![]() |
Ynt: suzzy'nin günlüğü ceren cim...mücevhercim...sağolun canlarım...senin melekler nasıl oldu bu arada mücevhercim...bu ara forumu pek takip edemedim...malum acımızdan dolayı...umarım iyidirler şimdi.. tender45 bu gün annemlerdeyiz hayırlısıyla..(kaç günlerdir ordayız gerçi...)ama bu gün özel misafirleri var anneciğimin...bu aralar onun kafasını dağıtmak için ailecek eşim kızım ve kardeşlerimle seferber olduk.... ttli3 müstakbel gelinimiz mlk34 ve ailesi bu gün başsağlığı için bize gelicekler...yani anneciğim..hem çok acı günler geçiriyor...hemde sevgili ortanca kardeşciğimin yuva kurma kararının mutluluğunu yaşıyor... (ayy...cümle karışık oldu neyse...) blook yaa bu arada aramızda konyalı arkadaşlar vardı demii sevincli ...sanırım yakında akraba olucaz bu arkadaşlarlada... |
Ynt: suzzy'nin günlüğü canım hepimiz iyiyiz çok şükür. ttli3 bu arada yeni gelininiz, akrabalarınız da hayırlı olsun diyorum. Sevgimle..... actionsmile |
Ynt: suzzy'nin günlüğü canım mücevhercim sağol bitanem...görüyorsun ki hepsi denk geldi.... ama bi yandanda anneciğimin kafası dağılıyor bu şekilde...sanırım haftaya isteme ve söz bir arada olucak...bakalım nasip... b456 bu arada konyalı arkadaşlar uyuyorlar galiba.... girlhaha hu size diyooom...akraba oluyoz galiba diyoom....uyanın diyooom...huuu.. aa34 |
Ynt: suzzy'nin günlüğü suzzy abla hayırlı uğurlu olsun, 25889 konyanın yemek kültürü çok geniştir, her çeşit yemek vardır, akraba oluyormuşuz evet, hadi düğün halayı çekelim. y789 |
Ynt: suzzy'nin günlüğü sağolasın novosibir'cim...valla bizimkiler biraz hızlı gidiyor gibi ama...hadi hayırlısı....kardeşceğizim...hayatından memnun ya önemli değil gerisi... ttli3 ama aile tam çekirdek aile... onayi kızımızın bir abisi var sadece anne baba mükemmeller zaten... allah yollarını açık etsin inşallah...ben konyaya gelemem falan derken bu vesileyle ilerde bi konya toplantısı yaparmışız bide.... girlhaha |
Ynt: suzzy'nin günlüğü fena olmazdı abla, sanırım düşünülüyor konya toplantısı, aralık gibi yanılmıyorsam şebi aruz törenlerine denk gelir, bir güzel semazen izleriz, siz de gelirsiniz ne güzel bu vesileyle :) |
Ynt: suzzy'nin günlüğü sevgili kardeşciğime bu gün kızdım biraz...akşama allah nasip ederse kız istemeye gidiyoruz... bu ne acele kardeşciğim...kız kaçmıyor ki...kendileri bu gün için konuşup aralarında karar almışlar...kızımızın aileside onaylamış... blook ama ben çok sinirlendim... kizgin1 anneciğimin daha acısı dinmeden bu düşüncesizlikleri beni üzdü... sad456 aradım sabah söylendim kendilerine....kız isteme söz nişan düğün bunlar çok güzel ve mutlu olaylar böyle günlerde ailenin nasıl yanında olmasını istiyorsan acısınada saygı duymayı yada onlara danışmayı fikirlerini almayıda bileceksin...kardeşciğim de bana hak verdi tabii... utananadam bazen bu gençler helede aşıklarsa düşünemiyorlar böyle şeyleri....olan oldu artık...hayırlısı olsun demekten bi şey düşmüyor bize...sevgili kardeşiminde müstakbel nişanlısınında mutlu olmasını yürekten diliyorum...mutlu olmalarını belki her kesten çok ben istiyorum...ama annemi daha çok seviyor ve düşünüyorum... b456 ama biraz rahatladım şimdi...içimi döktüm iyi geldi... rt67 hepinize sevgiler... |
Ynt: suzzy'nin günlüğü Ablacım Allah tamamına erdirsin.Zaten olacak birşey için beklemeye gerek yok diye düşünmüşlerdir belki de.Hayat devam ediyor sonuçta. Gelişmeleri yazarsın.Dikkat et akşam tuzlu kahveyi sana vermesinler görümce diyerek y789 kiss3 |
Ynt: suzzy'nin günlüğü Hayırlı olsun suzzy. 25889 Redflowers'in dediği gibi, hayat devam ediyor. Bir taraftan düğün olacak bir taraftan da hüzün olacak. Hayat işte. Hayırlı işin önüne geçilmezmiş hem. super |
Ynt: suzzy'nin günlüğü Suzzy'ciğimbazen insan bütün herşeyi bir arada yaşıyor . Hangisini daha fazla yaşasın bilemiyor . kardeşin için herşeyin hayırlı olmasını diliyorum. kiss3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:51 AM. |