Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Sycorox'un Günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/2516-sycoroxun-gunlugu.html)

Mustang 08-03-2008 09:35 PM

Ynt: Sycorox'un Günlüğü

Ah canımın içi bu günleride gördüm ya ... Doğduğunda hayata öyle bi tırnaklarını geçirdiki tamam işte benim kızım annesi gibi savaşçı demiştim .Sen hayatın için bende senin için elimden gelen herşeyi yapmaya çalıştım.İkimizde busavaşı başarı ile kazandık.Seni böyle kararlı ne istediğini bilen aydınlık bir insan olman benim hayata hep istediğim şeydi.Sizler benim çocuklarımsınız ama artık dostlarımsınızda.Bilirsin benim dosluğum kıymetlidir herkesle dost olamam.Sizlere hep söylediğim gibi ilişkiler çiçeklere benzer nasıl bakarsanız öyle görünürler.Her iki taraftada karşılıklı anlayış ,hoşgörü ve sevgi olduktan sonra haledilemeyecek sorun kalmaz.Sizleri çok seviyorum iyiki varsınız.Seni labotilerin üstünde şöyle salınırken görmek çok hoş olur.Her girdiğin toplumda hemen fark edilmen çok hoş ,kendini şekilden şekle sokman kendinle barışık olman hayata kendi gözlerinle baka bilmen ,kendi rengin olması {bilirsin kendi regi olmayan yanına gitiği insanın regini alan insanları sevmem}.Biliyorum ki karşına senin kıymetini bilen senin gibi biri çıktığında hiç düşünmeyecesin.Bütün dualarım sizinle .Allah sizlerin karşısına siler gibi insanlar çıkarsın . kiss3 kiss3 kiss3

toprak-ım 08-03-2008 09:46 PM

selam bu siteye bugün üye oldum ve şimdiden çok hoşuma gitti.Ama malum daha mesaj atmayı bile öğrenemedim.Bu mesajım okunursa ancak başardığım anlaşılacak Şayet başarırsam merak ettiğm çok şey var bu sitede.Bunu da ancak sizlerin yardımları ile yapıcam inş. dusun dusun dusun dusun dusun

Mustang 08-03-2008 10:06 PM

Aramıza hoş geldin . smiliyface

Akulina 10-03-2008 07:28 PM

Geçenlerde yazdığım bir yazı:)geçen dediysem epeyde olmuş:)
toprak-ım başarmışsın yazı yazmayı,hoşgeldin bu arada...
http://img175.imageshack.us/img175/3523/resim695fc1.jpg

Akulina 11-03-2008 12:54 PM

Selamlar...
Bugün uyuşuk bir günümdeyim...Saçlarım berbat,biraz sonra gidip üstümdeki bu uyuşukluk halini atacağım...
Geçenlerde netten "Yaratıcı İmgeleme" diye bir kitap indirdim...Çok beğendim,bu aralar düşündüğüm bazı şeylere cevap niteliğinde oldu...Mesela Hayal ablanın meditasyonlarına benzer meditasyonlar var,imgeleme konusunda baya yardımcı olacak alıştırmalar var...Secret gibi biraz,basit ama faydalı bilgiler mevcut...
5 yıllık,1 yıllık,6 aylık,1aylık,1 haftalık hedef ve hayal listeleri yaptım kendime...Eskiden hedef ve hayallerimi yazarken,önüme geleni,düşündüğüm herşeyi yazardım...Şimdi ise,bana yardımcı olabilecek,içimde o konuyla ilgili tereddüt ve olumsuzluk barındırmadığım hayallerimi ve hedeflerimi yazıyorum listeme...1yıllık hedef listemde 5 yıllıktaki listeme götüren basamaklar var...6 aylıktada hem 1yıllık hedeflerime,hemde 5 yıllık hedeflerime...Hepsi birbiriyle bağlantılı,bir şekilde...Zincir gibi...
Hergün meditasyonlarımı yapıyorum,kendi yazdığım ideal sahnemi okuyorum...Bir laf vardır çok severim,bir parfüm sloganıydı..."Hayat Senaryosunu Sen Yazdığında Daha Güzel!" diye...
Evet ideal sahnelerimizi ve senaryolarımızı kendimiz yazıyoruz bencede...

Mustang 12-03-2008 04:55 PM

Canım ben seni hem gördüğüm kadar hemde burda okuduğumda değişimin inanılmaz.Eskiden senin yerine başkalarından beklediğin şeyleri artık kendin yapıyorsun.Seni böyle kendinden emin ne yaptığını bilen biri olarak görmek hep isterdim.Bu çok güzel bir duygu imiş hep böyle olacağına artık eminim. alk78 kiss3

Akulina 13-03-2008 03:18 AM

"saat üç ayaktasin
uyku tutmamis yine
ne yaziyorsun kara kara
beyazlar ustune
kalem biter hic guvenme tukenmez diye
hayat bile sona erer gunun birinde
sen hic yalniz kalmadin mi?
kalabaligin icinde.."
by-Gripin-
Ne zaman uyku tutmasa gene beni,ne zaman saat 3'e değse bu şarkı gelir aklıma...
Kimbilir kaç "3"e değen gece geçirdim...Kaç 3'e değen gecede,ömrümü düşündüm...Hayatım,hayalkırıklıklarım,yanlızlıklar ımı...
Ama bugün...
Bu 3'e değen gecede,hiçbirşey düşünmüyorum...
Bu iyimi,kötümü bilmiyorum...
Sadece yaşıyorum...

Mustang 13-03-2008 07:18 AM

Arada bir böyle şeyler olur,sen sadece kendine güven sen istersen neler yaparsın ben bilirim.Seni çok sevdiğimi biliyorsun . kiss3

Akulina 16-03-2008 02:41 AM

Merhaba günlüğüm,
Bugün anladımki,yaptığım meditasyonlar telepati yeteneğimi arttırmış...Daha demin birisini düşünüyordum,msnde konuştuğum...Hatta myspacede sayfası vardı ona baktım fln,o sırada birşey yazdı...garipti:)böyle birkaç olay daha oldu şaşırdığım...
Bugün gene anladımki,insanları artık gözümde büyütmüyorum...Eskiden herkesi gözümde büyütürdüm..onlardan çekinirdim,onlar gibi görünmeye çalışırdım...Şimdi ise kendimim tamamen...Eğer beni böyle görmek istemiyorlarsa eywallah!Görmesinler,umurumda değil...Ben böyleyim,sevenler beni ben olduğum için sevsinler...Ne tür müzik dinlediğim için fln. değil...Ve anladımki,sen doğru biri isen kimse bu tarz ayrıntılarada takılmıyor...Eskiden gözümde büyüttüğüm insanlara şimdi bakıyorumda,aslında çok küçüklermiş!Bunları görmek bazen acı veriyor insana...Kendine kzıyorsun...
Evet insanları gözünde büyütme devri kapandı benim için...Kimse dev değil ve kimse ulaşılmazda değil,Tanrıyla dostlukta "sevginin çözemeyeceği hiçbirşey yoktur"diyor...Kimseye taviz vermem,ama abartıp kibirli ve ters davranmamda...Sadece sevgimi sunarım,kabul eden eder,etmeyende kendi bilir,zorlamam...
Telepati olayına baya takıldım şimdi onu araştırıyorum...Birde sitede yeni gelenlerin günlüklerini okuyacağım...

ikizruh 17-03-2008 06:12 PM

ilginçtir bende de buna yakın şeyler oluyor.Mesela bişey konuşurken bir bakıyorum kişinin söylediği cümleyi onla tekrar ediyorum aynı şekilde aynı anda bir kaç kere oldu bu.Dahada ilginç olanı gece rüyamda gördüğüm ayrıntılar çıkıyor karşıma.Mesela bir yerde bluz çalışıyorum rüya işte 44sonra aynı bluzu normal hayatta bir vitrinde görüyorum.Yada geçen çağla şikeli gördüm rüyamda dusunne alakaysa akşamı magazin programında çıktı

seramoni 17-03-2008 07:57 PM

Hem Ankaralısın hem de bizi görmüyon valla,yani insan bi hoş geldin der yani smiliyface

Akulina 18-03-2008 01:24 AM

kusura bakmayın,bu aralar siteye girip gözatıyorum,yazamıyorum...hoşgeldin bu arada;)

seramoni 18-03-2008 01:59 PM

Günlüğünü biraz okudum,ilk başta belirttiğin sıkıntılar bana da yakın,gelişimin nasıl şu an öğrenebilir miyim...

Akulina 18-03-2008 03:55 PM

Merhabalar,
Değişimimi sormuşsun seromonicim,gerçekten iyiyim...Sadece bu aralar ülkemizin yaşadığı sorunlar yüzünden içimde oluşan kaygılar var...Onları savmaya çalışıyorum,herşeyin bizler ve ülkemizin adına güzel ve aydınlık günler getirmesini diliyorum...
Bu siteye ilk geldiğim günlerde,kafam çok karışık ve bulanıktı...Değişmiştim evet,ama ne yapacağımı bilmez bir haldeydim...The secret'ı okumuştum,olumlu düşünmeye çabalıyordum...Telkinler banada çok etki etti(her ne kadar sürekli dinleyemesemde),NLP,EFT,Deep peat,sedona yöntemleriyle tanıştım burada...Hayal abla sayesinde meditasyon yapıyorum...Eskiden meditasyonla ilgilenmezdim...Hayatımdaki olumsuzluklarla baş etmeyi öğrendim...Onları görmezden gelmeyi değilde,temizlemeyi öğrendim,bolluk bilinciyle yaşamayı öğrendim...Eğer bir yalnış yapıyorsam,kendi içimle konuşup düzeltmeye çabalamayı öğrendim...Işığın ve gücün içimde olduğunu öğrendim...Şimdi mutluyum...Hedeflerim,hayallerim var...Ne istediğimin artık daha çok farkındayım...Net'im...Bundan 1yıl önce göl kenarında sessiz,sakin hiçbirşey yapmadan oturmayı huzur sayan ben,şimdi bazen gerçekten öyle huzurluymuşum gibi geliyor...Artık huzur başka yerlerde aramıyorum...İçimde saklıymış...
Siteye yeni giren arkadaşlar,eminimki sizde bunları yaşayacaksınız...Kendinizde hiç bilmediğiniz yeteneklerin farkına varacaksınız...Dahada güçleneceksiniz...
Açıkçası ben bu siteye çok şey borçluyum,çok şey öğrendim buradan...Çok güzel yürekli insanlar tanıdım...

Akulina 20-03-2008 01:50 AM

Mutluyum...
Sanki üstümden karlıdağ kalktı gibi...Sanki içimdeki,beni kemiren kuş,gitti...
Bugün basarili bir Deep Peat çalışması yaptım...Ve sonuç mükemmel oldu...Bu siteye girme amacım kilo vermekti...Sonra o amacı bırakmıştım...Ama kaç aydır,hiç kilo almıyordum,hemde çok fazla yememe rağmen...Ama kiloda vermiyordum...Ve bu konuya el attım...
Öğlen kas testini yaptım ve şaşırtıcı bir şekilde,kilo vermeyi istemediğimi gördüm...Bilinçaltımda kilo vermeyi istemiyordum...
Bunun nedenlerine inmeye başladım,annemden dolayı oluşan birşeymi diye baktım ve şaşırtıcı bir şekilde ondan kaynaklanmadığını gördüm...(sevinebilirsin Mustang hatun:),gerçi bir kısmında senin etkilerin yok değil)
Lise2'deki ve lise3deki ruh halim sonucunda oluşan bir tepki olduğunu keşvettim...Ben o zamana kadar asla kilo almadım ki ciddi kilo alamama problemlerim vardı...Vücudum üzüldüğüm için tepki olarak,kilo almaya ve kendimi sevmeyeye başladı...Kendimi yetersiz hissettiğim için,daha çok kilo alıp,daha zorlandım...Bu sefer diyetlere başladım...Her başarısız olduğum zaman daha kötü oldu herşey...Bu arada dışarıdanda,çok kilo aldın biraz ver gibi telkinler duyunca daha zor oldu herşey...
Bu akşam bu konuyu masaya yatırdım ve Deep Peat yaptım...Çok başarılı olduğunu düşünüyorum çünkü aynı kas testini yaptığımda,içimdeki blokeleri kırmıştım...Artık o olaya karşı kayıtsızım,ve kilo vermeyi,incelmeyi beynimle istiyorum...Eminimki çok kısa sürede,eski o sorundan önceki halime dönüş yapacağım...Ve hayatım boyunca ince ve sağlıklı durumdayım artık...Yarın o konunun bende yarattığı ikinci sorunuda çözeceğim...Ve yedi yıllık anksiyeti serüvenimin baş halkası,benim bu kadar kötü ruh haline girmemi sağlayan lise dönemimi ve o dönemin bende yarattığı temel sorunları bırakmış durumda olacağım...
Ben bu aralar forumda fln,bu teknikleri fln merak edenleri görüyorum...Gerçekten çok başarılı teknikler arkadaşlar...Sedona ve deep peat'ı bende çok fazla tavsiye ediyorum...EFT'de güzel bir yöntem...Ama ben Eft ile fazla derine inememiştim açıkçası...
Yazın incecik bedenimle,upuzun alev saçlarımı dalgalandırarak süzüle süzüle yürüyeceğim y789

seramoni 20-03-2008 03:34 PM

Mutlu olmak güzel bir duygu gerçekten de,yazını okuyunca ben de mutlu oldum inan,şu deep paat a ben de bekeyı merak ettim doğrusu smiliyface

ikizruh 20-03-2008 06:04 PM

bende merak ediyorum bu deep peatı ya haftasonu olsada kitabını alsam çıldırıcam meraktan blissy

Akulina 20-03-2008 07:05 PM

Bugün sorunun ikinci kısmına Deep peat yapacağım...
Bu aralar,özelliklede bugün garibim yaaa...Gün başlarken mutsuz ve depresif,gün biterken mutlu,heyecanlı oluyorum:)
Bir dolu,hoşsohbet insanla tanışıyorum...Hergün yeni birisi,yada eskilerden unuttuğum birileri çıkıyor...Gene dün çekimlerimden birisi oldu,baya mutlu oldum...Gece gece,kendi kendine sırıtan bir ruh haline girdim...Annem gitti,babannem evde dururmu oda gitti...Ev sessizlikte...Bu sessizliği çok seviyorum...Çıt çıkarmadım bütün gün...Hatta klavye sesi bile çıkarmamaya çalıştım...Öyle sessizliktiki bu bizim eve sık uğramayan cinsinden...Gün bitti diye üzülmeye başladım...Heyecanlıyım birazda...Seneye adım atacağım hayatı düşünüyorum sık sık...Bir söz duydum biraz önce nietzche'nin..."Ne kadar yükselirseniz,uçma bilmeyenlere o kadar küçük görünürsünüz" diye...Ben artık uçma bilmeyenler,hiçbirşey hissetmeden öylesine olanlar,hiçbirşeyi kabul etmeyip,ot formatında yaşamayı yaşam sayanlar ve ot olmaktan sıkılınca sana saranlara fln ne kadar küçük ve uzak görünürsem,ne kadar onların kadrajına girmezsem o kadar daha huzurlu olacağım sanırım...Artık birçok kişiyi serbest bırakıyorum...Eskisi gibi etkileri yok üstümde...Bunu görmek güzel...

Akulina 20-03-2008 08:29 PM

Şimdi birçok tasarı daha oluştu kafamda:)
Evrim diye bir arkadaşla konuşuyordum,msn'de...Rus dilini bitirdi bu sene,yükseklisansını ankarada yapmak istiyor...Aynı okula talibiz yani...Sözlü mülakattan çok korkuyor,onu rahatlattım...Sonra düşündüm Evrim ankaraya gelse ne süper olur dedim...Hatta karşılıklı dedik:)

*Bu sene o mülakatı geçecek,bende aynı okulun antropoloji bölümüne gireceğim...Kendimizi bu havaya şimdiden soktuk,şunu yaparız bunu yaparız diye:)hatta benim konsept fotograflarımın modeli olacak:)...

Yaaa oluyor oluyor oluyor...lfn,please mlk34

Akulina 22-03-2008 06:24 PM

Bugün çok garip bir rüya gördüm...Halen kafamı kurcalıyor...Anlamını araştırdım,hiçbirşey bulamadım:(
Çoooook yüksek bir bina(aslında binada denmez ona oturulacak bir yer)nın üstündeymişim,o kadar yüksekki aşagısı zor seçiliyor...Kardeşimde var yanımda...Karşımızda bir sürü tarihi olay oluyor,hükümdarlar fln...Kızılderililer,Fatih Sultan Mehmet,kazıklı voyvoda:)))),sonra kardeşim sıkılıyor,ben gidiyorum diyor ve atlıyor...Ben çok korkuyorum ama orda durmaktanda yorulmuş gibiyim,bende atlıyorum...Atlarken ne kadar korksamda sanki bir adım atmışım gibi kısa bir süre oluyor ve karanlıkta yürüyorum...
Garip bir rüyaydı...Zaten bu aralar yine çok fazla rüya görme modundayım...Hayır bu aralarda değil,neredeyse 1yıldır enteresan rüyalar görürüm...Rüya günlüğü yapma vaktim geldi sanırsam...

*Bu kilo konusuna cidden eğilicem artık...Deep peat,sedona,dkz,telkin,meditasyon,çekim yasası her ne varsa yapacağım...İşi teorikte çözdümde,pratiğe geçiremedim bir türlü...
Bu aralar baya ders çalışıyorum,tüü tüüü aferim bana:) 25889
Yalnız daldan dala atlayan bir konu yelpazem oldu:)
Ve;
Ben annemi özledim!!!! 88a
Tamam 24 yaşında kazık kadar kız olsamda!(görüntüm pek kazık kadar kız formatında olmasada:),napiyim özledim işte...Hergün arıyorum,napıyor çok merak ediyorum,tedavi sürüyor,ne olacağı halen bilinmemekte...Umarım eskisi gibi olur,anneannem...Çünkü onun içinde çok zor...Hayatının bütün çoğunluğunu yatakta sırt üstü geçirmek durumunda...Herkese muhtaç bir yaşam...Zor yani...Halam ondan büyük,genç kız gibi salına salına geziyor...İkisinin arasındaki fark halamın çok çok güçlü ve ayakları yere sapasağlam basıyor olması...Bende sanırım halama benzemişim...Eskiden olsa bu durumdan nefret ederdim...Hatta oğlan dayıya kız halaya benzermiş,deyimindende nefret ederdim...Ne kadar değişti herşey...Şimdi halama benzemek bana mutluluk verebiliyor...Büyümenin en güzel yanı herşeyi objektifce net olarak görmek aslında...Çoğu zaman bu durum hiç hoşuma gitmesede,bu aralar bu objektifliği seviyorum...Bu objektiflik,oksijeni bol bir yerde ciğerlerine derin bir nefesle doldurunca bir anlık acıma gibi birşey bazen...
Neyse şimdi mustang resimlerne bakıyım bir...Koca internette,annemin haleti-ruhiyesine uygun bir mustang resmi bulamıyorumya,aferim bana:))),bu gidişle dellenip,kendim çekiceğim:)eheheheh bu fikri sevdim ttli3
Veee akşamımda güzel geçecek:)(bu söylediğime bakıp öyle aman aman sosyal birşey yapacağım sanılmasın:)Harry Potter var onu izleyeceğim:)
Canım günlüğüm,arkadaşlarım çenem düşmüş bulunmakta:))))hepinizi öpüyorum kocaman kiss3

shamanic 22-03-2008 09:09 PM

http://www.cardboardcutouts.com/0582...ng%20horse.jpghttp://www.mustang.dk/specimages/For...0og%20fakt.jpghttp://dfsimages.com/WGA/WGA31051.jpg
http://imagecache2.allposters.com/im...es-Posters.jpghttp://imagecache2.allposters.com/im...ce-Posters.jpghttp://imagecache2.allposters.com/im...ss-Posters.jpg
http://imagecache2.allposters.com/im...ns-Posters.jpg kiss3

Akulina 23-03-2008 11:08 PM

Shamanic'cim canım benim kiss3,çok çok teşekkür ederim,hepsi çok güzeller...
Karar verdim,ben keni ellerimle çekeceğim...Prof. olunca,ilk işim bir çifliğe gitmek olacak:))))
Senin eklediğin resimlere bayıldım,çok güzel ve asil hayvanlar...Aslında bütün canlılarda,ayrı bir asalet ve mükemmellikler var...
Annem geldi,ona özel spesiyalite vanilya kremalı kahvemden yaptım,bol bol çene yaptık...Çok zölemişim onu yhaaa:)

Bu arada gördüğüm rüyanın tabirini burayı okurken kendi kendime yaptım..."Ne kadar yükselirseniz,uçma bilmeyenlere o kadar küçük görünürsünüz" sözü hoşuma gitmiştiya,bilinçaltım sanırım baya bir benimsemiş bu sözü:),değişikti ya yüksekte olmak...:))))

Mustang 27-03-2008 09:02 AM

Ay bu atlar çok güzeller shamanic teşekürler hele kuzumla ben olduğumuzu düşünülürse tam bize göre.Kuzucuğum inallah bütün dileklerin gönlünce olsun sen her şeyi hak ediyorsun.Seni çok seviyorum. kiss3

Akulina 28-03-2008 03:51 PM

Bugün kendimi çok yorgun hissediyorum...
Kendi kendime telkinlerde bulunuyorum...Dün karışık birgündü,belki onun etkisiyle böyleyim...Bir an önce çekim yaptığım birşeyin olmasını bekliyorum,belki o sıkıyor beni...Böyle yaparsam,kasarsam önüne set çekerim heralde...Akışa bırakmak istiyorum...

Yinede her zamanki gibi ne diyorum "Herşey Güzel Olacak!"... smiliyface

Akulina 30-03-2008 04:08 PM

Yağmurlu bir Ankara günü...Puslu,azıcık soğuk gibi...Hava grinin tonlarında geziniyor...Ev yine çok sessiz...Garip geliyor bu sessizlik...Yağmurun sesini dinlemeyeli epey olmuş...Heyecanla Watain dawnload'ımın %2lik kalan diliminin inmesini bekliyorum...

Mustang 08-05-2008 05:39 PM

Canımın içi sıkıntıdan kağıt falı bakmayı öğredi.Ders çalıştı , birlikte televizyon seyrettik .Gitmek istediğimiz yerler hakkında gezikanaları izledik .Canım kızım seni iyiki doğurmuşum belki bu biraz bencilik ama olsunAllaha milyonlarca şükürler olsunki sizler gibi evlatlarım var.Sizleri çok seviyorum kiss3 kiss3 kiss3 kiss3

Akulina 11-05-2008 09:22 PM

Merhabalar,
Uzuuuuun zaman oldu ya...Öncelikle sitemizdeki bütün annelerin ve tabiki Mustangimin anneler gününü kutluyorum...Güzel birgün esasen ama maalesef herşeyin suyunu çıkardıkları gibi,bu günüde paraya ve hediyeye endeksli bir hale getirdiler...Bu durum hoşuma gitmiyor açıkçası...
Bu aralar ülkemin durumu,yaşanan belirsizlik ortamı,olumsuz olaylar fln beni çok sıkıyor ve bunaltıyor...Her haber izlediğimde moralim bozuluyor...İzlemeyeyim diyorum ama nereye kadarki?İzlememekte çözüm değil...Annemle birlikte bütün siyaset programlarını izliyoruz...Hatta 1mayısta işi gücü bırakıp bütün gün boyunca,tv başında sinirlendik...Geçmişte yaşananları okuyunca yada izleyince ayrıca üzülüyorum...Ama okumalı,yakın tarihimizi bilmeliyiz...Yaşanan haksızlıkları,şu an yaşıyor olduğumuz adaletsiz düzeni herşeyi bilmeliyiz...Geçen gün çanakkaleyi gösteriyorlar;orada burada şehit mezarları...Anzaklar taa avustralyadan çıkıp her sene geliyorlar,biz tarihimizin en önemli savaşlarında kahramanca bizi savunan şehitlerimizin mezarlarına bile saygı duymamacasına özensiziz...Eğer bir ülke tarihini,kahramanlarını unutmaya başlamışsa,önemli değerler popülist kültürün eline geçmeye başlamışsa ve içleri boşaltılmaya çalışılıyorsa,orada ciddi bir sorun vardır...
İşte bütün bu yaşanılanlar canımı çok sıkıyor...
Bunun yanında ders çalışıyorum...İskambil öğrendim annem sayesinde:)fal bakıp duruyorum...Yaz için şunu yaparım, bunu yaparım gibisinden planlar yapıyorum...Yani bir dolu en kalınlarından okunacak kitap beni bekliyor...Özelliklede Kapitaller:)
İşte böyle yani...Fazla bir değişme yok gibi hayatımda...

suzzy 11-05-2008 10:23 PM

sycorox'um canım hoşgeldin...uzun zamandır yoktun... wave

bu gün gerçekten çok güzel bir gün...dediğin gibi...burda amaç sevgimizi dile getirmek ifade etmekse bencede hediye yarışına girmemek gerekli... dusun çünkü bende bir anne olarak annelerimiz bizden zaten beklediklerinin hediye olmadığını onlara sevgiyle sarılmak sımsıkı...öpmek her zaman yanlarında olacağımızı hissettirmektir..olması gereken budur...birde annelerimizi  bir gün değil her gün saymak gerekmiyormu zaten...

memleket meseleleri benide üzüyor maalesef...bu gün gene şehit haberleri beni mahfetti...çok güzel başlayan günüm bu heberle hüzünlendi...dua ettim o aileler için allah yardımcıları olsun... emb23

shamanic 12-05-2008 01:42 AM

yeniden hoşgeldin sycorox cumm ark5

özlemişiz hem anneciğini hem seni..

http://coysitas.no.sapo.pt/Imagens%2...s/lovebear.gif

sevgiler..

ikizruh 12-05-2008 10:14 AM

sycorox hoşgeldin canımm wave

heal 12-05-2008 11:53 AM

Anne kız aynı forumda ne güzel yahuu! Atlar bir harika bu arada, hastasıyımmmm
http://www.tonystromberg.com/Printsi...TheMeeting.jpg

Mustang 16-05-2008 08:10 PM

Bu aralar çok meşgul olduğu için yazamıyor ben de onu okuyamıyorum .Artık kahvede içmiyoruz bu aralar başka zevkler edindik canımız kahve isteyince yeşil çay yapıyoruz.Ne içtiğimizdeğil nasıl sohbet ettiğimiz önemli.Birlikte geçirdiğimiz vakti dolu dolu yaşıyoruz canımmm seni çok seviyorum. kiss3 kiss3 kiss3

Akulina 19-05-2008 02:37 AM

Merhabalar...
Baya oldu yazmayalı,bu aralar yazacak vaktim olmuyor,bazı yazıları hızlı hızlı okuyup çıkıyorum...

19 Mayıs...
Bugün gençlerin,hepimizin bayramı...
Bakıyorum geçmişe,gençlere ne kadar değer verilmiş...

.....

Susuyorum...
Dozer gibi üstünden geçilen nesilleri düşünüyorum...Sonra bizleri,şu anki genç nesili...
O kadar umutsuz bir tablo çıkıyorki...
Keşke o nesiller,o genç insanların değerleri bilinebilseydi...Keşke bozuk para gibi harcanmasalardı...

Bizim nesil...
Nasıl olabilirizki...?
Ne olabilirdik...?
İşte bundandır ne zaman ayağa kalkmayı düşünsek,bacaklarımızın felç olduğunu hatırlamamız...Yada hatırlatmaları...

Yakınçağ tarihimizi adam gibi bilmiyoruz...Neler yaşandığını,ne acılar,ne ocaklar,ne fidanların yok olduğunu...

Çoğumuz para,şan,şöhret ekseninde hayaller peşinde...
İdollerimizmiş;Polat Alemdar,Rahmi Koç,Acun Ilıcalı...
Sorgulamıyor ve sanki dünya eksenimiz etrafında döndüğünü düşünüyoruz...
Suya sabuna dokunmadan işlerimizi yürütme peşindeyiz...
Büyük bir çoğunluk kitap okumayı hiç sevmiyor ve bunu çok önemli bir mağrifetmiş gibi övüne övüne anlatıyor...
Türkçemizi konuşmaktan,yazmaktan ve savunmaktan aciz duruma gelmişiz...İllaki yabancı kelimeler,yayvan yayvan konuşma tarzı moda olmuş ve hemen benimsemişiz...
Hiçbirşey bilmeyip,herşeyi bildiğini sanan o kadar fazla genç tanıyorumki ben...Özelliklede hiçbir konuda bilgi sahibi olmadan karalayan,çirkinleşen...
O kadar herşey elimizin altındaki onun için düşünmeyi unuttuk belkide...

Evet,yazdıklarımı olumsuz bulup bana kızabilirsiniz,bunları okurken...Ama maalesefki,şu anki gençliğin bir kısmı böyle...Eğer silkinmezsek,bizden sonraki nesillerin dahada yalnız,bencil ve depresif olacaklarının habercisi...
Bunun yanında bir kısım gençlik varki,ümit vadediyor....
Okuyor,araştırıyor,sorguluyor....

Ben 24 yaşında bir genç olarak,genç arkadaşlarımın,gönlü gepegenç olan arkadaşlarımın 19 Mayısını kutluyorum...
Ve artık,böyle saydığım şekilde olmayalım...
Okuyalım...
Çok çok okuyalım...Bu sitedeki birçok arkadaşımın,çok okuyan aydınlık insanlar olduğunu biliyorum...
Düşünelim ve sorgulayalım...
Doğruluğuna inandığımız şeyleri bile...
Beğenmediğimiz konuları,olayları,düşünce tarzlarını bile çok iyi bilelim...Araştıralım...
İlkelerimiz,yaşama bakışımız,yaşama karşı duruşumuz dimdik,kesin ve net,kararlı olsunki,yıkılmayalım,yılmayalım...

İşte o zaman bacaklarımızdaki bizi bağlayan felçli hal kalkar...

Akulina 29-05-2008 12:12 AM

Günlüğüm benim kiss3,
Bu aralar sıkıntılıyım,belki bahar fln çarptı...Moralim düşüyor,hemen olumlamalar fln kurtarmaya çalışıyorum...Eskisi gibi olmayacağım...Sonra farkettim yavaş yavaş,vücudum için ne uygun olur onları seçmeye başladım...Mesela en büyük örneği bu yaz saçlarımı kırmızı yapmayı planlıyordum,hemde ne planlar...Geçen düşündüm o kadar oreal boya,yine mahvedecek saçlarımı,dedim boşver Gamze sen siyaha boya gene...Yada ne biliyim sağlıksız şeyler yemekten çekiniyorum,yemiyorum artık...
Sonra spora başladım,bu sefer bırakmamacasına...
Bir yandanda içim kıpır kıpır...Harika bir yaz beni bekliyor...Bu yaz planım,bol bol eğlenmek,bol bol fotograf çekmek,bol bol kitap okumak,bol bol dikiş dikmek veeee ingilizcemi geliştirmek...Veeee hiçbirşeyi kafaya takmamak...Ciddi söylüyorum kafama tokadan başka hiçbirşey takmayacağım...
Gene bu aralar ufak bir çekim yaptım...Daha önce bize yakın bir okulun önünden geçerken,keşke burada girsem öss'ye demiştim...Geçen kağıdım geldi,o okul!!!Şaştık kaldık...Bu aralar zaten böyle küçük çekimler yapar oldum...Mesela aklımdan dondurma geçiyor,yarım saat sonra fln babam dondurma ile geliyor fln gibi...
Umarım bu küçük çaplı çekimler gibi,öbür büyük çaplı çok isteyip çalışma yaptıklarımda olur...Hepimizin en candan ve yürekten istedikleri olur,hatta şu anda oluyor bile art56art56

Mustang 29-05-2008 10:14 AM

Benim güzel kuzumu bu aralar çaktırmadan sınav stresi sardı ama olsun busne kendi için çok şeyler başardı alk78 eskisi kadar hayata kötü bakmıyor.Kendiyle öyle bir barış imzaladıki geri dönemiyor .Canım biricik kuzum Allah senin ve herkesin yolunu açık etsin .Herkesin gönlünden geçenler başına gelsin.Sizleri çok seviyorum kiss3 kiss3 kiss3 kiss3

shamanic 29-05-2008 10:27 AM

sycorox cum öyle güzel devam ediyorsun ki bu foruma gelişinden beri seni hayranlıkla izliyorum.. ark5

bu mesajınla bunu bir kez daha göstermiş oldun..

sürekli aynı modda; gülen.. dünya yıkılsa hiç bir üzüntü duymayan modunda olmamız normal..
elbette endişelerimizde gelecek.. ama bunların dozunda olması ve o modda kalmak yerine öğrendiğimiz çıkış yollarını kullanarak
tekrar mutlu huzurlu başarılı olabilmeyi sağlamak ki sen bunu çok güzel yapıyorsun..

her şey bir bütün.. vücudumuzun sağlığı.. duygularımızın sağlığı.. enerji bedenimziin dengesi..
doğru yapmak adına verdiğin tüm kararlar için tekrar tebrik ederim seni..

dilerim sen ve sınava girecek olan emek vermiş tüm arkadaşlarımız başarılı haberlerinizi bizlere duyurarak sevinç dalgası yaratırsınız.. blissy

sevgiler.. kiss3

Akulina 30-05-2008 04:26 PM

Merhaba,
Saol Shamanic'cim...Normal olarak bende bazen sıkılıyorum bunalıyorum,olumsuz düşünceler içinde buluyorum kendimi...Ama eskisi gibi içinde boğulmuyorum..."Herşey Güzel Olacak!" diyorum içimden sürekli...
Yeni bir site buldum...
"Polyvore"
www.polyvore.com diye...
Burada setler yapıyorsunuz...İstediğim hayal ettiğim herşeyin setini yapıyorum...Böylelikle hayal panosu yapmak çok daha kolay oluyor...Mesela aşağıdaki istediğim elektronik aletler:)
Hemde foruma fln kodunu eklemek çok kolay...
Tavsiye ederim efenim smiliyface
http://www.polyvore.com/cgi/img-set/...AAAEc2l6ZQ.jpg

Akulina 02-06-2008 03:40 PM

Heyoooooooo!!!! k8908 956k
Bugün sabah uzun zamandır tartılmıyordum,bir tartının üstüne geçeyim dedim...
Aldım karşıma tartıyı,koydum yere,ben ona bakıyorum oda bana:)),sanki üstüne çıktığımda biri balyozla kafama vuracakta kendimi ona hazırlamaya çalışır bir ruh hali içine girdim:)...Sonra çıktım tartıya:)...
İnanamadım...
2,5 kilo vermişim uy897...
Çok sevindim mutlu oldum wave...Devam,devam,devam...Tam gaz devam bisiklet

shamanic 02-06-2008 07:51 PM

[font=Monotype Corsiva][color=teal][i][b]tebrik ederim sycorox cum.. 25889
en kısa zamanda tartıda hedefin olan seni mutlu edecek kiloda olman dileklerimle..
http://img148.imageshack.us/img148/7...="teal"><i><b>
sevgiler.. actionsmile

kiremit 02-06-2008 07:58 PM

karıştı kafam

Her şey çok iyi hoş da
site neden bu kadar karışık?
bir yerden bir yere gitrmek ve mesajları okumak çok zor
sayfa düzenleri çok ama çok karışık
aklım karıştı doğrusu
kim yaptıysa eline sağlık da insanın pek siteye giresi gelmiyor
iki gün önce birkaç telkin indirdim, şimdi onların yerini bulmak için yine aynı yollardan geçerek zaman harcamam gerekiyor
o kadar zaman yok ne yazık ki
yine de çok teşekkürler...
sevgiler selamlar

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:16 AM.