Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Sycorox'un Günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/2516-sycoroxun-gunlugu.html)

Novos 08-07-2008 02:37 AM

Ynt: Sycorox'un Günlüğü

merhaba sycorox bir baş taraflardaki sene baktım bir de şimdikine ohhoooo arada dağlar kadar fark var. tebriklerrrrr. 25889 ritromans gerçekten işe yarıyoo ben de
1 aydır dinliyorum etkisi müthiş, şu anda extacy almış gibiyim, mutluyum. sevgiler hismiley

Akulina 09-07-2008 03:56 PM

Merhaba günlüğüm...
Polyvorede bir dolu set yaptım bugün...Onları görünce gaza gelip dikiş dikmek istiyorum...
Neyse...
Bu gece telkinlere başladım,7 saat kadar dinledim uykuda...Ama ne rüyalar gördüm,yabancıların evlerindeymişim,sürekli koşuyorum sürekli kaçıyorum fln...
Artık hergün ne kadar dinlediğimi sana rapor edicem...Böylelikle senden çekindiğimden bırakamam:)...Zaten neden bıraktığımıda çözdüm bugün...Rüyalardan dolayı bırakıyormuşum...
Bugün radyomuz çok güzeldi,sevgili Melodis sağ olsun,nerde sevdiğim şarkı var biliyormuşçasına çaldı...Bende hem radyo dinleyip,hemde polyvorede setlerimi yaptım...Sana setlerimden bir kaç tanesinide ekleyimde bak bakalım:)
http://www.polyvore.com/cgi/img-set/...AAAEc2l6ZQ.jpg

melodiss 09-07-2008 04:08 PM

mrb Sycorox actionsmile

müzik zevklerimizin ortak olmasına çok sevindim ttli3

ayrıca bunlar çok hoş nasıl yapıyorsun dusun

Akulina 09-07-2008 06:57 PM

Saol canım...
www.polyvore.com
Buraya üye olup,setler hazırlıyorsun...Çok eğlenceli tavsiye ederim... super

Akulina 10-07-2008 01:53 AM

Bu aralar kendimi yorgun hissediyorum...Annem sürekli sorup duruyor,neye moralin bozuk diye...Birşeye değil aslında...Ama yorgunum...Ruhsal olaraktan...İzmirdeki olaylar,öncesi fln yormuş beni...Yeni yeni kafamı topluyorum denebilir...İzmir macerası sayesinde İstanbula gitmek istemedim...Aslında süper bir fırsattı...Judas konserine bir bilet buldum ama açıkçası gitmek istemekle istememek arasında kaldım...Bir yanım çok istiyor,bu süper bir konser ama bir yanımda istemiyor bir sülale vır vırı daha çekemeyeceğim...Sonra düşündüm iki kere Tori Amos geldi gitmedin,sonra gideceksin Judas'a aferim Sycorox diye:)
Kardeşimler gidecekler kafile halinde,banada resmen yalvardılar,inadım tuttu...Ama valla amcam zaten dolu laf soktu iki arada satanistmisin diye...Bir kere daha çekemeyeceğim...
Birde eğer gidersem kardeşimle kız arkadaşının peşinde dolanacağımki bu eğlenceli olmayacak...Parada fazla olmadığından kısıtlı olacak herşey...Ben mesela İstanbula gittiğimde vintage dükkanları teker teker gezmek istiyorum...Sonra o maketçiden bir Freddy yada the Crow makedi fln almak...Bunlarda olmayacakki...
Yani reddettim,ve çok pişman değilim...
Önce ruhsal dünyamı değiştireyim,düzeleyim Judas'a ben giderim yurtdışında çıktığı konserlerine fln...

alen 10-07-2008 02:42 AM

bencede judas konserine yurtdışında gitme fikri daha cazip...:=) ...bye bye...

burcu-tkn8 10-07-2008 02:52 PM

saçların harika olmuş..mavisi çok hoş görünüyor..benm saçlarım siyah uzuuuun zamndır hep siyah ...bende özendim bende buaralar kızıl ,bakır kızılı sanırım istedğim ton turuncuyayakın bişi..o renge boyatmayı düşünüyorum bakalım.ama gerçekten cesaret isteyen bir iş, insanın değişime karar vermesi ve uygulaması ben siyah saçlardan vazgeçemiyorum alışkanlık tamamen sıkısıkıya bağlyım.cesaretinin ve kendine güvenin ve kendini sevginin ifadesi bu.nasıl mutluysan öyle.....

Akulina 11-07-2008 12:59 AM

Valla ben saç konusunda çok cesurum sanırsam...Bir anda upuzun saçlarımı makası ele alıp kısacık kestiğim zamanları bilirim:)...Nedenide herkes üniversite stresi sanmıştı ama alakası yoktu:)...O zamanlar upuzun bir peruk almıştım annem bilir,ayakkabı almadım peruk aldım:)...İyi hoş aldımda takmama izin vermiyolar,bende o peruğu takacak konuma getireyim diye uğraşmıştım...Hey gidi günler hey:)bazen ciddi kaçık olabiliyorum...:)
Bu gece gene telkin gecesi...Vcd'yi getirdim odaya,açıcam telkinleri...Artık rüyalarım ne halde olacak kimbilir:)
Şimdi yatarsam 7 saat fln dinlerim heralde...
Sonracığıma şu temizlik olayı bitsin ruhsal temizliğe başlıyorum...Ve spora başlıyorum...Hakikaten düzenli spor yapan insanlara ciddi saygım var...Ben niye yapamıyorumki..1. gün başlamanın gazıyla yapıyorsun hareketler,sonra ikinci gün daha baştan ihanet etmeyelim modu,bir hafta sonra aman yaron yaparım...Ondan sonra zaten bitmiştir:)
Yok ya bu sefer bırakmayayım...Yani sporu sevmememin altında yatan ciddi problemler olabilir...Mesela hatırlıyorum,okul hayatımdaki bütün Beden Eğitimi öğretmenlerim kaçıktı...Bir tane normaline rast gelemedim...Onun içinmi acaba?Bir ara heyet raporu fln alıp,o dersten muaf olmayı bile ciddi ciddi düşünüyordum...
Hep bu bedencilerin yüzünden(okul terimi valla:)plateste,yogada fln dikiş tutturamıyorum:))))
Düşünün şimdi bir beden eğitimi hocasının karşısına bir veli gelir ve ne biçim öğretmensin senin yüzünden çocuğum ileride plates,yoga yapamayacak,selilütleri olacak,sağlıklı kilo veremeyecek diye gelse ne komik olur:),hakkını arayan veli işte:)
Neyse hayatımdaki bütün gıcık beden eğitimi hocalarını tamamen ve derinden kabul ediyorum,diyip devam ederim bende...
Sonra sporumuda aslan gibi yaparım...:) smileydance
Tabi bu ara olduğu gibi ne yesem diye ciddi düşüncelerle geçirien zamanlarıda yok etmek lazım...
Düşündümde baya bir yoğunmuşum:)ehuhe...

Akulina 12-07-2008 05:05 PM

Acilen durum planı yapmma lazım günlük...
Sınav notum iyi değil...Ya 2 yıllıklara,yada Tiyatro Eleştirmenliği bölümüne yeter ancak...Bugün saatlerce puanı öğrenmek için uğraştım...Çıkıncada hiçbirşey anlamadım...Moralim bozuldu iyice...Annem rahat rahat ağlamam için soğan doğrattı:)
Halen biraz moral bozukluğu var...
Yine kendime verdiğim bir sözü tutamadım...
Ama şimdi bunları düşünmekle zaman öldürmemeliyim...İkinci hatta üçüncü planlarıma odaklanmalıyım...Bu sene hayatım farkı olacak dedim...Olmalıda...
İkinci planım;2 yıllıklar ve yetenek sınavı
Üçüncü planım;Olgunlaşmada moda tasarım bölümü ve ardından modelistlik bölümü...
Dördüncü planım;çalışarak mutlu olacağım bir iş...
Evlenmek yada çocuk yapmak gibi bir derdim olmadığı için bu önümüzdeki altı yıl boyunca hayatımı rayına oturtacağım...
Bunun için üzülerek yada eskiyi düşünerek geçirilecek zaman,zaman kaybı...
Ama çok eksikliklerim var...Onları telafi etmekle başlayayım...
Telkinleri dinliyorum...Dün 5saat dinledim gece...Akşamda dinlerim kesin...Ve gecede...
Telkinleri bu sefer bırakmamakta kararlıyım...Ve EFT'yede başlıyorum...EFT'de ve PEAT'ta yaptığım uygulamalar başarıya ulaşmıştı...
Herşeye rağmen seçeneklerim ve çözümlerim için çok şükür ttli3

Belgin ∞ 12-07-2008 05:23 PM

Ben bayılıyorum işte her zaman bir B ve C planı olan insanlara.Hayat plansız programsız yaşanmalı densede pek yaşanmıyor işte.Tıkanıklıkları çözmek için her zaman bir acil durum planının olması şart.
Eksiklerini en kısa zamanda tamamlayıp hayatında ''başardıklarım'' listesine katarsın dilerim Sycorox.
Sevgiler.

hayalayaz 12-07-2008 08:15 PM

Alıntı:

Sycorox Nickli Üyeden Alıntı
Acilen durum planı yapmma lazım günlük...
Sınav notum iyi değil...Ya 2 yıllıklara,yada Tiyatro Eleştirmenliği bölümüne yeter ancak...Bugün saatlerce puanı öğrenmek için uğraştım...Çıkıncada hiçbirşey anlamadım...Moralim bozuldu iyice...Annem rahat rahat ağlamam için soğan doğrattı:)
Halen biraz moral bozukluğu var...
Yine kendime verdiğim bir sözü tutamadım...
Ama şimdi bunları düşünmekle zaman öldürmemeliyim...İkinci hatta üçüncü planlarıma odaklanmalıyım...Bu sene hayatım farkı olacak dedim...Olmalıda...
İkinci planım;2 yıllıklar ve yetenek sınavı
Üçüncü planım;Olgunlaşmada moda tasarım bölümü ve ardından modelistlik bölümü...
Dördüncü planım;çalışarak mutlu olacağım bir iş...
Evlenmek yada çocuk yapmak gibi bir derdim olmadığı için bu önümüzdeki altı yıl boyunca hayatımı rayına oturtacağım...
Bunun için üzülerek yada eskiyi düşünerek geçirilecek zaman,zaman kaybı...
Ama çok eksikliklerim var...Onları telafi etmekle başlayayım...
Telkinleri dinliyorum...Dün 5saat dinledim gece...Akşamda dinlerim kesin...Ve gecede...
Telkinleri bu sefer bırakmamakta kararlıyım...Ve EFT'yede başlıyorum...EFT'de ve PEAT'ta yaptığım uygulamalar başarıya ulaşmıştı...
Herşeye rağmen seçeneklerim ve çözümlerim için çok şükür ttli3

canım benim aslında seninle, izmirde konuşmuştuk, 3 planın hakkında ve yeteneğin olduğunu söylemiştin..belkide bilinçaltın sana bu başarının yeterli olduğunu söylüyordur..başarını küçümseme bebeğim...sonra başarı sana küser..ayrıca modacı olmayı küçümseme sakın, millet ayağına giydiği tumanı bile onların çizdiği şekilde alıp kabul ediyor..düşün modacıların insanlar üzerindeki yaptırım güçlerini..şu an sen başardın...ve daha fazlasınıda başaracaksın..ben bunu biliyorum..tüm başarılı insanlara ve sana saygılı sevgiler

sanemce 12-07-2008 08:25 PM

sevgli sycorox
kendin için en doğru kararı vereceğine inanıyorum. fikirler alacaksın tabii göremediğin noktaları görebilmen açısından ama son kararı verecek olan yine sensin ark5
yaptığın program içinde bende mesajlarından takip ettiğim kadarıyla 3 nolu planını sana uygun gördüm y789
çok şanslısın ki seni dinleyen, anlayan bir anneye sahipsin..
okumuş olmak için okumayacak bilince de sahipsin.. daha ne istersin y789
yolun açık şeker.. yeterki düşüncelerini sadeleştir ve odaklan..
sevgiler kiss3

shamanic 12-07-2008 09:42 PM

canım benim istediğin puanın gelmemesine burkulmadım desem yalan olur.. sad456
açıkcası bende çoook ümitlenmiştim..

gel gör ki her işte bir hayır vardır.. wave
okumuşsundur mutlaka ayşe kulin den adı aylin i...
gerçek yaşam hikayesi.. kadın 40 ından sonra bile çeşitli üniversiteleri bitirdi..

onun için b yada c yada f planı farketmeksizin bi noktdaz değişime başla..
nasıl olsa zaman ve niyetlerin seni a planın ile bir bütün yapacaktır..

hep başarılı.. çok başarılı ve mutlu olman dileklerimle.. kiss3
http://www.bruninha17.blogger.com.br/coracao47.gif
sevgiler..

burcu-tkn8 12-07-2008 10:04 PM

içinden geçen puanın gelmemesine üzüldüm.fakat demkki senin ilerlemen gereken yol senin gördüğün yerde değil. ben üniveristeyi hiiç ama hiç planlamadığım yerde okudum.istediğim bölümdü fakat şehir olarak son tercihimdi,inan boş kalmasın dıye yazmıştım.ama şimdi bakıyorumda orada okumamın bana kattığı acıda olsa yaşttığı deneyimler dersler var ,bazen orada olmamında bana kattıklarından dolayı şükrediyorum..şimdi sana nahoş bir durum gibi görünsene gerçekten hayatın bizim için yaptığı planlar bazen bizm kendimiz için yaptığımız planlardan daha iyi çıkyor.yaşaman gereken görmen gerekn şeyler varki sen şimdi bu noktadasın.hayal ablada yazmış gerçi ama moda tasarımı çok sana yakışacak bir uğraş gibi geldi bana..istemediğin bir bölümde kesinlikle okumak için okuma çünkü sevmezsen başarılı olmazsın, sadce zamn kaybı.ama buradan tanıdığım kadarıyla üretmek yaratmak sanki içinde var.cesaretin kendine güvenin bence tasarımcılığına çok yakışacaktır.tabiki senin hayatın tabiki senin yürüyeceğin yol.umarım hangi yolu seçersen seç mutluluğu bulursun.

mücevher 12-07-2008 10:14 PM

şimdi burada itiraf etmek istiyorum : ben senin polyvore da yaptığın tasarımlara bayılmıştım. super
o siteye girdim de üstelik ama nasıl yapacağımı bilemedim. 44
belki de üye olmamıştım o yüzden.
o setlerden anladığım kadarıyla güzel bir zevk ve sanat anlayışın var. super
mesaj gönderen arkadaşlara katılıyorum. hakkında hayırlısı olsun bitanem.

Mustang 12-07-2008 10:31 PM

Hepinize ilginizden dolayı teşekür edrim .Benim kuzum bu gün bayağı biyoruldu hepsinden önce sinir harbi .Bence çok düşük bir puan değil ama göreceğiz.Bu ara ay bana kimse bir şey yazmıyor diye üzülürken sizlerin mesajlarıyla moral buldu.Ben hayatını kurması için hiç geç olmadığını ama neyaparsa yapsın en iyisini yapmasını istiyorum .Her şeyin zamanı gelince olacağına inanıyorum.Biz anneler biraz daha koruyucu oluyoruz ama ben sizlere sonsuz güveniyorum.Biliyorum ki sizler hr ne yaparsanız yapın doğru dürüst ve içinde iyi niyet olacaktır.Bak sen bunca yılı evde boşuna geçirmedin kendini buldun ve ne istediğini çok iyi bilyorsun .Belki ülke koşulları önüne engeller çıkarıyor ama olsun biliyorum ki bunlar seni yıldıramaz ancak daha çok biler.Hayatın senin ellerinde sen kendi kararlarını ver ve ben her zaman yanında olacağım .Sizleri seviyorum iyiki varsınız ve benim çocuklarımsınız. kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3

Akulina 12-07-2008 11:23 PM

Canlarım benim,çok teşekkür ederim yorumlarınız için...
Bugün tam mesajı yazdım,kardeşim aradı malum konser dolayısıyla İstanbuldaya...Puanımı söyledim,abla iyimiş puanın niye moralini bozdunki dedi...Konuştu içimi rahatlattı kuzum...Sonra düşündüm iyiki kardeşim var...
Evet moda benim için çok önemli bir olgu hayatımda...6-7 yaşlarımdayken hani çocuklara sorulan klasik soru vardırya "Ne olacaksın?" diye,birçok çocuk doktor olucam,polis olucam,öğretmen olucam fln derya ben Stilist olucam derdim:)
Halende öyle...Hiç değişmedi...Üniversite okusamda,okumasamda stilist olacağım ben...O konuda kendimi çok geliştirdiğime inanıyorum...Geçen izmirdeki kuzenimin patronu olan stilistin çizimlerine baktım,amanın benim çizimlerim ondan iyi:S,şaşırdım...
Bu konuda ilk basamak,annemden bu yaz öğreneceğim dikiş kursu...Gerçekten kadın çok iyi öğretiyor,teyzem bile kursa gitmesine rağmen annemdende bir kurs daha görüyor...Canım benim,türlü kaprislerime dayanıyorsunya oda ayrı boyutu olayın:)
Sonra eğer 2yıllık üniversiteye gidersem,ekstra bir mesleğim olması benim için avantaj olur,ve iki yıllık okurken mutlaka yatay geçişle 4 yıllık yapacağım okulu...Böylece elimde ekstradan bir mesleğim olacak...Sonra modelistlik kursu gelecek...
Ve yine stilistlik ve modelistlikte yoluma devam edeceğim...Zaten bölüm seçerken stilistliğe yardımcı olabilecek bir bölümün olmasına ayrıca dikkat edeceğim...
Yani planım budur...
Bugün notlarımı karıştırıyordum;Herşey Sende Başlar kitabında 10 yıllık hedefleriniz diye bir bölüm vardı ve ben 10 yıllık hedefler koymuştum...
Baktım stilistlikle ilgili hedeflerdi,güldüm,çekim yasaı işliyor dedim...Ben ne kadar planlarımın dışına çıkmaya çalışırsam çalışayım:)
Bu dönemde dikişlerimi dikeceğim,çizimlerimi yapıp,en iyi çizim kitaplarını e-bay'dan getirticem ve dahada geliştireceğim çizimlerimi,odamda yer olsa bir prova mankeni bile alacağımda yer yok maalesef...Aslında iyi olurdu adınıda Tori koyardım:)))
Yani bir şekilde hayırlı oldu bu sonuç benim için...
Shamanic'cim Aylin Devrimel'in hayatı benim için her zaman örnek olmuştur...Hatta bu sene tekrar üniversiteye girme kararını düşünürken oda aklımdan geçmişti...
Bu arada bugün iyiki istanbula gitmemişim dedim:),maşallah amcam bizim sıpa için dünyanın lafını saymış,tamam kötü niyetli değil ama öyle bir ortamda da bulunmak işime gelmez...Zaten İzmirde görüştüğümüzde ikitaşın arasında "ay ne kadar kilo almışsın" ve "kedikesenler gibisin" diye laf kondurmuşlardı:),bir devamını çekemezdim....
Şimdide bu akşam günlüğümü baştan bir okumayı planlıyorum...Ne yazmışım neler yapmışım ve yanlışlarım nelermiş diye...
Ne kadar değişmişim,ne kadar yol almışım,yada yolumu tıkayan varsa neler diye...
Bugün şu değişimimi fark ettim yalnız;eskiden böyle bir olayda olaya kaptırırdım kendimi,ama şimdi olayın sonuçlarına kaptırıyorum ve çözüm üretmek için bir çaba var...

Yani soruna odaklı bir insandan,çözüme odaklı bir insan haline gelmişim...
Aferim Sycorox 25889..Kendimi kutluyorum bu konuda:)
Ve günlüğümüde,sizleride kocaman öpüyorum kiss3

Akulina 14-07-2008 01:02 PM

Günlüğüm,diyete resmen başladım...
Ama başladığım gün mantı yiyecek olmam gibi komik bir durum var...Annem,anneannemlerde orda teyzemle bugün mantı yapıyorlar,hemde tepsi mantısı...Valla akşam üstü gidip yiyeceğim:)
Dün çok güzeldi,dedemle,teyzemlerde migrosa gittik oturduk konuştuk saatlerce...Hayatımızda birşeylerin rayına girdiğini,insanların düzelip,olgunlaştıklarını görmek o kadar güzelki...

Neyse telkinlerimi dinliyorum aksatmadan,onunda altını çizeyim:)

Akulina 17-07-2008 12:27 AM

Günlük şeysi naber:)
Valla sonunda bloğuma İzmir tatili fotolarını ekleyebildim...Aferim bana yani,kaç gün oldu...
http://sycorox.blogspot.com/
Bakmak isteseniz buyrun efendim...:)
Bugün önemli birkaç sorunumu 2 noktaladım...Kendimi daha iyi hissettim sanki...Yada sıcağı sıcağına bana öyle geldi..:)
Oda olası yani...
Telkinleri gece dinliyoruz Bilimik efendiyle:)
Dün gece 10 saat fln dinledik...Hatta bir ara duyulmuyor diye Bilimik sesini açmış:)
Önceleri ne dalga geçiyordu benle dinliyorum diye:)...Sinir oluyordu,bilimsel açıklamalarla geliyordu yanıma...Yaaa böyle dinlersin işte:)
Zavallım 1Eylüle kadar kilo vermesi gerek:)...Onun için telkin melkin ne olursa dinliyor işte...Birde şunu farkeetim çok komik ama o odada olmayınca geceleri telkinler yani su sesi beni korkutuyor...Su sesinden tırsıyorum koca kız:)
Ama bak geldi ne korku kaldı ne birşey...
Bu arada bugün önce iyiydi yok kepek ekmekler,düzenli yemek fln ama akşam sapıttım aferim:)Milkshake yaptık dondurmalı fln...Çok güzeldi ama:)
Zaten güya diyetteyim...Yeme diyeti olsa gerek:)
Ama şu spor olayınıda 2 noktalıyacağım...Böyle kuru kuru diyet yapılmaz,sporda yapılmalı(kuru kuru diyetmiş,sanki diyet yapıyorumya)
Benimki pazartesi sabaha başlayan,akşam mantı ila son bulan bir diyet işte:)ehuheee:)
Bugün babannemi doktora götürdük...Klasik laflar,tripler fln...Üfff bir insan niye böyle çekilmez olurki...Yaşlandığımda onun gibi olmayı hiç düşünmüyorum valla...
Birde bu aralar şundan muzdaribim...Misal Msn'e giriyosun...Biriyle konuşmaya başlıyorsun...Bir yakınsan bin ah işitme durumları had safhada...Niye millet birbiriyle sorun yarıştırma telaşına girmeyi isterki...Sanki sorunu en büyük övünç kaynağı...Hayatta hep böyle insanlar çıkmıştır zaten karşıma...
Tam benimde böyle... diye başlarım,amanın senin sorunun sorunmu ben bunu yaşadım,şunu yaşadımsal bir ton laf...İnsan utanıp,lan ne salağım ben üzülüyorum bunlara diye kendi kendine küfredip durur...Karşındakindede büyük bir rahatlık...Sen onun sorunlarıyla boğuşursun,o gider güzel bir uyku çeker...Valla ben böylelerini görünce topuklama olayına giriyorum artık direk...Artık bu tarz insanları uzak tutuyorum kendimden...Konuşmuyorum ne burnu havada,duygusuz,bencil kız diyolar:)
Umrumdamı öyle demeleri?
Hayır!Ben kendimi biliyorum...
Yani klasik dert analığından istifa etmiş bulunmaktayım efenim...

shamanic 17-07-2008 01:04 AM

canım çoook güzel resimler eklemişsin.. yorumlarında çok eğlenceli.. bak oraya dalsım burayı unuttum.. sevincli

en beğendiklerimden bir tanesi.. iyiki araya sıkıştırmışsın..

http://bp0.blogger.com/_Em-n2Sj_msk/...simler+457.jpg

bir iki lokum bıraktın inşallah bana.. hepsini yemediniz dimiii.. sevincli

sevgiler.. kiss3

not: sandoloz sakızı kullanın zayıflatır..

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-t12505.0.html

Akulina 17-07-2008 01:16 AM

Saol canım...Valla götürdük lokumu,burun kıvırdılar lokum getirmişler diye:)ama maşallah hepsinide miğdeye indirdiler:)
Sandolozu pazar sakaryadan edineceğim...İnşallah etkisini görürüm...

capella 17-07-2008 10:04 AM

selam! blissy
blog'una bayıldım tender45
daha önce de gezmiştim günlük yazını okuyunca yine gezdim. ttli3
çok güzel olmuş ellerine sağlık 25889

yazılarını takip ediyorum, beğeniyle sapkal89

sevgiler t678

suzzy 17-07-2008 10:11 AM

sycoroxcum canım ellerine sağlık... ark5

harika izmir resimleri çekmişsin...bayıldım... izmirde yaşadığım halde ağzımın suyu akarak baktım fotoğraflara.... blissy

izmir ancak bu kadar güzel resimlenebilirdi...bloğunda çok güzelmiş canım...bayıldım... super

Akulina 17-07-2008 03:14 PM

Teşekkürler arkadaşlar..Bloggerlığı sevdim ben...İnsanın saçma sapan düşüncelerini bile dökebileceği bir mekan...Yurt dışındaki bloglara bakıyorum,inanılmaz işler çıkarmışlar,süper yararlı bilgiler bulabiliyorsun içlerinden...Türk blogları daha halen biraz muallakta kalıyor...Tabi süper bloglarda yok değil...İnsanın başka birinin bir yazısını okurken,hakikaten aynı şeyleri düşündüğünü görüp gülümseyebilmesi güzel birşey:)...Türk bloglarının en başarılıları yemek blogları şüphesiz...Marifetli eller,başarılı fotolar fln birleşince,baktıktan sonra bir ton şeyi canınız çekebiliyor:)
Yalnız eğer bir blog sahibi olacaksanız kesinlikle blogger'dan edinin...Blogcuda maalesef blogu bir daha silme imkanınız yok...Kapatamıyorsunuz...
Nese bu kadar blogger reklamı yeter:)
Bugün boğucu bir hava var...Gerçi olsun artık temmuz ortalarındayız:)...
Dün aylar önce yaptığım dilek listeme baktım,çok şaşırdım bir çok dileğim olmuş...Tavsiye ediyorum,bir sayfaya istediğiniz şeyleri yazın madde madde...Arada bir açın gözatın...Zamanla maddelerin üstü karalanmaya başlıyor:)
Bugün enteresan birşey oldu...Sabah annem elimi tuttu ben uyurken...Enerji fln birşeyler yapıyordu...Elimi sıkmaya başladı...O sırada onunda elimi tutarken bileği sancımaya başlamış...Matrix'e hükmedinde buna benzer birşeylr okumuştum...Peki beni bileğimden tutup,sınırlayan şeyler neler?
Bunları bulmam lazım...

Lier22 17-07-2008 03:51 PM

bloguna ben de şöyle bi bakayım dedim ve her satırını okumak zorunda kaldım...

zorunda kaldım diyorum çünkü bu kadar iyi olabileceğini düşünmemiştim...

süper...

acayip güzel... samimi ve sürükleyici...

artık takip edeceğim haberin olsun... smiliyface

heal 17-07-2008 03:53 PM

"hayat dağınıktır" super

MalloryKnox 17-07-2008 04:01 PM

izmir fotoları süper olmuş super çok özlemişim izmir'i b456

Akulina 17-07-2008 04:03 PM

-HAYATIMIN SON BİR YILINDA GEÇİRDİĞİM DEĞİŞİM-
*Bu yazıyı yazmak gibi bir amacım yoktu...Ama bir yazı okuyunca buralarda tepem attı resmen...Onun için yazmak istedim...

Bir yıl önce bu günler...Hayatımın belki en dibe vurmuş günleri olabilir...Perdeler kapalı sıkı sıkıya...
Odam kapkaranlık...
Yazya hani bir yere kazara çıksam,güneş inanılmaz bir şekilde rahatsız ediyor...
Ne yapacağımı bilmez bir haldeyim...Hiçbir amacım,hiçbir isteğim yok...
İşte bunlardı hissettiklerim...
İntahar etmek bile içimden gelmiyordu,çünkü ölsem ne halt edeceğim konusu baya zihnimi kurcalıyordu...Nereye gidecektimki?
Gene bir yerde bulunacaksam eğer ne diye öleyimki diye düşünüyordum...
Yok olmalıyıdım...Ve hiç olmalıydım...
Geçen yaz belkide hayatımın en acayip yazıydı...Hem çok üzüldüğüm,hayatımda belki hiç yaşamayı hak etmediğim şeyler yaşamıştım...Ama bir yandanda değişim tohumlarının içime atıldığı zamanlardı...
Ama şimdi bakıyorum bazı insanlara ve ben güçlü biriymişim demekki diyorum...Çünkü en dipte olan halimle bile kendimi hep korumuş ve kollamışım...Akıp gitmemişim,kaybolmamışım...Sadece kendimi kapatmışım herkese ve herşeye...
Bir keresinde bir arkadaşıma mail atmıştım...Keşke o maili bulabilsem,bakıyım bulursam burada paylaşırım...
Şuna benzer birşeydi;
"Hayatım o kadar boşluktaki,bundan sonra hayatıma insanlar girecek,çıkacak...Onlar yaşayacaklar...Ama ben sadece bakacağım...Gelişlerini ve gidişlerini...Böyle devam edecek...Hayatım son bulana kadar..."
Çocuk sabaha kadar uyuyamamış bu mailime...1 saat uyudum ondada kabuslar gördüm senle ilgili demişti...
Böyleydi işte...Bir amacım yoktu...Tek amacım ölümü beklemekti...
Sonra birgün baktım...İnsanlara,hayata...Balkondaydım...Süper bir geceydi...Ay vardı,dolunay ve bir karar verdim...Bundan sonra "hayatım değişecek"...Aynen bunu söylemiştim...
Ve ogünden bu güne o kadar çok büyük bir yol katetmişimki...
Bir kere ben hep sosyofobik olduğumu düşünürdüm...Hatta olabilirdim eskiden...Ama şimdiki ben'e bakıyorumda...Ben artık sosyofobik değilim...Dışarı çıkmaya,insanlarla birşeyler yapmaya bayılıyorum...Sadece önümdeki engel parasızlık olablirki,onuda kendime rahatlıkla çekerim...Artık bunun nasıl yapılacağınıda biliyorum...
Sonra bir dolu hayallerim var...Hayata beni bağlayan birçok şey var...Çizim yapıyorum,fotoğraf çekiyorum,dikiş dikiyorum,kendi kendime projeler üretiyorum...Bunlar benim hayata tutunmamı sağlıyor...
Evet ben bu bir yılda çok çok büyük adımlar attım...Devasa adımlar...Mesela geçen sene bu zamanlar öss kaygım olsaydı ve bu sonuçlar gelseydi,karalar bağlardım...Ama şimdi yolumu çizdim bile...Bu çok büyük bir değişim benim için...
Sadece kendimi değiştirmekle kalmadım,annemi zorla pc başına oturttum...Kendime ait olan ve rahat rahat kullanacağım zamanımı ona ayırdım...Uğraştım,saatlerce anlattım ona nasıl kullanılır diye...Bitmek bilmez sorularına cvp verdim:),pc'yi canavar gibi kullanması için ne gerekiyorsa yaptım...Ve oda çok değişti...
Hemde inanılmaz bir şekilde...Artık çok sakin ve huzurlu en önemliside bu...
Ve bu site...Bize o kadar çok şey kattıki..Dün bizi çekim yasası olayıyla tanıştıran komşumuz Antalyadan geldi...Kadın bir ara uygulamış,arkadaşıyla beraber...Bayada iyilermiş o zaman...Sonra araları bozulmuş,destek olan biri olmayınca artık uygulamıyormuş...Şunu düşündük;bizde öyle olurduk...İki gün uygular sonra bırakırdık...Ama bu site sayesinde,günlükler,yazıların ve insanların sayesinde bırakmadık,aksine dahada çok şey öğrendik...
Onun için şunu söyleyebilirimki,ben kendi adıma çok değiştim ve geliştim...Bu site bana örnek oldu,ablalarım,sevdiğim insanlar ve onların günlüklerini,yazılarını okumak bana örnek oldu ve oluyor...
Değişilmiyor diye vır vır konuşmak yerine,birilerinin cümlelerine takılmak yerine kendi hayatımıza bakalım...

Bu arada bloğumu okuyan arkadaşlar...Çok teşekkür ediyorum,yorumlarınız için...Ben genelde kendi çalar kendim oynar formatında kimsenin okumadığını düşünürdüm...Duygulandım... kiss3

Akulina 19-07-2008 01:58 PM

Günlüğüm,
Her geçen gün daha çok kendimi,"ben"i hissedebiliyorum...Ben kendimi belkide hiç tanımıyordum...Hep başkaları gibi olmaya çalışıyordum...Onların hayallerinde yaşıyordum,hayal bile kurmuyordum belkide...
Hayatımda ilk defa,kendimi hissediyorum...
İlk defa benim...
Evet,farklıyıdım belki,orjinal geliyordum herkese ama onun arkasında aynıyıdm...Kimse beni tanıyamıyordu,ben bile...
Şimdi kendimle tanıştım...
Ne sever Sycorox,bunları anladım...
Sadeleştim...İçimdeki boşluklar dolmaya başladı...O boşlukları uymayan parçalarla doldurmuyorum artık...Parçalarımı buluyorum...Ve artık sabırsız değilim...Zamanı yaşıyorum...Keyifle,huzurla...
Akşamlarım hep boş geçerdi...Aptal saptal diziler izlerdim,sevmediklerimi bile...Çünkü sıkılırdım,zevk almazdım hiçbirşeyden...
Şimdi akşamlarım seramoni gibi...Önce meditasyonlarımı yapıyorum...Peat seanslarıma geçiyorum ardından...Ve biraz kitap okuyorum...Sonrasında en sevdiğim şarkıları dinliyorum,resimler çekiyorum ay ışığına karşı...
Mükemmel ya...
Artık zamanlarımı dolu dolu geçiriyorum...
Beni kıran inciten insanları bağışlıyorum teker teker...
Her bağışlamada bir yük uçup gidiyor gövdemden...
Çok huzurluyum...Kendimi tanıyorum artık,bana uymayan herşeyi uzaklaştırıyorum kendimden...
Telkinlerimi dinliyorum geceleri...Bu gece 8,5 saat dinledim...Yani dinledik:)
Kardeşime çok etki etmeye başladı telkinler...Ben onun ihtiyacı olmadığını düşünürdüm...Çünkü çok kendine güvenli,dışadönük bir çocuktur...Ama ihtiyacı varmış demekki...Çok düzenli olmaya başladı,sorumluluklarını biz demeden kendiliğinden yerine getirmeye başladı...Düzenli olmaya başladı...Şaşırıyoruz annemle bazen:)
Bu huzur halini çok istemiştim...Sonunda olmaya başladı...
Tşekkürler kiss3

alen 19-07-2008 03:22 PM

süpersiniz :=) :=)

scyrox abla,konuyla alakası yok ama ben saçlarımın arkasını uzatıyorum önler kısa enseden uzun...zibidi motorcu tarzı yani :=) :=) :=)
ensedeki uzun yeri maviye boyatacağım:=) erkeklere mavi gider mi? yada önerebileceğin bir renk varmı? bu boya kaç günde çıkıyor? ilk defa boyatacağım acaba diyorum belli belirsiz mi boyatsam şimdilik? birde saçtaki renkle kıyafetler uygun olmak zorundamı? :=) yeşil t-shirt ün üstüne mavi saç gider mi? :=)soruları cevaplarmısın:=) bye...

Akulina 19-07-2008 04:00 PM

80'ler glam tarzıdır iyidir Alen...Devam et super...Saçlarının bir kısmını boyatmaya uğraşma bence...Çünkü dipleri geliyor ve sinir bir durum oluyor...Zamanla akıyor saç,laçka bir hal alıyor...Çıt çıtlı postişlerden al...Perukçularda yada gitti gidiyorda bulabilirsin...İstemediğin zaman çıkarırsın,rahat olur...(ben öyle yaptım valla,boyayla fln uğraşmadım)...
Ayrıca yakışıyorsa bence mavi-yeşil gider...Hem uyumsuzlukların uyumu diye bir akım var...İllaki uyumlu olmak zorunda değilsin...

Akulina 22-07-2008 04:11 PM

Sıcak bir gün günlük...
Bir yandan polyvore setleri yaparken,bir yandanda Rock'n Roll ve bizim site...Güzel üçleme yani...Sıcağa karşı sallamıyorum anasını satayım duruşumu sergiliyorum:)
Hafta sonu güzeldi...Buluşma harika geçti...
Dünde kızılay,tunalı dolandık...Kuğulu parkta çekim yapmaya kendimi şartlamışken,pil bitti...Gıcık oldum:)...Ama Süleyman abinin dükkanı çektim...Bence Ankaradaki en güzel şeylerden biri o dükkan...Ben oraya her gittiğimde cennete düşmüş gibi hissediyorum,plaklar,cdler,DVD'ler,süper tişörtler(mötley tişörtü kestirdim gözüme),figürler...Bana göre cennet öyle bir yer olmalı...Sürekli birşeyler öğreneceğin,sevdiğin şarkıları dinleyeceğin bir yer:)...Sonra Always Rock'a gittik...Orasıda sıcak bir mekandı(yani ortam açısından)...Lak lak çene yaptık...Sonrada Ebrunun dersaneye gittik...Hocayla konuştum,iki yıllıkları yazma konusunda...Afyonda taş mimarisi bölümüne girebilirsin ama senin tarzında bir insan Afyonda barınamaz dedi...Düşündüm harbidende öyle:)
Zaten oraya gidinceye kadar olgunlaşmaya giderim daha iyi,sonuçta mimar fln olmak gibi bir hayalimde yok...
Yani ben heralde çocukluk hayallerimi gerçekleştirme yolunda emin adımlarla ilerleyeceğim...Olmazsa iş bulurum...Her ay paramı bilimum plak ve ıvır zıvıra harcarım:)
Ne sonuç olursa olsun,ne ala bir durum..Kafamı yoramam fazla,ince ince düşünmeye...

Mustang 23-07-2008 08:48 AM

Canım seni alk78 alk78 sendeki değişim süper ya eskiden kazanamadığında kendine bir kabuk daha yapıp içine saklanırdın ama artık gelecek planları yapıyorsun.Hayatı bir yerinden yakalaman çok güzel gerçi sen bunu bebekken bile yapmıştın hayatao küçücük parmaklarınla yapışmıştın bir ara unutsanda yeniden başlaman güzel .Yolun açık ışığın bol olsun. kiss3

ceren18 23-07-2008 10:35 AM

Alıntı:

Sıcak bir gün günlük...
Bir yandan polyvore setleri yaparken,bir yandanda Rock'n Roll ve bizim site...Güzel üçleme yani...Sıcağa karşı sallamıyorum anasını satayım duruşumu sergiliyorum:)
Hafta sonu güzeldi...Buluşma harika geçti...
Dünde kızılay,tunalı dolandık...Kuğulu parkta çekim yapmaya kendimi şartlamışken,pil bitti...Gıcık oldum:)...Ama Süleyman abinin dükkanı çektim...Bence Ankaradaki en güzel şeylerden biri o dükkan...Ben oraya her gittiğimde cennete düşmüş gibi hissediyorum,plaklar,cdler,DVD'ler,süper tişörtler(mötley tişörtü kestirdim gözüme),figürler...Bana göre cennet öyle bir yer olmalı...Sürekli birşeyler öğreneceğin,sevdiğin şarkıları dinleyeceğin bir yer:)...Sonra Always Rock'a gittik...Orasıda sıcak bir mekandı(yani ortam açısından)...Lak lak çene yaptık...Sonrada Ebrunun dersaneye gittik...Hocayla konuştum,iki yıllıkları yazma konusunda...Afyonda taş mimarisi bölümüne girebilirsin ama senin tarzında bir insan Afyonda barınamaz dedi...Düşündüm harbidende öyle:)
Zaten oraya gidinceye kadar olgunlaşmaya giderim daha iyi,sonuçta mimar fln olmak gibi bir hayalimde yok...
Yani ben heralde çocukluk hayallerimi gerçekleştirme yolunda emin adımlarla ilerleyeceğim...Olmazsa iş bulurum...Her ay paramı bilimum plak ve ıvır zıvıra harcarım:)
Ne sonuç olursa olsun,ne ala bir durum..Kafamı yoramam fazla,ince ince düşünmeye...

dün aynı yerdeymisiz bende tunalı hilmide hatta kugulu parka çok yakın biyerdeydim ve bende tercih için arkadasımın dersanesine gittim(dersanenenin ismide üçler mi yoksa girlhaha) aynı civarlarda dolaşıyomusuz

MalloryKnox 23-07-2008 11:52 AM

Alıntı:

Sonrada Ebrunun dersaneye gittik...Hocayla konuştum,iki yıllıkları yazma konusunda...Afyonda taş mimarisi bölümüne girebilirsin ama senin tarzında bir insan Afyonda barınamaz dedi...Düşündüm harbidende öyle:)

Günlüğünden ve blogundan takip ettiğim kadarıyla ifade yeteneğin çok iyi ve eğlenceli. Ayrıca yazılarına eklediğin fotoğraf çalışmaları da çok güzel. Meslek tercihini bu yönde kullanmayı hiç düşüdün mü? Blogları karıştırırken birden aklıma geliverdi ttli3

Akulina 23-07-2008 01:14 PM

Evet yazı yazmayı oldum olası severim...Onun için burada bloğumda fln içimi döküyorum...3.sınıftan beridir günlük tutarım...Ama öyle yazı yazmayı meslek edinecek bir fırsatım olmadı...Olsa seve seve...
Cerencim gittiğim dersanenin ismi aklıma gelmedi,düşündüm düşündüm...:)

Akulina 25-07-2008 11:01 PM

Yorgunluktan geberiğim çıktı resmen:)
Anneannemleri kırkladık...Ellerimi hissetmiyorum artık...Bütün hücrelerimde cif,çamaşırsuyu ve bulaşık deterjanı cirit atıyor...
Vay be,kendime şaşırıyorum ama...
Dün yine insanları iyi tanıdığımı anladım...Delimiyim neyim biri hakkında ne düşünsem doğru tespit oluyor...Hatta düşündükleri anda ne düşündüklerini,içinden geçenleri fln anlıyorum...Şunları şunları söyleyecek diyorum,aynı replikler:)
Hiç eğlenceli değil ama...
Dün tartışma ortamını kapattım cadılık yaparak...Cak cak saçma sapan çene yapamadı annemle,teyzem...Oh olsun,banane saçma insanlar hakkında saçma konular...Herkes tavır koymakla ilgileniyor ama maşallah kimsede icraat yok...Çene bol ama:)
Ya tavrını adam gibi koyarsın hiç konuşmakla zaman kaybetmeden,yada susarsın...Böyle vır vır konuşarak bir yere varılmaz...
Evet mesaj kaygısı olan bir yazı oldu:)
Sinir oluyorum ya bir yere hiç bağlanmayan konular hakkında konuşulmasına...Annem fazla uzatıyor anlatımlarında herşeyi...İnsanların sadece çıkarlarını düşündüğünü,nabza göre şerbet verdiklerini fln unutuyor bazı şeyleri anlatırken...Sonra bana bunu dediler diye sinirleniyor...Maalesefki ailede organize sıfır,kimse kimseyi tutmuyor,arkasında durmuyor,herkes bireysel yaşıyor dedemle annem dışında...Onlarda dışlanıyorlar zaten...Olaylarında hep yalnız kalıyorlar...
Hanımefendiye kim yardım ederse ona rotasını döndürüyor...O kişi isterse babasını vursa umurunda olmaz...Bazı zamanlarda babamı bile tanımam formatında yaşayan ve hep yaşayacak bir insancık...
Ve sen ona saatlerce oturmuş laf anlatıyorsun...Birşeyde diyince bunları demem iyi oldu diyorsun...Hiçte iyi olmadı kusura bakma,gerek yoktu o kadar iş yaptın,yoruldun daha ne kendini yoruyorsunki "canına dokununca harekete geçecek" bir insana...
Baktım konular iyice saçmalaşıyor,bu sonunda amacını yumurtladı,hemen dağıttım ortalığı:),herkesi yatağa postaladım...
Sevmiyorum artık böyle konuları,rahatsız ediyor artık beni...
Ve düşündüm çok şükürki benim böyle kardeşim yok...Bana biri birşey yapmaya kalkınca direk tavrını koyuyor adam...Çaktırmıyor ama...Banada tavır koyup konuşmuyor konu hakkında...Aynen bende,öyle biri ona birşey yapsın direk panter kesiliyorum...Ama aile böyle birşey işte,bireysel banane mantığıyla nereye kadar yaşayabilirsinki...
Aferim bunu yapanlara,helal olsun ne diyelim...
Yani annecim bence cevaplarını çok iyi bildiğin soruları sorup kendini yorma derim ben sana...Adam gene bildiğini okuyor en azından...Canına değince görürüz onuda...Sende dersin ben sana demiştim diye:)
Hem aşırı derecede yorgunum hemde pc başındayımya ne derece bir mazoşistliktir bu anlayamıyorum:)...Birde ellerim acıyor düşünün artık:)

Belgin ∞ 25-07-2008 11:10 PM

Döktürmüşsün yine canım.
Mustang'de birilerine anlayana kadar anlatma çabası var.Ne yapsın istiyor ki iyi olsun herkes,yüzü gülsün.Hele bir de o anlattığı kişi kendi canından kanından olunca anlamasa da bıkmadan yılmadan devam eder Mustang anlatmaya.Yanılıyor muyum?
Sen annene kıyamıyorsun,annen kardeşine.
Evet ters orantı ama bunun bir adı var VİCDAN.
Vicdanlı bir anneye sahip olduğun için çok şanslısın canım.
Sevgiler size kucak dolusu kiss3 kiss3 kiss3

Akulina 26-07-2008 12:53 PM

Sinirlerim bozuldu günlük...
Ne güzel sıcaktan bayılma ve aşırı yorgunluk evresini atlatmaya çalışıyordum...Polyvorede setler yapıp sevgili forumlarımda ve bloglarda gidip geliyordum...Taaaki dışarıdan çığlık çığlığa gelen seslere kadar...Hayvanın biri kaldırımın yanında 1kaç dakika bekleyen bir arabaya kocaman satırla saldırmış...Neymiş geçecekmiş!...Böyle insanlarla ki insan demek bence insanlığa hakaret olur,aynı havayı soluyoruzya ne güzel...Arabanın içinde çoluk çocuk,bir sürü kadın...Halen kendilerine gelemediler...Adam bağırdı çağırdı,saldırdı sonrada dua et ailen vardı dedi çekti gitti...Yani ailesi olmasa adamın doğrayacak,o kadar gözünü karartmış!
Ve o arabanın içindeki adam herşeye rağmen çok medeni davrandı...
Maalesefki şiddet her yerde var...İnsanların hiçbiryerde hiçbirşeye 1dakika bile tahammülleri yok...Düşünün adam arabasında satır,döner bıçağı fln taşıyor...Yani her an adam bıçaklamaya,öldürmeye hazır...İnsanları korkutmaktan ve sindirmekten garip bir haz duyuyor...Üstü başı son model...Yürüse sokakta bazıları birşey sanacak...Ama küçücük bir olayda canavarlaşıyor...Ve Maalesefki böyleleri çok var!

medusa 26-07-2008 01:43 PM

Yaşadığımız zamanda aşırı derece öfke ve şiddet toplumu olmuşuz.
İnsan hiç tanımadığı birine bir anda nasıl bu kadar öfekelenebilir ki? Hatta onun canına kast edecek derecede bu denli öfke. Maalesef böyle bir toplumda yaşıyoruz. O satırla gelen şahıs tüm geçmişinin öfkesini o kişide boşaltmak istemiş.
Bence artık bu tür durumlardan olumsuz etkilenmek yerine fiziksel veya sözsel olarak etki edemesek bile o an tüm iyilikleri ve pozitif enerjiyi gönderecek kadar bilinçli olmalıyız.
Bazen ben de bu tür bir duruma maruz kaldığımda ne yapardım acaba diye kendime soruyorum.
Eskisi gibi bir savunma mekanizmasının yerine daha bilinçli, duygu ve düşüncelerinin saflığını her durumda koruyan biri olabilsem kötü bir insanın dahi bir anda yumuşayacağını öfkesinin söneceğini düşünüyorum. Dışarıda oluşan herşey insanın katılaşmış psiklojisidir diyor Dremaer.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:45 AM.