin bir büyüğüne sor demi.... hih33 oraya kadar gitmişken kızı istemişken bi zahmet sözde takalım demi....

gene çenemi tutamadım...(ay şimdiden görümcelik damarım tuttu vay kıza... sevincli )

ama böyle kuru kuru olmaz biz gelmişken söz takalım dedim... coffe2 kızımızın babası ali amcacım uygun gördüler....gecenin onun da bizim şaşkın aşıklar söz yüzüğü almaya gittiler.... girlhaha

yarım saate kadar geldiler...yüzükler takıldı dua lar edildi...öpüşüldü...sarılındı...sıra geldi tuzlu kahve kısmına....

amanın aysunu eli pek bolmuş bir tuzlu kahve yapmış canım benim sağolsun...bizimki hela'ya zor attı kendini.... terli345 ama allah için içti o tuz gölü tarzındaki kahveyi.... rt67

yavrum kendince sınava çekildiğini düşünmüş...içmezsem kayınbabaya ayıp.... hih33 deyip bir yudum kahve iki yudum su derken gecenin ilerleyen saatlerinde zor toplandı çocuğumm... aa34

hala gülerim aklıma gelmişken...şimdi allah nasip ederse...bayramın 3. günü nişanımız var hepinizi beklerim canlarım... blissy durum bu...allah tamamına erdirir umarım...hepinizi öptüm...darısı tüm bekarlarımıza... hismiley

sanemce 25-08-2008 10:48 PM

Suzzy'cim canım Allah bi yastıkta kocatsın diyeceğim ama geçti artık bi yastıkta kocama devri girlhaha Allah tamamına erdirsin inşallah ve hepinize hayırlı uğurlu olsun ttli3 gelin kızımızda senin gibi görümce bulmuş öpsünde başına koysun ark5 kiss3

suzzy 25-08-2008 11:24 PM

Alıntı:

sanemce Nickli Üyeden Alıntı
Suzzy'cim canım Allah bi yastıkta kocatsın diyeceğim ama geçti artık bi yastıkta kocama devri girlhaha Allah tamamına erdirsin inşallah ve hepinize hayırlı uğurlu olsun ttli3 gelin kızımızda senin gibi görümce bulmuş öpsünde başına koysun ark5 kiss3

sorma şekercim ...ay pek güzel oluyormuş... sevincli

ama şaka bir yana ben bu kızı çok sevdim yahu...çok sıcacık...allah tamamına erdirsin inşallah....sağol canım benim...darısı tüm bekarlara... f678h

sanemce 25-08-2008 11:27 PM

aminnnnn 96 y789

Belgin ∞ 25-08-2008 11:30 PM

Benden de kocamaaaan bir amiiinnnn. y789

suzzy 25-08-2008 11:35 PM

Alıntı:

sanemce Nickli Üyeden Alıntı
aminnnnn 96 y789

Alıntı:

redflowers Nickli Üyeden Alıntı
Benden de kocamaaaan bir amiiinnnn. y789

ay inşallah şekerler....eeee bendende amin....yani sizler için...dedim... khkh56

suzzy 25-08-2008 11:50 PM

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
canım benim allah tamamına erdirsin..darısı benim tohumlukla , yuva kurmaya çalışan diğer çocuklarımın başına..

ayyy ablam benim...canım benim...sağolasın... tender45 inşallah rabim can'ımızada bütün bekarlarımızada en hayırlısını nasip etsin... 96

geçen sene bu zamanlarda kardeşim direkten dönmüştü...kötü bir nişanlılık dönemiyle... sad456 her işte bir hayır varmış...yanlış hesap bağdattan döndü...çok şükür...du ramazan geçsin konuşcaz senlede...hayırlısıyla karşılıklı göbek atcaz canım benim....öptüm hepinizi... kiss3

ha bu ara da hakkatten konyalı arkadaşlar uyuyor.... khkh56

comte 25-08-2008 11:52 PM

Hayırlı olsun Ablacım. 25889

Mutluluk dolu bir hayat sürerler inş. super

Çifte bayram var yani desene. sevincli

Düğüne geliriz artık. smiliyface

comte 25-08-2008 11:58 PM

Alıntı:

suzzy Nickli Üyeden Alıntı

ha bu ara da hakkatten konyalı arkadaşlar uyuyor.... khkh56