![]() |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ elifcim günlüğünü tam okuyamadım ama bikaç yazın moral oldu bana..sanıırm turgay arkdaşımında yazdığı gibi dalgalanma dönemimdeyim ,sendede olmuş yazmışsın..şu an mutlu olduğunu herşeyinin yoluna girdiğini söylemen çok çok güzel art56art56 bu arada gecikmiş bi geçmiş olsun demeden geçemicem. |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Merhaba, dalgalanmaları ben de yaşadım artık her yaşadığım sıkıntıyı dalgalanma olarak görmüyorum çünkü hayat hep gülmekten veya mutluluktan ibaret değil hayatın içinde sorunlar ve sorunların ardında çözüm yolları var önemli olan sabırlı olup sorunlarla başa çıkabilmeyi bilmek ve hayat çok güzel smiliyface zaman her şeyin ilacı en derin yaralar bile kapanıyor zamanla sizlerde yeni dinlemeye başlayan ve şu an dalgalanmaları yaşayan arkadaşlarım biraz gayretle dalgalanmaları atlatıcağınızdan ve hayata gülümseyerek olgunlukla bakacağınızdan eminim mutluluklar sevgiler smiliyface |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Yarın bayram ne güzel şu an tatlı bir telaş var herkes bayram telaşı içinde, evler daha bir fazla temizleniyor,baklavalar,börekler, sarmalar yapılıyor, bayram alışverişi sokaklar , caddeler , mağazalar insan dolu bir telaştır almış başını gidiyor ve çok şükür ki bu tatlı telaşı yaşayabiliyoruz inşallah her insan layıkıyla yaşar ve her günümüz bayram tadında geçer 96 |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ elif cim kızını öp benim için geçmiş olsun inşallah... tek kazası bu olsun hayatı boyunca .. senin gibi vefalı bir anneye sahip ya .. tüm yaraları çabucak iyileşir eminim ki.. büyüdüğünde geriye baktığı zaman senle dolu dolu olan anıları olacak ve o anılarda yer alamayanlar gerçekte hüzünlü olacak.. onun için elinden geldiğince boş ver ve bolca tatlı anılar yapmaya bakın yarınlar için.. gözlerinden akan bir damla yaş bile daima sevinçten olsun inşallah.. güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle ... ttli3 eger izin verirsen annesi ben bu tavşan oyununu çok seviyorum bi ara oynasın bakalım benim skorumu geçebilecek thumbsanim http://www.oyunlarcafe.com/beceri_oy...an_nehirde.htm |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Çok teşekkür ederim shamanic, sevgi dolu kalbinden akan güzel duygu dolu sözlerin için , umarım her günümüz bayram tadında geçer senin de güzel ve mutlu bir bayram geçirmen dileğiyle sevgiler, göndermiş olduğun oyun için de teşekkürler oynasın bakalım be cimcimem, iyi bayramlar kiss3 |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ iyi bayramlar elif nasıl geçio bayram actionsmile |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Sana da iyi bayramlar psiko, güzel geçiyor çok şükür smiliyface |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ elifim nerelerdesin yahu blook yoksun nicedir |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Sonunda girebildim sitemize, uzun zamandır giremiyordum sorun vardı giriş kısmında ve sonunda çözümlendi ve kavuştum yine sitemize ve arkadaşlarıma şimdi çok çok uykum var ve yorgunum ilerleyen yazmak istiyorum ama gözlerim kapanıyor bir an önce uyumalıyım ilerleyen günlerde yazacak bol bol şeyler var yaşasın yine burdayım oleyyyyyyyyyyyyyy blissy blissy blissy |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ e ii madem haydın dinlen biz buralardayız ark5 |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Ben de buralardayım uyudum,dinlendim kalktım işime geldim çalışıyorum ve bir yandan da yazıları okuyorum tekrar burda olduğum için şanslıyım |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Merhaba sevgili günlüğüm ve dostlarım, bu yazılarımı kendi özel günlüğüme yazdığım gibi yazıyorum aynı ve geçmişte yazdıklarıma şöyle bir baktım da gerçek bir günlük gibi bütün yaşadıklarımı yazmış ve yansıtmışım. Bir aradan sonra yine burdayım ve gerçekten çok özlemişim bu siteyi.Hayatın karmaşasına,yoğunluğuna dalıp gidiyoruz.Çalışıyorum,yoğunum eskisi gibi kendimi dinlemeye,duygularımı ölçmeye vaktim kalmıyor , uykusuzluktan da eser kalmadı, evde olduğum dönemlerde ise uykusuzluk çekiyordum,olumlamalarım sayesinde tam da dile getirdiğim şartlarda bir işe girdim ve devam ediyorum. Hayatımda olmasını istediğim asıl hedefim ise, gerçek ruh eşimi bulup yeniden bir aile kurmak, sevgi , huzur , mutluluk ve paylaşımı karşılıklı olarak bir ömür boyu yaşamak, biliyorum ve hissediyorum dileğimin gerçekleşmesine az kaldı ve hayat arkadaşımı bekliyorum sevgi dolu kalbimle.Tam olarak aradığım kişiyi bulabilmiş değilim hala o özel kişi bu yoğunluğun ve kalabalığın içinde bile karşıma çıkmadı , biliyorum bir gün ansızın işte tamam bu o, benim beklediğim özel kişi dediğim biri çıkacak karşıma . Hayat mı öğretti , telkinler mi bilmiyorum fakat kendimi çevremdeki insanlardan daha farklı görüyorum, onlar kadar ve eskisi kadar kırılgan değilim,olaylara, farklı fikirlere tahammülüm var herşeye rağmen gülümsüyebiliyorum , büyüdüm büyüdüğümü hissettim ben ve olgunlaştım kendime güvenim ve sevgim sonsuz smiliyface |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ merhaba elif... bu günlükte bizlerde seni çok özledik... hayatın güzel geçsinde biz seni az görmeye razıyız (bu hepimiz için geçerli)... inşallah işin için elde ettiğin başarıyı özel hayatında da fazlasıyla yakalar bizleri de haberdar ederek mutluluğuna ortak edersin .... daha çok şey söylemek isterdim.. o kadar içten yazmışsın ki.. ama sezenin durumu aklımı başımdan almış durumda... neyse artık buralardasın ya daha sık sohpet ederiz nasıl olsa... gülümsemende ... güveninde.. güzelliğinde sonsuz olsun... sevgiler.. |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ elifim bu pozitiflikle sen çok geçmeden bulacaksın eşini..çünkü sen ailenle mutlu olanlardansın ve yendien deneyecek kadar cesursun..ne mutlu sana..ve ne mutlu bize senin sayende yeniden denemenin güzelliğini görüyoruz..teşekkür ederim ablam.. saygılı sevgiler.. |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Merhaba sevgili günlüğüm ve dostlarım, çok yoğun geçen bir hafta ve günün ardından nihayet evimdeyim, Hayal abla umarım dediğin gibi çok geçmeden hayırlısıyla ruh eşimi bulurum ve ailemle mutluluğun tadını çıkarırım benim ki cesaret mi bilemiyorum fakat hislerim doğru kişiyi bulacağıma dair yönlendiriyor beni, ben sizlere teşekkür ediyorum iyi ki varsınız saygılı sevgiler benden de actionsmile Alıntı:
|
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Merhaba **shamanic**siteyi öylesine özledim ki anlatamam neyi okuyacağımı şaşırdım bir o konuya bir bu konuya bakıyorum, yazılanları kaçırdıklarımı toparlamaya çalışıyorum , ilerleyen günlerde daha çok paylaşımlarda bulunmak dileğiyle sevgilerimi gönderiyorum smiliyface |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ sen kıymetli bir insansın.. dua ve istek kapısı daima açık olurmuş..hani saatina denk geldi deriz ya..isteklerini kesin ve net bir dille ifade ediyorsun..mutlaka kısa zamanda saatine denk gelecektir...kıymetli insanların duaları daha çabuk kabul olurmuş.. tez saatte innnşallllah.. |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Alıntı:
|
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Dışarıda öyle güzel bir yağmur var ki böyle havada insanın yatıp uyuyası geliyor ama nerde bir sürü işim var e ben yapmazsam kim yapacak bir hışımla kalkıp işlerimi bitireyim , yarın da biricik kardeşimin sevdiği kız arkadaşını görmeye gidiyoruz hadi bakalım hayırlısı yakında sözümüz var derty skan67 hpm1 hpm2 iyi geceler, sevgiler hismiley |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ vayy düğün dernek zamanı gelmiş bea hpm2 hayırlı olsuuuun sevincli |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ allah tamamına erdirsin.. 96 hemen ilave edeyim darısı benim kokar çoraplı bekar sultanın başına önce bir gaz verdi şimdi geri vitese taktı..tüm heveslerim kursağımda kaldı.. |
|
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Selam Elifcim bende uzun zaman sonra sitemizi soyle bir ziyaret edeyim dedim ve hangi bolume bakacagimi sasirdim, bari dedim gunlukleri dolasayim, isin yeni galiba hayirli olur insallah, birde kardesine hayirlisi ile iyi bir izdivac dilerim tabiki darisi siz bekarlarin basina, ruh ikizini bulmayi dilerken sana nacizane bir uyarim olacak, ruh ikizimizi buldugumuzda hayat umdugumuz gibi herzaman huzurlu ve uyum icinde olmuyor Elifcim dusun, cunku ben ruh ikizimle birlikteyim, bunu boyle cok rahat soyluyorum cunku esim hakkaten benim diger yarim ve inan bana kendi diger yarinla hayat daima catismali ve rekabetli geciyor, uyumlu oldugun pekcok ve onemli konulardaki, o yuzde yuz uyumun verdigi mutlulugu taktir edebilirsen, uyumun hic olmadigi ve tam zitliklarin yasandigi diger durumlari anlayisla karsilayabilirsin, yoksa uyumsuzluklarin soku iliskiyi bitirmeye kadar gidebilir cunku ruh ikizinle yasanan hersey normalden daha guclu duygularla yasaniyor, niye dersen bilmiyorum oyle iste terli345 Hayatimizda herseyin uyumlu ve guzel olmasini dilerken, ruh esimizide bu kategoriye dahil ediyoruz ama deyil ne yazikki, ruh esimizi buldugumuzda , gercek huzura ve mutluluga erismemizi saglayip, titresimlerimizi yukseltip bizi olgunlastiracak guclu dersleride hayatimiza katmis oluyoruz gerisi bizim sabrimiza sevgimize ve spirituelligi, hayatimiza ne kadar sokabildigimize kaliyor. Ama herseye ragmen ruh esini bulmani ve onunla mutlulugu yakalayacak kadar guclu ve sevgi dolu olabilmeni diliyorum hismiley Sevgi ve Isikla kal |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ gelmediniz mi hala kızarkadaş görme toplantısından.. nerelerdesin... hadi hayırlısı olsun... güzel başlangıçları hayırlı devamları olsun inşallah... en kısa zamanda da darısı senin başına ve tüm birliktelik isteyenlere olsun... hayal abla mesajları düzgün takip edemiyorum ... sitenin içinden kendim arayıp buluyorum göstermiyor çoğu zaman son mesajları... bi yerde de yeni birisiyle tanışmaya gitcem demiştin şu senin yakışıklı oğlun için.. o bu mesajından sonraymıştır inşallah da neşeli bir haber alırız senden.. kokar çorap deme benim aslan kardeşime yahu... hikayenin başını bilmeyenler gerçek sancak... ttli3 sevgilerle... |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ geldik geldik..gördüm kızı..benim için herkes güzel biliyorsunuz..bu hanım kızda güzel şimdi sıra ailesini tanımaya geldi..anne baba ayrıymış..anneanesiyle yaşıyormuş..büyük ablamın, dünürleriyle yaşadıklarından sonra..ailece bir karar aldık..dostluk kurup.adını koymadan ailece görüşeceğiz bir müddet..tanımaya çalışacağız..işin doğrusu anneannesiyle neden birlikte yaşıyor..büyük annemi vermedi..yoksa çocuklarını atıp gittilermi..kızımız göründüğü gibi gerçekten kibar bir kızmı işte shamancığım..allah nasip ettiyse ömür boyu akraba olacağımız insanları tanımaya..onlarında bizi tanımasına çalışacağız..hayırlısı allahtan bakarsın biz onlara bayılırızda..onlar bizi sevmez..allahın dediği olsun...allah daima iyi şeyler söyler.. 96 |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ hayırlısı olsun hayal abla ve allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın kiss3 |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Biz de gittik kızımızı görmeye,çok güzel bir gündü, zaten bir süredir tanıdığımız insanlardı, ailesi ve kendi iyi insanlar, kültürlü,güzel,sıcakkanlı hanım hanımcık kardeşime layık bir kız, güzel bir başlangıç yaptık Hayal ablanın da dediği gibi bundan sonra, akrabayız bir ömür birlikte olacağımız insanlar iyi tanımak gerekiyor,inşallah sonuna kadar iyi gider ve hayırlısı olur eh ne diyelim Allah herkesi hayırlı insanlarla karşılaştırsın ve darısı benim ve tüm bekarların başına kiss3 |
Alıntı:
Hayal ablacım senin bekar sultan da inşallah hayırlısıyla tam gazla gider evliliğe doğru |
uzun bir aradan sonra yazılarınla, paylaşımlarınla, tecrübelerinle yine seninle karşılaşmak çok güzel.İşim yeni sayılır 2 ay bitiyor başlayalı, teşekkür ederim,dediğin gibi kardeşim için de inşallah hayırlı ve iyi bir izdivaç olur,darısı hayırlısıyla benim gibi aile kurmayı isteyenlerin başına,sen diğer yarını bulabildiğin için gerçekten çok şanslısın bu konuda,kendi hayatımda da elbette uyumu ve dengeyi nasıl karşılayabiliyorsam, uyumsuzluğun yaşandığı,fikir ayrılıklarına düştüğümüz konuları hoş karşılayabilir,çözüm yoluna gidebilirim yeter ki arada sevgi saygı iletişim olsun , ben önceki evliliğimde öyle biriyle evliydim ki aramızda hiç iletişim yoktu konuşamadığım bir insanla da sorunları çözemiyorduk elbette çünkü konuşmuyordu ,çabalarıma rağmen sevgisi , anlayışı ,merhameti yoktu, yani öyle bir hayat yaşadım ki nasıl dayandım bilmiyorum ama tüm insancıl duygulardan uzaktı fakat o öyle diye bütün insanlar öyle olucak değil ayrıldım bitirdim ve üstünden koca bir 3 yıl geçti 4.yıla girdik artık ne istediğimi biliyorum ve gerçekten aradığım insanı,hayalimdekini karşımda görmeyi bekliyorum,sevgi dolu,anlayışlı,konuşkan,merhametli,sıcak kanlı,gerçekten iyi birini,bir ömürlük birini istiyorum, sevgi doluyum ve Allah yine de hayırlı insanlarla karşılaştırsın diyorum hepimizi, herşey günden güne iyiye gidiyor ve daha güzel olacak super sevgilerimi gönderiyorum Feryacım kiss3 |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ inşallah elifim darısı başına..allah hepinizin yüzünü güldürsün |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Evet Elifcim herseyin ve herkesin sadece Hayirli olanini dilemek yapilan en onemli dualardan biri biliyorsun, "Hayirli ise olsun, Hayirlisi ile olsun" Bende sana sevgilerimi gonderiyorum Elifcim kiss3 Sevgi ve isikla kal |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ ne güzel dualar edilmiş yukarıda .. canı gönülden aminnn... inşallah tez zamanda hayal ablam da elif de bu çok sevdileri akrabalıkların tadını çıkarırlar ... dilerim tez zamanda düğün haberleri alırız peş peşe .... erkek ve kadın ying yang gibidir... gece ile gündüz .. sevgi ile nefret ... birbirinizi tamamladıktan sonra arada farklılılar olacakki farklı lezzetler yaşayasınız... ikinizde aynı meyveyi yerseniz birbirinize diğer meyvayı nasıl ikram edeceksiniz... farklılıklarda da gizli mutluluklar vardır.. bolca mutluluk yaşayabilmeniz dileğiyle... sevgiler.. |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Dualarınız,iyi dilekleriniz , paylaşımlarınız öylesine iyi ve sıcak ki teşekkür ederim her birinize içtenliğiniz için kiss3 kiss3 kiss3 |
hayatınızdaki olumlu olayların daim olması dileğiyle sevgile kalın kiss3 |
|
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Merhaba Balkan, sanırım sitedeki Elifler iki tane olunca bir karışıklık oldu olsun sen de ben de hoşgeldik ne güzel işte hep bir aradayız wave siz de sevgiyle ve mutlu kalın smiliyface |
|
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Merhaba sevgili günlüğüm, pazartesi sendromunu ilk günü atlatmış bulunmaktayız gerisi nasılsa çorap söküğü gibi gelir,bu gün benim için güzel bir gündü çok yoğundu fakat, gün içinde hayatın bana hazırlamış olduğu hoş sürprizlerle karşılaştım ve telkinlerin etkileri iyice ortada, insanlar bana şunu söylüyorlar sende bir ayrıcalık var, sana hemen ısınıyoruz, sanki yabancı değil de sürekli tanıdığım biriymişsin gibi geliyor diyorlar,ben de insanlarla iletişim kurmakta güçlük çekmiyorum sohbet akıcı hoş oluyor ilk defa karşılaştığım biriyle bile ve şükürler olsun ki yüzümden tebessüm eksik olmuyor neyse iyice uykum geldi kelimeleri bile toparlayamaz oldum hadi bakalım iyigeceler uykulusmile |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Merhaba sevgili günlüğüm, bugünü de geride bıraktık şu an öylesine uykum var ki anlatamam 12 saat uyusam yetmez ama sabah 7 ye doğru kalkmalıyım , siteyi pek yakından takip edemiyorum gündüz işten, gece yorgunluktan bir türlü olmuyor ilk boş vaktimde bol bol okuyup ben de paylaşımlarda bulunucam pc05 |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Bugün üzerimde bir garip hüzün var içim sıkılıyor bilmiyorum nedenini umarım akşama doğru değişir ve bu günde güzelce sona erer |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:04 PM. |