![]() |
Ynt: suzzy'nin günlüğü Anaa. smiliyface Kızı bizden mi alıyorsunuz yoksa. thumbsanim Kimmiş, ismi neymiş merak ettim bak. dusun Sitede sorun vardı ya, on dan okuayamadım galiba. sevincli |
Ynt: suzzy'nin günlüğü hayırlı olsun suzzy abla, Allah tamamına erdirsin. mehmet abi günaydın sana da aa34 |
Ynt: suzzy'nin günlüğü Alıntı:
ha işte aynen sizden alıyoz kızı...novosibir hemen anladı...çaktı durumu...konyanın yemekleri dedi çocuk... sen uyu..gelin konyalı yahu... girlhaha bilmem şanal soyadı tanıdıkmı.... dusun |
sağolasın canım benim... wave |
Ynt: suzzy'nin günlüğü Ben Fransız kalmışım galiba. smiliyface Hem bak böyle yaparsan, kız mız vermeyiz ama. sevincli O soy isim hiç yabancı gelmedi be suzzy. dusun Ama tam bilemem tabi. Tam nerelilermiş acaba. Merkez mi. dusun |
Kaçırmışız konuyu yahu. smiliyface Dur biraz naz yapalım. Kız evi Naz evi... Oğlunuz ne iş yapıyor bakim. Sigortası var mı, içkisi kumarı var mı. sevincli Bi araştıralım size kararımızı söyleriz khkh56 |
Ynt: suzzy'nin günlüğü hehe valla bilmem ali amca verdi kızı.. wave ama şanallardan...izmirde falan akrabalarının mağazaları var...orda çalışıyor... çok fazla detay yok bende...şimdilik bu kadar...eğer yolun düşerse buralara mutlaka beklerim nişana... super ve çok sevinirim...sevgiler... hismiley |
Ynt: suzzy'nin günlüğü Biz değil de artık, bi zahmet siz gelin buraya. smiliyface Dünürleriniz buradadır heralde. Bir ayağınız da burada olur o zaman. Ben de beklerim. 25889 Allah tamamına erdirsin... super |
Ynt: suzzy'nin günlüğü yaa gerçekten çok iyi olurdu aslında... rt67 bu arada oğlumuz market işletiyor...kendi kendine... ama üzgünüm maalesef bi ayağımız gene orda olamıyor...kendileri uzun yıllardır buralarda yaşıyorlar.... sadanim ama bir gün gelir...benimde yolum elbet oralara düşer sen hiç meraklanma... hem yemekleride süpermiş konyanın...öyle dedi novosibir...bakalım nasip... actionsmile |
Ynt: suzzy'nin günlüğü suzzy abla ben de beklerim konyaya gelirsen, yemeklerden hiç bahsetme ya, mehmet abi daha iyi bilir, iki kat doymadan kalkamazsın sofradan |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:25 AM. |