Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Sycorox'un Günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/2516-sycoroxun-gunlugu.html)

shamanic 02-06-2008 08:01 PM

Ynt: Sycorox'un Günlüğü

merhabalar kiremit..

forumu ana sayfadan bakarsan.. her bölümü rahatlıkla takip edebilirsin..

http://www.hayatimdegisti.com/forum/

sevgiler.. hismiley

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...izfont-b254.0/

Akulina 04-06-2008 03:02 AM

Gene saat Üç'e değiyor...Uyku tutmamış yine...Gripinin insanın içini kanatan şarkısı geliyor aklıma,her üçe değen gecede...Yada şeytan çarpması filmi:)))Filmde Şeytan üçte geliyorduda:))),saçma bir filmdi:)
Hayret babam halen gelmedi:),ama basılırsam yanarım valla:)
Bugün terkettiğim yeni bloğuma tekrar döndüm...Eski bloğumu terkettim sonunda...Yepyeni bembeyaz bir sayfa açtım...Garip bir şekilde eski bloğuma takılı kalmıştım...Yazılarıma takılmıştım...Orda çok fazla anım vardı...Ama bir yandanda çok fazla acım vardı...Rahatsızdım bir yandanda...Yeni bir blog açtım,alışamadım...Şimdi alışamadığım bloğuma tekrar döndüm ve hemen alıştım...Blogger'ı seviyorum artıkın:)))

Birde şu herkese hesap verme huyumdan vazgeçmeye çabalıyorum...Dün farkettim onuda...Tamam yaptığım ince bir davranış ama herkese yapmak saçmalık...Evin önünden kedi geçse,ona bile hesap vericem o kadar yani:)

Akulina 05-06-2008 03:52 PM

-Nasihat-

Dalga dalga yayılıp,seni saran öfkelerini rahat bırak...
Onlar senden ayrılırken,içini dinle...
Giderlerken,ardlarından bakarlarken,
Umursamazken bile herşeyi,deli gibi umursuyorsan eğer,kendine sor bir kere;
Mağdem böyleyim,Neden?

Gülümse,bir kereliğine bile olsa ve inanmasan bile,yalandanda olsa...
Üzüldüğün her aptalca şeyi bırak arkanda...
Nefes al derin derin...
Ümit ettiğin ve olmayan herşeye bir kere daha bak,
Nasılda terk etmişsin hemen onları...

Kelimelerin artık anlamlarını kaybettiyse,
Ulaşılmaz herşey sana artık basit ve boş geliyorsa,
Takatinin kalmadığını ve herşeyini yitirdiğini düşünüyorsan,
Lanet okurken herşeye ve herkese,içinde bir parçanın onları sevdiğini görüyorsan,
Uyurken bile uykusuzsan,

Oğlum bir kalk silkin istersen...
Lanet yaşamına bak,senin tabirin ile...
Sahteliklerini,kanayan ve kanattığın her yarayı...
Unuttuğun her içten ve güzel anıyla beraber...
Neler kaçırdığını umursamadan,tekrar bir başlangıçla devam et yaşamına...

*Bir arkadaşıma yazdığım bir şiirdir...

Akulina 08-06-2008 03:24 PM

-NERON SYCOROX-
Başka bir lakap olabilirmi?
Konsept konsept olsun diye tutturup mumları tutuşturup evde yangın çıkardıktan sonraki yangınım bugün oldu:)...Genelde yemekleri yakan ben bu işte profosyonelleşip evde yangın çıkarmaya başladım:)...Patates püresi yapıyorduk ocağa koydum...Tabi çok akıllı ben ocağın yanındaki mutfak bezini unuttum:),oda tutuşmuş...İçerden koku geliyor "olamaz genemi yemeği yaktım off diye koştumki,bez tutuşmuş iyice...Diğer bir bez bulup vuruyorum,daha çok yayılıyor,sonra bir sürahi suru boşaltınca durdu...Ama nerdeyse kalp krizi geçiriyordum...Ben nasıl ev kadını olucam yaaa,birşeyi yakmadan yapamıyorum:)
En iyisimi süper yemek yapan bir koca bulmak,hatta evide temizlese hiç fena olmaz:)

Mustang 08-06-2008 07:49 PM

Seni başarılarından dolayı kutluyorum üstüne birde karma veriyorum.

Ama hakkını yemiyelim iyi kek yapıyor. alk78

heal 09-06-2008 03:39 PM

"Polyvore" çok eğlenceli gerçekten; çok teşekkürler

Alıntı:

Sycorox Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba,
Saol Shamanic'cim...Normal olarak bende bazen sıkılıyorum bunalıyorum,olumsuz düşünceler içinde buluyorum kendimi...Ama eskisi gibi içinde boğulmuyorum..."Herşey Güzel Olacak!" diyorum içimden sürekli...
Yeni bir site buldum...
"Polyvore"
www.polyvore.com diye...
Burada setler yapıyorsunuz...İstediğim hayal ettiğim herşeyin setini yapıyorum...Böylelikle hayal panosu yapmak çok daha kolay oluyor...Mesela aşağıdaki istediğim elektronik aletler:)
Hemde foruma fln kodunu eklemek çok kolay...
Tavsiye ederim efenim smiliyface
http://www.polyvore.com/cgi/img-set/...AAAEc2l6ZQ.jpg

MuminOKAN 09-06-2008 04:15 PM

saolasın
http://img391.imageshack.us/img391/5...ipmentsbn4.png

Akulina 09-06-2008 07:09 PM

Evet polyvore çok eğlenceli ve hayal panolarımız için büyük nimet:)
ben çok seviyorum,hayali evimi bile oda oda yaptım:)
Mümin Okan senin sette baya güzel olmuş art56art56...

burcu-tkn8 10-06-2008 10:07 AM

sevgili Sycorox senınde satırlarını okumayı çok istiyorum ama işte off su sınavlar..buarada aslında buraya sınavda başarılar dilemek için geldim. eminim istediğin sonuçla hatta daha iyisiyle karşılaşıp ''işte çekim yasası budur'' diyecaksin. buarada sanırım sende benım gibi gripin sevenlerdensin benımde çok sevdıiğm bir şarkısını paylaşayım istedim eminim dinlemissindir ama rast gelmediyse mutlaka dinle söz müzikle buluşunca tadı ayrı oluyor..:

hadi topla yüzünü prenses
üzülme katla hüznünü
kaldır çekmecene bir yerlere sakla
daha ömrünü tüketecek
nice yaraların olacak
kabukları düşecek
yeniden kanayacak
en sevdiğin yanlızlığını al geçir sırtına
eserse hafiften hüzün üşümezsin..
belki elmacıkların ıslanır
fenamı yanakların allanır
ağla,durma ağla
biraz ruhun cilalanır
kırmak istiyor bırak gitsin
gitmek istiyor bırak gitsin
bir daha dönmesin
ister yen ister yenil
daha gençsin öğreneceksin
ister sev ister sevil
daha neler göreceksin
ister yen ister yenil
daha gençsin öğreneceksin
ister sev ister sevil
gençsin...güzelsin...

Akulina 10-06-2008 03:16 PM

http://www.resimekle.gen.tr/pics/836...a17cdd5da4.JPG

Evet doğru tahmin çok severim...Görünce bu şarkıyı burda,böyle bir resim oluşturmak geldi aklıma...
Beklerim günlüğüme sınavlar bitince:)bi kahvemi içersin;)
Umarım seninde sınavların iyi geçer...

burcu-tkn8 19-06-2008 11:32 PM

sayende çok sevdiğim bir film olan monalısa smıle filmindeki 2 şarkının sahibini buldum:) torı amos ...günlüğünü okurken bu kadar yakın hisettiğin sanatçının müziklerini dinlemek istedim birde baktım benım en çok sevdiğim filmlerden biri olan monalısa smıle filminin müziği..gerçekten güzel bir tesadüftü... ayrıca fotoğrafla ilgileniyorsan ki bende elimdeki evcimen aile tipi makinamla ilgilenmeye çalışıyorum.fotoğraflarını paylaştıgın bir yer var mı?görmeyi çok isterim deviantart ı duymussundur mutlaka oraya çektiklerini yükle tokyodan pragdan :) senin resimlerinle ilgilenen kişiler çıkıyor.ben senin gibi pek konsepte göre çekemiyorum çektikten sonra konsept buluyorum.evde çalışamam zaten benım bir mustang ım yok:)bende sokak sokak geziyorum.bir keresınde kuğulu parktan ankara kalesıne kadar yürümüştüm:) ayaklarım şişiyor otların ağaçların tepesine çıktıgımdan her yerım çiziliyor.derelerın ırmakların içine düşüyorum ama yinede bu işi seviyorum.ahh bırde nıkon n90 ım olsa bak nasıl harıkalr yaratacagım ama bılıyorum oda olacak;)

Akulina 20-06-2008 12:34 AM

Ehuhe ben o filmde Tori Amos'u gördüğümde neredeyse koltuktan düşüyodum:),bende çok severim o filmi...
Flickr'a koyuyorum ben...Deviantart profilimde var ama daha orayı tam kurcalayamadım gibi...Karışık geldi Flickr'a geri döndüm:)
Buda adresim;
http://www.flickr.com/photos/sycorox/

Bende artık dışarıda fotolar çekmeye başlayacağım...Mesela geçen özsütte otururken çekim yaptım çok hoşuma gitti...Gerçi çalışanlar biraz garip baktı ama olsun...Ahh ahh bende iyi bir makina çok istiyorum...Hele o prof. makinaların altına konulan bir gereç varya...Ondanda istiyorum:)
Kendimi çekmek sıktı heralde beni:),birde hani konuşan çok şey anlatan kareler vardırya,onlardan çekmek istiyorum artık...

teoman_ 20-06-2008 12:50 AM

http://www.photofacts.nl/fotografie/...on_d80_all.jpg hangi makinayı kullanıyorsun bilmiyorum ama san şöyle bir makina gider hismiley

Akulina 20-06-2008 12:57 AM

Teşekkürler...
Bende Nikon kullanıyorum ama normal digital makina benimkisi...Ama yok makinamıda çok aşağılamayım,seviyorum keratayı:)

burcu-tkn8 20-06-2008 11:04 AM

tripod lu makinelerden bahsediyorsun. gamze fecii yarama dokundun. iyi bir makine tüm ekipmanlarıyla 2,500 den başlıo.buarada fotoğraflarına baktım senin çektiklerinde konuşuyor aslında sen resmini çekerken altına yazıkların kalbini beyninide dökmüş.benim birkaç karanlık oda çalışmam var bir tanede kendi fotomu çektim ama bu tarz bana göre değil.sokak adamıyım sanırım ben.parkta oturuken yan yana banklarda oturan insanların ayaklarını çeken ,sapıkmı ne?muamelesi gören..bir eski ankara evinin penceresini çekerken evimi niye çekiyorsun diye az kalsın dayak yiyen bir kızm işte....kulağımda hangi müzik varsa o benim için konsept oluyor gibi sanki..şarkının kızdığı yada özlediği şey için deklanşöre basıyorum.buarada me and gun çok çook güzel bir şarkı

Akulina 20-06-2008 04:37 PM

Evet ya çok baya bi para onlar...Bazen ama kampanyalarda acayip ucuza makinalar oluyor,insanın saçını başını yoldurtuyolar:)
Aman bize gelir onlar,yakında öyle makinalarla çalışırız cicim merak etme;)
Geçen bir blog okuyodum kadın yazmış,sinir oluyorum fotoğrafçılara diye...Mesela demiş adam karısını aldatıyo,sen onu farkında olmadan çekip internet sitene koyuyorsun,sonra karısı birgün görüyor,çok rahatsız edici demiş:)
Ama bu fotoğrafçıları bağlamazki,o kadar ince düşünürsek ohoooo:)
Bende artık dış mekan çekimlerine başlayacağım...Birde konulu hikayeli çekimler yapmak istiyorum...
Birde viran evlerde çekim yapmak istiyorum:) tabi sonucunda çarpılmazsam iyidir:)
Anneannemlerin orda bir tane virane vardı,çocukken hep korkmuşumdur ordan geçerken,orda çekim yapmak güzel olur...
Ama hakikaten dışarıda çekim yapmak zor iş,bakışlardan fln çekiniyorsunuz...İzmire gidicemya yol boyunca,izmirde fln artık binlerce fotoğraf çekerim:)

Me and Gun'ın hikayesi buruk,onun için her dinlediğimde biraz üzülüyorum...Tori amos bir gün konserden çıkıyor,bir hayranı onu eve bırakmayı teklif ediyor,oda kıramıyor,sonra arabaya bindiğinde hayranı tarafından tecavüze uğruyor...Bu şarkı o olayla ilgili...Yıllarca bütün feminist derneklerinin marşı gibi birşey oldu şarkı....
Ama hakikaten çok güçlü bir kadın böyle bir olaydan sonra bile müzikten kopmadı,dimdik sapağlam bir şekilde mükemmel albümlere imza attı...

Akulina 23-06-2008 05:00 PM

Merhaba günlüğüm...
Çok uzun zamandır içimi dökmüyorum sana...Neden bilmiyorum...Açıkçası bu aralar neyi neden yaptığıma dairde hiçbir fikrim yok...
Çok dengesizim bu aralar...Bir saatim,bir saatimi tutmuyor...Aşırı derecede sinirliyim...Hiçbirşey yapmak gelmiyor içimden...
İzmire gitmeyi için bütün bir kış iple çekmiştim,şimdi ise gitmemek için elimden gelen herşeyi yapıyorum...Dua ediyorum nolur gitmeyelim diye...
Şunu anladımki zorlama olan herşeyden nefret ediyorum...Birşey bana zorla yapılmaya çalışılırsa,sevsem bile yapmak gelmiyor içimden...
İzmire gidince nolucakki,istediğimiz hiçbirşeyi yapamayacağız...Yok oraya gidemeyiz yok buraya gidemeyiz,yok para yok fln fln...Zaten düğün telaşında olacak herkes,evler vıcık vıcık insanla dolacak ve açıkçası hiçbirini görmeyede bayılmıyorum...
Ya ben sessizlik ve huzur istiyorum,tatil falan istemiyorum...Beni kendi halime bıraksınlar başka hiçbirşey istemiyorum...
Olumlu olmaya,rüzgara karşı durmaya çalışıyorum bu aralar...
Ya istemiyorum hiçbiryere gitmek,bir an için ortadan kaybolmak istiyorum,gözlerimi kapatayım,uyuyayım,zaman geçsin birkaç hafta kadar sonra tekrar uyanayım,herşey daha huzurlu olsun,biraz dengeli olmuş olayım fln...
Bu dengesizlik,bu belirsizlik,huzurun olmayışı çok yordu beni...
Ügünüm günlüğüm sana olumlu şeyler yazmayı isterdim ama bu aralar böyleyim,idare et artık:) kiss3
O kadar yoruyorlarki insanlar bazen,şöyle yüzlerine bakıp kalıyorum...Neden böyleler neden kendilerini ve çevrelerini böyle zor bir yaşama mahkum ediyorlar...Herşeyin en iyisi ve güzeli onlara olmak zorunda,hep onlar mutlu yaşamak zorunda...Karşılarındaki insanların ne hissettiği,düşündüğü,yapmak istedikleri zerre kadar umurlarında değil...Ve o kadar ironikki sen ne kadar umursamazsan umursama,adam kendini öyle bir umursatıyorki halin şaşıyor...

farkvar 23-06-2008 05:10 PM

merhaba Sycorox

burcu-tkn8 23-06-2008 11:43 PM

gerçi sen içini günlüğüne dökmüssün ama 44 bende katılayım dedim konuşmanıza .....uyumusuzluk..bilmiyorum senin kendine teşhisin nedir bu durumda ben kendime teşhisim bu..tıkanıyorum sonrada..aile toplantıların kesinlikle gerekliliğine inanıyorum.bu düğündü bayram dı olmasa kimseyi tanımam kimsede beni tanımazdı.çok mu öenmli annem ilerde anlarsın derdi..babamın ameliyet zamanında buna birçok kere tanık oldum.evet bu bağlar önemli..takdir edilmek değilde zor anlarda yanındaki yakınında birilerini arıyorsun.çekinmeden arayabileceğim birkaç büyük..bende pek hoşlanmıyorum..çünkü uyum sağlayamıyorum..insan arkadslarını seçebiliyor eşini seçebiliyor ama akrabalarını seçemiyor.mesela benım yaşıtım tek kuzenim yok benım için aile toplantıları evli bayanların yemek tarıfleri kaynana çekiştirmeleri yada geçmiş hatıralara dair anılarla geçiyor.bana yaşı en yakın amcamın kıznın 38 :) bu yüzden ben hep uyumsuzluğu yaşamısımdır.hem izmire gitmeden ne olacağını bilmezsin.kimibilir neler olcak art56art56 . her zamn yer değişimi ve ortam değişikliği iyidir.çünkü 'yeni'dir..diğer duygulara gelince hani uzun zamnadır öss ye hazırlanıyorddun hayatını test kıtapları sorular, gidiyorsan kursun,dolduruyordu ama şimdi hepsi bitti..belki bunun boşluğu yada oss stresin yorgunluğunu atıyorsundur..öyle düşün ve sakın bir yere kaybolma ark5 .......arada gelip yokluyor bu duygular hayat çok hızlı yoruluyoruz birde ben kendi adıma konuşmam gerekirse çevremdeki herkes ayrı bir dünya onları dinlemek onlara evlat olarak, arkads olarak ,kız kardes olarak yetişmekte çok karışık oluyor bazen ilgiden sıkılıyorum utananadam ..bazende ilgisizlikten yakınıyorum.şu ergenlik dönemini atlatamadım gitti sanırım.ermedim bi türlü 44 galiba.bende yorulunca çekilip odama bir ara veriyorum hayatıma..bu duygular geliyo arada ama rahata alışıp gitmelerini engelleme sakın 44 . dediğin gibi ortadan kaybolma sung66 ..izmire git gel fotoğrafları paylaş bizle.bence izmirde birsürü birsürü olay yaşanacak kimbilir ne güzellikler olcak.....

Mustang 24-06-2008 07:57 AM

Bende seni burada bir şikayet edeyimde gör benim cadı bu aralar telkinleri dinlemiyor .Telkinleri dinlerken kendine güven kazanmaya başlamıştı başta yürüyüşü bile değişmişti daha dikve kendinden emin yürüyordu.Kendi için bir çok şey denemeye başlamıştı .Bu İzmir olayına verdiği tepki her an patlamaya hazır bomba gibi oldu.O bunları yaşarken ben oldukça sakin karşıladım başka zaman olsa bu kadar belirsizlikte mutlaka hır çıkarırdım.

Bazı olayları değiştiremiyoruz öyleyse o olaydan zevk almaya çalışalım .Dünde günlüğüme yazmıştım bu günde söyleyeyim .Hayat 3,5 la 4 arasındadır .Ya 3,5 atarsın yada dört dörtlük yaşarsın.Ben dört dörtlük yaşamyı seçiyorum .Hiç kimsenin ve hiç bir olayın beni üzmesine izin vermeyeceğim.

Canımın içi bitanecik kuzum kendine gel ve yine çalışmalarımıza başlayalım seni çoookkkkkk seviyorum kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3

hayalayaz 24-06-2008 09:29 AM

sevgili Mustang

aşkolsun, sycorox'a çok alındım, hih33 çok darıldım. hih33 .vede çok kırıldım. hih33 .hani siz izmire gelince buluşacaktık...demekki beni istemiyor senin kızın..bu yüzden korktum gece onun günlüğüne girip yazamadım..ya beni günlüğünde istemezse diye..yaaa acaba benmi yanlış anladım güzel kızımız izmiri istemiyorum derken benim orda olduğumu buluşacağımızı unuttumu..sen ona söyle...tamam izmire düğün için geliyor ama burada bizler varız..bu düğün ve izmir seyahati unutamayacağı ve iyiki gitmişim dediklerinden olacak.sycorox' um seni seviyoruz..sen düğün için değil..bizim için gel çocuğum..hiç olmadığın kadar iyi hissedeceksin kendini, seni seviyoruz..ve daima yanındayız, bunu düşün emi.saygılı sevgiler

mücevher 24-06-2008 09:55 AM

Sevgili Sycorox,
Telkinleri dinlemeyi ara ara ben de bırakıyorum. Neden mi? bazen dünya telaşı,
bazen de canım istemiyor dinlemek. Bir tarafım dinlemediğim için kızarken bir
tarafım sanki benim elimi kolumu bağlıyor. Sanki içimde iki kişi birbiriyle sürekli kavga
ediyor. Bense, ben kimsem veya hangisiysem arada kalıyorum. Hayatımsa buna
paralel gelgitlerle dolu. ama şunu fark ettim ki artık en olmaz durumlarda bile yani
öyle hüngür fışkırık olmam gereken durumlarda bile olumsuz duygularımın farkına
vardığım anda kendimi o noktadan çekip almayı başarabiliyorum ve doooru hayallerime
hedeflerime kilitleniyorum. Bu beni ayakta tutuyor. çünkü biliyorum ki ben bir
mıknatısım aslında çünkü o an hangi hissiyat içerisinde olursam bir sonraki zaman
dilimlerinde onları çekmeye devam edecek ve o negatif durum ve olayları kendi
kendime çoğaltacağım. İnsanın kendine ettiğini kimse etmezmiş sözü tam da bunu
ifade ediyor olmalı.İnsan seviyorsa kendini ve farkındaysa olan bitenin, kendinin
en büyük dostu olabiliyor. ama rast gele ve farkındalıksız yaşıyorsa hayatında
başkalarının tesiri altında kalabiliyor.Artık hayatımda uzuuuuun yılları geride
bıraktıktan sonra sırtımdaki kamburlardan biran önce kurtulmak istiyorum. Bir
telaş aldı sorma gitsin. Aslında ömür çok kısa. Yunus Emre'nin dediği gibi: Geldi
geçti ömrüm benim şol yel esip geçmiş gibi Hele bana şöyle geldi şol göz yumup
açmış gibi.Ama sen şanslısın. harika bir annen var ve bu siteyle erken zamanda
gençliğinin baharında tanışmışsın. Nerden nereye geldik. Ayrıca bir de duygu ve
düşüncelerini bizlerle bu kadar net paylaştığın için bizler de şanslıyız. Hepimizin
birbirimizden öğreneceği şeyler var ne de olsa...

Not: Yaa bu düğün ne zaman? İzmir' e geldiğinizde bir İzmir toplantısı yapsak tanışmayı çok istediğim Hayal Ablam'ı Suzzy'i ve Mustang ile kızını ben de görsem olmaz mı????? b456

hayalayaz 24-06-2008 10:46 AM

oluuuuur mücevherim, yaparız valla, bizim geçen toplantımıza durucuğum vesile olmuştu , bu sefer sycorox ve mustang vesile olur..ama bak aklıma ne geldi..biz izmirliler dürtüklenerekmi toplanacağız..çok ayıp...aslında bu işi sisteme koysak..biz şanslıyız ayol..ankarayı bilmem ama istanbullular toplanmak için şehirler arası seyahat yapıyorlar..bir semtten diğerine gitmek için..birde adam işeten köprüleri var...biz öylemiyiz ya...yok canım bir semtten diğerine giderken yürümeyi bile seçebiliriz...şimdi mustang ve sycorox gelecekler ya..toplaşırız ve buluşmalarımızı nasıl sistemli bir hale getireceğimizide konuşuruz olurmu balım...saygılı sevgiler

Akulina 25-06-2008 12:07 AM

Hayal ablam senin başımın üstünde yerin var...Sakın böyle şeyler düşünme,ben bu aralar o kadar yok gidicez,gidemiycez lafından yoruldumki onun için söyledim...İnsanın gideceği varsa bile ki,İzmirde kuzenlerim olsun,sen ve sitedeki İzmirliler olsun,İzmirin kendisi olsun(ben bir İzmir aşığıyımdır)çok seviyorum...Ama o kadar bunalttılarki,artık kafa yorgunluğundan yoruldum iyice...
Yoksa tabiki seni görmeyi,izmire gelmeyi çok istiyorum...Halamları,kuzenlerimi çok seviyorum...Çok güzel ortam oluyor...Ama her defasında ortamı mahvedecek birşeyler oluyor...Son gittiğimizde,o zamanda çok istemiştik gitmeyi,planlar yapmıştık aylar öncesinden sonra öyle olaylar yaşandıki annemle babam kavga ettiler küs küs gittik,tatilde bir sürü olay yaşandı,hem aşırıötesi eğlendik hemde aşırıötesi üzüldük...Hiç unutmuyorum denizde ilerilere açılıp ağlamıştım kimse görmesin diye...Geldiğimizde annem boşanmayı istiyordu,ona hak veriyordum çünkü yaşadıklarını haketmiyordu...Sonra bizim iyliğimiz için boşanamadı...
Şimdide aynı şeyler yaşanıyor...Sanki bizi çok bağlıyormuş gibi,babam tavır yapıp duruyor,annem alttan almasa aynı olaylar gene yaşanacak...
Bakıyorum babam hiç değişmiyor,hep aynı odunlukta...4 sene geçmiş aynı...
Düşünüyorum,umurunda bile değiliz biz...Ne karısı nede çocukları...Hayatında bir annesi var...Onun hayatı,onun istekleri,onun mutluluğu üzerine kurulmuş bir hayat...Hayatında bizlere hiçbir zaman yer olmadı...Tamam ne güzel iyi bir evlat ama bu kadarı fazla...
Onun bu tutumu yüzünden,yine aynı gerginlikleri yaşatıyor olması yüzünden,o kadar soğudumki bu yolculuktan...
Halbuki bu şekilde bağırıp çağırarak,tavır yaparak bizim üstümüze gelerek yapmasa şu işi hepimiz güle oynaya gitsek,iyi olmazmı...
Sitedeki erkek arkadaşlarıma,evli erkeklere sesleniyorum buradan...Lütfen kadınların üstüne bu kadar gelmeyin,gerçekten bazen bir sözünüz bile çok çok kırabiliyor...Bazen sabredip,alttan almak o kadar yorucu ve sinir bozucu hale geliyorki...
Evet İzmire gidicez,çokda eğlenceğiz büyük ihtimalle,kaybeden onlar olacak...Çünkü sürekli yalnış üstüne yalnışlar yapıp,bunuda başkalarına yüklemeye çalışan babam ve bu gidişle kaybetmeye,şansını şansızlığa çeviren hep babam olacak...
Annemde,kardeşimde,bende şansız değiliz,birbirimize sahibiz,insanlar ne olursa olsun,ne kadar zehirlenmeye çalışılırlarsa çalışılsınlar yinede bize dönüp geliyorlar...Size bir müjde veriyim,teyzem artık "gerçekten"! düzeliyor gibi...Sanki 10 yıl önceki,sevdiğim,hayran olduğum insan gibi davranıyor...Umut ediyorumki,hep böyle kalsın,değişmesin...Çünkü ne o bizden vazgeçebiliyor,nede biz ondan...Birbirimize uzak yaşamak bizi mahvediyor...Umarım kaçık günlerine dönmez...Hep böyle olur...Anneannem onu bize karşı,tekrardan zehirlemez...
Bu arada kırmızı saçlı günlerime geri döndüm...Annemle yine kırmızıya boyadık saçlarmı,çok sevdim...çok...çok:)
Telkinlere Ankara tekrardan geldiğimde başlayacağım...Bu sefer ciddi bir şekilde dinleyeceğim...

hayalayaz 25-06-2008 01:08 AM

kırmızı saçların hayırlı olsun sycoroxum..ne kadar yakışmıştır kimbilir..yakışmasa bile sen mutlusun ya, önemli olan bu..gelelim izmir seyahatine..ben seni, ve anneni burada bir reikilerim, bir reikilerim baban ve sizi üzen kim varsa, enerjilerinizden etkilenip tam bir relax durumuna geçer..bak anneanne ve teyzene..şifadan nasıl nasiplendiler..sen gel güzel kızım be hiç kimsenin seni üzmesine izin verme..mustangcığım bu saatten sonra koca boşanmaz, senin terbiye ettiğinin sefasını başkaları sürer sonra..onunda bir çaresi vardır mutlaka..sakın haa..
sycoroxcuğum keşke telkinlerini derhal dinlemeye başlasan ablam....biliyorsun ara vermek iyi değil..neyse ben konuşmayayım..kendin için en doğru olanı sen biliyorsun..ikinizide öptüm..iyi olun emi..saygılı sevgiler

Mustang 25-06-2008 09:27 AM

Canımın içi siz hiç merak etmeyin bizi kimsenin üzmesine izin vermem .Bizi üzen kendi daha çok üzülür.Bizler ço güzel birlikteliği yaşıyoruz sizleri çok seviyorum ve sevgiminde karşılğını çok güzel alıyorum.Hayatımızı3,5 yaşatmaaya çalışanlar olsada biz kendimiz buçuk ekliyoruz ve dört dörtlük yapıyoruz .Sen içini ferah tut biz neler geçirdikte yıkılmadık .Ben hep iyilik için uğraştım hatta kötülük yapana bile kapımı açtım gine benim çatımın altında yaşıyor .Biz ona değil o bize muhtaç .

hayata olumlu bak sizler yeşerip dal budak verdikçe bizlerde dallanıp budaklanıyoruz .Sizi çok seviyorum güçlü ol. kiss3

Akulina 27-06-2008 02:04 PM

İzmire geldiiik:)
Açıkçası sıkılıyorum Narlıderede...İnternete girdimde bi ohh dedim:)
Biz alışmışız eskiAlsancaktaki eve...Hemen kıbrıs Şehitlerine,kordona fln atmaya kendimizi...Sudan çıkmış balık gibi olduk...Ama heyecanlıyım,Hayal ablamı göreceğim:)...
Dün 2.00'a kadar yatmadık annem ben halam konuştuk...O zaman empati yapmanın ne kadar önemli olduğunu anladım...Bunu hayatıma geçireceğim...Çünkü kızdığın insan aslında o sıralarda neler yaşıyor düşünmen lazım...Ve hayatıma bakmam gerektiğini iyice anladım...Kimsenin lafıyla sözyle,ne demişiyle,ne diyeceğiyle uğraşmamam lazım...Ben kendi hayatımın efendisi olmalıyım...Onlar hayatlarını iyi kötü yaşıyorlar,yaşamışlar...Ama ben daha başında sayılırım...Artık onlara kafamı takmayacağım ama arkaya atıp,düşünmemezlikte yapmayacağım...Önce pislikleri temizleyip,temiz ortamda hayatımı,hayallerimi,çekimlerimi yapmam gerek...Günlüğüme bakıyorum hep kararlar alıyorum...İyi güzelde uygulama kısmında kalıyorum...Böyle olmamalı ve olmayacakta...Bi kere sosyofobimi atmam lazım içimden...
Bide İzmire girdiğimde artık eskisi gibi Ankaradan nefret etmediğimi anladım...Yani eskiden İzmire girince "ya memlekete bak bide bizimkine,hiç sevmiyorum Ankarayı" derdim...Ama dün İzmirde güzel,Ankarada deyiverdim...Hatta klasik geyik olan "Ankarada deniz olsa,süper olurdu"lafını kullandım farketmeden:)
Büyüyomuyum ne...Ama Ankaraya karşı sevgi duymaya başladıysam bende birşeyler değişmiş...Hakikaten...Hepinizi kocaman öpüyorum... kiss3...İzmir resimlerini yükleyeceğim salı günü;)

birmutluluk 27-06-2008 11:09 PM

çok güzel canım tadını çıkarmaya herşeyden tad almaya bak elbette büyüyorsun daha çok kararlar düşünceler değiştireceksin bunu bir abla bir anne olarak söylüyorum sana aynı yaşlardan hepimiz geçtik her yaşın tadı güz

Akulina 28-06-2008 12:06 PM

Dün çok güzeldi...İnciraltına gittik...Sahilde gezindik...Bol bol kartpostal gibi resimler çektim...Offf ya Ankarada niye deniz yok:)))
cat22 hayvan resimleri çektim dolu:),bu arada size bi müjde veriyim annem hiç sevinmesede vejeteryan oluyorum yavaş yavaş...:)
Ama sahil çok güzeldi saatlerce orda kalabilirdim...
Bugün düğün günü...Gecede Alsancakta olacağız...Kızlarla pijama partisi yapıcaz:)...Dedikodu gırla gidiyo olacak ehuhe:)

burcu-tkn8 28-06-2008 03:47 PM

evet ya neden ankarada deniz yok y789 ..akşamları şöööyle sahile insek burada da .esse şöyle yüzümüze yüzümüze ,gözümüzü kapatsak bi kulağım mp3çalarımda bi kulağım dalga sesinde b456 ..özendim şimdi sana bu yaz tatil şansımız yok blook .malumm sınavlar beklemez hep çalışmak hep çalışmak gerek terli345 şaşkın ...sana iyi eğlenceler canım..iyi vakit geçirene sevindim

birmutluluk 28-06-2008 11:04 PM

annenvejetwryanlık konusunda sevinmemekte haklı canım benim oğlumda aynı şeyi yapsaydı çok üzülürdüm dr larda önermiyorlar etin sağlığımız için önemi büyük canım böyle şeylere özenmemeni tavsiye ederim bir anne duyarlılığıyla.. ttli3 anne slm iyi eğlenceler hismiley

Akulina 03-07-2008 01:38 PM

Merhabalar:)
Ooooh evimdeyim...Şunu gördükki bizim evdeki huzur,hiçbiryerde yok...Herşeyleri var,en iyi semtlerde oturuyorlar belki ama huzurları yok...O kadar sıkıldımki,kendimi gündüzün en sıcak anlarında İzmir gibi bir yerde dışarı atıyordum...Aman gezelim dolaşalım,evde durmayalım diyodum...Hayatları,temizlik ve garip bir harala gürele,huzursuzlukla geçiyor...
Alsancakta dolandık durduk kardeşimle...Özlemişim ama izmiri...Sokaklarını,eski evleri,debdebeyi,çingeneleri,travestileri,gevrek'i ,sürekli su içmeyi:),sevgi yolunu ve ordaki kitapçıları,kafeleri,ucuza en aradığın şeyleri bulup yehuuuu formatına girmeyi,kordondaki evlerin önünde durup "şurda evin olacak,kablosuz internetin laptop'un,çıkacaksın balkonda ohhhh" diye düşünmeyi,nedense bu düşünce her izmir seyahatimde olmazsa olmazım:),kordonda oturup manzaraya dalmayı,mabel çikolatacısını:) herşeyini alsancak'ın özlemişim...Onun için gezdim,dolaştım,eğlendim...
Gelelim buluşmaya...
Hayal ablayla kararlaştırdık buluşma gününü,beni heyecan bastı kaç gün öncesinden...Sonra o gün geldi çattı...Düğünde olan olaylardan ötürü o gün moralim son derece bozuktu,buluşmaya giderken...Sonra ablam geldi,pozitif ışığıyla bizi sarmaladı...O kadar genç dinamikki,ilk andan itibaren bayıldım,zaten çok seviyordum,iyice hayran oldum...Birbirimizi hemen tanıdık zaten:)
Sonra gittik oturduk kafeye,arka fonda ege müzikleri,kahvemiz geldi sakızlı,başladık konuşmaya...Saatler saatleri kovaladı,Mücevher ablam geldi,tesadüfi bir şekilde...Onuda çok sevdim,yazılarını pek takip edememiştim ama kendiside nicki gibi mücevher gibi bir insan...Kızları desen,o kadar güzellerki...Pırıl pırıllar maşallah...Çok güzel bir gündü anlayacağınız...Ayrılmak istemedik,zamanın nasıl geçtiğini anlayamadık...Giderken o olumsuz,sinirli halimden eser yoktu...Eve gittik,evdekilerde iyi,olaylar çözülmeye fln başlamış...Koca bir ohhh çektim...Dedim kızım Sycorox,olumsuz düşünüp durmayacaksın artık...
Gurur duydum sitemizle...İyiki bu siteye girmişim...Belkide hayatımda kendime yaptığım en iyi şey oldu...
Yani tatilim,İzmir ve bu buluşma sayesinde,ne olursa olsun,ne kadar caınımızı acıtmaya uğraşırlarsa uğraşsınlar süper geçti...
Onlara baktım,hayatlarını ne kadar düzene sokmaya çalışırlarsa çalışsınlar,bir şekilde mahvoluyor...Çünkü karşılarındaki insanlara hiçbirşey vermiyorlar,yada veriyorlar kaşıkla verip kepçeyle gözlerini çıkarıyorlar...İnsanlar hakkında olumlu düşünmüyorlar,işlerine geldiği gibi düşünüp,hareket ediyorlar...Onun içinde hayatları berbat geçiyor,evleri huzursuz,mutsuz,evde durmak dahi istemiyorlar,kendilerini dışarı atıyorlar,günde üç öğün market geziyorlar,huzursuz ve hayatları belirsiz...
Evime geldim bunları düşündüm...Biz güzel yaşıyoruz,eğleniyoruz,ailemiz bizi harika yetiştirmiş...
Çok şükür...96

Akulina 05-07-2008 02:48 PM

Kendimi reklamdaki Voila kadını gibi hissetmeye başladım:)
15 gün içinde sarı,kırmızı ve siyahlı mavili saç:)
Bu sefer şunu farkettimki,bunu söyleyince annem bak ben demiştim işte tam düşündüğüm gibi diyecek ama kızıl saçı mutsuz olduğumda yapıyorum...Sanki huzursuzluğumun dışavurumu gibi birşey:)
Bu sefer huzursuzluğum kısa süreli olduğu için kızıl saçtan sıkıldım...Bu sefer sevmedim kendimde...Oysa geçen sene yaptığımda acayip yakıştırıyodum kendime...Aşırı sevmiştim hatta keşke kızıl saçlı doğsaydım diye düşünmüştüm...Annem artık büyüdüğümü söylüyor,ama bence mavi saçta büyümüş oturaklı bir insan saçı olmasa gerek:),hem büyümeyi isteyen kim ben böyle iyiyim...Geçen gün bir rozet aldım üstünde "Yaşlanacağım,ama asla büyümeyeceğim" yazıyor...Evet büyümek istemiyorum,yani akıllı,değişen,gelişen bir insan olmak güzel ama büyümüş,sıkıcı,kendini kısıtlayan biri olamam ben...Mesela halen çizgi film izleyen,dolabını yerleştirmeyen,duvarlarına ne bulduysa asan,metal dinleyen,saçını renkten renge sokan,çivili bilekliklerle gezen biriyim...Zamanında bizim yaşımızdakiler,bizim yaşa gelin böyle şeylerle uğraşmazsınız derlerdi...Eeee geldim...Halen uğraşıyorum:),seviyorum böyle olmayı,hah Sycorox'tan beklenir böyle şeyler denmesini fln...Yaşlanınca Aysel Gürel yada Betsey Johnson'a benzeyeceğim kesin:)

Mustang 06-07-2008 07:58 AM

Bende senin büyümene rağmen içindeki küçük kızı seviyorum .Çünki kendini sürekli yeniliyor ve uçuk kaçık olsada hayal kuruyor ve kendini beğenyor.Bunları yaparkende sonderece kararlı çocuk saflığında yapıyorsun.Hiç kimse seni yolundan döndüremiyor kendine koyduğun hedeflere doğru emin adımlarla gittiğini görmek çok hoş .

Ben bu İzmir seyahatinde sizlerleve kendimle çok gurur duydum .Sizler benim çocuklarım olduğunuzu bir kez daha kanıtladıız ve herkes size gıptayla baktı .Sonderece ölçülü ve neyaptığını bilen iki Genç insanla karşılaşmak herkesin sizlere imrenerek bakmasına neden oldu.Sizleri çok seviyorum ve iyiki varsınız . kiss3 kiss3 kiss3 kiss3

suzzy 06-07-2008 11:08 AM

bayıldım yaaa... thumbsanim harika olmuş saçların...o resimdeki sensin demi... dusun yanlış olmasın..

benim kendi saçım kuzguni siyah...siyah saçın ifadeyi sertleştirdiği söylenir...yaklaşık 3 yıldır kızıl a boyuyorum saçlarımı...

aslında sıkıldım biraz... dusun acaba değiştirsemmi bende...

hayalayaz 06-07-2008 11:55 AM

çoook güzel olmuş sen mutlusun değilmi? önemli olan bu...sen neyle, nasıl mutlu oluyorsan hepsini yap..yaptığın her şey senin özelliğin ve özgün halin, darısı diğer gençlerimizin başına..saygılı sevgiler

sanemce 06-07-2008 12:43 PM

sycorox ne güzel saçına istediğin rengi uygulayabilmek ve annen gibi güçlü bir desteğin olması ttli3

bende arada bir derim saçımı maviye boyayacağım, yeşile boyayacağım ama cesaret edemem birtürlü girlhaha
neyse belki bende birgün değişik bir renge cesaret edip boyatırım blissy
kiss3

Akulina 06-07-2008 04:26 PM

Canlarım saolun...
Evet Suzzy'ciğim resimdeki benim:)
Sanemce şimdi dolu çıt çıtlı postişler var,rengarenk yapabilirsin bu sayede...

İzmire gittiğimizden onlardan çok farklı bir yaşamımız olduğunu gördüm...Boş yaşamıyoruz,her anımız dopdolu...Onlarsa ev temizlesinler,iş yapsınlar başka birşey yok hayatlarında...İzmirin en güzel yerinde yıllarca bomboş bir hayat sürmüşler...Düşün kuzenimin sokağında reiki merkezi vardı...Biz olacaz,merak edip dalmıştık kesin:)...Güzel sanatlarla ilgili o kadar atolye var,her sokakta bir tane gördüm neredeyse...En hoşuma gidense yaşlı bir amca akşam şovalesini almış kordona inmiş,resim yapıyordu...O kadar huzurlu bir hali vardıki...Ve kimsede şuna bak napıyo bu formatında bakmıyolardı ona...Herkes kendi alemindeydi...

Bi daha gittiğimizde onlarda kalmayacağız...Yoruyolar ya...İş yapıyolar,bakıyosun aman tanrım kendilerini paralıyolar güya ama görünürdede birşey yok...Konuşuyorsun,bin tane laf yiyorsun...Gezmek istiyorsun,para yok fln engeli...Bi dahakine bol bol para olacak,mövempickte kalıcaz,Asansörede gideceğim,karşıyakayada,kısacası gitmek istediğim her yere...Kordonun akşam mükemmel fotolarını çekicem yukarıdan...

Bu ara insanların yaşantılarını göre göre,kendimizinkine şükrettik...Valla çok şükürki dopdolu yaşıyoruz... 96

Mustang 06-07-2008 08:47 PM

khkh56 khkh56 khkh56
Ay çok komik benim kuzunun altaki etiketlerde bez bebek demişler .Kendileri bez bebeğe bayılır ya çok güldüm .Her kazayla açtığımda sinir oluyordu ya çekmiş işte. khkh56

Akulina 08-07-2008 12:37 AM

Bazen düşünüyorumda,bazı insanlar armut piş ağzıma düş formatında hazıra konan bir hayata özlem duyuyorlar...Yani herşey anında hemen olacak istiyorlar...Çaba falan hak getire...Niye çaba harcasınlarki...Baktılar olmuyor hemen yelkenler fora...Olmuyor,diye sızlanmalar falan başlıyor...Konuşsan ne fayda,adamın içinde istek çaba yokki...
Ben 1yıldır ciddi anlamda değişme azmi ile doluyum...Ve değiştimde,gerçekten inanılmaz değiştim...Benimki çok büyük bir değişimdi...Şu anda istediğim noktadamıyım,hayır ama her geçen gün biraz daha ilerlediğimi düşünüyorum bu konuda...Bir kere o kadar sade bir insan oldumki...Eskiden boşluklarım vardı ve o boşlukları doldurmak için saçma sapan şeyler yapardım...Ama şimdi o boşlukların yavaş yavaş dolduğunu görüyorum...Ne zaman kendimi kötü hissetsem bu çok kısa süreli oluyor artık...
Ben şimdi kalksam,aman istediğim noktada değilim,ben daha çok ilerlemek istiyorum fln desem ama olmuyor desem olurmu?...Evet ilerlemeliyim,ama bunun için çaba sarfetmeliyim,istemeliyim...Sadece lafla olmuyor bazı şeyler günlüğüm...İcraatta olacak...Millet oh,hiçbirşey yapmadan hazır yemek ağzıma nasıl gelir derdinde...
Bu sitedeki birçok insan çok büyük çabalar sarfediyor,uğraşıyor ve görüyorumki emeklerinin karşılığını fazla fazla alıyorlar...
Ama nasıl,yılmayarak,herşeye karşın sapasağlam ayakta kalarak oluyor bu...
Onun için rüzgara karşı dimdik sapasağlam kalmak önemli olan...
Neyse...
Bugün güzeldi günlüğüm...Gezdik tozduk:)...Ankarayı artık sevdiğime inamıyorum...En köklü değişimim bu olsa gerek...Eskiden tahammülüm yoktu bu şehire...Sevdiğim bir arkadaşım ankarada iki iş teklifi almış,oda Ankaralı olacak yakında...Bunada sevindim...
Birde bugün bir mekandan geçerken içim çok burkuldu...Sanki kalbinde bir bıçak vardırda,birisi aniden çevirice çok acıtırya öyle oldu aynen...Bunun için EFT,PEAT,Sedona fln artık ne bulursam yapayım...Çünkü içim çok acıdı...
Bu arada bez bebek harbi nereden geldi etiket olarak bende anlamış değilim:)
Çok severim o diziyi,bayılırım:=)ehuheheheheheh khkh56

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:01 AM.