![]() |
Sycorox'un Günlüğü Hayatta tamamen en dipteliği hissetinizmi?Yada hissettimmi? Hemde defalarca...Hatta hep oradaydım... Şu son 5aya kadar,hayatımın 7 yılını tamamen hatırlamak bile istemiyorum...Kendimi bir tabutun içine hapsedip,hayata sadece manzara olarak bakabiliyordum...Nefes almak bana işkence gibi geliyordu...İstemiyordum hiçbirşeyi...Ne iyi,nede kötü... Hep başıma kötü şeylerin geldiğiyle ilgileniyordum...Lanetlenmiş gibi hissediyordum...Daima karşıma beni kıracak,üzecek insanların çıktığına inanıyordum...Öyleydide,çünkü onları ben davet ediyordum bir nevi...Bir arkadaşımın başına kötü birşey geldiğinde,ben kendimi sorumlu tutuyordum,benim uğursuzluğum ona bulaştı diyerekten... Defalarca ölümü istedim,denedim...Ölümden zerre kadar korkmuyordum,çekinmiyordum...Ama yaşam beni fazlasıyla korkutuyordu...Yaşamak çok ağır geliyordu...Paramparça olduğumu,her geçen gün biraz daha kanadığımı hissediyordum... Aynaya baktığımda boş,ruhu ölü bir beden duruyordu...Ucubenin tekiydim...Kendimden öylesine nefret ediyordumki...İltifatlar aldığımda o kişilerin ağzına lafı tıkıştırırdım...Saçamaldıklarını düşünürdüm,arkasında anlamlar arardım,bu niye allahbilir beni beğendi kesin bir amacı vardır derdim...Çok iltifat alan bir insan olmama rağmen,sürekli böyle düşünürdüm... Bi Temmuz gecesi balkonda tek başıma oturmuş yıldızları seyrederken,artık böyle olamktan çok fazlasıyla yorulduğumu hissettim...Enkaz gibiydim kıpırdayamıyordum,kıpırdadıkça bi taraflarım acıyordu,kıpırdamadan yatmak ise işkencenin en büyüğüydü... İşte o zaman acıyı göze aldım...Her nasılsa acıya yabancı değildim...Mağdem acıyı umursamıyordum,kıpırdayıp kalkmaktan korkmanında bir anlamı yoktu... Çevremdeki insanlar, benim aslında çok başarılı,eğlenceli,potansiyeli yüksek bir olduğumu çoğu kişiden farklı olduğumu söylüyorlardı...Ama ben o çoğu kişiye bakıp,onlar gibi olmadığımı düşünüp,dahada içime kapanıp,hırpalıyordum kendimi... O gece yaptığım hataları düşündüm...Kendimi aslında yine kendimin paramparça ettiğini...Güneş doğarken yeni kararlar almıştım,yeni istekler,kendime inanamıyordum...O sabah başka biri vardı sanki...Asabi ve sinirli olmayan,güleryüzlü olmasada daha sakin biri... O günden sonra kendime yardım edip,yaralarımı sarıp,toparlanmaya başladım...Psikoloğa fln gitmedim, çünkü bana yardım edecek güç içimdeydi...Ona uzanıyordum gün güne...Sanki yürümeyi öğrenen küçük bir bebektim...Bir sürü kitap okudum,çekim yasası yaptım=) planlar,umutlar...İsteklerime kavuştukça içimdeki güç dahada arttı...Aynaya baktığımda o sorunlu,asabi,umutsuz kız gün güne kayboluyordu... Geçenlerde nette dolanırken tesadüf bu siteye girdim...Enteresan geldi...Kendi kendine telkin fln olaylarıyla bu aralar ilgilendiğimden direk ilgimi çekti...Yazıları fln okudum...Üye oluyum ya fln derken bir baktımki zaten üyeyim...Çok şaşırdım...Üye olduğumu bile hatırlamıyorum...Hemen telkinleri indirdim,şimdi gece gündüz dinliyorum,ve etkilerini yavaş yavaş hissetmeye başladım... Telkinlerin yararı olduğu aşikar...Ve bundan sonra inanıyorumki o uyumsuz,asabi,herşeyden ve kendinden nefret eden kız yok...Bunu daha önce bana biri böyle diyeceksin dese,saçmalama zaten ben öyle değilim der,aşırı derecede bozulurdum...Ama önce bunu kabullendim ve sonra bu yönümü törpüledim ve halende devam ediyorum...Daha hiçbirşey tam anlamıyla çözülmüş olmasada ben niyet ettim azmettim...Ve kararvermek başarmanın en büyük adımıdır...Ve ben bu 5ayda birçok adım attım...Ve devam ediyorum... |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü 25889 öncelikle günlüğün hayırlı olsun.. günlerin birbirinden güzel geçsin.. bu güzellikleri yazmaya bu günlüğün sayfaları bile yetmesin... sevincli telkinler ve kişisel gelişim konularında bu kadar istekli olman çok kısa zamanda daha da güzel haberler vereceğinin müjdesi.. k8908 zor olanı tercih edip yaşamayı seçtiğin için... ve yaşamını en iyi noktaya taşımak adına verdiğin bu güzel kararların için seni tebrik ederim.. thumbsanim gün geçtikçe her yazdığın mesaj ilerleme yolunda seni hep daha iyiye taşıyan satırlar olsun inşallah... sevgilerle... actionsmile |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü tesekkürler:) umarım hepimiz kendi hayat yolumuzda çok önemli,bizi dahada ileriye götürecek adımlar atarız...Mesela biraz önce facebookta daha önce çok kızdığım ve ciddenbüyük kavga ederek bir daha hiç görüşmediğim arkadaşımı ekledim...Bu benim için büyük bir başarı esasen...Artık ona kızmıyorum eskisi gibi...Ve onun ne kadar büyük bir boşlukta uçurumun kenarındaolduğunu biliyorum...Eğer beni reddetmezse,onun yanında olacağım...Beni kızdırsa bile...Saçma ve dengesiz cümleler kursa bile...İnsanları anlamaya başladım belkide...İki kişi ekledim,biri benim kırdığım,incittiğim, diğeride beni çok kıran...Bakalım ne tepki gösterecekler dusun dusu smiliyface |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü ben senin anlattığın filmi görmüştüm..biraz farklılıklar var ama genel olarak..senelerce aynı modda yaşamışız..ben nisan ayında giridm bu siteye ve hayatım kökten değişti sevindirici bir biçimde darısı başına diyceeeeem ama su akmış yolunu bulmuş zaten..sana kocaman bir kiss3 iyiki buradasın..ve iyiki vazgeçmemişsin. |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü öncelikle aramıza hoşgeldin t678 iyiki geldin ve iyiki varsın..anlattıklarına hiç yabancı değilim..yaklaşık 1 yıldır kendimi araştırma yolundayım..bunun için neredeyse konuyla alakalı herşeyi okuyup araştırıp,öğrenmeye çalışıyorum..buraya tesadüfen geldiğimi düşünmüyorum..zamanı gelmişti... şükür bende geldim ttli3 eğer gerçekten istersen,buranın hayatına çok şey katacağından emin olabilirsin..uyguladığımda kendimde çok şeyleri fark edebiliyorum..hayatımda hiçbirşey dün gibi değil artık..dünlerde fazla kalmıyorum..ama daha yolun başlarında olduğumunda farkındayım..hepimizin yolu açık olsun..sevgilerimle.. |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü Alıntı:
http://www.resim-yukle.com/img01/14/...ope-Canyon.jpg yeniden doğmak gibi... yavas yavas ayaga kalkış gibi... ışığın yüreğine yansımasını görmek gibi... hoşgeldin!!! |
|
Ynt: Sycorox'un Günlüğü öncelikle hepinize çok tesekkürler... bu güne kadar birçok forum sitesine yazdım...çogunda insanlarda bir sahtelik vardı...ama sizler öyle değilsiniz...günlüklerinizi,yazılarınızı okudugumda kendimden çok sey buldum... Dogru zamanda burda oldugumu biliyorum,belki bundan aylar önce girmistim ama o zaman önümü bile göremiyordum...simdi ise hersey daha netlesmeye basladı...Artık sürekli sızlanmıyorum,insanlara sinirlenmiyorum...O kadar sakinlestimki ben bile inanamıyorum...Bu geçen 5ay hayatımın dönüm noktası oldu...birçok şey farkettim,beynimde arkaya attıklarımı...görmekten kaçındıklarıma baktım... 25emel'cim resim gerçekten çok güzel...ben daha önce onun karanlık halinde kendimi çürütüyordum belkide...simdi ise o ısık aydınlatıyor ve o aydınlıga alısabilmem içinde kendimi egitmem gerekiyor... Evet iyiki burdayım,iyiki sizlerde burdasınız... |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü bana da tersı oldu bana kusen ıkı kısı vardı kendılerı eklemısler, o kadar sevındım kı sımdı hıcbısı olmamıs gıbı konusuyoruz, bence cok ıyı yapmıssın emınım guzel tepkı verecekler , su facebook sayesınde kaybettıgım arkadaslarım benı buldu kım yaptıysa allah razı olsun |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü Bugün hava çok kapalı...Yagmurda yağdı yagacak...Umarım yağar...İhtiyacımız var suya... Telkinlerin etkisini hissetmeye başladım sanırım...Bugün bir dolu şey indirdim miğdeye,ama eskisi kadar suçluluk duymadan,umursamadan...Oh be,ilk defa neredeyse tadlarını çıkardım...Bir yıldır diyetlerle,birşey yedimmi duyduğum suçluluk duygularıyla yemek yemekten,mutfaktan soğudum...İrademe hakim olmaya çalıştıkça,daha çok yemek yemek istiyordum,yemiyordum,eğer yesem bile kendi kendime o kadar kızıyordumki,bi daha sıkıysa bir ye...:)Aslında o kadar kilolu bile değilim...Sporla fln halledilecek birşey,ama ben kendimi kasarak,katı diyetlerle uğraşarak kendimi çıkmaza soktum heralde...Ve sonuç sadece 3 kilo,bir yıllık yaptığım katı diyetlerin sonucu işte:) Bugün bir dolu şey yedim,ve yediklerimi kendime zehir etmedim...Tabiki her zaman bu kadar şey yiyen biri değilim sağlıklı beslenirim,sporumu yapıyorum zaten,yeşil çayımı içiyorum,dahada kendimi yıpratamam... Kendimi huzurlu hissediyorum en önemliside bu... Facebookta hala eklememişler ama eklemeselerde bir önemi yokki...Eğer eklerlerse,yeni bir sayfa açarım,eklemezlerse onların taktiridir... |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü kuzucuk telkinleri dinledikçe rahatlayacaksın...enerjin daha bir güzelleşecek..çekim alanın daha güçlü olacak...işte o noktada bu kişiler gelmezse..şöyle düşün..sen onlara sevgini koşulsuzca sundun ve kabul etmediler..tamaaaam... onların bundan çıkaracakları ders var sen dersini almışsınki ilk adımı atmışsın..değilmi? onlar bundan ders çıkarıncaya kadar inan bana hayatına daha iyi insanlar girecek..birbirinize karşılıklı faydalı olacağınız insanlar... hadi sana kocamaaaaaaaaaaaaaan bir kiss3 ve kendini bu kadar güzel ifade edebildiğin için saygılı sevgiler.. |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü Ben çekim yasasını okudugumda aslında bu kadar olumsuz olup,bu kadar çok şeyi(iyi yada kötü)kendime çekebilme yeteneğime hayret etmiştim aslında...Mesela bizim orda bir dişhekimi var sekreter arıyordu...ben başvurmaya giderken,birini aldığını duyup yoldan geri dönmüştüm...sonra içimden insalla o kız çıkarda ben girerim demiştim...ve bir yıl sonra o kız çıktı ve yerine ben girdim...tabi çok fazla sorun yaşadım o iş yerindede,çok emek verdim oraya...ben girdiğimde bir muayinehane nasıl berbat olur ona örnekti,benden sonrada nasıl örnek olur diye...Ama orda çalışmam bana,aslında neyi istediğimi gösterdi...Bu durum,o zaman nefret duyduğum patronuma,minnet duymamı sağlıyor...Bunun gibi birçok örnek var aslında...çekim yapmışım,olmuş ama o kadar olumsuzmuşumki,maalesef olumlu olan herşeyi olumsuza çevirmişim... Hayal abla bana kuzucuk demen çok hoşuma gitti:) O kişilerin bir tanesi beni üzen biriydi,ona ikinci bir şans verdim...Diğeride bir yalnış anlamaydı,benim bazı konuları başka taraflara çekme yeteneğim sayesinde bitmişti...Onun beni eklemesini isterdim esasen...Hayatıma yeni insanlar girecek ve ben bu yeni insanlara karşı anlayışlı olacağım...Eskiden yapmadığım birşey bu...Eskiden hep kendimi düşünüp,kendime olmayanlara odaklanırdım... Bugün güzel birgün...Alış-veriş yaptık ve çok uzun zamandır istediğim nevresim takımını aldım...Ve birkaç şey gördüm,kendi kendime küçük bir çekim yaptım,saatlerce vitrine daldım:)... |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü 23 KASIM... [color=purple]Bugün tvde bu klibi izledim...Evanescence dinlememe ve sevmememe rağmen klibi izlediğimde etkisi altında kaldım...Sonra merak edip şarkının sözlerine baktım...[color=purple] I feel good enough baya etkiledi bu sözler...its been such a long time coming, but I feel good and I'm still waiting for the rain to fall pour real life down on me cause I can't hold on to anything this good enough Klibin sonundaki ışığın yavas yavas içeri girmesi ve sonundaki mavi çiçeklerin açması çok etkiledi beni...Uzun zamanıdr olan beni ve değişimimi buldum orda... Birçok kişi değişmekten korkuyor....Yada utanıyorlar...Telkinleri anlattığımda gerek yok öyle şeylere diyorlar...Değişmekten korkuyorlar çünkü kişiliksiz damgası yemekten korkuyorlar...Açıkçası ben değişmekten korkmuyorum...Ve ben olumlu yönde değiştiğimde kişiliğimde başka bir ben olmayacak...Gene ben olacağım...Ama bu sefer daha sakin daha ayakları yere basan,hayattan çokşey öğrenmiş bir ben...Dahada sağlamlaşacağım...Söylenen olumsuz sözlerin,anlamsız imaların beni üzmesine izin vermeyeceğim... |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü istesekte istemesekte heran her şey değişmekte... bu satırları yazmaya başladığım ben ile bitirdiğim anda ki ben asal aynı olamayacak... ben ve her şey bir enerji.. enerji sürekli değişim halinde... dakikada hücrelerimizden kaç tanesi ölüyor... yerine kaç tane yeni hücremiz oluşuyor.. yeni oluşanlar o anki enerjimizin izlerini barındırıyor içinde yok olanlar ise eski enrjileri... her şey ve herkes bu kadar değişirken aynı olduğunu söyleyenler büyük bir yanılgı içerisindedir... oliver wendell holmes in dediği gibi : yeni bir fikre uzanan zihin asla orjinal boyutlarına dönemez... okuduklarımızla fark ettiklerimizle.. gördüklerimizle her an yeni fikirlere uzanan bizler asla eskisi gibi olmayacağız... daha önce yayınlanmıştı zannedersem ama tekrar hatırlayalım... bilge adama nasıl bu kadar bilge oldunuz sorusunu soran genç adama ... akılcı tercihler yayarak diye yanıtlar bilge... peki o tercihlerin akılcı olduğunu nasıl bildiniz diye sorar adam... elbette tecrübeyle der bilge... peki bu tecrübelere nasıl ulaştınız der adam... kötü tercihlerle diye cevap veriri bilge... geçmiş tecrübelerimiz bizim şimdimizi ve geleceğimizi oluşturmamızda en önemli öğretmendir... öğretmenimizden öğrendiklerimizi uygulayarak doğruyu yaşamak bilgeliğimiz... hiç kimse kimseyi geçmişi ve hataları için yargılamamalı... önemli olan şimdide doğruyu yaşıyor olmamız... bu bizim kişiliksiz olduğumuzu değil öğrenmenin tadına vardığımızı ve deneyimlerimizi kullanarak doğruyu bulduğumuzun göstergesidir... sycorox cum şu anda doğru yolda olan sen sin... kendi yolunda başaryla ilerlemen temennisi ile sevgiler |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü Evet ben bu değişimlerim sayesinde kendi açımdan çok doğru yolda olduğumun farkındayım...Eskidende sürekli öğrenmeye fazlasıyla açıktım...Ama olumsuz benliğim benim diğer insanlara,olaylara karşı direncimi düşürdüğü için yaratıcılığımda bundan nasibini alırdı...Hiçbirşey yapmak içimden gelmezdi...Yada yapıyorsam eğer acı dolu resimler olurdu...Şimdi yavaş yavaş güzel çizimler yapıyorum...O çizimleri hayata geçirmek için dikiş dikmeyi öğreniyorum... Çoğu arkadaşımın korktuğu yoldan gidiyorum ve bu korkularının tamamen yersiz olduğunu her geçen gün görüyorum... |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü sycorox merhaba, gunlugun hayirli olsun , sana umut ve mutluluk kaynagi olsun; yazdiklarini okudum ve etkilendim.klibi de izledim bayagi anlamli insani baska diyarara gorturuyor. insan omrunde boyle inis cikislar olabiliyor zaten onlar da olmazsa cok monoton bir hayatimiz olurdu degil mi?? keske farkliliklar da hep guzel seyler olsa idi, ama o zaman da mutlulugun kiymetini bilir miydik o da tartisilir!!! b456 sen yine yazmaya devam et, nasil olsa mutlaka birileri seni destekleyecektir, hem unutma yaptigimiz hic bir sey bosa gitmez mutlaka bize geri donecektir!!! s456 guzel seyler dusunelim, hayat guzel olsun!! 956k iyi gunler ulku cat3500 |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü Günlüğüm, Bugün annemle ve kardeşimle tartıştım...Baya moralim bozuldu...Aslında saçma konulardı...Ama birşeyi farkettim eskiden olsa aşırı sinirlenirdim ve günümü olayı düşünerek fln geçirirdim onlarla hayatta konuşmazdım,bir sürü trip atardım...Olayın akabininde sinirimi yatıştırdım,sanki olay hiç yaşanmamış gibi düşünmeye çalıştım ve ders çalışmaya başladım...Tüm konsantrasyonumu coğrafyaya verdim...İnanılmaz etkili oldu...Sonra bir baktım teker teker gelip özür dilediler, bende onlara yumuşak ve olumlu davrandım...Eskiden olsa bütün bunlar asla yaşanmazdı... İşte böyle...Kendimdeki gelişime ve değişime bazen hayret ediyorum... |
|
Ynt: Sycorox'un Günlüğü neler olacak, neler neler olacak, hayatımız değişip, güllük gülüstanlık olacak |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü değişimlerinin devamını diliyorum. eminim gerisi çorap söküğü gibi gelecek. her şey insanın içinde. ne yaparsan SEN kendine yapıyorsun. ama bu sitenin uğuruna, enerjisine de çook inanıyorum. doğru yerde olduğundan emin olabilirsin. iyi yolculuklar smiliyface hoşgeldin hismiley |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü bu sitede olan insanlar birbirini sevgiyle destekliyor...sevginin enerjiside her zorluğu ortadan hemencecik kaldırıyor...daha ne güzellikler yaşıyacağız inşallah hepberaber...şükürler olsun..birlik beraberlik, ve sevgi adına hepimiz biriz bütünüz aynıyız 96 hepimize saygılı sevgiler |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü 27/11/2007 23:19 Yine kırıldım:(Ve nedense yine hep aynı kişi...Ona güvenmek,bir kez daha "bu kez,işte artık düzeldi" demek,onun cidden değiştiğini düşünmek...Çok yalnış...Ve biz bu yalnışı defalarca olduğu gibi yine yaptık...O bir zamanların en sevilen insanı ve bir zamanlarında en nefret edileni...Peki ya şimdi...Onun hakkında ne düşüneceğimi bir bilebilsem...İyimi kötümü olduğunu anlayabilsek... Bazı insanlar vardır iyi insanlardır...Bir renkle tabir etsek onlara en çok beyaz yakışır...Bazı insanlarda kötüdür onlarada çoğu kişi siyahı layık görür(ben görmem o ayrı,benim en sevdiğim renk siyah çünkü)...Ama bazı insanlar vardırki ne beyazdırlar, nede siyah...Onların renkleri gridir...Kişilikleride maalesefki yoktur...Beyaz insanların yanında çok açık gri,siyah insanların yanındada kopkoyu gridirler...Ve maalesef insanları çok acıtır böyleleri...En çok onlar yaralarlar...Çünkü çabuk gaza gelirler,anlık düşünürler,işlerine nasıl gelirse o tarafa kayarlar,anında insanı satarlar... Ve maalesef bazen bu insanlar çok yakınında olurlar,kesinlikle kesip atamayacağın kadar yakında...Sen ondan uzak olsanda o senin arkandan gelir...Onunla olmak zorunda kalırsın...İstemesende yapmak durumundasındır...Bazende yakınında görünürler,bir bakmışsınki o sırada kuyunu kazıyor,çok sevdiğin insanı sana karşı öyle bir zehirliyorki,o zehirden o insanın arınması için çok zaman geçmesi gerekiyor... Bugün ilk defa şu anda çok uzun zamandan sonra,ağlıyorum...Diliyorumki o çok sevdiğim insan zehirlenmesin,buna bir kez daha nasıl dayanılırki bilemiyorum...Ben dayansamda annem nasıl dayanır...Çünkü o gri insan dediğim teyzem,zehirlenen kişide hayatta en çok sevdiğim insanlardan olan dedem...Ve onların arasında en çok üzülecek kişi olan annem...Bir yanda kendi kızkardeşinin yaptığı,arkasından çevirdiği dolaplar ve bir yandanda dedemin ona karşı tavır alması... Ben çekim yasasını uygulamaya başladım başlayalı hayatımda birçok şey olmaya başladı...Maalesefki bu durum insanların gözüne batıyor...Ve onların bu tutumuda benim canımı sıkıyor...Kendileri hiçbirşey yapmasın,onun bunun kötülüğünü açığını arasın sonrada her iyi şeyi kendilerine olsun...Oldu ya ne güzel... Ama bu sefer onun için üzülmeyeceğim...Belki evet üzüldüm ama yarın bir daha bu konu için ne üzüleceğim nede gözyaşı dökeceğim,olayları olumsuzluktan olumluya çevirmek için elimden gelen ne varsa yapacağım... Anneme o üzülürken şöyle demiştim "boşver,o yıllarca senin kuyunu kazdı seni düşürmeye çalıştı sonuçları ne oldu o hep kazdığı kuyuya kendi düştü"...Evet çok doğru...O hep kazdığı kuyulara kendisi düştü.... |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü evet ablam herkes kazdığı kuyuya düşüyor..ama bizde negatif üreterek kendimize birçok kuyular kazıyoruz...senin ifadene göre annenin kendisini savunmaya bile ihtiyacı yok..çünkü yaradan bunu onun için yapıyor ve teyzen hep kendi kazdığı kuyuya düşüyor, buda bana annenin ne kadar sevildiğinin mesajını veriyor..eğer annen çok üzülüyorsa ne kadar sevildiğinin ve korunduğunun farkında olmadığı içindir...yoksa bunları takmaz bile...istersen olaylara birazda bu pencereden bak...ağlamak insanı arındırır..ama bunu yaparken başkaları için negatif üretmeden yapmaya çalış...bizler burada ürettiğimiz pozitifi..başkası yüzünden yazık etmek gibi bir lükse sahip değiliz...çokmu üstüne geldim? amacım bu değil inan bana sadece sizlere kıyamıyorum..gelişme ve değişme çabalarınızın yazık olmasını istemiyorum..hepinizi seviyorum ve sınırsız saygı duyuyorum..saygılı sevgiler..bana kızma emi.. |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü Saol hayal ablacım,sana kızmıyorum çünkü doğru söylüyorsun...O kadar güzel bir ruh halini ve gelişimleri yakalamışken ilk önüme çıkan tökezlemede düşmek olmamalı benim hikayem...Ama bazen eski sinirim hortluyor işte...Ama bunuda yenicem...Sinirime hakim olup olumsuz düşünmemeliyim...Buraya eminimki,çok iyi şeyler yazacağım...Zaten dedimya bir daha ne bu konu için,nede başka bir konu için haddinden fazla üzülmeyeceğim...Çözüm yolları arayıp bulacağım,çünkü hayatta çözümü olmayan hiçbirşey yok... |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü haklisin, bak kendin soyledin hayatta her seyin bir cozumu var sevincli bye http://www.resimler.tv/data/media/3/...ozlu-bebek.jpg sana yeryuzunun en saf melegini yolluyorum |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü bende boyle bir bebe istiyorum!!! soyemeden edemicem 956k |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü İnsalla böyle sirin,tatlı bıcır bıcır bir bebişin olur cnm ttli3 |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü Şu anda çok mutluyum ve bu mutluluğumu günlüğümle ve herkesle paylaşmak istedim... Facebookta ortaokuldan en sevdiğim dostlarım eklemişlerdi...Bugün onlarla konuştuk uzun uzun...O kadar özlemişimki ikisinide...Hafta sonu görüşelimmi dediler...önce bir bakıyımsı birşeyler geveledim...Sonra tmm geliyorum dedim cat3500 yani sosyallik arttırıcı telkini flnda daha dinlemeye başlamadım...Ego güçlendirici ve suçluluk diliyorum sadece...Ama çok şaşırdım...Ben normalde onları kesin ve kesin atlatır,haftasonu evde onları düşünerekten otururdum...Şimdi ise ne giysem,nereye gitsek planları yapıyorum... wave wave Ben bunu kesinlikle telkinlerin etkisi olarak görüyorum...Ve Atakan beyede burdan çok teşekkür ediyorum,ve sizlerede hepinize...İyiki varsınız... Ben bu iki telkini dinliyorum böyle oldum birde sosyallik arttırıcı telkinleri dinlesem heralde eve girmem:D blissy |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü sana en çok yakıştığını düşündüğün kıyafetini giy ( allahın köftehorları o kadar güzel bir nesilsinizki ne giyseniz yakışıyor..bu şekilde size ne kadar gıpta ettiğimi belirtikten sonra devam edeyim..) git oraya ve onlarla beraber olmanın, gençliğin tadını çıkar...tamammı, hadi göreyim seni.. |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü Evet ilk defa kendimi sanki bir el gitmemen lazım diye tutmuyor...Işıl ışıl gidicem oraya,fotoğraf makinamıda götürcem bu günü belgelemeliyim... y789 |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü Gridir insanlar bence. Git oraya. O kadar soğukki ve o kadar halsizimki ben gidemiyrum biyere... Benim içinde git... |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü Gece gece üstümde bir agırlık var,içimde sıkıntılı...Saatlerdir telkinleri dinliyorum ondandır,belkide... |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü En güzeli uyumak böyle durumlarda :) |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü http://img512.imageshack.us/img512/5...rincessov6.jpg http://img512.imageshack.us/img512/5...507475a5b5.jpg Günlüğüm,canımcım,kara kaplı defterim benm... Hakkaten bi formun olsaydı kapkara birşey olurdun...Napiyim siyahı seviyorum ben...Bazen sokakta yürürken "satanist lan bu" diye arkamdan çok şirin! iltifatta bulunurlar...Mesela ne kadar değişmeye başladıysam,artık onu diyenlere nasıl kafa göz girsem diye düşünmüyorum...Eğleniyorum hatta...Böyle olmak güzel...Senden acık tırsıyolar...Aman neme lazım keser fln beni diye...Öyle herkes yanıma yaklaşamıyor... aa34 Ama tahmin edersinki öyle bir manyaklığım fln yok:)Açıkçası o tarz saçma sapan şeylere inanıp peşinden gidenlere zavallı gözüyle bkıyorum...Hiçbir zaman o tarz şekilde yolumu kaybetmedim... Ama siyahı seviyorum...Dinlediğim müzik tarzını seviyorum...Azıcık melankolik takılmayıda seviyorum...Eskiden diplerde yaşardım,simsiyahtı hayatım...Şimdi ise artık ışıkları kapatıp mumlarımı yakmak benim tercihim...Karanlık artık benim elimde...Artık mutsuzluğumdan değil siyahlığım,sevdiğim için...Artık içim simsiyah değil... İçimde sanki beni kemiren kuşlar dolaşıyorlardı...İçim hep huzursuzdu,hep kalbimde büyük bir acıyla dolaşırdım... Şimdi o acıyı hissetmemeye başlıyorum...O kuşlar göçüyorlar...Beni rahat bırakıyorlar...Onlarla sanki barıştım...Beni huzursuz etmekten vazgeçtiler...Giderken tüm korkularımı,acılarımı,kapkara yalnızlığımı,ümitsizliğimi,gözyaşlarımı,bütün hayalkırıklıklarımıda yanlarına aldılar...Bana veda ettiler...Ve birşey bıraktılar arkalarında bana... Adı;Huzur... Ama dedilerki,bunu kullanabilmek senin elinde...Ya hor kullanırsın,hemen elinden kayar gider,yada gerçekten elinde tutarsın,onu hiç bırakmamak için uğraşırsın daima seninle olur...Onu elimde tutmak için çok çaba veriyorum ve vereceğim...Her zaman elimde olacak... |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü Yetinmeyi bilir misin, Sana verdiği kadarıyla hayatın? Hoş, bilsen de bilmesen de Yara bere içinde bu yollardan geçeceksin Kazanmayı isterdim, kaybetmeyi değil Ama olmadı yar Kendini kayırıyor her insan önce Bu yüzden aşka kıyar Giderim, alışığım gitmelere Direndi bu can ne bitmelere Giderim, alışığım gitmelere Gerek yok isyan etmelere |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü Ben de siyah cok kullanırdım ama artık bilinçli olarak renkli giyinmeye çalışıyorum. Mor palto, yeşil ceket, pembe kazak, kırmızı takılar, ojeler... İnan insanın moralini çok değiştiriyor. Dinlenilen müzikler de öyle. O yüzden ara sıra da olsa tercihlerinin dışına çıkıp bir deneme yap bakalım. Pembe giy, eflatun takı tak, Mika dinle, hatta 'kavga etmez sever beni romeo' dinle :) Bakalım neler olacak, ne dersin? uy897 |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü merhablar, gordum ki aradasim sen minik br bunalimdasin, en guzeli nedir bilyor musn?? yazmak icinden gecenleri herseyi apacik yazmak, boylelikle icindeki kara bulutlari disariya cikarmis olursun, bi bakima desarj olursun!!! ben hic hayatimda siyah giyinedim siyah banaguzel gelmiyor, o yuzden hep civil civil renkelrei tercih ederim beni daha cok aciyor. sanki siyah giyinenler bir dfolarinin sakliyorlarmis gibi geliyor bana!!!gerci zevkler ve renkler tartisilmazmis!! s456 http://www.meublepeint.com/images/ce...20couleurs.GIF bakinca belki icin acilir t678 ulku cat3500 |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü Ehehe valla bazen yapıyorum,mesela geçen çok şeker kırmızı üstü beyaz puanlı babetler aldım...Ona uygunda toka buldum fln...Arada esiyolar banada... Bugün çok güzeldi...Eski dostlar biraradaydı...çok güldük,dedikodu yaptık:) |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü Günaydın Günlük, Bugün güneşli bir gün,apaydınlık...Telkinlere başlayalı 2hafta olmuş...Ve artık yeni telkinlere geçebilirim...İlk hafta suçluluk,ego kendine güven ve kilo vermeyi dinliyordum...Sonra sadece suçluluk ve ego'yu dinlemem gerektiğini anlayınca ona tekrardan onlarla başlamıştım...Şimdi ise listemden suçluluğu çıkarıp diğer telkinlerle devam edebilirim...O kadar enerjimin yüksek olduğunu hissediyorumki bu çok güzel... En güzelide yaptığım çekimlerin meyvalarını almaya başlamış olmam...Çok istediğim şeyler yavaş yavaş oluyorlar...Hatta ben iki liste yapmıştım secreti okuduğumda...dileklerim ve katolog diye...Dün o iki listeye baktığımda birkaç isteğimin olduğunu gördüm...Daha sonra o listeleri paylaşırım sizinlede... Artık neredeyse birçok takıntımdan arınmaya başladım...En önemliside kilo verme takıntımdı...Sürekli kafamdaydı...Çok kilolu olmasamda öyleymişim gibi geliyordu...Şimdi ise düşünmüyorum...Sanki üstümden yük kalkmış gibi... Her gecenin bir sabahı varmış...Huzur aslında olan birşeymiş...Bu huzur halini yakaladığım için binlerce kere şükrediyorum...Teşekkürler herkese ve önüme çıkan herşeye... |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü Selam günlük, Geçenlerde gene gecenin bir körü vakti uğradım sana,yazdım yazdım çok mutluydum...Şimdi baktım onlar yok... Neyse... Hayatımdaki değişimler güzel...Affedici olmayı,kin tutmamayı öğreniyorum...Hakikatende artık insanlara karşı daha anlayışlıyım...Kendimden bunu beklemezdim...Bu durum beni çok mutlu ediyor... Çekim yasası ile ilgili küçük bir çalışmam olucak bu hafta...Msnde çok uzun zamandır konuşmadığım bir arkadaşımla konuşmayı planlıyorum...Biliyorumki işe yarayacak ve konuşacağız...Ve onunla bir gün öyle bir konuşma yapmıştıkki(o konuşmayı hayatım boyunca unutamam)o konuşmada konuşan insan olacak karşımda,son zamanlardaki boş ve anlamsız insan değil... Geçenlerde çekim yasası ile ilgili gene somut bir deneyimim oldu:)İnanmayanlar bile sayemde inanıyorlar ve saygı gösteriyorlar:) Babamın işleri bozulmuştu,hiç iş yapmıyorlardı resmen sinek avlıyorlardı,annem fln baya kaygılılar off hiç iş yok napacağız parada yok fln diye düşünüyorlardı...Ben her defasında açılacak işler bak görürsün 2 haftaya kalmaz başlarını kaşıyacak zaman bulamayacaklar diyordum,annemde aynı şeyi telkin etmeye başladı,bi baktık hakikaten 2 hafta sonra açıldı işler... "Bu haftaki deneyimimde başarılı olacağım ve o arkadaşımı tekrardan kazanacağım,tekrardan düzgün ve anlamlı konuşmalar yapacağız..." |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:56 PM. |