Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   suzzy'nin günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/3285-suzzynin-gunlugu.html)

tulu 16-08-2008 08:26 PM

Ynt: suzzy'nin günlüğü

Sevgili Suzzy, başın sağ olsun cümlesini sevmiyorum.O nedenle bunu söylemek de içimden gelmiyor.Üzüntünü nasıl hafifletebilirim bunu da bilemiyorum.Haberi okuyunca babam geldi aklıma.Dayıcığının mekanı cennet olsun.O artık huzurlu bir mekanda.Ölümler bize anı daha iyi yaşamamız için güzel bir mesajda iletiyor oysa.Yarına yükeldiğimiz hayatlarımızın aslında yarını olmadığını anlatıyor bize, gözümüze soka soka.Gidene ağlamamak, üzülmemek gerekir diye düşünüyorum.Çünkü giden,.............. bilmiyorum.İçim bir tuhaf oldu.Allah rahmet eğlesin, ışığı bol olsun.

ECEM18 16-08-2008 09:49 PM

başın sağolsun suzzycim.Allah sizlere uzun ömürler versin

yakamoz 18-08-2008 11:56 AM

Suzzy cim başınız sağolsun,
Dayına Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Ailesine ve sizlere sabır versin, dayanma gücü versin...

kaafinur 18-08-2008 12:18 PM

Biraz geç de olsa başın sağolsun suzzy. Sitede çok vakit geçiremediğim için ancak okudum yazını. Dayına rahmet sizlere sabır diliyorum.

suzzy 18-08-2008 04:40 PM

canlarım hepinize teşekkür ederim.... b456

kurby cim...ecem cim...yakamozum....kaafinur cum...ilginiz ve desteğiniz için...sağolun... ttli3

beni telefonla arayan canım hayal ablam ve canım shamanım sizlerede ayrıca teşekkür ederim...

Akulina 18-08-2008 04:52 PM

Suzzy abla,başın sağ olsun yeni gördüm...

MalloryKnox 18-08-2008 04:58 PM

sevgili suzzy kaybın için çok üzüldüm. Dayına Allah'tan rahmet diliyorum, mekanı cennet olsun.

suzzy 18-08-2008 05:25 PM

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
canım benim telefonda görüştük ama, buradanda yazayım...başın sağolsun, allah geride kalanlara hayırlı ömür versin..

Alıntı:

MalloryKnox Nickli Üyeden Alıntı
sevgili suzzy kaybın için çok üzüldüm. Dayına Allah'tan rahmet diliyorum, mekanı cennet olsun.

Alıntı:

Sycorox Nickli Üyeden Alıntı
Suzzy abla,başın sağ olsun yeni gördüm...

çok sağolun... mlk34 canlarım dostluklar böyle günlerde belli olurmuş...ne güzel demişler...ne çok dostum varmış... b456

ne mutlu bana... kiss3

ceren18 18-08-2008 06:17 PM

allah sana ve sevdiklerine uzun ömür versin ablacım allah rahmet eylesin...

mücevher 18-08-2008 10:19 PM

canım.... bir şeyler söylemek çok zor. kelimeler boğazda düğümleniyor. ölüm bu herşey herkes çaresiz kalıyor. ne kadar üzüldüm senin adına. biraz klişe olacak ama Allah taksiratını affetsin mekanını cennet eylesin...... demekten başka söyleyecek bir şey bulamıyorum.. 4897
sevgilerimle....

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:20 AM.