![]() |
Ynt: suzzy'nin günlüğü Alıntı:
canım benim bende seni öpüyorum... kiss3 |
Ynt: suzzy'nin günlüğü çok güzel bir nikahtan yeni geldik...eşimin halasının kızı evlendi...maaşallah su gibi güzel bir kız... mlk34 yemyeşil gözler sapsarı saçlar...zaten güzeldi gelinliklerle daha bir güzel olmuş...çok hüzünlendim... emb23 darısı bütün bekarlarımıza diyorrum... tender45 az önce nikahtan dönerken apartmanda merdivenlerden çıkarken karşı komşumuzun kapısı açık ve kapının önünde bir sürü torbalar vardı...biz herhalde tatile falan gidiyorlar dedik...boşanmışlar eşyaları boşaltıyorlarmış...daha geçen sene evlenmişlerdi...çok üzüldüm...bir yandan mutlu bir evlilik başlangıcı diğer yanda dağılan bir yuva...ikisi aynı anda olunca biraz başımı ağrıttı... sad456 |
Ynt: suzzy'nin günlüğü İşte hayat.Ne tezatlıklar var insan şaşırıyor. Ablacım akrabınızın mutluluğunu Allah daim etsin.Diğerine sadece kısmet diyebiliyorum.Hep mutluluk olsun istiyoruz ama bazen mutluluğun yolu hüzünden geçiyor. |
Ynt: suzzy'nin günlüğü suzzy bu duandan payıma düşeni alıyorum hehehe kiss3 Alıntı:
|
Ynt: suzzy'nin günlüğü bu gün çok sevdiğim ve uzun zamandır göremediğim büyük dayımın vefat haberini verdiler iş yerinde.... emb23 böyle ani ve acı haberler çok yıpratıcı oluyor... agl34 şu an elimden hiç bir şey gelmiyor burdan içim acıyarak dua ediyorum...onlara ulaşamıyorum...annem babam ve teyzemler apar topar yola çıktılar...biz izmirdeyiz onlar mersinde... bu haber bize ulaştığında annemin evinde tatlı bir telaşla tadilat yapılıyordu...yakın zamanda size hayırlı haberlerde vericem inşallah... sad456 tabi içim acıyarak o tadilatın takibini yapmak bana kaldı...annemin yokluğunda evi toparlamam lazım... ama içim acıyor... 88a canım dayıcım sevgi dolu dayıcım ruhun şaad olsun...yerin cennet olsun...seni hiç unutmiycam... mlk34 |
Ynt: suzzy'nin günlüğü Başın Sağolsun suzzy. blook Allah sizlere uzun ömür ve sabır versin. ark5 Mekanı cennet olsun. rt67 |
Ynt: suzzy'nin günlüğü çok üzüldüm suzzy sad456 mekanı cennet olsun kalanlara da sabırlar diliyorum. ne kadar zor olsa da hayatın gerçekleri bunlar.. Allah yakınımızdaki sevdiklerimize uzun ömürler versin 96 |
Ynt: suzzy'nin günlüğü Çok üzüldüm kardeşim.Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.Lütfen üzülme eminim oda sizin üzülmenizi istemiyordur.Bier yerlerden sizi seyredip "Benim için üzülmeyin ben esas vatanıma döndüm.Burda tüm eski dostlarım kaybettiklerim burada.Ve en önemliside yaradanıma kavuştum." diyordur.sizin üzülmenizi ağlamanızı istemiyordur.İnşallah şuanda en güzel cennetlerde dolaşıyordur özgürce |
Ynt: suzzy'nin günlüğü Canım benim başın sağolsun.Allah taksiratını affetsin.Size uzun ömürler versin bitanem. |
Ynt: suzzy'nin günlüğü mehmet'cim....sanemcecim....cedrus'cum....redflove rscim...hepiniz sağolun...doslar sağolsun... sad456 şu an kendimi nereye atıcağımı bilemiyorum... emb23 elden bişey gelmeden beklemek onların yanında olamamak beni çok üzüyor... iyi ki dostlarım arkadaşlarım var...iyiki sizler varsınız...tekrar teşekkür ederim hepinize... rabbimin sevdiği kuluymuş...3 aylarda vefat etti dayıcım...mekanı cennet olsun... mlk34 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:28 PM. |