![]() |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü Alıntı:
|
Ynt: Sycorox'un Günlüğü Merhabalar:)Umarım 2008 sana arabanı armağan eder Emelcim... Bende dün photoshopu açtım kendime 2008de sanki sihirli bir değnek değmiş gibi mükemmel şeyler olacağının resmini yaptım:)Komik oldu aslında...Ama olsun...Sihirli değneğimide başucuma koydum,mutsuz ve sinirli olduğumda ondan yardım alacağım...Değneğimin üstünede "HERŞEY GÜZEL OLACAK" yazdım...Yalnııız...Sihirli değneğimle biri bana dokunmuyor,onunda altını çizeyim...Değneğim benim elimde ve ben dokunuyorum...Herşeyi ben değiştiriyorum...Hayatta herşey bizim elimizde olduğu ve seçimlerimizin bizleri olduğumuz noktaya getirdiği gibi...Sihirli bir şekilde dokunursak kendimize,güzel şeyler olur... ttli3 mlk34 Güzel şeyler olacak bu sene... HERŞEY GÜZEL OLACAK... |
|
Ynt: Sycorox'un Günlüğü Hepinize İyi yıllar, Dün bir dolu şey yazacaktım aslında ama pcmiz açılmayınca,bize bozulduğunu düşündürtünce yazamadım...Aslında iyi oldu,yeni yıla girerken ve girdikten sonra pc başında geçirmedik:) Güzel bir yeni yıldı...Bir dolu güzel yemek yaptık,herkes evdeydi tam istediğim gibi... Bu yıla olumlu dileklerle girdim,her yıldan farklı olaraktan... 2007'yi düşününce aslında o kadar kötü bir yıl olmadığını,çünkü uyanışımın ve aydınlık ruh halimin temelleri 2007 de atıldı...O yüzden 2007 benim için özel bir yıl... 2008 de mükemmel bir yıl ttli3 |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü Bugün gerçekten bir olaydan ders aldım günlük... Anneannemin hastalığı bu aralar ciddi durumda...Hastahanede yatıcak bir süre... Bugün nörolog doktor eve geldi...Biz anneannemi 12 senedir Ms hastası sanıyorduk...Ama ms hastası değilmiş...Ve ne acıdırki bunu söyleyen ilk doktorda bu doktor değilmiş,daha öncede söylemiş hacettepenin nöroloji uzman doktoru ama anneannemin işine gelmediği için o doktora gitmeyi bıraktı...Yıllarca kortizon kullandı her ay kafasına göre...Ve kortizon vücudunda ciddi tahribat yarattı...Hergün bir avuç dolusu ilaç içerdi...İnanılmaz bir şekilde hastalığı benimsemişti...Kendini hergün bir önceki günden daha kötü olduğuna şartladı...Ve...Çok ciddi bir şekilde hasta... Hastalığı bu denli kabullenmeseydi,hergün iyi ve sağlıklı olduğunu düşünseydi şu anda bu durumda olmayacaktı...İnanılmaz birşey kendi kendini hasta etti...Hastalığı çağırdı...Şu anki durumu hep kendinin başının dikine gitmesi,doktorun değil kendinin işine geldiği ilaçları kullanması sonucu... Birde anneannem hastalığını diğer insanları yanında tutmak için kullandı...Bunu söylemek istemiyorum ama çok dugu sömürüleri yaptığına sahit oldum...Şimdi ne oldu?Tamamen hafifçe atlatacağı bir hastalığı olabilecek en ağar bir şekilde yaşadı...Dolu dolu yaşayacağı 12 yılını çöpe attı...Kendi kendini mahkum etti...Ne için?İnsanları elinde tutmak için... Bugün bunları görmek,bu şoku yaşamak bana bir ders oldu...Hayatta tamamen ne olursa olsun güçlü olmalıyım...Zaaflarımla hayatımı mahvetmeyeceğim... |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü canım benim hep beraber olmanıza çok sevindim... blissy çok mutlu ve huzurlu bir yıl geçirin inşallah.... thumbsanim anneannene acil şifalar dilerim... deneyimlerini bizlere aktardığın için ayrıca teşekkürler... her şerde bir hayır gizlidir gerçektende .. her olayın hayrını farkedip doyasıya mutlu yaşamanız dileğiyle.. sevgiler... http://www.ebuzerr.com/gif/index_dosyalar/gullukiz.gif |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü Saol canım,herşey bu sene daha iyi olacak..İçimden bir ses bunu söylüyor... Yeni yılda kendime ve anneme hediye olarak the secret'i aldım ttli3 Daha önce bilgisayarda okumuştuk,ama o başucu kitabı olarak sürekli el altında olmalı... Annem bugün küçük secret'lar yaptı:) İnanarak sabah bugün patates ve soğan satan birisi geçicek dedi ve hakikatende geçti aldık birer çuval:) Herkes sizinkiler tesadüf diyor..Ama bir yandanda iyi şeyler çekinde bizde yararlanalım diyorlar:)Hani inanmıyordunuz:) Anneannemin şoku hepimizi baya etkilemiş...Halen insanın kendine bu kadar tahribat yapmasını anlamıyorum...Sırf birileri yanında olsun diye bu yapılmamalı...Çok zor bir kadın... Güzel şarkılar dinliyorum şu an,keyfim yerinde... Bu sene bir pikap sahbi olacağım ve plaklarımı dinleyeceğim...En aradığım plaklarıda bulacağım... Bulacağım plaklar; Alice Cooper-trash... Judas Priest-Before The Down ve Angel'ın içinde bulunduğu plaklar... Led Zeppelin-Ten Years Gone Joan Baez-Diamons and Rust vee birçok plak:) Bu sene daha sosyal ve dışadönük biri haline geleceğim...Birkaç kırdığım dostlarımın gönüllerini alacağım...Hiçbirşey eskisi gibi olmayacak,çünkü eskisinden daha iyi olacak... İnsanların beni anladığını göreceğim,çünkü bende onları anlayacağım,anlamayanlarada kafama takmayacağım kendi hallerine bırakacağım... Huzurlu neşeli içinde bolluk ve bereket barındıran aydınlık günler var önümüzde blissy Offf güzel bir şarkı dinliyorum Scorpions-Send me an angel...Ekliyim paylaşıyım sizlede...Arka plandada telkinlerim:)Yeniden başladım,bir süredir dinleyemiyordum maalesefki, sanki eve dönmüş gibi hissediyorum çok acayip... Scorpions-Send me an angel Sevgiler... |
|
Ynt: Sycorox'un Günlüğü pisimbatın cat56 karma vermesini engelledikten hemen sonra da senin avatarını çalmıştım.. pc05 tühhh meydane çıktı yaptıklarım girlhaha avatarın elimde bir kavanoza hapsettim onu.. khkh56 |
|
ahaaaaaaaa samimi ve şirin bir şekilde itiraf etti emeeellll kızzzzzzzz bakkkk patilerimle patıyımmı ben şunu yahhhuuuu aayyyyyyyyyyyyyy beeeeeeeeeeeeeee blook 12389 sevincli khkh56 |
|
Ynt: Sycorox'un Günlüğü Kar Yağıyor blissy O kadar güzelki izlemeye doyamadım...Bu sene çok ihtiyacımız var kara...Özlemişiz resmen,doyamıyoruz yağsın yağsın yağsın istiyoruz:) Bir elimde kahvem,bir elimde makinam resimler çektim dolu:) Burayada eklerim birazdan... Bu arada bu amatör fotoğrafçılık olayını kıvırmaya başladım gibi...Güzel şeyler çekmeye başladım... Arka planda doğa sesli telkinlerim...Doğa seslilerini daha çok sevdim ben...Sürekli müzik dinleyen biri olduğum için,ön planda hard rock,metal arka planda klasik müzik olunca inanılmaz derecede rahatsız bişey ortaya çıkıyordu...Şimdi gayet iyi oldu...Bu aralar ama sakin şeyler dinliyorum...Huzur verici...Rush'ın huzur verici,insanı mutlu eden şarkılarını dinledim sabah ttli3 Erteleme telkini bana acayip iyi geldi...Kendi kendme,hiç farkında olmadan ertelediğim şeyleri yapmaya başladım...Dün düşündümde herşeyi erteliyormuşum,küçük şeyleri bile...Bunu aşacağım... Çok mutluyum yaaaaa cat3500 KAR YAĞIYOR,KAR YAĞIYOR,KAR YAĞIYOR:) happy6 |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü sevincli sevincli nerde kar yağıyooooo ... burda tık yokkkk ... bende istiyorum lütfen buraya da yağsın.... sad456 http://hayatimdegisti.com/forum/Smil...ssic/cray1.gif olmadı sen resimleri ekle kuzum.. onlarla keyif yaparım bende.. ark5 |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü ne kadar şanslısınız arkadaşlaaaarrr... blissy blissy bizim buralara kar pek yağmaz..biz ancak onca yolu tepip kar görmeye gideriz...ama evde oturup kar yağışını bir kere izlemiştim...çok güzeeelllddiiii... coffe2 http://img208.imageshack.us/img208/3...es274abby0.gif |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü benim kasabamda soğuk var dondurucu şekilde sulu kar yağıyor kar da gelir sanırsam akşama doğru kar bana sms atmış akşama kasabadayım die onun yalancısıyım bende blook |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü http://img246.imageshack.us/img246/4498/dscn2743ae4.jpg penceremizden kar manzarası:) http://img296.imageshack.us/img296/7091/dscn2784ei7.jpg |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü yavrum sen istanbulda değilmisin... bu ayrımcılık niye... ben üstelik dağda yaşıyom... yok çiseledi geçti... ağlıyorum işte... masaüstümün fotoğrafınıda çekemedim.. kar manzarası da seyredemedim... ağlıyorum işte.... senin maznzaralar harika.. teşekkür ederim canım.. en azından kar gördüm.. ark5 |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü Yok ben ankaradayım... şimdi zaten kar fln kalmadı her yer şıpır şıpır su oldu 88a..geleneksel kar yürüyüşümüzü yapamadan yaaa...akşama doğru bi daha yağar inşallah,please,please:) |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü arkadaşlar bişey sorucam,karma nasıl veriliyor? |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü canımcım avatar larımız ile rumuzun yazılı olduğu alan arasında yeşil ve kırmızı oklar vardır bunları karmayı yükseltmek ve azaltmak için kullanılıyor... yeşil + kırmızı - karma vermek için ... kendin hariç herkesin oklarını görebiliyo olman lazım... pc05 sevgiler.. ark5 |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü teşekkürler canım...artık bende karma verebileceğim ttli3yuppi:) |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü kar görmek isteyen boluya gelsin sevincli maşallahımız var vallaha ttli3 |
şansımıza arada bir yağıyordu belki gene yağar... emel şanslısın kardeş... dlckrn tadını çıkar... sevincli sevincli |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü emel aklımı karıştırmaaaaa... sevincli annemi çok özledim zaten... blissy düşerim ankara yollarına.. boluda da kahve içmeye uğrarım sana ona göre girlhaha suzzy cim moralini bozmak gibi olmasın ama sen daha çok beklersin.. wave gel tatlım gel sende istanbul a kartopu oynarızz.. ark5 |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü Ankarada soğuk var,kar yağsa tekrar yaaa... Bugün sıkı temizlik yaptım...Verilecek kıyafetlerimi verdim,her yeri düzenledim,odam inanılmaz derecede sadeleşti:)) Aslında bu benim ne kadar sadeleştiğimin bir göstergesi...Eskiden,tarzım olmayan kıyafetleri bile beğendim diye alırdım...Şimdi ne gerek var diye düşünüyorum...Belkide eskiden içimdeki boşluğu yada birşeyleri oturtamadığım için sürekli böyle davranıyordum...Tarzım vardı ama bir türlü oturtamamıştım...Şimdi ise içimdeki taşlar oturmaya başladı teker teker...Eskiden dolabımda giymesem bile atamadığım birçok şey vardı...Bugün onların hepsini verdim...Benim dolabımda öylece duracaklarına ihtiyacı olan birileri giyinsinler...Alışverişe gittiğimde artık ihtiyacım olan şeyleri almaya dikkat ediyorum...Eskidenki gibi düşünmeden almıyorum... Artık dış görünüşümle o kadar haşır neşir değilim...Temiz,bakımlıyım kendime özen gösteriyorum,kendimi seviyorum...Ama artık abartmıyorum,kafama takmıyorum... İçimin bu denli sadeleşmesi beni inanılmaz sevindiriyor... |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü ooo sizde alemsiniz... hih33 gelin yahu agırlamayan.... olsun 44 agırlamak yük getirecek die düşünsem nie davet edelim.boluya kar görmek isteyenlerr!! die seslenelim sevincli sevincli |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü Güzel ve karlı bir kış gecesi... Dün sitenin subliminal bölümünü keşvettim:) Hemen subliminal mind programını indirdim ve kurdum...Harika bir program...Telkinler fln yazdım...baya hoşuma gitti... Bu sitede o kadar çok şey buldum,o kadar çok şey keşvettimki...Çekim yasasıyla ilgili bir makale ararken bulmuştum...Yani aslında çekmişim kendime,güzel insanları,bilgileri... Telkinleri gece gündüz dinliyorum... Herşey güzel olacak bundan eminim artık... |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü Bugün güzeldi...En güzel yanıda çekim yasasını denemek maksadıyla yaptığım küçük bir dilek bugün oldu... ttli3 |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü senin adına çok sevindim canım...umarım diğer dileklerinde gerçekleşir... ttli3 |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü İşte buna mutluluk denir!! k8908 Yaşasın!! ttli3 Sycorox 'cum, bunlar da benden olsun, senin mutluluğun için.. smiliyface Denemekten yılmaman dileğiyle.. super http://20.img.v4.skyrock.com/209/jeu...1366_small.jpg http://dl8.glitter-graphics.net/pub/...gso1xc98uo.gif |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü http://www.videocodelab.com/Myspace-...itters-275.gif http://www.videocodelab.com/Myspace-...itters-158.gif http://www.videocodelab.com/Myspace-...itters-286.gif mutluluğun mutluluğumuzdur....devamı çorap söküğü gibi gelsin...dileklerin hep gerçek olsun... |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü Çok teşekkürler arkadaşlar,hepinizi kocaman öpüyorum kiss3 Küçük bir şey çekmeye çalıştım vee oldu ttli3...şimdi dahada eminim artık çekim yasasından...Şu ana kadar deneyip çekemediğim hiçbirşey olmadı...Hele birşey olduğunda öyle bir enerji yayıyorsunuzki,daha çok enerji doluyorsunuz belki... Bu aralar sanki çevremdeki herkes bağlarından kurtuluyor gibi...Aslında hep olması gereken şeyler olmaya başlıyor...Kördüğümler çözülüyor...Merak ediyorum,olumsuz ruh halime devam etseydim bunlar olurmuydu...Belki evet...Ama sürekli olumsuz bakacağımdan çevremde olan güzellikleri kaçırmış olacaktım...Ve berbat edecektim bu günleri... |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü "Her şarkının bir sonu vardır ama sonu var diye o şarkıdan zevk almayacak mıyız?" Eskiden birşeyler biter diye,yada birileri gidecek diye o şeyleri yaşamaya çekinirdim...Şimdi ise umursamıyorum artık... Keyfine bakıyorum herşeyin... Uriah Heep-weep in silence dinledim bütün bir akşam...Evet sonu vardı,ama ben takmadım...Tekrar dinledim... Bir pikap istiyorum...Kuantum enerjilerini harekete geçirdim...Pikabım yolda...Geliyor bana... Bütün kült albümlerin plakları olacak...Şimdilik 2 plağımız var... Bugün flickr da pikap görünümlü pasta yapmışlar...Bende isterim,bende isterim:)Bilimik(kardeşim)ben sana doğum gününde yapacağım onu dedi...Evet kuantum enerjim için iyi olur:) Yaşamım keyfine doyulamayacak kadar güzel bir şarkı artık...Hani sürekli yaşayan klasikler olurya...Her nesil dinler... Öyle... Pasta bu... http://img244.imageshack.us/img244/5...9d4a4caek6.jpg böyle bir arşivim olacak:) http://img122.imageshack.us/img122/6...f401532fj6.jpg ehe istediğim pikabıda koyayım tam olsun:) http://img90.imageshack.us/img90/9286/71402952hl8.jpg |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü ''Bu dünya üzerinde şu an itibariyle tam;6.872.504.571 insan var !! .Kimisi korku içinde kaçıyor,-kimisi günü kurtarmak için yalan söylüyor.Diğerleri gerçeklerle tam şu anda yüzleşiyor.Bazıları,kötü insanlar,iyiyle savaşıyor.Bazılarıysa iyi,kötüye karşı mücadele veriyor.Dünyada yaşayan 6 milyar insan...6 milyar ruh...Ve bazen...Tek ihtiyacımız olan içlerinden biri.'' -Peyton Sawyer- |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü Bir hikaye üstünde çalışmaktayım... Enteresan birşey...Kendi hikayemi fantastik ve garip bir şekilde anlatıyorum...Yakında paylaşırım sizlede...Ama gitgide uzuyor...oku oku bitmez artık:) |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü canım ne kadar güzel bir haber bu.. sevincli önden haberdar ettin şimdi merakla bekliyor olacağım... pc05 sende daha ne cevherler var kimbilir... her günün güzel bir süpriz olmaya başladı... ark5 harikasın.. super sevgiler.. |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü Evet daha öncede sürekli yazardım...Ama genelde olumsuz,kapkaranlık yazılardı...Bir süredir bu konuda kendimi boşlukta hissediyorum...Şu anda halen çok aydınlık yazılar yazamıyorum ama eskisi gibide değilim... Aslında bugün düşünüyorumda,yazılarım hep dağınıktı benim...Öylesineydi... Yazılarımı öylesine durmundan kurtarmam lazım...Bunun içinde çalışmalar yapacağım... |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü Herkese aydınlık günler... Sonunda beni bağlayan,sınırlayan yada takıldığım,içinden çıkamadığım sorunlardan kurtulmaya başladım... Telkinler zamanla insanın doğru kararlar almasına yardımcıda oluyor sanırsam...Kafamda rayına oturtamadığım ve çözüme ulaştıramadığım olayları çözümlemeye başladım... Bu yeni birşey... Birşeyi istemiyorsan,o şeyi en makul şekilde çözümlemeye çalışmak en iyisi... Eskiden dilekler isterdim...Şu 1 haftaya kadarda öyleydi... Sadece isterdim ama o dileğin olabilmesi için yer ve zaman mekan açmadan isterdim...Ozaman yaptığın çekimin tam olmazki...Şimdi istediğim şeyin bana uygun olup olamayacağıyla ilgileniyorum...O olursa şimdi,bana getirileriyle... Onunla olan hayatımı düşünüyorum...Neler olabileceğini...O zaman daha net düşünebiliyorsun... Mesela tamamen olumsuz bir arkadaşımı tekrar hayatımda istiyordum...Dün o olursa hayatımda olacakları düşündüm...Ve gördüğüm manzara bana zarar verirdi...Şimdiki ruh halime...Artık o kadar güçsüz ve basit bir bakış açısıyla bakmıyorum hayata...O kolay yolu seçenlerden,kendini çürütmeyi mağrifet sayanlardan,dünyaya ve hayata lanet okuyanlardan...İlk defa onu çok güçsüz ve zayıf karakterli gördüm...Ve uzun zamandan sonra ilk defa onu hayatımda istemedim...Ona karşı artık kin yada nefrette duymuyorum...Umarım hayatını aydınlık bir yola koyar... Bu gerçekten büyük bir adım benim için... Olumsuzlukları hayatımda istememem... Karmakarışık,birbirine geçmiş hayatımı oturdum düzene sokup topluyorum...Her bir parçamı kırmamaya,incitmemeye çalışaraktan düzenliyorum...Bazen öyle kırıklarla karşılaşıyorumki öyle durup bekliyorum...Eminimki o kırıklarda iyileşecek...Kolunuz kırılır,alçıya alırsınız beklersiniz,ona iyi bakmaya çalışırsınız...Benimde öyle...Alçıda bazı şeyler...Bir dolu alçım var...Zamanla bütün alçılarımdan kurtulacağım...Bir çoğundan kurtuldum zaten... Sapasağlam dimdik ayakta güneşe döneceğim yüzümü... |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü Günaydın günlük... Bu aralar çekim yapmak için kasıyorum demek daha doğru kelime olacak...Yan odaya taşınmayı planlıyoruzda...Babannem bizim odaya geçecek,biz onun odaya...Nasıl olacak orası meçhul...Çünkü bu benim planım...Daha kimsenin bu plandan haberi yok gibi...Annemle kararlaştırdık... Hatta hatta hatta posterlerimi indirdim ve şu anda bizim oda bana berbat görünüyor...Yhaaaa ben manowar,elizabethtown,tori amos,metin türkcan,spongebob posterlerimi özledim yaaaaa:( Bu şartlar altındada konsantre olamıyorum...Moralim bozuluyor...:)))) Ama olmalıyım konsantre... Bi kere o odanın duvarı az oraya daha az poster asabileceğiz,buda daha az duvar hırpalama demek... O odanın dolabı büyük,buda artık elbiselerimizi bir dolaba nereye tıkıştırırım sorunu olmayacak demek... o odaya taşınırsak,balkonu özgürce kullanıcaz demek(ki benim pikabımı balkona çıkarıp Lynyrd Skynyrd dinleme projem var) Babannem çok rahat ısınacak...Çünkü bizim oda inanılmaz derecede sıcak oluyor... Ve babannem son derece nefret edecek bizim odadan:)Ama o şu anda kendi odasındanda nefret ediyor... Bir an önce olsa bu şeylerde daha düzenli yaşasak... Ya tamam bu kadar söylenme yeter... Çok yakında taşınıyorum yan odaya... smiliyface Veeee kaçık olduğumu düşündüğünü biliyorum günlük:)))) Veee bloğumu açtım snunda dün düzenlemelerini yaptım... Yakında paylaşacağım hepinizle... Blogla bura arasındaki farkıda anlamış bulunmaktayım... Burası benim içimi döktüğüm mekan... Blogda müzik,yazı,kitap,film,kendi içimden geçenler yani yazılarımı paylaştığım alan... Yani blog aslında günlük falan değil..Öylesine birşey... Yok yok sabah sabah benim çenem düştü...:))) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:52 PM. |