Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Sycorox'un Günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/2516-sycoroxun-gunlugu.html)

Mustang 17-01-2008 04:37 PM

Ynt: Sycorox'un Günlüğü

Kendi küçük aklı çok büyük kuzucuğum:Bana gönderdiğin hediyeye teşkür ediyorum.İyiki varsın can yoldaşım
en iyi arkadaşım.Gerçi ben daima sizin anneniz olmayı istedim.Hayata bir çok arkadaşınız olacak ama bir tane
anneniz.İnsanın annesiyle dostluk nasıl bilmiyorum bunu sizinle öğreniyorum.Yıllarca gizliden şimdi açıktan günlük
lerini hep okudum.Birazda seni ondan iyi tanıyorum.Hayatındaki olumlu değişim beni çok mutlu ediyor.Sana hayatın
boyunca arzu etiğin herşeyin önünde olmasını diliyorum.Seni çok seviyor kocaman öpüyorum. kiss3

shamanic 17-01-2008 04:44 PM

Alıntı:

Mustang Nickli Üyeden Alıntı
Yıllarca gizliden şimdi açıktan günlüklerini hep okudum.kiss3

sevincli sevincli khkh56

ana kız çok tatlısınız... ark5 bu ne şirin itiraf böyle.. bayıldımmm.. aa34 aa34

Akulina 17-01-2008 05:09 PM

Eheheh okuduysan son günlüğümün son sayfasını sana ayırıp,kalemime ne geldiyse yazmıştım...
Artık günlüğümün o kadar bana özel tarafı yok...Çünkü çok duru bir insan oluyorum...Saklayacak şeylerim yok kimseden...
Ben buyum,böyleyim...Gizlim saklımda yok...
kiss3 bende seni öpüyorum Koccamannn!:)

Bugün beni sınırlayan bağlarımdan bi kısmını daha kopardım...
Telefonumdaki mesajları siliyordum...Mesaj arşivine baktım...Hep beni üzen,yaralayan,kıran kişilerin mesajlarıyla dolu...Hepsini sildim...Acayip rahatladım sanki...Sanki onlardan gitgide uzaklaşıyorum...Yeni sulara yelkenlerimi açtım...Onlar çooook arkalarda...Sis gibiler...Küçücük kaldılar gözlerimde...

Mustang 18-01-2008 07:55 AM

Yaşı ne kadar büyürse büyüsün insanın çocukları hep çocuk kalıyor.Sİzinle zamanla birlikte bende büyüdüm.Artık kocaman kadınım.Hayat okulunda bir çok şey deneyimledim.Bir çok hatalarım ve birçokda kazanımlarım var.Sizlerden çok şey öğrendim.Ben senden üstüne vazife olmayan şeyleri yapmamayı öğrendim.Annem bana kahvaltı hazırla demişse ben mutfağı da temizlerdim.Böylece işlerim katlanarak giderdi.Ama ben sizleri birey olmanız için yetiştirdiğim bir-rey değil .
Gamze'ciğm neden kahvatıyı kaldırmadın dediğimde bana bu gün söylemedinki demiştin.Ogünden sonra bende bana söylen
meyen benden istenmeyen veya benim istemediğim hiç bir şeyi yapmadım.Mustim de bana kendi yapabildiği bir şeyi başkalarının senin adına yapmasına izin vermemeyi öğreti.Musti küçükken ona kahvaltıda bıçak koymuyordum 6 yaşına
gelince onada koyma başladım.Bir gün ekmeğine yağ sürüp verdim yemeği istemedi benim kendi bıçağım var kendim
sürerim dedi.Bana verdiğiniz dersler küçük ama bendeki yansımaları büyük oldu.İyikivarsınız sizleri çok seviyorum.Hayata
kendi kanatlarınızla uçmanızı özgürlüğünüzü sınırsız yaşamanızı diliyorum. kiss3Ohhh doyasıya.

Akulina 18-01-2008 06:42 PM

Mutluyum ttli3
Aslında şu ana kadar bugün sinirliydim baya...Kendi kendime telkinler fln yapıyordum,sinirimi geçirmek için...
Sonra bilgisayar nihayet! boşaldı ve bir baktım Tori Amos arşivim sonunda inmiş ttli3
O kadar mutlu oldumki...
Ve içinde çoook uzun zamandır aradığım bulamadığım Bad Company düeti veee mükemmel parçalar var...İnanılmaz bir kadın yaa...Sizlere onun hayatından kesitler vermek istiyorum aslında...Çok güçlü bir kadın...Piyanosunun başına geçince harikalar yaratıyor...Şu anda aynı dönemde yaşadığım için her zaman gurur duyacağım insanlardan...

Türkiyeye iki gelişindede harikalar yarattı...Maalesef ben o iki harika konserdede yoktum:(Ama elbette birgün onun bir konserine gideceğim...İlk konserinde bütün gazeteciler,konsere giden birçok kişi onun için;"Farklı,sanki çevresinde onu saran bir aurası var,insan onun karşısında konuşamıyor,eli ayağına karışıyor,sadece bakakalıyorsun"demişlerdi...Bende birgün onun karşısında elim ayağıma girmiş bir şaşkınlıkla kalmayı hedefliyorum:))))
Neyse ona koca bir teşekkür edeyim...Günüme harikalık kattığı,moralimi düzelttiği için...

Mustang 20-01-2008 09:38 AM

Sana her zaman umudunu kaybetme diyorum amasen hemen pes ediyorsun.Hayatında isteklerinden
bu kadar çabuk vazgeçme diren .Kimse sana herşeyi hazırlayıp sunmaz.Bazı şeyler için alt yapı
oluşturacaksın çaba harcayacaksın.Yenile yenile kazanmayı öğreneceksin.Kendince çözümler
bul kimsenin isteğini kırmasına izin verme.Sana hayata bol şans diliyorum. hismiley

Akulina 20-01-2008 01:55 PM

Alıntı:

Sana her zaman umudunu kaybetme diyorum amasen hemen pes ediyorsun.Hayatında isteklerinden
bu kadar çabuk vazgeçme diren .Kimse sana herşeyi hazırlayıp sunmaz.Bazı şeyler için alt yapı
oluşturacaksın çaba harcayacaksın.Yenile yenile kazanmayı öğreneceksin.Kendince çözümler
bul kimsenin isteğini kırmasına izin verme.Sana hayata bol şans diliyorum. hismiley

Eheheh sabah fırçamıda yedim:)))
İsteğimden çabuk vazgeçme değilde,o gün sinirlenmiştim baya...Oda babamın sürekli olarak bizi figüran olarak görmesiydi hayatında...Bu bazen beni çok kırıyor...Ne kadar görmemeye çalışsamda,umursamasamda ona karşı ne hissettiğimi çözebilmiş değilim...
Nefretmi? Hayır etmiyorum(ki zaten hayatımda kimsedende nefret etmiyorum)...
Sevmiyormuyum?Hayır...
Ama seviyormuyum,yada ona olan sevgim ne onu çözebilmiş değilim...
Onun yanında bu olay için mücadeleden asla vazgeçmeyeceğim...Hergün kara kaplı defterime yazıyorum o olayı...Tasarımını yapıyorum odamın...Taşındığımızda baya bir güzel olacak...
Biliyorsunki bu benim hayatımda ilk tökezlemem değil...Tökezledim düştüm(ki bu uçurumundan düşmek gibi birşeydi)yıllarca kalkamadım ama kalktım...Kendi gücümü kendim yarattım...Onu çekip çıkardım içimden...Hemde o kadar derinlerde gizlenmiştiki,onu bulmak bile bana acı verirken yaptım...Onun için bu tarz şeylerde tökezleyip,düşüp kalkamayacak kadar güçsüz değilim,buna inan... kiss3

Mustang 20-01-2008 04:21 PM

Seni bazen ne bu kadar karamsar yaptı diye çok düşündüm.Yıllarca ikievin prensesi oldun.Kardeşinin geliş
seni çok etkiledi.Yıllarca kapıdan girerken kapışılan olmaya okadar alışmıştınki .Kardeşinin gelişi saltanatın
paylaşımı ve içine kapanma nihayet seni çözüyorum.Biliyorum tabiki güçlüsün ama bazen bazı şeyleri
erteliyorsun seni çok seviyorum .Benim minik kuzum. kiss3

Akulina 20-01-2008 06:30 PM

Yok yaa...Bence ondan değil...
Ben Mustafanın doğumuna çok sevinmiştim...Eve barış ve huzur getirmişti...Hiçbir zamanda onunla ilgili,kıskançlık hissi olmadı bende...Aksine ondan çok şey öğreniyorum ve bu beni çok mutlu ediyor...Onunla aynı zevkleri paylaşmak ve bunları yaparken farklı tarzlarda insanlar olmak hoşuma gidiyor...O olmasaydı bence kötü olurdu...Evet herşeyin sahibi ben olurdum belki ama ben sadece herşeyin sahibi olmak istemiyorum...Şimdi senin yazdıklarını okuyunca gördümki,birileriyle birşeyler paylaşmak çok güzel bir duygu...İnsanın kardeşinin olmasıda çok özel birşey...
Evet birşeyleri sürekli erteliyorum ve bu benim hiç hoşuma gitmiyor...Bunu nasıl aşacağım bilmiyorum ama üstüne gidip uğraşacağım...

Akulina 21-01-2008 11:30 AM

Alıntı:

Sycorox Nickli Üyeden Alıntı
tesekkürler:)
umarım hepimiz kendi hayat yolumuzda çok önemli,bizi dahada ileriye götürecek adımlar atarız...Mesela biraz önce facebookta daha önce çok kızdığım ve ciddenbüyük kavga ederek bir daha hiç görüşmediğim arkadaşımı ekledim...Bu benim için büyük bir başarı esasen...Artık ona kızmıyorum eskisi gibi...Ve onun ne kadar büyük bir boşlukta uçurumun kenarındaolduğunu biliyorum...Eğer beni reddetmezse,onun yanında olacağım...Beni kızdırsa bile...Saçma ve dengesiz cümleler kursa bile...İnsanları anlamaya başladım belkide...İki kişi ekledim,biri benim kırdığım,incittiğim, diğeride beni çok kıran...Bakalım ne tepki gösterecekler dusun dusu smiliyface

Günaydın..
Bu siteye ilk yazmaya başladığım günlerde bir çekim yapıştım...Facebooktan 2 arkadaşımı ekleyip,tekrardan onlarla konuşmak için bir adım atacaktım..Yaptım o zaman...Hiçbirşey olmadı...Bende akışına bıraktım...Sonra dün tekrar msn listemdeki herkesi eklerken onlarıda ekledim...Kaybedecek neyim varki,ya beni ekleyeceklerdi,yada eklemeyeceklerdi...
Eklediler...blissy
Meğerse ilk seferde,onları ekleyememişim...Ekleme talebim gitmemiş...
Çok sevindim...
Mutlu oldum...
Yeni bir başlangıç yapıcam onlarla...Birisinin çok sorunları var,ona elimi uzatmak istiyorum...En azından küçükde olsa yardım etmeyi çok isterim...Onunla son ayrıldığımızda ben haklıydım,ama çok laf söylemiştim...Kalbini kırmıştım...
Haklı bile olsam kalp kıran kişi olmak hoş birşey değil...
Ben birinin kalbini kırdığımda huzursuz oluyorum...
Diğeride benim yalnış anlamamdı...Zaten o zamanlar biri canım dese,canın çıksın dedi diye algılıyordum...
Çok sevindim ttli3

Mustang 23-01-2008 08:08 AM

Sen çekim yapmaya devam et.Bu sene üniversiteye gireceksin.Sende biliyorsunki hayatımızın anahtarı elimizde
bunun farkına nekadar ne kadar erken vardığımız önemli.Sana hayata farkında bakmanı kendine güvenmeni,azimli olmanı
her ne olursa olsun sonuna kadar gayret etmeni diliyorum. kiss3

Akulina 23-01-2008 10:52 AM

“Büyükannenizin evine giderken küçük bir kasabada ihtiyaç molası için durduğunuzda dükkana giren o adam... Hani sabahın onunda bir paket sigara, birkaç kazıkazan ve büyük boy bira alan, o haydut kılıklı adam. Ailenizle birlikte içeri girmek için, çıkmasını bekleyeceğiniz türden biri. İşte o adam benim. Benim adım Earl. Ve görünüşüm yüzünden beni bir kalıba sokmak yerine eğer beni gerçekten tanımayı denersen, zamanını boşuna harcarsın. Çünkü ben tam olarak olduğumu düşündüğün adamım.”

Jason Lee’nin canlandırdığı Earl, hayatı boyunca kimseye yararı dokunmamış bir kapkaçcı. Bir gün şans yüzüne gülüyor ve kazıkazandan tam 100.000 dolar kazanıyor. Ancak sevinçten çıldırıp caddede koşmaya başladığı sırada bir araba çarpıyor ve biletini düşürüyor. Hastanedeyken talk-show programcısı Carson Daly’yi karma felsefesi üzerine konuşurken duyuyor ve bir aydınlanma anı yaşıyor. Karma felsefesine göre iyilik yaparsan karşılığında iyilik bulursun. Kötülük yaparsan da bu hayatın boyunca peşini bırakmaz felsefesinde yola çıkarak, 100 bin dolarlık bileti bu nedenle kaybettiğine karar veriyor. Ve kahramanımız hayatı boyunca yaptığı bütün kötülüklerin 259 maddeden oluşan listesini çıkararak hepsini birer birer düzeltmek için işe koyuluyor.

Hedefine ulaşması için Earl’e yardım edenler arasında çok parlak bir zekası olmayan kardeşi Randy (Ethan Suplee), kaldıkları motelin kat görevlisi Catalina (Nadine Velazquez), hep gittikleri barın sahibi ve eski eşinin sevgilisi Crabman (Eddie Steeples), kendine pay çıkarabileceği bir durum olduğu zamanlarda ortaya çıkan eski eş Joy (Jaime Presley) var.
(cnbce sitesinden alınmıştır)...

Evet bu aralar bu diziye taktım resmen...Bir arkadaşım dvdsini çekti bana...Gerçekten çok eğlenceli ve komedinin içine mesajlar gizlenmiş bir dizi...Yani insan izlerken olumlu telkinler alıyor ondan...Gülüyor,gülüyor :)
Bende izledikten sonra Earl gbi bir liste yapmak istedim...Ama ondan farkı,benim ertelediğim işleri yapma listem...Sürekli herşeyi erteyip,sonraya atıyorum ve bu sonralar çok geç oluyor...Listeme sağdık kalmak diye bir maddem bile var:)

Akulina 25-01-2008 12:29 PM

Kendimle savaştığım günler...
Yani erteleme huyumla savaştığım demek daha doğru olur...
Herşeyi ertelememeye çalışmak insanı çok rahatsız eden bir duyguymuş...
Bu arada küçük çaplı bir sonuç aldım...
Yani birkaç şey ertelemedim...

Bu arada bugün katalog listeme bir baktım,bir iki dileğim olmuş ben farketmeden...Çok sevindim...İşe yarıyor bu katolog listesi....
Facebookta eklediğim o sorunlu arkadaş ukalaca bir cevap yazmış...Ne yazacağımı bilemedim...Bekliyordum ondan böyle bir yanıt...Onu artık daha bir anlıyorum...Düşünün babanız bir yerde,annenizle aynı evde yabancı gibisiniz,hiçbir dialog yok...Ailenizden hiçkimse yakın değil size,sorun olarak görülüyorsunuz hep...Kardeşiniz yok...Hayatta teksiniz...Bu zor bişey...Onu anlıyorum...Eskiden çok kızar sinir olurdum ona...Dengesizin teki derdim...Şimdi artık ona kızmıyorum...
Ama ne cavap vereceğimi bilemiyorum...Umarım birbirimize verdiğimiz bu üçüncü şansı iyi değerlendiririz bu sefer...Ona uzanan el olamayı isterim..

shamanic 25-01-2008 01:08 PM

sycorox cum.. öğrenmek istemeyen insanları akışa bırakacaksın bence tatlım..

sen yeni duruşunla enerjini yansıttın..
yeni öğrendiklerini anlamak isteyenlere sundun ve üstüne yardımcı olamak için elinden geleni yapıyorsun..

daha fazlasına gerek yok.. nedeni bu işten zarar görürsün..

eski bir söz vardır..
öğrenci hazır olduğunda öğretmenini bulur ki bunun tam terside geçerlidir..
öğretmen hazır olduğunda öğrencisi gelir..

akışa güven.. iyi dileklerini ve sevgini gönder.. seni anlayabilecek farkındalığa ulaşması için ışık gönder kendisine..
hazır ise yollarınız mutlaka kesişecektir.. daima hatırla.. sadece kendimizi değiştiribeliriz..

sevgiler..

Akulina 27-01-2008 12:20 PM

Merhaba,
Bazen insanlardan o kadar bıkıyorumki....
Sürekli birilerinin arasında kalmaktan çok yoruldum...Birşeyler söyleyememekten,sözcüklerimin boğazıma dizilmesindende yoruldum..."
Söylememek söylemekten daha dürüst bir davranıştır"...Böyle demiş MŞŞ...Bir yerde doğru...Boğazıma düzülen sözcükleri söylesem hır çıkar kesin...Ama söylememek...Oda güzel hissettirmiyor insana kendini...
Rüyalarıma bile giriyor artık bunlar...Hep rüyalarımda birileriyle tartışır oldum...Rüyalarım çatışma halinde...
Ne zaman bitecek bu durum?
Biliyorum belki bana kızacaksınız...
Böyle düşünme,enerjini düşürme fln diye...
Ama içimden bunlar geçiyor...
Belkide içimden bunları geçirmem lazım...
Yoksaymak akıllıca değil...
Böyle hissetmediğimi düşünmekte,kandırmaca olur...
Sadece artık her kendimi kötü hissetiğimde dediğim gibi şunu diyorum;
"HERŞEY GÜZEL OLACAK"

Mustang 27-01-2008 03:27 PM

Hayata karşı umudunu kaybetme,gerektiği zaman kızgın olacaksın sesizlik her zaman yenilmek değildir.
İnsan bazen karşısındakini sesiz kalarakta yener.Bu gün seni arada bıraktığım için özür dilerim .Ama
susma erdemini gösterdiğin için kutlarım.Hayatımıza hükmetmesine izin vermeyecegiz.Gerekirse üzüleceğiz
ama dimdik ayakta kalacağız.Seni çok ama çok seviyorum benim akılı kuzum. kiss3

Akulina 30-01-2008 01:00 PM

Dün güzeldi ttli3
Kardeşim ve kızarkadaşıyla beraberdim...İkiside çok tatlılar...İnsana pozitif enerji veriyorlar...
Önce Resim ve Heykel müzesine gittik...Kapalıydı,erken gitmişiz...Karşı bit pazarındaki plakçıya gittik...Yer son derece izbe ve korkutucu olsada,plaklar çok güzeldi ve plakçı abi son derece efendi bir insandı...O kadar üşümüşüzki,çay ikram etti bize,bizde hayır demedik(gerçi Ebru çayı sevmediği için zorla içmek durmunda kaldı)
Sonra tekrar döndük müzeye,müze memuru kadın bir bizi oradan kovalamadığı kaldı,müzemiz kapalı aşağıda resim sergisi var dedi..Bizde girdik,sergiyide beğenmedik:)
En çokta şuna sinirlendim;konuşmaya gelince bu milet müzelere fln gitmez diye ağlıyorlar ama gittiğimizde ya kapalı oluyor yada niye geldiniz diye bakılıyor,fiyatlarıda caydırıcı olabiliyor...Yandaki egnoğrafya müzesi halen kapalı...Burası Türkiyenin başkenti ve çok sayıda turist oralara geliyor...Dün bir dolu insan geldi biz çıkarken...
Dün bir dolu plakçı gezdik,hayatımda aldığım ilk plağı adam bana hediye etti ttli3Çok temiz değil,ama o benim için çok değerli...
Sonra kitapçıya gittik,eski kitap satan harika bir sahafmış,orda uzun zamandır aradığım iki kitabıda buldum...
Çok seviyorum yaa böyle günleri...Ben paramın olmasını bu yüzden çok istiyorum...Kitaplar alayım,kitapçılardan plakçılardan çıkmayayım diye...
Burada olumlamamıda yapayım;
Para benim hayatıma akıyor ve ben istediğim plakları,kitapları alıyorum,sevdiğim insanlarla çok neşeli eğlenceli günler geçiriyorum...
Sonra test kitapları aldım,bu işi kafamda çözdüm bile...Günde 200 soru çözüyorum artık...
Ve bu sene ben üniversiteye gireceğim...
İşte güzel bir gündü anlayacağınız...

Akulina 30-01-2008 01:30 PM

Bu arada telkinleri sanırım yalnış dinliyorum,bu konuda kafam karıştı...
Ben ilk başladığımda 2 hafta kadar fln suçluluk ve ego güçlendirici telkinleri dinlemiştim,sonra suçluluğu çıkarıp 6 telkin fln dinlemeye başladım,sonra biraz ara verdim..sonra tekrar başladım...1 haftadır gene dinlemiyorum...Sanırım çok karıştırdım...
Tekrar en baştan düzgün bir şekilde dinlemeye başlasam iyi olacak...

shamanic 30-01-2008 03:53 PM

canım benim mümkün olduğunca her gün dinlemeye çalış.. az dinlesen bile hiç dinlememenden iyidir..
he gün bir kere bile duysan telkinleri temelin güçlenmiş olur..

birde sayıyı birden arttırma..
bırak bilinçaltın her konuyu özümseyerek hareket etsin..
lazer gibi düşün bir konuda ki telkini dinle ona alışsın diğerini ekle..
yenisini listene eklerken en azından 1-2 hafta geçmesine izin ver bence..

hedeflerinin erçekleştiği harika bir yıl geçirmen dileğiyle..
sen bu sene istediğin üniversitenin arzu ettiğin bölümünde okuyorsun..

(şimdiki zamana çek istediklerini.. gelecekte kalmasın tatlım.. )
sevgiler.. kiss3

Akulina 30-01-2008 08:15 PM

Evet bugünden tezi yok,adam gibi dinlemeye başladım..
Doğru söylüyorsun Shamanic'cim...Ben Ankara üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesinin Felsefe bölümünde okuyorum bu sene...
Zaten okulun her önünden geçtiğimde burası benim okulum diye bakıyorum...Çünkü öyle...Ve sanırsam bugünlerde yaptığım çekimlerden bir tanesi daha olmak üzere...
Mutluyum... ttli3
Çooook Şükür...

hülyaa 31-01-2008 02:17 PM

mutluluğun daim olsun canım benim.. 25889
senin adına çok sevindim.. ttli3

Akulina 02-02-2008 04:08 PM

Merhabalar...
Siteye hergün öle bakıp çıkıyorum...Yazmaya maalesefki vaktim olmuyor...Özlemişim yazmayı...
Nelermi yapıyorum?
Öncelikle ders çalışıyorum...Sınava 4 ay kaldı...
Sonra kitap okuyorum...O gün iki kitap almıştım "Kamelyalı Kadın" ve "Madame Bovary"...Kamelyalı kadına başladım işte...
Bugün Vehbi Koç'un evine gittik...Bizim semtte...Uzun yıllardır orada her önünden geçişimizde bi şuraya gidelim diyip dururuz...En sonunda gittik...Çok güzeldi...Bir sürü kitaplar,sergiler..."Ulus'u yeniden yapılandırmak" konulu bir sergi vardı...
Gerçekten katılıyorum...Ankaranın ulus semtinde o kadar tarihi eser varki,bütün turistler ilk oraya uğruyor...Ve manzara kötü...
Müzenin en beğendiğim yeri kitap okuma odasıydı...3 taraf kitaplık,pencerenin önünde sallanan sandalye...Harika bir karışım...
Müzeden çıktık,Musti ve Ebru gittiler bende etrafı dolaştım biraz...Uzun zamandır kendi başıma tin tin dolanmamıştım...
Güzeldi bugün...

Mustang 08-02-2008 10:18 AM

Aferin çalış,sen busene üniversiteye gireceksin.Yolun açıkolsun sana kucak dolusu sevgiler. kiss3

hayalayaz 09-02-2008 01:39 AM

kuzuuum
allah kolaylık versin..sen başarılı ol yeterki biz seni bekleriz...yaradan tüm öğrencilerimizin yolunu kendi nuruyla aydınlatsın..

Mustang 14-02-2008 04:34 PM

Canımın içi bundan 24sene evvel başladı seninle olan hikayemiz.Sabah 7.30 da seni bana gösterdiklerinde okadar savunmasız okadar miniktinki.Sana taaaaa kalbimin derinliklerinden bağlandım.Artık bir anneydim ben.Seni alıp küvöze götürdüklerinde ,benimde canımın yarısı seninle gitti.Doğduğunda 1.850gr. dın seninle 2 sene çok zorlu bir yoldan geçtik.Senin ve benim savaşçı amazonlar oluşumuz ,hayata tırnaklarımızı geçirmemiz.sayesinde bir çok şeyin üstesinden geldik.Bizim hayatan isteyipte alamayacağımız hiç birşey olamaz.Kendime nasıl güveniyorsam ,sanada okadar güvenirim.Hayat bana mükafatların en güzelini sizler gibi çocukları iyi bir şekilde yetiştirme şansıolarak verdi.Sizleri çok ama çok seviyorum.Sen benim ilk bebeğimsin 20 yaşında kucakladığım,sanki hayataki benim olan ilk sahip olduğum varlıktın.Minicik halinle banahep destek oldun.En kötü anlarımda bile yanımdaidin.Bana bak ben buradayım üzme kendini ne yap et benim için başar derdin.Sana bundan sonraki hayatında sağlık mutluluk, başarı,iyi insanlarla iyi günler geçirmeni bolluk vebereket içinde yaşamanıve gönlünden geçen herşeyin eniyi şekilde olması dileğimle İYİKİ DOĞDUN GAMZE.... İYİKİ DOĞDUN GAMZE... İYİKİ DOĞDUN GAMZE .... kiss3 kiss3

Mustang 14-02-2008 07:18 PM

Bunlarda senin en sevdiğin şeyler...Devani gelecek:)
http://img205.imageshack.us/img205/9...ackroseav1.jpg

http://img292.imageshack.us/img292/5...bepastafl0.jpg

http://img530.imageshack.us/img530/7...45ec74dhb9.jpg
http://img530.imageshack.us/img530/7...195737c03b.jpg

http://img214.imageshack.us/img214/8...wpragueeu1.jpg

Akulina 15-02-2008 02:23 AM

Çok güzeller bayıldım hepsine:)
Hele çilekler insanı mahvediyorlar:)
siyah gül ve pragda etkileyici:)

Eveeet bugün doğum günü çocuğuyum...O kadar güzelki bugün...Sabah kahvaltım tepside önüme geldi...Süper birşeymiş onu anladım,şımarık şımarık yedim:)Çok teşekkür ederim annecim kiss3
Sonra bir dolu msj yazmış dostlarım,ona mutlu oldum... ttli3En beklemediğim insanlardan bile msjlar geldi...

Bu doğum günümü güzel geçirecğim dedim bu sene ve öyle oldu...
Daha önce ne diye doğdum,en nefret ettiğim gün derdim...Ama bundan böyle artık en sevdiğim gün olarak kutlayacağım...

*Yaşamımın artık kıymetini biliyorum...
*Her geçen saniyemin,önemi çok büyük...
*Hergün benim için güzel olaylar oluyor...
*Çok güzel,birbirine bağlı ve gurur duyduğum bir ailemin olduğu için binlerce kere şükrediyorum...
*Sağlığım yerinde olduğu için şükrediyorum...
*Mutlu ve huzurlu ruh haline kavuştuğum için çok mutluyum...
*Hayatım bolluk ve bereket içinde...
*Bu yaşımla beraber birçok güzel olaylara adım atıyorum...
*Birçok güzel dostum,arkadaşım,sevdiğim insanların var olması beni mutlu ediyor...
ÇOK ŞÜKÜR BÜTÜN BUNLARA!
İYİKİ DOĞDUM!

25emel 15-02-2008 08:31 AM

Alıntı:

Canımın içi bundan 24sene evvel başladı seninle olan hikayemiz.Sabah 7.30 da seni bana gösterdiklerinde okadar savunmasız okadar miniktinki.Sana taaaaa kalbimin derinliklerinden bağlandım.Artık bir anneydim ben.Seni alıp küvöze götürdüklerinde ,benimde canımın yarısı seninle gitti.Doğduğunda 1.850gr. dın seninle 2 sene çok zorlu bir yoldan geçtik.Senin ve benim savaşçı amazonlar oluşumuz ,hayata tırnaklarımızı geçirmemiz.sayesinde bir çok şeyin üstesinden geldik.Bizim hayatan isteyipte alamayacağımız hiç birşey olamaz.Kendime nasıl güveniyorsam ,sanada okadar güvenirim.Hayat bana mükafatların en güzelini sizler gibi çocukları iyi bir şekilde yetiştirme şansıolarak verdi.Sizleri çok ama çok seviyorum.Sen benim ilk bebeğimsin 20 yaşında kucakladığım,sanki hayataki benim olan ilk sahip olduğum varlıktın.Minicik halinle banahep destek oldun.En kötü anlarımda bile yanımdaidin.Bana bak ben buradayım üzme kendini ne yap et benim için başar derdin.Sana bundan sonraki hayatında sağlık mutluluk, başarı,iyi insanlarla iyi günler geçirmeni bolluk vebereket içinde yaşamanıve gönlünden geçen herşeyin eniyi şekilde olması dileğimle İYİKİ DOĞDUN GAMZE.... İYİKİ DOĞDUN GAMZE... İYİKİ DOĞDUN GAMZE .... kiss3 kiss3

duygulandım yavv emb23 annelik en hoş bir duygu (yani öyle görünüyor dl67 ) ne güzelsiniz bea kiss3 imrendim b456

Akulina 18-02-2008 04:08 AM

Merhabalar,günlüğümü ve siteyi o kadar özlemişimki...
Bugün gene her yer bembeyaz...Bu beyazlığı seviyorum...Sanki dünyanın bütün siyahlıkları ve çirkinlikleri bembeyaz saf bir örtünün altında 1 saat bile olsa saklanıyorlar...Geceleyin uyandım heryer bembeyazdı,bunu düşündüm...
Bu aralar düşüncelerimin anında olurluğunu yaşıyorum...Birşey düşünüyorum 15 dk,1 saat bilemedin 1 gün sonra oluyor o düşündüğüm...Onun için olumlu şeyler düşünmeye çalışıyorum...
Bunun yanında çok ders çalışıyorum(gerçi doğum günümden sonra serdim biraz ama),biliyorumki gelecek sene bu sıralar okulla derslerle uğraşıyor olacağım...
Birde bgn birşey öğrendim mutlu oldum...Bir arkadaş var nette,çok fazla konuşmamız olmadı ama tanırım ve severim...Herkes birbirimize çok benzetir bizi...O yükseklisansını ankarada Dil Tarihte yapacakmış gelecek sene...Çok sevindim...Gelecek sene görüşürüz sürekli heralde...
Artık yaşadığım şehride seviyor ve kutsuyorum...Eskiden nefret ederdim,gitmek isterdim...Şimdi ise Ankara hoşuma bile gitmeye başladı...
Aysel Gürelin öldüğünü öğrendim biraz önce...O kadar garip geldiki bana,ölümü pek yakıştıramadım...Sanki gepegenç ölen biri gibiymişçesine üzüldüm...O kadar hayat dolu ve canlıydıki...

hayalayaz 18-02-2008 07:30 AM

canım benim
geciktim ama doğum gününü candan ciğerden kularım allah yolunu kendi nuruyla aydınlatsın..yaşam yolun daima kolay ve zahmetsiz olsun..biz sizin içinde yeteri kadar yorulduk..aysel gürelin vefatını bende yeni öğrendim..80 yaşındaymış..o yaşta olduğunu asla düşünmedim..zaten yaşlı olmak ona yakışmıyan bir durumdu.ölüm hakkında bildiğim her şeye rağmen ölümde yakışmadı..ama o hepimizin tanıdığı aysel gürelseeee..mutlaka eskiyen yorgun bedeninden çıkıp yeni doğmuş bir bebeğin bedenine girerek dünyaya geri dönmüştür..vede inşallah öyledir..sana ve aysel gürele saygılı sevgiler

Mustang 19-02-2008 12:40 AM

Canımın içi seni böyle karamsarlıktan çıkarıp mutluyum dediğini görmek beni çok mutlu ediyor.Sanki kedini bulmaya başladın renklerin siyah ve kırmızı olmayıp başka renklerde olduğunu fark etmen ne güzel.Siyah içinde hissetiklerini ,kırmızıda kandı.Artık her regi fark ettin.24yaş dönüşümü oldu senin adına çok mutluyum umarım sende budan sonra mutu olursun.İyi ve güzel günleri birlikte geçirelim.Seninle avrupa turunu yapacağız unutma. kiss3 art56

Mustang 22-02-2008 11:50 PM

canımın içi kendini cezalandırıyor.Kendine ders çalışma cezası verdi inşallah bu sene kazanırsında hayat basmaklarını çıkmaya başlarsın.Seni çok seviyorum kuzum. kiss3

Akulina 24-02-2008 12:18 AM

Herkese merhabalar...
Bütün sayfalarımı gezip,bloğumu tekrardan açıp birşeyler yazdıktan sonra günlüğümede uğrayayım dedim...
Bu aralar kendimi rahat ama renksiz hissediyorum...Yeni çektiğim resimlerimi bile siyah-beyazlıyorum...Ama içim kıpır kıpır...
Bloğumu tekrardan açtım,bundan sonra gene içimden akanları,çektiğim resimleri kısacası bana ne etki ediyorsa onları bloğumdanda görebilirsiniz...Hatta yazılarımın arasında kendinizden birşeyler bulabilirsiniz bile çünkü dediğim gibi bana ne etki ederse onları yazan bir insan olarak,sizlerin etkilerinin fln olması muhtemeldir...
Zaten hepinize yönelik bir yazı yazmak istiyorum oraya...
Çok özlemişim sizleri ve burayı,Mustang'a emanet ettim burayı o hiç boş bırakmıyor,haberlerinizi alıyorum...
Hayal abla biraz geç oldu sanırım ama teşekkür ederim doğum günümü kutladığın için...
Hepinizi çok öpüyorum
kiss3
http://sycorox.blogcu.com/
buda emektar bloğum;)

Akulina 28-02-2008 01:54 AM

Bugünlerde sürekli ruh durumumda değişimler var...Bazen çok kızıyorum,bazen anlamadığım bir şekilde depresifleşiyorum,bazen çok canlı neşeli oluyorum...Bütün bunları EFT'ye bağlıyorum...Aylardır sürekli olumlamalar yaptım,olumsuz bütün ne varsa ittim bir yerlere...Ve EFT yaparken olumsuzlarım çıktı meydana...Ve ben iki taraf arasında kaldım...Şimdi elime bir süpürge alıp,bütün olumsuzlukları ve ayrıkotlarını süpürüp,bahçemi temizlemekte...Sonrada tohumlarımı ekip,sevgiyle büyütmekte...

Ve bugün birisi sayesinde,aslında gerçekten neyi yapmak istediğimi anladım...Fotoğraf makinamı çok istiyordum...Onu çektim kendime...Ve ondan sonra önüme gelen herşeyi çekmeye başladım...Genelde kendimle çalıştım hep...İlk başlarda öylesine bir hobiydi...Ama şimdi tutkuya dönüştü...Aklımda sürekli düşünceler,rüyamda bile bu konu beynimde...Mustang bilir geçenlerde mumlu bir konsept sayesinde evi yakıyordum:D,yeni konseptler bulup,onlara öyküler ve yazılar hazırladım...Şimdi sıra onları hayata ve reele geçirmede...Önümüzdeki aylarda onlarla ilgileneceğim...
Fotografçılıkta her yeni gün birşeyler öğreniyorum,ve zamanla bu konuda çok büyük adımlar atıyorum...İlerde çok süper makinalarla,çok güzel mekan ve stüdyolarda bütün çılgın ve eğlenceli konseptlerimi çekeceğim... kiss3

Mustang 28-02-2008 01:01 PM

Ah bilmezmiyim konsep diye azdaha evi yakacaktık. smil56 Annem görse ikimizide yakardı.Kucuğum her ne yaparsan yap daima yanındayım .Şimdi hatırlayacaklarımıza bir yenisini daha ekledik.Seni seviyorum Allah yolunu açık etsin sen bütün güzelikleri hak ediyorsun. kiss3

Akulina 03-03-2008 04:10 PM

Merhabalar...
Bu aralar çok garip moddayım...Bu EFT beni 7-8 yıl önceki halime döndürdü...O zamanlarda aşırı derecede dikkatsizdim ve önümü göremiyodum resmen:)
Bu iki gündür yine aynı moda girdim...Annemle şaşırıyoruz...Ama bir yandanda hoşuma gidiyor...Demekki işe yerıyor diyorum...Dikkat problemimi çözerim nasıl olsa...
Hayal ablanın meditasyonlarını yapıyorum,inanılmaz rahatlatıyor...Piramitimi seviyorum hergün:)))
Bir dolu resim çekiyorum...Düşünüyorum...Düşünüyorum...
Ders çalışıyorum,bazen çalışmıyorum,çalışmaya çalışıyorum o zamanlardada...
Bu sene çok yoğun geçiyor,bazen yetişemiyorum...

Mustang 03-03-2008 07:44 PM

Canımın içi tekrar eskisi gibi olman kendi içinde sorunlarını çözmene yarar inşallah.Senin kendi ayaklarının üstüne sağlam basarken görmek benim senden beklediğim en büyük beklentim.Ama benim için değil kendin için yapmanı isterim.Senin ve kardeşini hayatlarınızı kendi istekleriniz doğrultuda kurup yaşamanızı diliyorum.Allah yollunuzu açık şansınızı güzel etsin .Karşınıza sizler kadar iyi insanlar çıkarsın.Huzur ve mutluluk sizin için daim olsun.İyiki sizi doğurmuşum Allah bana iyiki sizin gibi çocuklar nasip etmiş binlerce şükürler olsun....Sizi seviyorum ... kiss3 kiss3 kiss3

Akulina 05-03-2008 03:20 PM

Merhaba günlüğüm...
Artık sizlere daha çok yazabileceğim...Çünkü karar verdim,gündüz ders çalışacağım,geceleride nette olacağım...
Bugün üniversite formumu aldım ttli3...Paramı yatırdım...Herşey,kolayca yolunda gitti...Maalesef eskiden nedense bu işlerden nefret ederdim ve tam bir sosyofobik olduğum için,para yatırmaktan bile ürkerdim...Çalışmanın benim üzerimdeki,o sosyofobiyi kırdığını düşünüyorum...Ve artık o işte 3ay süründüğüm için çok memnunum...Beni kendime getirdi,sarstı...Bugün hiiiiç korkmadan,bankama gittim yatırdım paramı...Bu sene herşeyin benim için iyi gideceğine eminim...
Okuluma başlayacağım,fotograf konusunda ilerlemeler kaydedeceğim,profosyonel bir makinam olacak,okulun fotograf klübüne gireceğim...Sürekli kızılayda olacağım,yeni ve güzel dostlarım olacak,sosyofobik olduğum için görüşemediğim dostlarımla görüşeceğim...Daha çok fotograf çekeceğim,her geçen gün yeni ve ölümsüz karelere imzamı atacağım...
Mutluyum...Yarın formumu doldururum,ertesi günde veririm...
Sloganımız ne;
!HERŞEY GÜZEL OLACAK!

Akulina 05-03-2008 04:40 PM

***Patetes Yumurta ve Kahve***
"Bir zamanlar herşeyden sürekli şikayet eden ve her gün hayatının ne kadar berbat olduğuna yakınan bir kız vardı
hayat ona göre çok kötüydü ve sürekli savaşmaktan mücadele etmekten yorulmuştu
genç kızın bu yakınmaları karşısında mesleği ahçılık olan babası ona bir hayat dersi vermeye niyetlenir bir gün onu mutfağa götürdü üç ayrı bir cezveyi üç ayrı ateşin üstüne koydu cezvelerdeki sular kaynamaya başlayınca bir cezveye patates bir cezveye yumurta bir cezveyede kahve çekirdeklerini koydu daha sonra kızına tek kelime etmeden beklemeye başladı yirmi dakika sonra cezvelerin altını kapattı birinci cezveden yumurtayı çıkardı ve tabağa koydu ikinci cezveden patatesi çıkardı onuda bir tabağa koydu daha sonra son cezvedeki kahveyi bir fincana boşalttı kızına
-ne görüyorsun diye sordu kız alaylı bir sekilde
-PATATES YUMURTA VE KAHVE cevabını verdi
-daha yakından bak birde dedi babası
-patatese dokun kız denileni yaptı ve patatesin yumuşamış olduğunu söyledi
-aynı şekilde yumurtayı incele dedi babası kız kabuğunu soyduğu yumurtanın katılaştığını gördü en sonunda kızının kahveden bir yudum almasını söyledi söylenileni yapan kızın yüzüne kahvenin nefis tadıyla birlikte bir gülümseme yayıldı ve
-bütün bunlar ne anlama geliyor baba diye sordu babası patatesinde yumurtanında kahve çekirdeklerininde aynı kaynar suyun içinde kaldıklarını söyledi ama farklı tepkiler verdiğini söyledi patates daha önce sert ve tavizsiz görünürken kaynar suyun içinde güçten düşmüştü kırılgan yumurta ise suyun içine girince güçlenip katılaşmıştı ancak kahve çekirdekleri bambaşkaydı
-sen hangisisin diye sordu kızına
-sıkıntıya düştüğünde ne tepki vereceksin patates gibi yumuşayıp ezilecekmisin yumurta gibi kalbini katılaştıracakmısın yoksa kahve çekirdekleri gibi başına gelen her olayın hayatına bir tat katmasına izinmi vereceksin? ..."

Bu hikayeyi,biraz önce okudum ve çok hoşuma gitti...Sizlerlede paylaşıyım dedim hemen...

Akulina 08-03-2008 06:33 PM

Merhaba,
Hani hep keşke erkek olsaydım diye hayıflanan kadınlar vardırya,ben onlardan biri hiç olamadım...Hep kadın olmak hoşuma gitti...
Kadın olmak herşeye,zorluklara rağmen güzel şey...Makyaj yapmak,süslenip püslenmek,12 cmlik topuklular üstünde yürümeye çalışmak,saatlerce hazırlanmak,gözyaşı özgürlüğü:),çocuğunu 9ay canında içinde hissetmek,saçlarını rüzgara savurmak,hislerine çok güvenmek,romantizmi sevmek,çok konuşmak,alış-veriş deliliği,başa birşey geldiğinde şaha kalkıp sıkıntının üstesinden gelmek,hepsi hepsini seviyorum...
Erkeklerin aslında bizi neden sevdiklerinide anlıyorum...
Çok mutluyumki,kadınım...Bu sene ayakları yere sapasağlam basan bir kadınım...Güçlüyüm,sağlıklıyım,sıkıntılar vız gelir,tırıs gider:)Bence birçok kadın içinde öyle...Bazı kadınlar varki,erkekler üstüne kurup hayatı,onların soluklarıyla hefes alıyorlar...Böyle kadınlar beni çok kızdırıyor...Onlar içinde,kendi ayakları üzerinde durabilecek güç diliyorum...Çünkü her kadın kendi ayaklarının üstünde sapasağlam durmalı...
Bu coğrafyada öyle güçlü kadınlar egemen olduki yüzyıllardır;amazonlar vardır bilirsiniz,kadınların gücünü,savaşçılığını gösterirler...o kahraman,güçlü kadınlar Anadoluyu savunmak adina erkeklerle beraber omuz omuza savaşmışlardı..
Cumhuriyet mücadelemizde,kahraman türk kadınları yine korkmadan,yılmadan,güçlerini sonuna kadar göstermişlerdi...Evet,bizler o nesillerin evlatlarıyız,torunlarıyız...Zorluklara karşı yılmayız...Şartlar ne kadar zor olursa olsun,biz mücadele etmekten korkmadık,korkmayızda...
Kadınlar günümü kutluyorum öncelikle,ve hepinizin kadınlar gününüzü kutluyorum...Her daim içinizdeki o gücü ve kalplerinizdeki özgür ruhu yitirmemeniz dileğiyle... kiss3

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:12 PM.