![]() |
Ynt: suzzy'nin günlüğü saol canımm..iyiyim şükür..meleklerimde iyiler..http://www.cicikus.com/oynayan_resimler/mahsen34.gif gönlü güzel gönül dostum,unutmam merak etme.. mlk34 teşekkür ederim balım..bana benzetmene sevindim.. ttli3 hayalabla demiş ya kabul edin diye..mütavazi olmaya gerek yokmuş..ehhh olmayalım bari..vardır ablamın bir bildiği girlhaha sen kraliçe,ben sarıkelebek...iyi gitti bee sevincli blissy blissy blissy |
Ynt: suzzy'nin günlüğü Alıntı:
sayende kraliçede ilan edildim...pek mutlu oldum... karamsarlık olabilir tabii..ama geçicektir...sen telkinleri ihmal etme... b456 iyi dileklerin için sağol..sevgiler... wave |
Ynt: suzzy'nin günlüğü peterpan dopping gibisin valla ablam..aman böyle devam..siteye çok güzel bir enerji geldi sayende.. |
Ynt: suzzy'nin günlüğü alk78 KRALİÇE bugün nasılllar aacaba ya bak ablacığım meleklerden notlar gelmeye başladı memnunlar senden onlarda sana hayran kalmış senin gibi olmaya karar vermişler bi melek daha gönderiyorum mlk34 bu daha yeni bunada yaşama sevincinden tertemiz yüreğinden az bişey öğretirsin artıkdilerim bugünde hep sevgi ve saygı göreceğin harika birgün yaşarsınPETERPAN |
Ynt: suzzy'nin günlüğü kraliçe bu gün yorgun... b456 bir elinde toz bezi bir elinde süpürge temizlik yapıyor.. dusun arada bir de ütü ve yemek yapıyor... terli345 ama peterpan hızır gibi yetişip dopingi veriyor... wave yoksa bu gün kraliçe kendini kül kedisi gibi hissetmeye başlıyordu az daha.... thumbsanim |
Ynt: suzzy'nin günlüğü smiliyface ama kraliçe yorgun olsada huzurlu ve mutlu olacak söz verdi az bişey üzülürse peterpan kardeşi burda ona kocaman gülümsemeler yollar hakettiği gibi oda kocaman gülümser kraliçe gülümseyince dünyadaki bütün çiçekler yeniden bi başka güzellikte ve heyacanla açar ve ona hayatta teşekkür eder BİR KİŞİ DEĞİŞİR DÜNYA DEĞİŞİR peterpan |
Ynt: suzzy'nin günlüğü Alıntı:
inanılmaz rahatlatıyorsun...GERÇEKTEN yorgunum...ama dediğin gibi mutlu ve huzurluyum hiçbirşey için şikayet etmeye hakkım yok blissy seni ve bütün arkadaşlarımı sevgiyle kucaklıyorum... ve hepinize güzel bir gün geçirmenizi diliyorum...sevgi ve saygılar... kiss3 kiss3 |
Ynt: suzzy'nin günlüğü arkadaşlarım...canlarım...bu günüm çok hareketli ve çok heyecanlı geçti... terli345 arabamızı yeniledik.... blissy ayyy...çok heyecanlı... |
Ynt: suzzy'nin günlüğü http://edanur_b.sitemynet.com/mynet_resimlerim/169.jpg MUTLULUK: Uyandırılma tedirginliği olmadan huzur içinde dalınan uykudadır. MUTLULUK: Yazın en sarı sıcağında serin bir denizdedir, bir ağaç gölgesindedir. MUTLULUK: Çıplak ayakla koşulan ıslak çimenlerdedir. MUTLULUK: Sıcak bir günün sonunda esmeye baslayan serin bir yeldedir. MUTLULUK: İnce belli bir bardakta içilen tek şekerli demli çaydadir MUTLULUK: Anlatılan bir fıkranın ardından atılan kahkahadır. izlenen bir filmde dökülen gözyaşlarıdır. MUTLULUK: Günün ilk aydınlığında, gecenin son karanlığındadır. MUTLULUK: Annenin oksayışında, babanın bakışında, çocuğun gülüşünde, sevgilinin dokunuşundadır. MUTLULUK: Düsünüldüğünde gülümseten çocukluga dair bir anıdadır. MUTLULUK: Bir kitapta, bir dergide görülen bir sözün ezberlenip defalarca söylenmesindedir. MUTLULUK: Yarın için, hiç bıkmadan beslenen umuttadır. MUTLULUK: Bir çiçegin yaprağında, bir kelebeğin rengarenk kanadındadır. MUTLULUK: Güneşin sarısında, gecenin karanlığındadır. MUTLULUK: Sevgilinin yanağına kondurulan bir öpücüktedir. MUTLULUK: Mesafeye aldırmadan sevgiyi büyütebilmektedir. MUTLULUK: Küçük bir tartışmadan sonra kimin haklı olduğunu düşünmeden sevgiliye söylenen "seni seviyorum" sözündedir. MUTLULUK: Bilgidedir. Her seyi öğrenebilme çabasındadır. MUTLULUK: Bir aşk şarkısının ezgisindedir. Uykuya dalarken okunan romanın sayfalarındadır. MUTLULUK: Acılarına, hüzünlerine, zorluklarına rağmen, kaygısızca ve haykırarak "yaşıyorum" diyebilmektedir. ---alıntıdır--- |
Ynt: suzzy'nin günlüğü mutluluğun daim olsun ablam.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:40 PM. |