![]() |
Ynt: suzzy'nin günlüğü Sevgili Suzzy, başın sağ olsun cümlesini sevmiyorum.O nedenle bunu söylemek de içimden gelmiyor.Üzüntünü nasıl hafifletebilirim bunu da bilemiyorum.Haberi okuyunca babam geldi aklıma.Dayıcığının mekanı cennet olsun.O artık huzurlu bir mekanda.Ölümler bize anı daha iyi yaşamamız için güzel bir mesajda iletiyor oysa.Yarına yükeldiğimiz hayatlarımızın aslında yarını olmadığını anlatıyor bize, gözümüze soka soka.Gidene ağlamamak, üzülmemek gerekir diye düşünüyorum.Çünkü giden,.............. bilmiyorum.İçim bir tuhaf oldu.Allah rahmet eğlesin, ışığı bol olsun. |
Ynt: suzzy'nin günlüğü başın sağolsun suzzycim.Allah sizlere uzun ömürler versin |
Ynt: suzzy'nin günlüğü Suzzy cim başınız sağolsun, Dayına Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Ailesine ve sizlere sabır versin, dayanma gücü versin... |
Ynt: suzzy'nin günlüğü Biraz geç de olsa başın sağolsun suzzy. Sitede çok vakit geçiremediğim için ancak okudum yazını. Dayına rahmet sizlere sabır diliyorum. |
Ynt: suzzy'nin günlüğü canlarım hepinize teşekkür ederim.... b456 kurby cim...ecem cim...yakamozum....kaafinur cum...ilginiz ve desteğiniz için...sağolun... ttli3 beni telefonla arayan canım hayal ablam ve canım shamanım sizlerede ayrıca teşekkür ederim... |
Ynt: suzzy'nin günlüğü Suzzy abla,başın sağ olsun yeni gördüm... |
Ynt: suzzy'nin günlüğü sevgili suzzy kaybın için çok üzüldüm. Dayına Allah'tan rahmet diliyorum, mekanı cennet olsun. |
Ynt: suzzy'nin günlüğü Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
ne mutlu bana... kiss3 |
Ynt: suzzy'nin günlüğü allah sana ve sevdiklerine uzun ömür versin ablacım allah rahmet eylesin... |
Ynt: suzzy'nin günlüğü canım.... bir şeyler söylemek çok zor. kelimeler boğazda düğümleniyor. ölüm bu herşey herkes çaresiz kalıyor. ne kadar üzüldüm senin adına. biraz klişe olacak ama Allah taksiratını affetsin mekanını cennet eylesin...... demekten başka söyleyecek bir şey bulamıyorum.. 4897 sevgilerimle.... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:20 AM. |