![]() |
Ynt: suzzy'nin günlüğü |
Ynt: suzzy'nin günlüğü BALIĞIM... balığım yok...beslemek için yuvaya girdim.. balık yok ortada... sadanim |
Ynt: suzzy'nin günlüğü Suzy ben yedim balığı arama boşa s45apk Kızının gösteride çekilmiş resimleri yokmu? Prensesimizi görseydik. Öp Dünyalar güzelimi benim için mlk34 |
Ynt: suzzy'nin günlüğü Alıntı:
demek isterdim.. sevincli diyemiyorum üzgünüm... ama sanırım balığımın miyadı doldu....kayıp hala...yoksa gerçektenmi yedin... girlhaha ewet kızımın dünyalar talışımın gösterisi harikaydı... tender45 seninkinin yaşını bilmiyorum ama..allah sanada nasip etsin inşallah... 956k fotoğraflarını daha bilgisayara atmadık atalım en kısa zaman ekliycem foruma... ark5 sende oğluşunu öp benim için... sevgiler... actionsmile |
Ynt: suzzy'nin günlüğü bugün çok yoğundum... terli345 ve çok yoruldum... ama mutluyum... ttli3 |
Ynt: suzzy'nin günlüğü hayırlısı. onayi |
Ynt: suzzy'nin günlüğü çok güzel...bravo bana.. b456 anahtarımı kaybettim..bulamıyorum...çıldırıcam... şaşkın bu aralar kaybettiklerimin haddi hesabı yok... balıkta yok ortada... dusun |
Ynt: suzzy'nin günlüğü ayyy...bu avatarı çok sevdim ben... tender45 bana lost'u hatırlatıyor... sevincli |
Ynt: suzzy'nin günlüğü bu aralar yine geciktiğim için yazılanları okumaya tatlım kızının gösterisinden yeni haberim oldu.. umarım öğrencilik yaşamında böyle keyifli telaşlar içerisinde olacağınız bir çok etkinliğe katılır.. blissy inşallah kep atma törenlerini kutlayın ailecek.. s456 http://img168.imageshack.us/img168/9...f7d6e569vq.gif halanın masterlık süprizi de ayrıca keyifli olmuş.. ark5 güzel ve öğretici harika paylaşımlarınızın olması dileklerimle.. thumbsanim sevgiler.. kiss3 |
Ynt: suzzy'nin günlüğü canım sağol güzel dileklerin için... wave gerçekten tatlı telaşlar bunlar...bu yıl allah nasip ederse anasınıfında kep te atıcaklar... blissy blissy şimdiden heyecanlanıyoruz...sevgiler.. 956k |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:17 AM. |