Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   suzzy'nin günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/3285-suzzynin-gunlugu.html)

suzzy 03-07-2008 10:36 AM

Ynt: suzzy'nin günlüğü

Alıntı:

duru79 Nickli Üyeden Alıntı
Suzzy'cim canım benim nerelerdesin sen?Ben mi göremiyorum sen mi yoğun olduğun için yazmıyorsun?Özletme kendini fazla yokluğun çok belli oluyor?Seni kocaman kiss3

burdayım şekerim.. blissy sizleri takip ediyorum...güzel haberlerinizi yaşadığınız deneyimleri okuyorum... tender45 arada bir de bir şeyler yazıyorum....bu aralar birazda rehavetteyim.. uykulusmile

canım benim bende seni öpüyorum... kiss3

suzzy 05-07-2008 08:50 PM

çok güzel bir nikahtan yeni geldik...eşimin halasının kızı evlendi...maaşallah su gibi güzel bir kız... mlk34 yemyeşil gözler sapsarı saçlar...zaten güzeldi gelinliklerle daha bir güzel olmuş...çok hüzünlendim... emb23

darısı bütün bekarlarımıza diyorrum... tender45

az önce nikahtan dönerken apartmanda merdivenlerden çıkarken karşı komşumuzun kapısı açık ve kapının önünde bir sürü torbalar vardı...biz herhalde tatile falan gidiyorlar dedik...boşanmışlar eşyaları boşaltıyorlarmış...daha geçen sene evlenmişlerdi...çok üzüldüm...bir yandan mutlu bir evlilik başlangıcı diğer yanda dağılan bir yuva...ikisi aynı anda olunca biraz başımı ağrıttı... sad456

Belgin ∞ 05-07-2008 08:56 PM

İşte hayat.Ne tezatlıklar var insan şaşırıyor.
Ablacım akrabınızın mutluluğunu Allah daim etsin.Diğerine sadece kısmet diyebiliyorum.Hep mutluluk olsun istiyoruz ama bazen mutluluğun yolu hüzünden geçiyor.

sanemce 06-07-2008 11:53 AM

suzzy bu duandan payıma düşeni alıyorum hehehe kiss3

Alıntı:

suzzy Nickli Üyeden Alıntı

darısı bütün bekarlarımıza diyorrum... tender45

suzzy 15-08-2008 11:09 PM

bu gün çok sevdiğim ve uzun zamandır göremediğim büyük dayımın vefat haberini verdiler iş yerinde.... emb23

böyle ani ve acı haberler çok yıpratıcı oluyor... agl34 şu an elimden hiç bir şey gelmiyor burdan içim acıyarak dua ediyorum...onlara ulaşamıyorum...annem babam ve teyzemler apar topar yola çıktılar...biz izmirdeyiz onlar mersinde...

bu haber bize ulaştığında annemin evinde tatlı bir telaşla tadilat yapılıyordu...yakın zamanda size hayırlı haberlerde vericem inşallah... sad456

tabi içim acıyarak o tadilatın takibini yapmak bana kaldı...annemin yokluğunda evi toparlamam lazım...

ama içim acıyor... 88a

canım dayıcım sevgi dolu dayıcım ruhun şaad olsun...yerin cennet olsun...seni hiç unutmiycam... mlk34

comte 15-08-2008 11:15 PM

Başın Sağolsun suzzy. blook

Allah sizlere uzun ömür ve sabır versin. ark5

Mekanı cennet olsun. rt67

sanemce 15-08-2008 11:18 PM

çok üzüldüm suzzy sad456 mekanı cennet olsun kalanlara da sabırlar diliyorum. ne kadar zor olsa da hayatın gerçekleri bunlar.. Allah yakınımızdaki sevdiklerimize uzun ömürler versin 96

cedrus48 15-08-2008 11:25 PM

Çok üzüldüm kardeşim.Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.Lütfen üzülme eminim oda sizin üzülmenizi istemiyordur.Bier yerlerden sizi seyredip "Benim için üzülmeyin ben esas vatanıma döndüm.Burda tüm eski dostlarım kaybettiklerim burada.Ve en önemliside yaradanıma kavuştum." diyordur.sizin üzülmenizi ağlamanızı istemiyordur.İnşallah şuanda en güzel cennetlerde dolaşıyordur özgürce

Belgin ∞ 15-08-2008 11:26 PM

Canım benim başın sağolsun.Allah taksiratını affetsin.Size uzun ömürler versin bitanem.

suzzy 15-08-2008 11:39 PM

mehmet'cim....sanemcecim....cedrus'cum....redflove rscim...hepiniz sağolun...doslar sağolsun... sad456

şu an kendimi nereye atıcağımı bilemiyorum... emb23 elden bişey gelmeden beklemek onların yanında olamamak beni çok üzüyor...

iyi ki dostlarım arkadaşlarım var...iyiki sizler varsınız...tekrar teşekkür ederim hepinize...

rabbimin sevdiği kuluymuş...3 aylarda vefat etti dayıcım...mekanı cennet olsun... mlk34

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:28 PM.