![]() |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü Naber günlüğüm... Beni sorarsan orta halli...Gelip giden bir ruh halindeyim...İkizler burcu olsam ancak ona bağlardımya,değilim... Kafam karışık,bazen çok eğlenceli neşeli,bazende yorgun bezmiş... İçimdeki herşeyi ve herkesi serbest bırakma zamanım geldi...Daha fazla taşıyamıyorum çünkü... Önce senden başlamıştımda,baktım olmuyor...Nedense alışkanlıklarımdan vazgeçmem çok zor oluyor... Onun için dün biraz daha korktum kendimden... Günlük ben ona alışmak istemiyorum...Alışmak onu bırakmayı acılı hale getiriyor...Bırakmam gerektiğini çok iyi biliyorum... Bırakmalıyım onu...Ama alıştığımı farketmeye başladım...Hergün ondan birşey bekliyorum...Ona hiçbirşey vermiyorum...Benden zerre ilgi görmüyor...Umursamıyormuş gibi davranıyorum... Çok hırçınım... Ama alışıyorum ona...Bütün bunlara rağmen...Alışmak istemiyorum... Serbest bırakıcam onu...Daha çok alışmadan...Daha önce çoğu kereler yaptığım gibi...Herşeyi,onu,zamana mekana ellerimin içinde akıtacağım... |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü Alıntı:
|
Ynt: Sycorox'un Günlüğü Gamzecim günlüğünü her mesaj yazdığında okuyorum ttli3 yazdıklarından seni bazen üniversite zamanındaki halimle çok benzeştiriyorum,kendi iç dünyamda asi bir bakışım vardı hayata, bu asiliği dış dünyada hayat tarzı olarak yaşayamasam da kendime yaşayabileceğim bir içsel dünya yaratmıştım ,asi belki tam doğru kelime olmadı yani olumsuz anlamda değil kesinlikle ttli3 sıradışı demek lazım belki 12389 Bilmeni isterim ki senin özel ,sıradışı olmakla birlikte yaşına göre benim başaramadığım bir olgun bakış açın var ,bu çok güzel ,ben ikili ilişkiler konusunda yazdıklarını okuyorum da evet diyorum.işte ben de böyle düşünmeliyim,gamze gibi uygulamalıyım,şu yaşa geldim senin kadar mantığıma ses vermeye başaramadım ikili ilişkilerimde (daha doğrusu özel hayat diyelim ttli3 ) o yuzden senin yazdıklarını okuyunca ,hayatımda yaşadığım şeylerle eşzamanlı giden şeylere verdiğin kararlar "şöyle olmalı,böyle yapmalıyım,sanırım alıştım gibi ttli3" işte bunlar benim de duygu durumumu tarif edebiliyor ,sen dile getirmiş oluyorsun , bana ayna oluyor diyebilirm :) ve biliyormusun benim de bakış açımı ve almam gereken kararları almak senin yazdıklarını okuyunca netleşebiliyor super Lütfen biryere gitme, gitmediğini biliyorum :) Kendini analiz etmede ve duygularına doğru teşhis koymada çok cesur ve doğru olabiliyorsun bu çok guzel gamzecim Çok sevgilerimle kiss3 Hayata devam 25889 |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü Ay teşekkür ederim pamukçum,valla iyimi ettim naptım,herkesin bu sözlerini görünce...Hafiften şımarma durumu oldu bende:),sıradışı,asi yorumlarınada utananadam yüzüm kızararaktan okudum:),asiliği fln seviyorum ben,hafif çılgın olmak her zaman iyidir:) Ben burcumdan dolayı belkide mantığımı kullanıyorum...Tam anlamıyla Kovayım,yükselenimle beraber...Her zaman çok duygusal olamıyorum...İlişkilerle ilgili yardımcı olabiliyorsam ne ala...Valla çözemiyorum bazen karışıyorum fln...O zaman bırakıyorum serbest herşeyi...Yoksa içinden çıkamıyorum... Buraya yazarken tamamen ne düşünüyorsam onu aktarıyorum...Aynen devam edeceğim:) |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü gamzecim ruh halimiz değişkenlik gösterebiliyor.. önemli olan kendimiz olmaktan vazgeçmemek. iyiki tekrar bizimlesin. yazılarını okumak keyifli kiss3 |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü Sanemce ablacım çok teşekkür ederim yorumun için kiss3 * Bundan sonraki çalışmam şunun üstüne olacak; "İnsanların hareketlerine karşı anlık soğuma" Evet ben bunu hep yapıyorum...Bir insanı çok seviyorum,çok benimsiyorum...Ama bir anda,bir cümlesiyle o insandan dünyalarca uzaklaşıyorum...O insana eskisi gibi bakamıyorum...Hep yaptığı olumsuzluklar gözüme görünmeye başlıyor,gözüme batıyor...O kadar uzaklaşıyorumki...Şu an için nasıl bir çalışma yaparım bilmiyorum...Ama gene nüksetti bu huyum...Belki Eft,belki Sedona,affetme çalışmaları fln... O kişiyi çok sevmeme rağmen bir sözü,kelimesi beni o kadar rahatsız ettiki,elimde olmadan ona kızarken,uzaklaşırken buldum kendimi...Onun için bugün kendime dedim,çalışmaya başlamalısın... Hadi bakalım... Başarılı olabilecekmiyim bunu zaman gösterecek... |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü şuanda elime düşen bomba habere göre gamze ay balık burcunda 44 yani böyle duygusal iniş çıkışlar ani kararlar çok normal canım neseli56 |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü Ay burcunu bilemeyeceğim...Vakti zamanında bi yıldız haritası çıkarmışlığım vardı ama karışık gelmişti,yorumlayamamıştım:) Ya esasen bugün yeni bir deste kart almaya karar verdim...İsmi Katina'nın Aşk Falı...Araştırdım baya bir hoşuma gitti...Lakin bu deste'nin en aklımı karıştıran şeyi,enerjisinin çok yüksek ve ağır oluşu...Ve okuduğum yerlerde kaderimizde olacak olayları hızlandırması sonucunda oluşabilecek olumsuz olaylar...Gerçi hurafe gibi geldi bana...Bir yandanda Katina denen kadının hayatını okumuştum daha önce çok tekin işler yapmıyordu... Annem kendinle çelişiyorsun dedi... Uzun zamandır tarot açılımlarına bakarım...Gerçi iki yıldır bakmıyorum ama bu konuda iyiyimdir... Almakla almamak arası kaldım... Sitemizde enerjiler konusunda baya uzman bir kadronun olduğunu bildiğimden bir sorayım dedim...Sizce annemin dediği gibi beni olumsuz etkileyebilirmi bu kartlar? |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü Eğer inanırsan esen bir rüzgar bile senin için felaket demek olur. Ben pek inanmam fala tarota ama inananlara da karışmam.Fallardan medet umacak hale geldiysek işimiz zor demektir canımcım. Fal bakacağına otur 2 olumlama yaz yahu.kafanı dağıt biraz,serbest bırak canım benim,bu işler ha olduyla ha olacakla olmuyor gördün sende. (sana yazamadım'kimse yanaşmasın'da mütevellit. kiss3 ) |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü Bu kartlardan ablamda da var.Bir kaç ay öncesine kadar deli gibi merask sarmıştı söyledikleride baya baya çıkıyordu.Sonra çok yorulduğunu söyleyip bıraktı.Ya da benden bıktı her gece her gece yakalayıp soru yağdırıyordum khkh56 |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü Ya fala inanma falsız kalma hesabı:) Ama olumlama yapmak daha kolay geldi...Meditasyonlar falan... Bu aralar ihtiyacım var...Benimkisini iyice serbest bıraktım...Serbest,serbest dolanıyor...Konuşma ortamımızda kalmadı...Birşey yapmak gerekte ne? Ben en iyisimi şu sevgi medisine başlayım...Çünkü ya o kapılıp birine gidecek,yada ben:) Bir konu açmakta istemiyorum aslında...Ne biliyim kalbimi kırdı...İçimden gelmiyorki...İstiyorumki o bir adım atsın...O bana gelsin...Senlen konuşmak çok güzeldi,niye bu kadar soğuksun vs. şeyler desin... Ama yok...Onun dışında herkesle sıkı fıkı dialog içersindeyim...Onun diyeceği şeyleri,başkaları diyor ve o sözlerin hiçbir anlamı kalmıyor daha...Onu görmem gerekirken rüyalarımda başkalarını görüyorum...(Hatta bu konuyla ilgili ulvi bir yazıda bloğa yazdım:) Meditasyonları yapınca etkisi olurmu acaba? Deneyelim bakalım... |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü güzelcim hoşgeldin hediyesi olarak 60 karma verdim sana y789 bi daha pireye kızıp yorganı yakma tamammı tatlım.. ark5 tarot kartlarına gelince; yeni bir kart aldığında her gün kullanırsan 3 ay kadar çok da çıkan sonuçlardan etkilenme.. kartlarına başkalarının dokunmasına izin verme.. kartlarını genel olarak tanımak için otur her kartı eline al.. incele.. anlamlarını oku.. sana ne hissettirdiğine odaklan.. kartlarla çalışmak bir noktada evrensel enerji ile uyum içerisinde olarak bilgi akışını onlar aracılığıyla yansıtmaktan geçer.. bunun için tüm çalışmaların özünde olduğu gibi yüksek benliğe yöneliş .. ortak bilinç altına dahil oluş vardır... bu dahil oluşta daima bir seramoni olmalıdır.. yakacağın bir mum.. pozitif enerjileri davet edişin.. kartlarının altına sereceğin herdaim kullandığın ipek bir örtü v.b .. tüm bunlar senin kartları daha iyi kullanmanı sağlar.. katina kartları ile çalışmadım ama eğer niyet ettiğin bir konuda içinde naif duygular oluşmuyorsa heleki aşk ile ilgili bir başlıkta almamanı öneririm tatlım.. sevgiler.. |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü Canım Shamanım ne güzel açıklamışsın.Gamze tarotla epey zamandır haşırneşir ben kartkarada karşı değilim .Katina denen kadın pek tekin bir yaratık değil .İzmir büyücüleri kitabında okumuştuk gerçek hayat hikayesi kadın İzmirde yaşamış çirkin bir rum .Böyle olmasına rağmen dönemin en zengin adamını öldürüp adamla evleniyor .Aynı anda hem adamı hem kardeşini idare ediyor.Bunları yaparkende türlü yollara başvuruyor.Çok zengin oluyorve mübadeleyle yunanistana dönmek zorunda kalıp yunanistanda ölüyor.Bu kadının negatif bir enerjisi var .Bu yüzden almasını pek istemiyorum .Bu kartlarla çalışanlarda bir takım olumsuzluklar olabiliyormuş.Bence enerjisi olumlu insanların uygulamalarına yakın olmak insanda olumlu yönler gitmeyi daha kolaylaştırır.Mesela Mevlana gibi onun felsefesiyle ilgilenmek onun enerjisini hissetmek insan da olumlu yönleri çogaltığı gibi.Zaten günümüzde bizim enerjimizi düşürecek yeterince olumsuzluk varken artı olumsuzluklara gerek yok .Aşk içinde sadece sevmek ve zamana bırakmak gerkli eğer gerçekse istediğiniz kadar bırakın gelecektir ama gerçek değilse zaten uğraşmanın bir anlamı yoktur.Zorla güzellik olmaz. kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü Tşekkürler canım shamanic ablam... kiss3 utananadam mlk34meleğim benim... Uzun zamandır tarot bakarıım ben ama bu iki yıla yakındır bakmayı bırakmıştım...Nedenini bilmiyorum ama sanırım enerjim düşük olduğu zaman kartlar beni uzaklaştırıyordu kendilerinden...Çok iyi bakmama rağmen kartlarıma iyi bakamadım,herkesin enerjisi geçti...Ve zaman içersinde baya yıprandılar... Şimdi yeni kartlar almak istiyorum... Katinanın falını inceledim hoşuma gitti...Yalnız tarot gibi değil sanırım...Kartların çok güçlü enerjisi var...Ve enerjisi düşük birini baya etkileyebilir... Neyse bakalım ya yepisyeni tarot kartları alacağım,yada Katinanın kartlarını...Öncelikle o kartları tekrardan bir inceleyeceğim... Bugün güzeldi...Kendime elbisemi,tünikmi halen anlayamadığım birşey dikiyorum...Çok güzel olacağa benziyor:) |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü Heryerlere yazdım,döndüm geldim sana yazıyorum günlük... Biraz önce okuduğum kitabı bitirdim...Off çok güzeldi...Uzun zamandır okumayı istediğim,hayat,aşk ve macera adına insanı doyuran güzel bir kitaptı...İsmi Acı Çikolata... Bir söz vardı çok güzeldi.. "Bizi biz yapan yapabildiklerimiz değil bazende yapamadıklarımızdan çıkardıklarımızdır"... Kadın bunu kocasına söyledi...Ve çekti gitti... Güzel bir kitap okuktan sonraki anlar çok özeldir...O kitap bitmiştir,yarı öksüz gibi kalırsın...Ama yüzündede tebessüm... Valla çikolata gibi geldi bana:) |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü Uzatmaları oynuyoruz sanki... Birazdan bitecek birşeyler ve biz yolumuza bakacağız... İkimizde inadız... Dur bakayım,ben seni sen bana benziyorsun diye sevmemişmiydim... Korkarım bana bu kadar benzemen canımı acıtıyor... ************************************** |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü Bugün şairlik damarlarım kabardı iyice...İçimden birşeyler akıyor ve durduramıyorum...Herkese bir başka bakıyorum bu akşam...Sanki üstlerine o uçaklarda önünden geçince her organlarının fln belli olduğu bir aletle bakıyorum(öyle bir alet varmıydı,yoksa saçmalıyorum muhtemelen:),bunların ruhlarını hissetmeye başladım...Dahamı duru görüyorum artk herkesi...Dahamı akıllarından geçenleri anında hissediyorum...Hiç yanılmıyorum tam isabet! Ve onların akıllarından geçenleri anladığım anda bir topuklama hissi yayılıyor bana...Sonra Sycorox garip davranıyor diyorlar...Eeee napıyım? |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü Herkesler beni duyduda bir sen duyamadın... Kulakların sağırmı diye hayıflanıcamda,benden iyi duyduğun gerçeğini biliyorum... Bence senin ruhunda birşeyler var...Duymayada mecalin ve cesaretin yok... ************************* |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü kiss3 Naber günlük... Ben sorarsan dünkü garip ruh halimi attım üzerimden...Ohh be mutluyum şimdi...Nedeni belli:) Hayal abla kızdı gece bana bu kadar olumsuz olma diye...Ondan sonra ben bir mektup yazdım benimkisine...İçimi döktüm resmen...Okudum ve yattım...Sonra sabahta okudum...Mutlu oldum kendi kendime... Veee bugün bir baktımki benle konuşmaya başladı,kendisi isteyerek...Çok şaşırdım ve mutlu oldum...Bu kadar hızlı olacağını düşünmemiştim... Bugün sevdiğim ve hayatımda mutlu olduğum insanları düşünerek geçirdim...Onların hataları yalnışları,arada geçenleri falan hiç umursamadan düşündüm... Sanırım insanlara olan aşırı kırgınlık hissini serbest bırakmışım...Artık kalbimde bıçak kesiği gibi acı veren bir his kalmamış...Eskiden kalbimde bir bıçağın durduğunu ve her geçenin o bıçağı bir kere çevirdiğini hissederdim sanki...Şimdi o bıçakta yok...Hiçbirşey yok...Kalbim normale döndü...Paramparçalık hissinide unuttum... Bugün bunu gördüm...Ne zaman bana acı veren birini düşünsem;içimin çok acıdığını hissederdim...Ama şimdi sadece aklıma o kişiyle ilgili güzel anlar,kahkahalar geliyor... Demeki büyüyorum... |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü b456 öyle güzel yazmışsımki..işte neden buakdar mutlusun bukadar açık.... bakış açın değişmiş ttli3 |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü Selam günlüğüm... Bugün çok güzel bir gün...Pırıl pırıl...Çok güzel bir sonbahar havası.... Enerjimi çok yüksek hissediyorum...Harika ya...Bir daha saçma sapan yere düşürmüyeceğim enerjimi... Bu arada sevgili kurbağamlada konuşuyoruz(töbe töbe bilse kurbağa olduğunu,ama andırıyo,kurbağa prensde diyebiliriz:) Neyse bu benim onlan konuşmadığıma,umursamaz ve başkalarına flörtçü tavırlarıma aşırı derecede bozulmuş:),nihahah zaten amaç oyduki:),kendi beni bozarken iyidi:) Bir hafta boyunca aşırı sinirli ve stresli olarak gezinmiş ortalarda...Bende gayet tın olunca,dahada sinir olmuş:)Oyyy kıyamam ben ona:) Şimdi bir üstüme düşüyor bir üstüme düşüyor sorma:) Bazen erkeklere biraz aklını başlarına toplamaları için bunu yapmak gerekiyor... Geçen sene çok sevdiğim bir dizi vardı,ordaki kadın arkadaşına şöyle diyordu; "Kızım öyle erkeklerin üstüne fazla düşmeyeceksin,yoksa sıkılır kaçar...İpler hep sende duracak,ama ondaymış gibi davranacaksın...Arada bir iplerini gevşeteceksin,o önden şöyle bir gidecek...Sen arkadan izleyeceksin,sonra fazla gitmesine izin vermeyeceksin,hemen çekeceksin ipini yanına gelecek" Çok gülmüştüm bu dialoğa...Hakkatende öyle...Bu arada erkek okuyucularımada selam olsun ehuheh:) Yani bir süre onu kendi haline bırakmak iyi olmuş...Ben hayıflanmıştım önce saçma davrandım diye ama,yok yok şimdiki tavırlarını görünce iyiki yapmışım diyorum:) Ya esasen sadece erkekler için değil bu söylediklerim...İnsanlar açısındanda,çok sıkıp,sürekli üstüne üstüne gidilince insan bunalıyor haliyle...Bu hepimiz için öyle aslında... İlişkilerde biraz kendi halinde serbest bırakınca bazı şeyleri,insan zaten bırakmıyor karşısındakini...Özlüyor,hayal kuruyor...Yanında yada çevresinde sürekli dibinde gezen,her yaptığının aynı olduğu birini nasıl özleyip,hayalini kurasınki? Onun için şarkıda dediği gibi "Yakın olmak için,uzak dur benden" formülünü ben seviyorum... Neyse derin konulara daldım sabah sabah... Mutluyum...Bir mesaj yolladım,ilk defa kendiliğimden,kesin çok şaşırmıştır,fazla öyle şeyler yapmam ona...Ama yazık kabi kırılmış,üzülmüş kıyamam,gönlünüde almak lazım:) |
|
Ynt: Sycorox'un Günlüğü Sende doğrusun ablacım...Dediğine katılıyorum... Ben şimdiye kadar zaten onu,onun beni sevmesini beklemeden sevmiştim ve halende öyle devam ediyorum...Ama bazı yerlerde erkeklerin psikolojileriyle kadınların psikolojileri aynı olmuyor...Biz kadınlar daha çoşkulu,rahat yaşıyoruz ve herşeyimizi önlerine seriyoruz...Erkekler ise biraz merak etmek istiyorlar,daha rahatlık istiyorlar,belkide mücadeleci yapıları var ...Tarihtende gelen,köklerden gelen birşey belki... Şimdiye kadarki deneyimlerimde hep ben bunu gördüm... Biraz üstüne düş,yaptıklarını,söylediği şeyleri ve hatalarını gözardı et bu sefer hiçbirşey yapmadığını düşünerekten istediği gibi davranıyor,zamanla ilginden sıkılıp kaçmaya başlıyor... Tabi sürekli olarak kötü davranmayacaksın,ben mesela öyle biri değilim,kıyamamki...Ama eğer beni kırıyorsa,bunu bilmeli,ona göre davranmalı...Söyleyebilirsem bunu söylerim,ama söyleyemeyezsem biraz geri çekerim kendimi... Biraz geri çektiğinde yokluğunu düşünmeye başlıyor...Alışıyor çünkü sana...Hayatındaki yerini sorguluyor...Ne yapıyor diye düşünüyor,merak ediyor...Benim demek istediğim bu işte... Yyoksa canavar değilim canım,çokda sıcak davranıyorum hatta ne zaman konuşsam ablacım:) kiss3 |
supersın yaa okuyunca bende senden ılham alıyorum..yardımlarını bendende nesırgeme olurmu senden ogreneceklerım var krzm67 |
Ya o mektupta ben kendi adıma onun bana gösterdiği ve yaşattığı iyi şeyler,olumlu bana mutluluk veren yönlerini onda sevdiğim şeyleri,küçük detaylar mesela ilgisini çektiğim zamanki heyecanlı şaşkınlığı ve şirinliği gibi,onda sevdiğim ve beni mutlu eden şeyleri sanki o karşımdaymışta onlan konuşuyormuşumda ona anlatıyormuşum gibi yazdım... Sizde hissettiklerinizi ona hitap ederek,sanki karşısındaymış gibi yazın...Eğer fotoğrafı varsa onuda alın karşınıza...Mutlulukla bakın...Onun size kattığı küçücük detayları,güzellikleri atlamayın...Mutlu olduğunuz anları,eğer öyle anlar yoksa bile onu gördüğünüz zamanki mutluluğunuzu katın mektubunuza...Hep olumlu şeyler düşünün...Zaten bunları düşününce havaya giriyorsunuz otomatik olaraktan...Mutlu oluyorsunuz,karşınızdaki kişi dahada güzel görünüyor,dahada seviyorsunuz... Sevginizden parçaları katın...Ona söylemek istediklerinizi içinizden geçen herşeyi akıtın...Gerçek hislerinizi... Sevgiler canlarım benim... kiss3 |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü 21 gün boyunca,her gün aynı saatte mümkünse ve mum yakarak loş bir ortamda. ttli3 |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü Gamzecim çok sevindim!! wave :)) Ben bu durumlarda hep aynı noktada takılı kalıyorum ve senin ulaştıgın aşamaya hiç ulaşamadım şimdiye kadar..Ama 1 kere olsa neyse her begendiğim insan için mi bu olur..Ama şaşmıyor,hepsinde aynı aşamayı geçemiyorum..Yani ben ilgilenmiyorum o beni kırınca senin yaptıgın gibi ,üzerine gitmiyorum bırakıyorum ama sonucta o geri döneceğine,çok daha üzerime düşeceğine olan ne oluyor biliyormusun ,çocuk tamamen kopuyor gidiyor,araki bulasın.. aa34 sonra ya başkasından alıyorum haberini başkasıyla çıkmaya başlamış veya yok yani bırakıyor işin ucunu tamamen kopuyoruz..Arkadaşlar işte bu aşama için hep diyor ki "demekki o hayırlı olan insan değilmiş,hayırlı olsaydı geri dönerdi."..Bilmiyorum her insanda mı böyle olur,anlamadım gitti..Ama üzülüyorum çok tabii üzülmüyor değilim,sonra bu kopuşlar devamlı oldukca da nasıl bir duygu yer ediyor biliyormusun "yine olmadı,yine aynı şey,yine karşılık görmeden bitti gitti." diyerek sevilmeye layık olmamayı hissetme ..işte o nokta çok tehlikeli kendimi hep o noktaya gelmekten korumaya çalışıyorum 4897 :(( |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü Ay canım benim...Şöyle düşün gerçektende hayırlısı değillermişki olmamışlar...Hayırlı olsaydı şimdiye kadar sen engel bile koysan seni bulurdu bir şekilde...Ümidini sakın yitirme... Eskiden yaşanan olumsuz inançlar,gerçekten yeni ilişkileri çok etkiliyorlar...Birşeye başlamadan kafamızda bir ton soru işareti yanıp yanıp sönmeye başlıyor...Ben başta çok gerilmiştim hatırlasanıza... Bu olumsuzlukları atıp,eski inançlardan bir şekilde sıyrılıp başlarsan bence olacaktır...Birde tabi çekim yasasını devreye sokarsan falan...Tam olur... |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü actionsmile ee bu gece bizle paylaşmak istediğin bir şiir varmı :) aşka dair , kıpır kıpır su gibi .. mis gibi.. blissy blissy blissy yaşasın son baharda kuruyan yapraklar , elma şekeri , aşk , kuş tüyü yastığım .. sucuklu yumurtam cilgin897 |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü Yok valla hergün şiir modumda olmuyorum pisiicim:),arada bir geliyorlar... seninkiler güzelmiş ama sucuklu yumurtam ehuheh:) |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü Gece gece geldim yine günlük... Kendimi yorgun ama mutlu hissediyorum... Bazen hayatımdaki eski giden kişileri çok özlediğimi farkediyorum...Anları düşününce...Zaten kimseye kinim nefretim kalmadı...Ben kendimle çok uğraşırken bütün kin ve nefret duygularımı içimde biriktirdiğim farketmeden yoketmişim... Onun için aklıma kötü anlar,çok ağladığım zamanlar yada paramparçalık hissi gelmiyor... Aksine yaptığımız güzel şeyler,eğlendiğimiz zamanlar,tamamen mutluluk fotoları geliyor...Onlar gelincede bu sefer onları çok özlüyorum... Bu aralar birçok kişi beni çok sevdiğini söylüyor...Ben beklemiyordum bunu gerçekten...O kadar garip oluyorumki... Bugün mumlar yaktım,güzel şarkılar dinleyerek güzel bir akşam geçirdim... Karışık bir gündü,üzüntülü başladı hatta...Çok sevdiğimiz bir yakınımızı kaybettiğimiz haberi geldi sabah...Sonra yoruldum,bir ton iş yaptık Mustang hanımla...Sonra keyif yaptık türk kahveleriyle fallarla...Ve geçen sene bana baktığında sürekli çıkan şeyin ne olduğunu anladık... Sonra o yattı ben mumlarımı yaktım,meditasyonlarımı yaptım...O kadar mutlu oldumki...İmgeledikçe sanki gerçekmiş gibi çok mutlu oldum... Güzel şarkılar dinledim... Hayatımın böyle olacağını söyleseler bana ciddi kim söylüyorsa bir ton küfredebilirdim eskiden...Dalgamı geçiyor derdim...Ama ben hayatımı değiştirdikçe,hiçbir çalışma yapmasam bile git gide dahada çözülüyorum... Bağlarımdan,zincirlerimden sıyrılıyorum... Yüzleşmeyi çok beğendiniz sanırım...Evet o benim için çok özel bir resim... Benim hayatımdaki eski benle,şimdiki benin karşı karşıya geçip tam anlamıyla yüzleşme yaşaması ve bağlarının çözülmeye başlaması konu aslında... Bazı şeylerle yüzleşmeye başladıkça daha çok rahatlıyorum ve huzur buluyorum...Ama yüzleşmem gerekende çok şey var... Zamanla olacak ve çözülecek herşey... Herşey Çok Güzel Olacak! |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü Pamuk'çuğum ilişkilerinde hep aynı şeyi yaşıyorsan ve aynı yerde olmuyorsa kendinle ilgili geçmişe dön ve takıldığın noktada bir çalışma yap .Bence EFT yap EFt'nin filim metodunda takıldığın yeri bula bilirsin ve EFT eylede çözersin .Bir dene istersen .Bazen öyle saçma olaylar bizleri çok ağır bir şekilde etkileye biliyor .Bu olayları illaki senin yaşamanda gerekmiyor tanık olduğumuz olaylarda bizleri etkilemiş olabilir. |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü Tamam Serpil Ablacım ,EFT yi deneyeceğim bunun için haklısın ..bu benim pek deşmediğim deşmeye korktugum bişey nedense..Ama üzerine gitmek gerek ttli3 Çok teşekkür ederim çok sevgilerimle kiss3 |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü canımSycorox hani the secret videosunda kadın, ressama olmasını istediğin şeyleri resmet diyorduya işte senin yaptığın çalışmada aklıma ilk o sahne geldi. çok güzel gidiyorsun doğrusu. yeteneğini, hayal gücünle yoğurup, istediğin kıvama getiriyorsun. süpersin sen süper ark5 |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü http://img525.imageshack.us/img525/1...024x768wk1.jpg Günaydın günlüğüm... Bugün görsel olarak imgeleme yapayım dedim kendi kendime... Şimdi o çardakta oturmuş sana yazıyorum mesela...En sevdiğim müzikler olmazsa olmazım...Faith No More ve The Cure eşliğinde sana yazıyorum... Sonbaharın en güzel günlerinden bir günde,güneşin ışığıyla ısınırken,hayatın küçük zevklerde gizli olduğunu düşünüyorum mesela... Mesela en sevdiğin şarkı...Mesela küçük bir çikolata parçası,mesela güzel biten bir kitap...İnsanın içini ısıtacak bir film... Gördüğün anda heyecan içinde kaldığın bir fotoğraf... Onlar olmasa napardım diye düşünüyorum... Güzel bir şarkı gibi hayat... http://img296.imageshack.us/img296/1067/hayatkl8.jpg |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü Bu güne ne güzel bir başlangıç benimde içimi ısıttın nerelere götürdün tender45 sycoroxcum sevgiyle ve ışıkla kal kiss3 |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü selam canım ne harika bir yer aldı götürdü beni ruhumun derinliklerine ne güzelde yazmışsın sakin bir aşk mutlu biten bir kitap güzel hayaller biz bunun için varız bu dünyada özümüz bu bizim ohh valla huzur doldum sana sevgi ve ışık gönderiyorum canımmmm kiss3 kiss3 |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü [/quote] selam canım, bende çok şaşırdım. bu mektup yazma olayını hepimize detaylı olarak yazarsan çok sevinirim ki aydınlanalım. merak ettiğim mektubun içeriği değil elbette tatlım. yazarken ki hislerin, imgelemelerin, uyku durumun v.s. kısacası teknik detayları alabilir miyiz?sevgiler.. [/quote] Yav denedimde öyle birşeyler hissetmeden örnek bir mektupta yazılmıyorki canımcım... Ya o mektupta ben kendi adıma onun bana gösterdiği ve yaşattığı iyi şeyler,olumlu bana mutluluk veren yönlerini onda sevdiğim şeyleri,küçük detaylar mesela ilgisini çektiğim zamanki heyecanlı şaşkınlığı ve şirinliği gibi,onda sevdiğim ve beni mutlu eden şeyleri sanki o karşımdaymışta onlan konuşuyormuşumda ona anlatıyormuşum gibi yazdım... Sizde hissettiklerinizi ona hitap ederek,sanki karşısındaymış gibi yazın...Eğer fotoğrafı varsa onuda alın karşınıza...Mutlulukla bakın...Onun size kattığı küçücük detayları,güzellikleri atlamayın...Mutlu olduğunuz anları,eğer öyle anlar yoksa bile onu gördüğünüz zamanki mutluluğunuzu katın mektubunuza...Hep olumlu şeyler düşünün...Zaten bunları düşününce havaya giriyorsunuz otomatik olaraktan...Mutlu oluyorsunuz,karşınızdaki kişi dahada güzel görünüyor,dahada seviyorsunuz... Sevginizden parçaları katın...Ona söylemek istediklerinizi içinizden geçen herşeyi akıtın...Gerçek hislerinizi... Sevgiler canlarım benim... kiss3 [/quote] Selam Gamze canim benim zaman zaman senin gunlugunu okuyorum, duygularini bi kere cok net ifade ediyorsun, ve yazini okurken hic sykilmiyorum, ve severek takip ediyorum. gelelim bu mektup olayina.. senin yazini okudugum aksami bende bir mektup yazdim.. onun adini X diyelim. simdi ben mektubuma soyle basladim. onunla ilk tanistigimdan bugune kadar yasadigim guzel gunleri imgeliyerek, o anda hissetiklerimi, mutlulugumu,saygimi,sevgimi, sevincimi, ozlemimi katarak boyle bir mektup yazdim, ve yazarkende adeta bir dizi izler gibi ikimizi izledim, aman Allahim nasilda duygulandim, o kadar duygu yogunlugu hic yasamamistim, basladim aglamaya, ama bu gozyaslarim mutluluk gozyaslariydi... ertesi gun aksam yatmadan once tekrar ben mektubu okumaya basladim ve yine gozyaslari,, 3cu gun okudum ve tekrar duygulandim ve basladim aglamaya... ve aglarkende aklima hic negatif biseyde gelmiyorki ona baglasam sebebini bu sefer dusunmeye basladim.. iyide ben neden herseferinde agliyorum...ve burda takildim, sebebini bilmiyorum. ve bugun mektubu okumama karari aldim.. sen boyle bisiyler yasadinmi? benim bu deneyimimi sen nasil yorumlarsin cok merak ediyorum ayrica gamze benim turkcemde cok yanlisimi bulacaksindir..ama idar et canim benim 44 Sevgiler hismiley |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü Canım benim bazen dualarımızı içten ettiğimizde duamız kabul olursa insanda bazı belirtiler olurya .Kimi ürperir kimi ağlar kimi çok heyecandan yerinde duramaz .Belki sende duygularını yoğun yaşadığın için bu sebepten ağlıyorsun .Bence bırakma devam et. kiss3 |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:14 PM. |