![]() |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü sevgili sycoroxcum çoğu yerde gülümseyerek okudum yazdıklarını girlhaha bana bir sahur borçlusun ona göre.. ttli3 dün sabaha karşı okuyordum günlüğünü.. okudum okudum..sonra sana cevap yazmaya başladım aaa bi baktım ezan okunuyor.. valla ezan okunurken ne yenebilirse onu yiyerek koca bir bardak suyu içtim.. sevincli uzun uzun yamıştım ama şimdi aç karnıma bu kadarcık çıktı mesaj girlhaha acı tatlı bir çok şey gelmiş geçmiş şükür.. http://img225.imageshack.us/img225/1274/e8gd6.gif güzelliklerinin artarak devam etmesi dileklerimle.. sevgiler.. |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü Ah canım benim sana sahurlar feda olsun... kiss3 Çok özledim seni,yorumlarını okumayı... Ay ama açsın şimdi üzüldüm ablam... Mücevher ablam,eskiye giderken iyice çocukluğa gidiyorum... Ben hatırlıyorum baya şey,ama hatırlamadıklarımda yardım alıyorum... Mesela ben çocukken bazen çok yalnız hissederdim kendimi... Bu hisse yaptım... Bebekleriyle oynayan o çocuğa gittim...O çocuk olarak hissederek ve o hissi derecelendirerek, "İçimdeki bu yalnızlık duygusuna rağmen kendimi tamamen ve derinden kabul ediyorum" diyerek,bu duyguya Eft yaptım... Sonra kendime baktım bir,yalnızlığa... Ve bir derece daha yaparak, "İçimdeki bu yalnızlık duygusuna rağmen artık bu duygudan özgürleşmeyi seçiyorum" diyerek bu duyguyu içimden atmak için Eft yaptım... Burdan şu sonuç ortaya çıkmasınki,ben çok aşırı yalnız bırakılan bir çocuk olmadım...Annem gördüğünüz üzere çok ilgili bir anne...Ama bazen bu his olurdu içimde...Ve bazen hep olur... Şimdiki hedefim süt... Ama tırsıyorum azıcık...Çünkü kokusuna bile tahammül edemiyorum...Kokusu bile başımın dönmesine,bi acayip olmama sebeb oluyor...Çocukken çok severek içermişim sütü...Sonra nefret etmeye başladım... |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü Merhaba sycorox; hismiley Günlüğünü okuyorum,ve okumaya da devam edeceğim daha sonra.Saat çabuk ilerlemiş,shamanic gibi ben de zamanı hiç anlamadım.Birşey değil, iftara yemek yok girlhaha Kendini geliştirmen konusunda oldukça büyük yol katetmişsin.Tebrik ederim seni.Bu eft konusuna ben de yoğunlaşacağım... Annenle arandaki sevgi kıskandıracak cinsden yani, muhabbetinize hayran kaldım.İnşaallah birlikte uzun, mutlu yıllar geçirirsiniz.Benim kızım da okulundan gelir birazdan,sıkı sıkı sarılasım geldi ona.. ark5 ttli3 Yazdıklarında birşey dikkatimi çekti.Hep çocukluğundaki yalnızlıktan ve hala bu yalnızlığı bazen hissettiğini yazmışsın.Kızımın da benzer duyguları hissettiğini düşünüyorum.aslında ben de ilgili bir anneyim, sıcak bir iletişimimiz var. Ama benim çözemediğim birşey var onda.Küçükken bir ara kardeşi doğduğunda yalnızlık hissettiğini biliyorum. Çünkü çok ağlayan bir kardeşi vardı ve ben çoğu zaman onunla ilgilenmekte zorlanırdım.Arabamızla biryere gideceğimiz zaman bana şöyle tepki gösterirdi. Kardeşi bebek olduğu için mecburen kucağıma alırdım.Yol boyu susadığında içmesi için verdiğim pet şişeye sarılır, gideceğimiz yere kadar da benimle konuşmazdı. Omuzlarını silkerek küserdi bana. hih33 Şimdi de "forlorn" yazısına takmış kafayı. Nicklerinde epey bir süredir bu var.Kitap ve defterlerinde var. Bir nevi imzası oldu.Geçen bir t-shırt bastırdı,üzerindeki yazı yine "forlorn".Ben de güceniyorum. Arkadaşları da kızıyorlar.Aslında herşeyini benimle paylaşıyor, erkek arkadaşını dahi.Her konuda konuşuruz onunla.Yaşından büyük olaylarla da karşılaştı gerçi.. Acaba diyorum, aynı şeyi mi hissediyorsunuz.. Sanırım onun da eft ye ihtiyacı var. Neyse, bu konuyu yine konuşuruz ileride. Sanırım soracağım şeyler olacak .. Şimdilik sevgiyle kal... kiss3 |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü Canım benim benim kuzu telkinleri dinlemeye başlayınca bayağı bir aşama kaydetti .Telkinler ona çok iyi geldi sende istersen evde aç kızında dinlesin daha sonra da EFt gibi metotlara baş vurursunuz .EFT çocuklara bile uygulanılan bir metot hiç bir yan etkisi yok .Biz kızımla çok şeyi çözdük inşallah sizlerde çözersiniz .Biz deneyimlerimizi anlatıyoruz belki faydamız dokunur diye hepinizin yolu aydınlık ve açık olsun. |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü Sevgili Yeni Bir Hayat, Kızın sanırım ergenlik döneminde...O dönemlerde böyle şeyler çok normal aslında...İnsanın yalnızlık hislerinin tavan yaptığı bir dönemdir...Birde hayatında en zor kararların oldu zaman olduğu için hem yalnız,hemde umutsuz hisseder insan kendini... Anne-kız olarak yakınsınız belliki...Ona yanında olduğunu daima hissettir...Zamanla bu hisleride değişir...Tecrübe ile sabittir... kiss3 |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü Ne kadar gerilerde kalmışın... Ara ara bi hal oldum:) Bugün gene Eft yaptım...Ve kilo konusunda kırılma noktalarımı iyice buldum... İlk kırılma ilkokulda olmuş... Birgün öğretmen bizi tartmıştı,ya 1. sınıftaydım yada 2...18 kilo gelmiştim...Bütün herkes ne alay etmişti benle...Gül gül ölmüşlerdi...Eve geldim,anneme anlattım,oda oh olsun çok iyi olmuş dedi...Şimdide aynı şeyi diyo ama görüyorumki hiç iyi olmamış...İlk kırılma noktam o olmuş...Hep içten içe kilo almak istemişim...Sonrasında ortaokul ve lisenin ilk dönemlerinde normaldim ama sonra lise2nin sonları lise son sınıfta almaya başladım...Çünkü ikinci kırılma o dönemlere tekabül etti... Ve sonrasındaki dönem,öss'yi kazanamayışım,kendimi eve kapatmam,kimse ile görüşmek istememem fln üçüncü kırılmayı oluşturdu... Bugün ilk ve ikinci kırılmayı bitirmiş bulunmaktayım... Hayırlısı bakalım... Sonra direk maddelere Eft yapıcam... Veeeee soruna elveda:) smileydance |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü gamze bugün bloğundaki yazılarını okudum.ne güzel ifade ediyorsun kendini sen öyle ttli3 yazılarını okumaya baya bir mesai harcadım sevincli devamlı okuyucunum artık ark5 |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü Saol canım,beklerim sürekli misafirim ol:) |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü Kendimi aşıyorum günlüğüm:) Banner yaptım biraz önce:) Aşağıdaki zat o yani:) Şaşırdım ben beceremem diye düşünürdüm hep böyle şeyleri...Baya bi teknolojik bir Syco'laştım ben...Bi fotoşoplar yapıyorum aklın durur:) Forumdan bi arkadaş,inşallah film afişleride yaparsın fln dedi:),yaparmıyım günlük? Neden olmasın?:) ttli3 |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü Selam günlüğüm... Bugün hava kapalı ve yağmurlu...Bu havayı özlemişim...Yağmuru... Yine her zamanki gibi insanları anlamıyorum...Ama kendi kendime çok kafa yormayacağıma dair karar aldığım için,çok düşünmemeye çalışıyorum... Diyorum acaba yanlış birşeymi söyledim fln da soğuk davranıyor bana,ama eğer öyle birşey söylediysem gelsin söylesin kardeşim...Çocuk değiliz artık...Sorunu olan gelsin söylesin,dinler ve anlamaya çalışırım...Ama söylemiyorsada kendi bilir... Ben insanları çok fazla kırmamaya çalışırım,ha bazen düşüncesizcede konuştuğum olur...En sinir olduğum şey,bundan dolayı bozulup söylemeden tribe giren kişiler...Amaan neyse ya,trip fln yapmak istiyorlarsa kendileri bilir...Devam etsinler böyle...Artık çok aşırı kafa yormam eskisi gibi...Kafama tokadan başka birşey takmam ttli3 |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü imzana bayıldım... bi foto yollasam diyorum... birgün bir insanı unutasın gelir... birgün çektiğin acıların hatası sana kesilir... oyun bittiğinde şahta piyonda aynı kutuya konulur... hismiley |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü Mutluyum!.... ttli3 Hani bazen birisi olurya...Öyle biridirki,uzaktan izlersiniz sadece...Yazılarını,hayatını,yaşamını...Hiçbir amacınız yada isteğiniz yoktur...Sadece onun yaptıklarını takip etmek zevk verir insana... Ve birgün o kişi çok yakınınıza gelir siz hiç farketmeden...Ve ilgisini çekersiniz...Oda sizi takip eder siz bilmeden... Bu anlattıklarım bana oluyor bu aralar... Biri var,yıllardır takip ederim...Yazılarını,albüm kritiklerini,yaşam tarzını,bloglarını...Ve geçen konuşmaya başladık...Ben onun bloğunu izlediklerim arasına koymuştum...Onun haberi yoktu,olmasınada gerek yoktu zaten...Bloğuma bakmış ve kendi bloğunu görmüş,çok mutlu olmuş...Bende öyle...Şimdi işe yarar linkler kısmında yer alıyorum:) Bunu görmek beni çok sevindirdi... Arkadaşlarım ne kullanıyosun,çimenmi içtin dediler:) Yok ya sadece sevdiğim birine yakın hissettim kendimi dedim.... Öyle ama... Buna aşk diyenler var...Aşk değil hayır,başka birşey... Bir yandanda çok yakın olmaktan öylesine korkuyorumki...Yakın olunca ilişkilerin yozlaştığını görüyorum...Biraz yakın oldunmu hayalkırıklıkları başlıyor...Yada birden bire mesafeler giriyor görünmeyen... Ben bunları bu insanda yaşamaktan korkuyorum...Onun gözümde olan yerini kaybetmesinden korkuyorum... Onun içinde bir yandan çok uzak duruyorum... Mutluyum...Bazen bir insanla aynı şarkıyı ayrı yerlerde neredeyse aynı zamanlarda söylüyor olmak çok garip... Birbirimizin farklı dünyasına göz atarken tamamen habersiz,yakalanmak çok enteresan... |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü sevgili Sycorox tebessüm ettirdi yazdıkların ttli3 "Bir yandanda çok yakın olmaktan öylesine korkuyorumki...Yakın olunca ilişkilerin yozlaştığını görüyorum...Biraz yakın oldunmu hayalkırıklıkları başlıyor...Yada birden bire mesafeler giriyor görünmeyen..." sözlerine aynen katılıyorum. aslında bizi hayal kırıklığına uğratan o kişi değil, o kişi hakkındaki oluşturduğumuz düşüncelerimiz.. bazen de samimiyetten maraz doğar durumu oluşuyor girlhaha mesafeliyken gösterilen saygı, samimi olunduğunda gereksizlikler sınıfında yer aldığında gerçekleşiyor bu durum. annemiz,babamız,eşimiz,çocuğumuz.. kim olursa olsun karşımızdaki hiç farketmez. saygı nın yitip gittiği yerde bu durumlar yaşanıyor maalesef. seninde bildiğin birşeyi hatırlatma babında söylüyorum ki, "Ben bunları bu insanda yaşamaktan korkuyorum...Onun gözümde olan yerini kaybetmesinden korkuyorum..." böyle düşünerek korkularını yaratma gülüm.. senin hayranlığını kazanan bir insanın o değeri hak ettiğine inanıyorum ben. zamanla öyle olmadığını anlasan bile, insanları tanıma yönünde farklı bir bakış açısı yakalamış olmanın deneyimi olacak.. uzak durarak paylaşabileceğin güzelliklerden mahrum etme kendini ttli3 mutluluklarda, hüzünlerde bizler için. ama mutsuzluklar değil hih33 onlar sadece arada bir yaşamımıza uğrayıp barınamayanlardan olsun inşallah ark5 sevgiler kiss3 |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü Saol ablacım,yazdıkların için... ttli3 Evet belkide yanlış bu yaptığım... Ama çevremdeki insanlarla olan bazı ilişkilerimden ve onların zamanla başkalaşım geçirdiklerinden ötürü korkuyorum ona karşı... Bu korkularımı bi tarafa koymam lazım,onlardan kurtulmam lazım... Ama sevindim...Mutlu oldum bugün... ttli3 |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü MUZDARİP MUCİZE “İçimdeki Yabancıya, İçindeki Yabancıya” Çokça uzun aralıklarla görürken seni Ve hiç de sıradan olmayan bakışlarla yüreğimin Belki de benim bile bilmediğim yerlerine dokunurken, Sen Ve ben Belki de bu yabancılıktan utana sıkıla bir pişmanlık duyarak Bakarken sana Nedense kaçıramazken gözlerimi Bir otobüs, bir tren bir yol Yani bir şeyler alıp götürüyor seni Kim bilir belki de uzun süre sonra o kaçamak aralıklardan gözlerime baktığın saniyeler yaşamaya özendirecek yıllar gibi geliyor bana. Şimdi nereye gittiğini, ne yaptığını, neden hala bu şehirde olduğunu, Çok uzun bir ara neden kaybolduğunu bilmeden, Üstelik sen Hakkımda hiçbir şey bilmiyorken Şöyle ayaküstü, soldan sağa veya yukardan aşağıya Üç beş kelimeyi zincirleyip birbirimize sarf etmemişken Nasıl böyle ihtiyaç dolu, masum ve çekingen Bakıştığımızı, nasıl böyle isteştiğimizi, hatta buna rağmen Neden halen uzak kalıp, teslim olmuşçasına bir buruklukla, sanki daha önemliymiş gibi gitmemiz gereken yerlere ayrıldığımızı anlayamıyorum. Öyle güzelsin ki... Aynan olup, sana, izin verdiğin ölçüde uzun uzun bakabilmeyi öyle isterdim ki ... Hem; Güzelliğin kadar uzaksın Uzaklığın kadar tanışmamışlığın var benimle Bir ara, o; şimdi görsem belki tanıyamayacağım birileri konuşurken duyup İsmini öğrendiğimde öyle sevinmiştim ki... İsmini unutmuşum. Evinizi biliyorum ama hala Seni geçmemeye gayret ederek yürüdüğüm caddeyi Islak saçlarını, önlüğünü, yabancılığını, İsteştiğimizi ve imkânsızlığımızı hatırlıyorum... Bana seviyorum demeni öyle isterdim ki, Sana seviyorum demeyi keşke Bana yaklaşmanı değil, aynı işyerinde çalışmayı değil, Bana şiir yazmanı, unutmadım demeni, elimi tutmanı değil, “Saçların böyle de güzel” demeni, öpmeni, gitmeni değil yaşamanı istiyorum, uzak ara bile olsa, arada bir görmeyi, yine böyle bakabilmeyi, yani sadece seni göreceğimi bilmenin o kesin umudunu istiyorum... Gözlerindeki, bir şey söylemek isteyip de uzak ve tanışmamış olmaktan doğan Israrlı ama “ne yapabilirim ki” diyen ifade, Herkese soğuk bana hayat duruşun, Etraftakilerin sanki bir şeyler bilip “çok geç” der gibi, isabetli ve bitirici süzüşleri, Sadık koruyucum, umursamazlığımın suskunluğu... Hem de Kesin kesin, Hiçbir zaman benim yada, benimle olmayacağını bilmenin beynimi cehenneme, çevirip, yüreğimi çarmıha germesine rağmen taşıdığım, umut ölçü birimleri’nin ölçemeyeceği kadar küçük umudumun beni sevindirmesine, çok derinlerde bir yerde teslim oluyorum. Aniden karşına çıkıp, “belki bir gün” demeye öyle ihtiyacım var ki şimdi, Ama yalnız kendime söyleyebiliyorum. Bir gün ama, zaman ve şartlar umrumda değil Seni Sevmeyi öyle isterdim ki... Umut “The Cyrano” TAYDAŞ 11.10.1998 – 13:05 “Her görüşte aşık oldum” |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü Merhabalar günlüğüm... Havalar soğudu vesselam...O kadar mutluluk verici bir sonbahar yaşıyorumki...Tadına vara vara... Güzel olaylar yaşıyorum esasen...Uzun zamandır beklediğim şeyler...Sevdiklerim... Bu kadarını ben bile beklemiyodum açıkçası... Bu yaz çok dumur durumlar bile yaşamama rağmen tınnnn formatında gezdim...Şimdi bakıyorumda eskiden olsa bu günler olumsuz ve kararsız ruh halinde olurdum... Bu bisikletli gibi hissediyorum kendimi...Yavaş ve ağır adımlarla keyfine vara vara sürüyorum bisikletimi...Güzel yollardan geçiyorum...Güzel insanlarla beraber oluyorum zaman zaman...Zaman zaman yalnızım...Yalnızlığımda hayal kuruyorum... Sevdiğim kişininde benim gibi Tori Amos hayranı olduğunu öğrendim...Ya bu kadarmı olur...Neredeyse bütün sevdiklerimiz aynı...Sevdiğimiz şarkılar aynı...Tarzlarımız,hayata bakış açımız... Hadi hayırlısı...Bakalım zaman bize neler gösterecek... Aşağıdaki bu videoyuda ekleyemedim buraya uğraştım uğraştım ama...Çok güzel bir şarkı ve video...Akbank reklamından anımsayabilirsiniz şarkıyıda... http://img66.imageshack.us/img66/413...44db55bgz8.jpg [URL=http://g.imageshack.us/img66/180350227471b744db55bgz8.jpg/1/] http://www.dailymotion.com/relevance...ere-over_music |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü syco hadi bakalım yolun açık olsun, sevindim senin adına super |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü evetttt filmimizin adı sonbaharda aşk başkadır y789 çok güzel başlangıçlar bunlar gamze inşallah güzel bir birlikteliğiniz olur canımm sevincli |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü Ehuheheh ben senin günlüğüne yazarken,sende benimkine yazmışsın Nemesisciğim... İnşallah güzel şeyler olur hepimiz için kiss3 |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü Bayramda geçti gitti... Bu sene huzurlu ve güzel bir ramazan yaşadık...Her sene sinir bozucu ve huzursuz geçerdi... Bayramda güzel geçti...Sessiz sakin,kendi halinde bir bayramdı... Sanırım bunda bizim bakış açımızın değişmesi çok fark ediyor... Çok şükürki,eskisi gibi olumsuz ve huzursuz bakmıyoruz çevremize... Seni bazen boşluyorum günlük,baktım gene 3 sayfa güzeli olmuşsun:) Bloğa çok yazıyorum itiraf edeyim,sonra siteye gelip okuyorum birşeyler yazacak vaktim kalmıyor... Birde değişim günlüğümsünya hani,değişimlerimi,hissiyatlarımı yazmak hoşuma gidiyor... |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü Moralim çok bozuldu günlük... Şimdi anlattığımda yuh dersiniz belki ama,öyle... Yine kilo almışım:( Hemde hayatımda erişmediğim kiloya:( Tamam böyle birşey bekliyodum ama yoruldum günlük... Hayatım boyunca hep kilo problemim oldu...Daha önce çok düşük kiloluydum,şimdide çok aşırı obez olmasamda,bu işe ciddi anlamda bir el atmazsam ona doğru yol alıyoruz... Spor yapma özürlüyüm zaten...Başlıyorum bir tantanayla,gerisi gelmiyor...8 dakika yapmaya bile üşendim düşünün artık... Bu siteye bu amaçla girdim,herşeyimi neredeyse hallettim ama bu konu halen duruyor önümde... Halledecem ama nasıl? |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü Canım kuzum sen canın isterse neler başarırsın kiloda neymiş . Ben seni her halinle seviyorum ... n9598daha ne yaşadında yoruldun bak şimdi terlik geliyor. Böyle hemen pes etmek yok . |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü Merhaba canım, Son mesajını okudum şimdi..Kilo problemi, bazı kişiler için çok olağan.Kimisi 180 kiloda bile pozitif iken, kimi de benim gibi aldığı 2 kiloda bile kendini kötü hissedebilir. Sen de oldukça rahatsız olanlardansın....İdeal kiloya ulaşmak ve o kiloda kalabilmek için, belli başlı şeyleri hayat tarzı haline getirmek gerekiyor.Ben zaten beslenme konularını içeren bir işle çalışıyorum.Bitkisel beslenme hakkında ne düşünüyorsun bilmiyorum ama bu konuda sana ciddi yardımım dokunabilir. Kilo verme telkini ile birlikte sana önerebileceğim programı uyguladığında sonuş mükemmel bir değişim olacaktır,üstelik de hayatının sonuna kadar..Amacım reklam değil,siteye tamamen kişisel gelişim adına katılıyorum..Yazını okuyunca kıyamadım sana, faydalı olursam ne mutlu..Burada pekçok şey başarmışsın, bunun da üstesinden geleceğine inanıyorum.. Sevgiler... kiss3 |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü Çok teşekkür ederim,desteğin için... Çok isterim,bitkilerle fln kendi çapımda bende birşeyler yapmaya çalışıyorum ama çokda bildiğim yok esasen,ordan burdan dolma bilgiler... gece yatağıma yattığımda aslında çokda çabalamadığımı gördüm...Telkin dinlemiyorum mesela... Ne zaman dinlemeye başlasam bir şekilde bırakıyorum...Bu konuda başarısızım...Sanırım dinlediğim müzik tarzına yakın olmadığı için telkinler sıkılıyorum bir süre sonra...Yada suçluluk telkini bana ağır geliyor...Bilemiyorum... Spor desen onuda yapmıyorum...Başlıyorum ama...Gerisi gelmiyorki...Pilates dvdleri buldum,bakalım yapacakmıyım çok merak ediyorum... Diyete başlıyorum bir süre iyi güzel sonra,birşey görüyorum hemen bırakıyorum... İradesizmiyim neyim,anlamadımki:( |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü aynı durum bende de var gamze tek değilsin canım utananadam çok sıkma kendini.kiloya çok kafanı takma bu işi yavaş yavaş özümse.kilo illa vericem psikolojisine girince daha çok yiyesin gelir .senin verdiğin linkten indirdim bende cd leri canım sol buarada kiss3 sana tavsiyem akşam 7 den sonra bişey yeme hatta 6 dan sonra daha iyi bence.çünkü akşam metabolizma hızı gerçekten düşüyor.gün içinde hiçbişey yapmasanda yarım saat yürü gel yada bu cdlere takıl.ben geçen haftadan beri tae bo çalışıyorum kilo vermediğim halde sağım solum ecük sıkılaştı gören kilo verdim sanıyor keyfimde yerine geliyor hee sevincli ne zaman istersen gaz veririm gamze sen bu işin üstesinden geliceksin merak etme herşeyden ye ama porsiyonu küçük tut buda başka önerim.bir ara böyle yaparak baya kilo vermiştim hemde hiçbişeyde gözüm kalmamıştı.ne zaman akşam 6 dan sonra yemeğe başladım işte o zaman aldım bu 3-4 kiloyu bisiklet pes etmek yok gamze art56art56 |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü Çok teşekkürler canım... Sana yolladığım linkteki cdleri indirdim ben baktım,baya güzele benziyor...O hareketleri yaparsak helal,kilo neyim kalmaz bence:) Yapıcam zaten hayatımı bir düzene sokmam lazım... Sabahın erken saatlerinde kalkıp sporumu yapıp,sağlıklı bir kahvaltıyla güne başlayan güzide insanlardan olmak istiyorum... Ben çok geç yatıyorum ve buna bağlı olaraktan çok geç kalkıyorum...Sonrada herşeye üşeniyorum... Ya kendime spor yapmayı alışkanlık yapıcam...Hırs yaptım...Zaten çok sağlıklı beslenen biriyim...Daha napıyım yav:) Spor yapmamamdan ileri geliyor bunlar... bisiklet Fit olayım kendime deri pantolon dikeceğim...Söz verdim:) |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü ben 22 kilo verdim 9zunu geri aldim bile tedaviden dogru. kiloyu vermek kolay ama kiloyu bir duzeyde tutmak cok zor. bence haftada bir gun elma gunu yap kendine. ogun sadce meyva yiyeceksin. o skeidle yapartsan kilo alimini durdursun vede kiloda verirsin yavas yavas. sebze yagsiz seyler ye. ekmegi kurut ye osekilde seyler yap yani. bak yardimci olacak sana. |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü Saol Sezen abla...Yapacağım,baya kararlıyım bu sefer... Bugün çok güzeldi.. Bir sürü kitap aldık...Zero Limit,Boleyn Kızı,Birhan Keskinin "Kim Bağışlayacak Beni" ve "y'ol" kitaplarını aldık...Uzuuun zamandır istediğimiz kitaplar yani... Ben bir sürü grup tişörtü aldım...En sevdiklerimden...Motörhead,Whitesnake,AC/DC,Guns'n Roses ve Led Zeppelin...Vee Judas Priest çantası...Yav çok reklam yaptım,görende delimi ne diyecek:),ama napiim uzun zamandır istiyodum bu kitaplarıda tişörtleride...Hemde beklediğimdende ucuza... Çekim yasası listemde istediğim kıyafetleri çok kaliteli ve ucuza satın alıyorum maddesi vardı...Hakikatende öyle oluyor...Ne istsem hemen ucuzluyor,almak istediğim zaman alabiliyorum...Eskiden birşey istediğim zaman mutlaka bulamazdım...Şimdi var olduğunu hayal ederek,gidiyorum... Bu kilo konusunuda kafama takmıyorum artık...O ilk görünce ciddi moralim bozulmuştuda ilk şoku atlattım sonunda:) Hah birde mp3 aldım ucuz birşey,telkinleri gece dinleyeceğim onla... |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü Merhaba günlüğüm.. Pek bir yorgunum ama uyumamaya direniyorum...Yoksa gecenin kör bir vakti uyanıp,karabasanlarla cebelleşiyorum... Esasen ruhi bakımdan pek bi iyiyim... Zero Limit kitabını bitirdim bugün...Ve nerede yalnış yaptığımı anladım... Olaylara bakış açımda sorunlar varmış...Mesela kilo verme olayını ele alırsam,ben vücuduma gereken özeni göstermiyormuşum...Yani ruhsal olarak... Öncelikle ilk prosedür olarak ondan özür diledim,bağışlamasını istedim...Affetmesini... Sonra,Teşekkür ettim vücuduma,tüm benliğime... Ve "Seni Seviyorum" dedim... Ho'oponopono böyle birşey yanı... Olayların duyguların bu şekilde arınması yani...Arının,arının,arının... Veeee Lahana çorbası diyetime başladım efenim...Lahana ve soğanı iyice kaynattım çektim ve onu olabilecek en sevimli hale getirdim...Fenada olmadı...7 gün yapalım bakalım...Sonrada lahana suyu kürüne başlıyıcam...Lahanasal günler beni bekliyor...Amanınnnn! Bir yandanda pilates olayına adım atıyorum... Veee... Vücudum ve benliğim, Seni Seviyorum!:) kiss3 |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü Bende seviyorum aa34 Herşey çok güzel olacak super wave |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü h'oponopono khkh56 hokus pokus ya da hipopotamus gibi bir şey, hayır isim gerçekten komik, yerlerde yatıyorum şu anda. smiliyface |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü kesinlikle öyle inşallah öğrenirim ama daha bir yığın ekmek yemem gerek sanırım dusun kiss3 |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü Alıntı:
|
Ynt: Sycorox'un Günlüğü kiss3 Canlarım istediğiniz gibi buyrun günlüğüme,niye kovayım... Hayal ablacım,çok sağol,estetisyen ablam benim...Diyeceğim her aklıma geldiği zaman:) kiss3 Bu aralar düzeldim,o bunalımlı halet-i ruhiyem giti... Telkin dinliyorum bol bol...Çorbamı içiyorum:),daha olumlu düşünüyorum,olumlamalar yapıyorum... Novos'cuğum;Ho'oponopono'yu ilk gördüğümde bende öyle gülmüştüm bu ne be diye:),babama dün söyleyince iyice delirdiniz siz dedi:) Ama çok güzel bir hawaii tekniği... Üç elementten oluşuyor; Pişmalık,Affetme ve Dönüşüm... Daha ayrıntılara girmeyim kitabı okuyunca anlarsınız... Çok güzel bir teknik...Bana çok yardımcı oldu,en sıkıntılı zamanlarımdan birinde can simidi gibi oldu resmen... Çok güzel bir söz vardı kitapta; Işığınızı oluşturmak için,karanlığın içine girmelisiniz...Debby Ford Kesinlikle bizler şu anda kendi ışıklarımızı oluşturuyoruz... |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü Bugün şiir yazasım geldi... Çok yazarım ben aslında...Defterlerce şiirlerim var... Birhan Keskinleri okyunca şevke geldim...Deli kadın,nasıl yazıyor ya...İçimde birşeyler ayaklanıyor her okuyuşumda... Bende yazdım efenim... Paylaşayım... Bloğa yazsam ağlak melankolik hatun olmak işime gelmiyor...Zaten yeterince keyifsizleştim... Buyrun; -USTA TERZİ- "Öyle istiyorumki arkamdan yeller esmemesini... Geri dönüşünde içimin acıdığı yolculuklara bilerek giderken, Oradan senin anlamını bilmediğim yüzünü her gördüğümde, Sana teşekkür etmeyi ve veda etmeyi, Hiçmi hiç sevmiyorum... Konuşmayı başarabilseydin keşke... Yada telaşlı,anlamsız hareketlerinle hissizleşmeseydim... Yada bu kadar sosyofobik olmasaydın.. Terzi kendi söküğünü dikemez hesabı, Söküklerin büyüyor gözümde... Sen usta terzi,berbat bir aşıksın... Sana her yaklaştığımda iğnelerini batırıyorsun tenime... Yapma... Çok acıyorum... Kanıyor..." |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü -BİR KÜÇÜK KADIN- Şarkı adı aslında... Çok sevmediği bir şarkının,en çok sevdiği sözü... Büyümemeye direnen, Kendine direnen, Zamana,yalnızlığa,aşka direnen kadın... Mantıksız... Anda yok olan... Hayalci,kendine uçuk,suskun... Çok konuşan,sevince seven,rağmenci, Herşeye rağmenlerle ayakta kalan... Bir yanıyla fazlasıyla kadın, Bazende, Küçük bir çocuk gibi,hayata düşen, Kollarını,bacaklarını kanatan çocuklar misali,kalbini sevgisini parçalayan,umursamayan... Düşünce kadınlaşan,hayata yılmayan... Sağlam topukların çıkardığı ayak sesleri... Rujunun kızıllığı...Kızıllığın ateşi,Ateşin yakıcılığı ve berraklaştırıcılığı... İçindeki kızıllık...İçindeki kadın...İçindeki çocuk... Nedenler,nasıllar... Meraklı suallerin getirdiği düş acıları... Daha bir sağlam kadın... Hayal penceresindeki cam kırıklılıkları, O pencereden atlayarak geçen çocuk, Kırıkların kestiği yaralar, O yaraları saran kadın... Küçük kadın... Bir olmaya çalışan,uğraşan... Sonunda onunla bir olan... Yol olan... |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü Yıldız kayar gözümde... Dilek dilerim... Biri ölür içimde... Yok olur... Geri gelmeyen herkes gibi... Çok kadın oldum,çok büyüdüm,çok ağladım... Zaman geçti gözümden... Söz birikti dilimde... Dudaklarım sımsıkı....Görünmez mühürle kapalı... Seni sana anlatamam... Anlatsam inanmazsın...Şaşırırsın... Çocuğum gözlerinde... Büyüdüğüme şaşarsın...Büyütemezsin... Yıldız kayar o an içimde... Kayarsın bir yere... Dilek dilerim... Seni dilerim büyük ihtimalle... Biri ölür... Yok olur... |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü Şiir köşemi bitirdim efenim:) Dün akşam yazdığım şiirler...New age telkinlerinin etkisindenmidir nedir,onu dinlerken acayip şiir yazıyorum:) Garip bir etki,başkalarında varmıdır acaba:) Bugün Ankarada yağmur var, bereket var...Bir ara dolu bile yağdı... Sabah kalktım,kulaklık kulağımda,telkinler tabii...Güzel bir kahvaltı,ıhlamurun ardından,biraz çene çaldım... Sonra yogamı yaptım...Gün enerjimi aldım...Enerjiyi içimde hissettim... Sonra pilates yaptım ardından...50 dakika çalışmışım...Hiç farkında değildim... Ve o kadar keyif aldımki... Severek yaptım... Mind master proğramının çok etkisi oldu ama...Egzersizle ilgili yazılar geçti gitti iki üç gündür gözümün önünden:) Ve sonra egzersizlere sempati duymaya başladım:) Bu arada lahana çorbası diyetimide bıraktım:),geçeleyin küçük bir açlık krizi geçirince:),elim ayağım titredi,hiç böyle olmamıştım... Yok anacım sağlıklı ve usule uygun olsun herşey... |
Ynt: Sycorox'un Günlüğü bu aralar bende lahana lahana diye ortalarda dolanıyorum gamze yaa y789 son çare lahana mıdır nedir khkh56 bazı kızsal sebeplerden aldım yine kilo aldım değil resmen şiştim deliriyorum.bende pilates yapıyorum saol cd ler için canım acaip sarmış durumdayım.2 hafta oldu sanırım yakında sopa yutmuş gibi dik dururuz artık art56art56 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:33 AM. |