Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   ELİF'İN GÜNLÜĞÜ (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/1532-elifin-gunlugu.html)

YAZGÜLÜ_81 24-03-2008 03:47 AM

Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ

( bitiremeden yanlışlıkla gönderdim ilk mesajımı devam edeyim)

2.dilek: Annemin benimle çok daha fazla ilgilenmesini istiyorum çok çok çok
3.dilek: Ben böyle davranmak istemiyorum ama elimde değil

Kızımın bu dilekleri beni biraz üzdü aslında, çocuktur bütün çocuklar gibi anne ve babayı bir arada görmek istiyor , bunda çok haklı , fakat hiçbir şey tek taraflı özveriyle olmuyor, elimde olsaydı zaten ona bu ayrılığı hiç yaşatmazdım , fakat gücüm yetmedi ve bitti , farkında değil aslında böylesi onun için daha hayırlı , gün geçtikçe ve geçen yıllarla birlikte bunu daha iyi anlayacağını biliyorum, benim verdiğim ilgi ona yetersiz kalıyor sanırım ya da bilmiyorum, işten eve gelince sürekli dip dibe yanyanayız, koca kız kucağımdan indirmiyorum,derslerini birlikte yapmaya çalışıyoruz, onun için daha ne yapabilirim bilmiyorum,bir yandan isteklerini karşılayabilmek için çalışmak durumundayım, elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum onun için, annelik gerçekten hem çok güzel hem çok zor bir duyguymuş , insan kendini unutuyor ve sadece ona yoğunlaşıyor, o da kötü davranışlarını farkında bir yandan bu güzel , benim yapmam gereken onu en güzel ve en iyi sağlıklı mutlu bir şekilde büyütmek ve bunu da başarıcam , evladımın büyüdüğünde çok iyi yerlerde olucağından eminim hismiley

Mustang 27-03-2008 10:12 AM

Sevgili elif kendini hiç üzme biz çocuklarımız için neyaparsak yapalım onlar kendilerine üzülecek birşeyler buluyorlar.Biz kadınların bir yuvayı yıkma kararı almamız çok kolay bişey değildir almışsakta tekrar dönüşü sırf çocuk mutlu olsun diyede olmaz.Canım sen önce kendin sonra çocuğun için iyi olanı düşünüp yapacaksın yarın çocuk büyüyüp senin yanından ayrılınca kendi başına kalacaksın ozaman yalnız kalcaksın yada yoluna devam etmiş olacaksın ve sana söyleyeceği yapmasyadın olcak.Umuyorumki kendince bi çözüm bulacaksın .Allah yolunu açık etsin bütün dualarımız seninle.Önce can sonra canan de. kiss3

YAZGÜLÜ_81 09-04-2008 10:50 PM

Neler oluyor bu günlerde bana, birşeyler kontrolüm dışında gelişiyor ve ucu bana dokunuyor, mutsuz oluyorum sonucunda , düşüncelerim çok değişti aslında, yine de aksilikler üst üste geliyor, fakat bu yaşadıklarımdan ders çıkarmaya öylesine alıştım ki , biliyorum bu günler geçici , üzülmüyor ve insanların gerçek yüzlerini görüyorum,her acı deneyim bir ders katıyor bana.

shamanic 14-04-2008 02:32 PM

http://www.hayalevi.com/WP/800LELGYV...L/2061_800.jpg

bahar tüm güzelliği ile yaşamını canlandırsın elifcim..

her deneyimin mutluluklarla huzurla birlikte dolsun hayatında..

http://tbn0.google.com/images?q=tbn:...L/0956_800.jpg

sevgiler..

YAZGÜLÜ_81 29-05-2008 10:52 PM

Merhaba sevgili günlüğüm ve tüm site dostlarım,
uzun soluklu aralardan sonra yine yazıyorum, hayat tüm hızıyla acısıyla tatlısıyla geçip gidiyor, zaman bize yeni deneyimler kazandırıyor.Bu günlerde hayatımla ilgili çok ciddi bir karar verme aşamasındayım, uzun süredir hayatıma çekmek istediğim şeyle ilgili bu karar, fakat sanki karar verme becerimi yitirdim, aklım çok karışık ve ön yargılıyım, geçmişte yaşadığım acı deneyimler bilinçaltımı öylesine sarmış ki bu güvensizlikle nasıl diyorum kendi kendime, beynimin içinde iki ses var sürekli , biri tamam herşey hayrına olacak derken diğeri, yapma Elif yine yanlış yapıyorsun diye kışkırtıyor beni sürekli, aklımdan eskinin bıraktığı acı izleri söküp atmak istiyorum ve yeni bir insana güvenebilmek istiyorum, hayatımla ilgili vereceğim bu önemli kararda ne yapmam gerektiğini bilemiyorum, iki kararımı da düşünüyorum ve bilinçaltıma soruyorum, o da öylesine karışık ki, hiç bir iyi ya da kötü his yok içimde , bu önemli kararı nasıl vermeliyim, yoksa biraz rahat davranıp akışına mı bırakmalıyım herşeyi????????????

güllerinperisi 29-05-2008 11:26 PM

Elif, ilişkilere karar verirken birinin tamamen bitmiş oldugundan yüreginin emin olması gerekiyor bence.. yüregin olmak istediği yeri kendi seçtiğinde mutlu oluyorsun.bitirdiğin artık geri dönüşü mümkün olmayansa bırak gitsin..... hayatına girecek yeni olaylar ve kişler konusunda da acele etmemek en güzeli ...kendimizi iyice dinlemek önce , tek başına dimdik durmayı başarmak(gidenlerin ardından)..dogru başlangıç için gerekli sanıyorum..Acele etme ve dogru mu degil mi yüregin yanılmaz... başkalarını degil sadece yüregini dinle derim..hayırlısı olsun canım. kiss3

Mustang 30-05-2008 09:05 AM

Elif'ciğim hoşgeldin seni biraz olumsuz gördüm canım.Hayatımızı sadece bizim yönlendire bileceğimiz bir yaştasın .Hayatında yanlış kararlar alırım diye korkarak yaşama ,oluya yanlış yaptın .Ne olur dünyanın sonu gelmez ya yine düştüğün yerden kalkıp hayatına devam edersin.Ya doğruyu yaparsan hayat ın boyunca iyiki yapmışım dersen ne olacak ?

Canım acele karar verme ama ikilemdede kalma .Seni ikilemde bırakan konuların üstüne git.Onları çözümledikten sonra karar ver .Sakın senin için iyi olabilecekleri elinin tersi ile itme .Hayata bir defa geliyoruz hayatını neden ,niçin , nasıllarla sınırlama .

Dilerim hayat sana tüm güzeliklerini versin .İyi düşün iyi olsun. kiss3

YAZGÜLÜ_81 30-05-2008 11:12 AM

Bana verdiğiniz cevaplarla beni nasıl aydınlattığınızı ve içimi ferahlattığınızı anlatamam çok teşekkür ediyorum dostlarım super

YAZGÜLÜ_81 24-06-2008 07:38 PM

Merhaba sevgili günlüğüm,
uzun zamandır yazamıyordum , şimdi burdayım ve yazıyorum.
Şu an öylesine acı çekiyorum ki anlatamam tarifi yok bunun, tesellisi de yok belki yazmak paylaşmak iyi gelir yoksa ağlamaktan ölüp gidicem, ben öyle herşey ağlamam ama çok gücendim, çok kırıldım ve acı çekiyorum neden ben diyorum.Yaklaşık bir buçuk ay önce biriyle tanıştım,ikimizde evlilik niyetinde ,daha önceki evliliklerimizde yıkım yaşamış insanlardık, neyse tanıştık, ona inanmam, güvenmem çok zor oldu, eski acılarımdan sonra, bir evlilik kararı aldık kısa sürede tanıdık birbirimizi, sonunda inandım, bağlandım, güvendim ve benim dualarıma gelen bir karşılık olduğunu, çekim yasasını uzun süreli bekleyişimden sonra çalıştırdığımı, birbirimize çok uygun olduğumuzu düşündüm ve aileler girdi bu evlilik kararının içine, onlar geldiler, biz gittik, herşey çok güzel gidiyordu, sevgi sözleri, sevgi aşk hepsi vardı 2-3 gün önceye kadar bu pazar da sözlenmeyi planlıyorduk, umudum,mutluluğum herşeyimdi, birlikte çocuklarımızla birlikte yaşayıp gidecektik, olmadı olmadı yine olmadı , sihir bozuldu sanki yine, hiçbir açıklama yapmadan kayboldu ortadan yok oldu, ailesiyle görüştüm bazı problemler olduğunu fakat bu işi desteklediklerini açıkladılar, beni her iki saatte bir arayan duramayan mesajlara boğan sevgi dolu zor güvendiğim bağlandığım insan yok oldu birden , mesajla bitirdiğini açıkladı,ne bir ayrılık konuşması ne bir veda, hala şoktayım, bittiğine inanamıyorum, arıyorum kaçıyor, ailesi onun da acı çektiğini anlatıyor, sorunları tespit ettim ve çözümler sundum kendisine, ama yok yok oldu, biliyorum çok üzüldüğünü hisediyorum,benimle ne vedalaştı ne bir ayrılık konuşması yaptı, sadece iki telefon mesajı gönderdi, aklım inanmıyor bittiğine, karma karışığım, en azından bittiğini konuşarak açıklasaydı inanıcaktım, ister istemez bir bekleyiş var bende, sonu gelmeyen bir bekleyiş, bir yandan döner diyorum bir yandan bitti diyorum, yine de Allahtan hayırlısını diliyorum, unuturum bunu da bu da geçecek Elif diyorum, olmuyor çok acı çekiyorum, hazmedemediğim bu olayı yüzüme açıklamayışı, biliyorum gücü yok, Allahım yardım et bu durumu atlatayım, kısa bir sürede evlenicem şehir değiştiricem diye işimden de ayrılmıştım, öylesine gerçek ve aşk dolu sevgi doluydu ki hayatımı ona göre planlamıştım o da öyle eşyalar ev hepsi tamamdı ne oldu böyle, kısa sürede sevmiştik birbirimizi, eski işime yarın geri dönüyorum başka türlü unutamıyorum , geçmiyor bu acı geçmiyor.......Umutlarım soldu, kırıldım , gücendim, kime inanayım ben kime güveneyim herşey yalan oldu gitti herşey bitti yine kaybettim ellerimden arasından kayıp gitti anlayamadım .........................

teoman_ 24-06-2008 08:00 PM

merhaba elif
bittiğini mesajla söylemesi çok garip bir durum. mesajın onun tarafından gönderildiğinden emin misin? ama eğer sevdiğin insan göndermişse üzücü ve zor bir durum. her ne şekilde olursa olsun bu zorluğun da üstesinden geleceksin. bundan eminim.
hayat çoğu zaman bize zor anlar yaşatır ama güzel olan tarafı her bir zorluğu atlatabilmektir.
bazen malesef hayatımızda kontrolün bizden çıktığını açık açık hissederiz. ne kadar direnç gösterirsek gösterelim, doğa bildiğini okuyor ve dalgalar sahildeki kum evleri yıkarken, bir yandan da milyonlarca canlıya hayat veriyor.
bu sonun senin için yeni bir başlangıç olacağını düşün... hismiley

YAZGÜLÜ_81 24-06-2008 08:54 PM

Evet bitti biraz önce yine bir mesajı geldi, çok üzüldüğü için konuşamıyor, bitti gitti ailesine yenildi sorunlara yenildi biraz yürekli olmayı başaramadı ben hala inanamıyorum içimdeki beklenti umut bitmiyor hep çıkıp gelicekmiş gibi geliyor bana,inanmalı ve alışmalıyım belki böylesi daha hayırlıdır , bana acı gelen onun yanında çok huzurlu ve mutluydum , çok üzgünüm hem de çok tarifsiz bir acı bu, kaydı gitti ellerimden yüreğimden 88a 88a 88a 88a 88a 88a 88a 88a 88a 88a 88a

flower 24-06-2008 10:19 PM

merhabalar sevgili Elif...
fırsat buldukça günlüğünü takip edenlerdenim..
en azından yeniden bir yuva kurmayı ne kadar çok istediğini biliyorum..
hayal kırıklığını..üzüntünü anlıyorum.. ve yürekten paylaşıyorum...
ama 1,5 ay birisini gerçekten tanımak için biraz kısa bir zaman değil mi ??
seninle yüzyüze konuşup...nedenlerini sana açıkça ifade edebilme yürekliliğini dahi gösteremeyen bir erkek..
sence sana ve kızına gerçekten sevgiyle sahip çıkabilirmiydi acaba dusun
bu kadar acı çekerken görebilmek ve anlayabilmek ne kadar zor olsa da..
bu sonda mutlaka senin için bir hayır vardır inan...
sürece güvenmek gerek diye düşünüyorum..
demekki dualarına tam olarak karşı gelen kişi o değilmiş ...
dualarına..hayallerine uygun olmayan biriyle zaten mutlu bir birliktelik kuramazdın öyle değil mi..
hem bu yüreksizliği ya da halledemediği her ne sorunu varsa onu..evlendikten sonra sana yaşatsaydı..
üzüntün bunun kat kat fazlası olmazmıydı....bu açıdan bakınca bence şanslı bile sayılırsın onayi
herşeyin acısı bu kadar taze ve yoğunken ne kendine ne de başkalarına
mantıklı bir açıklama yapmaya da çalışma bence...
sadece biraz akışa bırakmanı tavsiye ediyorum...
zaman bazen gerçekten en iyi ilaç olabiliyor çünkü...
sevgiyle

nurhanza 24-06-2008 10:59 PM

erdal demırkıranın son kitabının arkasında okudum, hatta son kitabını al oku, kitabın adı sen şimdi gidecen ya cehennemin dibine git, kitabın köşesinede kara bir taş koymuş kutunun içine, bağır taşı yazıyor üzerinde, arkasındada mecnun olup çöllerde sürüneceğine ferhat ol dağları del köye su getir aşkın işe yarasın demiş, süper yaniii, mutlaka geçecek kendini sev ve inan gerisi hikaye

güllerinperisi 24-06-2008 11:11 PM

Elif anladıgım kadarı ile bir çocugu tek başına yetiştiren bir annesin.dimdik ayakta duracak kadar güçlüsün ...sen iki kişinin sorumluluğunu taşıyorsun...ve açıklama yapmadıgı için kıvranan o olacak... bekle.........rahat tut kendini...
kimse evlilik kararı alıpta paldır küldür bırakamaz....duygular böyle kolay degişmez.... bekle elif.......rahat ol ve bekle.....ve hayatın birinin girmesi veya çıkması ile bu kadar degişecek kadar rensiz anlamsız olamaz.sen hayatını kızı ile birlikte güzelleştirip kahkahalara bogabilen biri olmalısın...kendine yettiğn kadar cazip olursun.... portreni belirle bekle biricik........sevgiler..

nurhanza 24-06-2008 11:35 PM

http://img178.yukle.tc/thumbs/1389se...gidecen_ya.JPG

işte kitap,
ben okundukça kitap sen okudukça insan olacaksın, bu sıralar aştım ben kendimi işte böleee

hayalayaz 25-06-2008 01:36 AM

elif eğer arkadaşlar seni desteklemek için bu kadar mesaj yazmasalardı..mesajını silerdim..sen bana abla ben çekim yasasını yapıyorum neden olmuyor diyordun ben sana, neden olmadığını söyledim..bu mesajında yeni yaşadığın olumsuzlukla birlikte eskisinide ne güzel hatırlatmışsın kendine.bravo sana, tebrik ederim.bilinçaltını ne kadar başarılı bir şekilde doldurmuşun..söyleyecek söz bulamıyorum..
bir kere sen güçlü bir insansın..yenemeyeceğin, üstesinden gelemeyeceğin hiç bir şey yok..ve seni tanıdığım kadarıylada olmadı bu güne kadar..sen zümrüdü anka kuşu gibi kendini küllerinden yaratabilen bir insansın..bunu bir kere başardın..bu kadar güçlü bir kadına yakışıyormu bu sözler..ayrıca hepinizi uyarıyorum..ve daima uyarıyorum..her vesile ile..özellikle üzgün olduğunuz zaman, ağzınızdan çıkana dikkat edin..o yüreksiz gelecek yine ..kendisini dengeleyecek..güçlü bir kadın bulmuş bırakırmı..burada kendini geliştiren erkekleri tenzih ederek söylüyorum...erkekler hepsi kocaman kocaman salaktırlar ama, böyle fırsatları kaçıracak kadar değil..ha..diyelimki gelmedi..ya biz daha ne kadar adam arkası toparlamak için uğraş vereceğiz..adam gitmiş..gittiği yetmiyormuş gibi..ben gidiyorum deme cesaretini bile göstermemiş..cehennem yakın...daha uzağa gitsin..problemli evlilikler böyleleriyle yaşanıyor..sen risk alacak kadar cesaretli davrandın..bu riskleri göğüsleyemeyen adamla.senin gibi çözüm odaklı yaşayan kadının ne işi olurki..allah aşkına yapma kuzucuğum yaaa..gidenin kuyruğuna teneke bağlayacaksın..şan olsun memlekete...sil gözünün yaşını..ve söylediğin her şeyi iptal et..daha iyisini istiyorum de..nasıl sıralamıştık çekim yasasında şöyle böyle olsun diye..bu listeye yürekli birisi olsunuda ekleriz..ya ablam elini sallasan ellisi..aşını sallasan tellisi gelir ya..dur bi..olumsuz sözleri söyledikçe, kendi geleceğini karartırsın..hadi sil gözyaşını..o yine gelecek..ama bundan sonra sen ona ne kadar güvenirsin o ayrı bir konu..üzüleceğine sevin şimdi gitmekle seni ikinci defa boşanma masrafından ve toplum baskısından kurtarmışş..teşekkür et gıyabında..ve yoluna devam et..allahtan eski işine dönebilmişin..sevin hadi benim kuzum..çekim yasası ne güne duruyor..yine başlatırız..ama bu sefer daha iyi düşünerek..oldun-mu yavrum..saygılı sevgiler

birmutluluk 26-06-2008 06:10 PM

merhaba günlüğüne yeni göz attım sıkıntılı bir dönemden geçiyorsun anladığıma göre bu süreçte güçlü olmaya çalış derim giden gitsin mantığınıda biraz devreye sokmaya çalışırsan işlerin daha kolay ilerlediğini gözlemleyebilirsin seni zaten haketmemiş zararrın neresinden dönersen kardır herşeyde bir hayır vardır mutlaka kimbilir ne güzelliklerle karşılaşacaksın ne insanlarla tanışacaksın sen neyi çağırırsan o gelecek insanoğlu ölüme bile alıştıktan sonra herşeye alışır diyorum ben güzel günler seninle olsun yaşamında kızın ve ailenle sana mutluluklar diliyorum herşey gönlünce olsun hismiley

YAZGÜLÜ_81 28-06-2008 06:30 PM

Merhaba site dostlarım sizleri çok seviyorum ve Hayal ablacım seni çok seviyorum, yazdıklarınızla beni ne kadar ferahlattığınızı kelimelerle anlatamam.
Her şerde bir hayır vardır diyerek,içimdeki umutsuzca bekleyiş bitmese de bu durumu atlatmaya çalışıyorum, o insandan açıklama yapmadan gittiği halde nefret edemiyorum, birşeyler oldu ve ne olduğunu bilemiyorum, gelecek dönemde ikinci bir yıkım olmasın diye gitti, evet her insan benim gibi çözüm odaklı olup güçlü olma cesaretini gösteremiyor, beni üzen eski eşimin bana yaşattığı acılardan sonra bu yeni karşıma çıkan insan sayesinde tüm güvensizlik zincirlerimi kırıp yeni bir hayata başlama cesaretini gösterip sevip inanıp, evliliğin eşiğine gelmişken birden bire umudumun kırılması, ikincisi ise tanıdığım bu insanın gerçekten değerli bir insan oluşuydu, onu kısa zamanda da olsa sevdim benimsedim, evet kısa zamanda insanlar tanınmaz fakat öylesine yoğun bir dönemdi ki tanımaya yetti arttı bile, aniden çekip gidişi de beni kırmamak, olanları bana yansıtmamak adınaydı diye düşünüyorum, benim yerime de kararlar verdi , keşke vermeseydi, kalbim onun döneceğini söylüyor, hislerim bu yönde, gördüğüm rüyalar hep bu yönde, o benden daha fazla acı çekiyor şu an, mantığım ise bu işin tamamen bittiğini ve kabullenmem gerektiğini söylüyor, üzerimde bir huzursuzluk var, bu günlerinde geçeceğini biliyorum, ben ne acılar yaşadım buna da alışır dayanırım evet insanız, sevinçler hüzünler bizler için,biz insanlar günün birinde kara toprağa bile alışıcaz, herşeye alışılıyor, acı çeksem de elimden birşey gelmiyor...
Kalbim onun dönmesini istiyor, umarım yine aynı sevgisiyle döner, dönmezse de bir şekilde unuturum hayat uzun bir yolculuk bu yolculuk da umarım karşıma çok daha iyi bir yol arkadaşı çıkar
Sevgi ve saygılarımla hismiley

YAZGÜLÜ_81 28-06-2008 06:40 PM

Kendimde farkettiğim ise bu süreçte, ben unutuğum sandığım tüm herşeyin üzerini örtmüşüm bu güne kadar, en acı çektiğim konu eski eşimin bana davranışlarıydı, aradan geçen uzun yıllarla bunları unutmuştum kendimce, fakat bir evlilik gündeme gelince ve yeni bir insan karşıma çıkınca, karar verme aşamasında bilinçaltımdaki korkularım yeniden açığa çıktı, karar vericem derken korkularımla mücadele ederken tam beş kilo verdim, uyku uyumadım, yemek yemedim ve sonunda ben karar verdim, sevgi karşılıklı olmaya başladı , karşımdaki erkek benim korkularım aşıp içimdeki sevgiyi açığa çıkardı, herşey çok güzel giderken, tüm evlilik hazırlıkları neredeyse tamamken , bitti gitti, acaba bu benim korkularım yüzünden mi oldu diye de düşünmüyor değilim, yani sorun benmiydim korktuklarımı hayatıma ben mi çekmiştim?

hayalayaz 28-06-2008 07:09 PM

elifciğim sorun sen değilsin, sorun eski korkuların..hatırlıyormusun sana sorduğumda hayır abla ben unuttum affettim demiştin..bende sana inanmayı seçtim..öyle kolay olmadığını bile bile ..ablam giden gitti..geçmiş geçmişte kaldı..eğer kendini hızla yeniden yapılandırmaya başlarsan, bir şeyleri kurtarman mümkün olabilir..önce otur ne varsa bir kus..detoks et kendini, yeni bir şeyler kurmayı düşünmeden..yeni planlar yapmadan..önce kendini bir temizle ablam .zaten istediklerin ondan sonra kandiliğinden sana çekilecek..vedaha iyisi daha güzeli inan bana, olurmu ablam saygılı sevgler

birmutluluk 28-06-2008 10:54 PM

kendinle yüzleşip sorunlarından sıyrılmayı başardığında beynin rahatladığında herşey daha iyi olacak telikinler ve hayatım değişti ailesi de her konuda sana destek olacak ttli3 hismiley

csk 08-07-2008 10:04 PM

Elif merhaba,

sitede yazdiklarin disinda, is icin geldigim eski isyerinde kisa bir sure icin de olsa seni gormus ve ne kadar guclu biri oldugunu anlamistim. sen kontrolu elinden birakma, kendini koyverme sakin. olurda bu yasadiklarinda hissetttigin gibi yanlis dusuncelerin yoluna girdigini fark ettigin anda, avatarini imgele. boylece hayattan beklentinin ne oldugunu kendine hatirlatmis olursun. hedefin belli sadece hedefine kitlen. hedefe ulasan yol cogu zaman duz bir cizgi degildir arada inis cikislar ve donusler olur ama sen gozunu hedeften ayirmazsan ulasacagin noktayi da kacirmazsin.

YAZGÜLÜ_81 17-09-2008 03:50 PM

Merhaba sevgili günlüğüm,
aslında öylesine özlemişim ki bu siteyi anlatamam,işler ve yoğunluk derken kendimize vakit ayıramaz olduk,neyse artık evdeyim bir dönem bol bol okurum ve yazmaya da çalışırım.
Bu günlerde yine kaybediyorum birşeyleri , şimdi de işimi kaybettim, uzun süredir çalışmama rağmen yıllık iznimi istediğim halde, gerçekten izne dinlenmeye çok ihtiyacım olduğunu belirttiğim halde, üstelik işlerde durgunken bir haftalığına bile olsa izin verilmedi, bir gün rahatsızlandım ve telefon ettim işe gelemeyeceğimi söyledim ve 2 saat sonra telefon geldi işime son verildiği açıklandı, ilk önce sevindim yaşasın özgürlük dedim,çok bunalmıştım çünkü, fakat şimdi ister istemez bir boşluktayım, olsun yapmam gereken o kadar çok iş varmış ki bu süreçte bunları yapıcam ve dinlendikten sonra yine yeni bir iş bakmaya başlayacağım,düzenimin bozulmasını yeni başlangıçları sevmesem de hayat bizi buna zorluyor, bunda da vardır bir hayır diyoruz ve yolumuza devam ediyoruz........

Hayal ablacım, hani evliliğin eşiğinden döndüğüm, beni son anda terk eden biri vardı, bir açıklama bile yapmadan giden, sen de demiştin, benim çok acı çektiğim dönemlerde, o kendini dengeleyecek yine gelecek diye, evet dediğin oldu, onu yaklaşık bir ay kadar deli gibi bekledim ve daha sonra dönüşünün imkansız olduğunu anladım, sonra ben umudu kesip, hayatıma devam ederken, bir telefon geldi işyerime ve pişmanlık dolu bir ses, yalvaran eski sevgili, konuştum dinledim, çok hatalar yapmış, üstelik benim gibi acı falan da çekmemiş, hatalarına son verip çareyi ben de aramış, yaklaşık bir hafta kadar aşırı ısrarına rağmen hayatında olamayacağımı söyledim ve yoluma devam ettim, daha sonra yine bitmedi tabii, onu ve hatalarını anlayarak ve asla inanmayarak bir oyun oynarcasına bir evet dedim ve yine evlilik aşamasına hemen hemen gelindi, fakat eskisi gibi huzurlu ve coşkulu değildim ve dedim ki ya ben boşuna ağlamışım değmezmiş,bitirmeyi bile düşündüm, yine ben bitirmedim tabii, ayrılık aşamasına geldik ve o gitmek zorundaydı bu defa konuşarak istemeden gitti, gitti bitti yine, üzülmedim mi üzüldüm ama ilki kadar değil,elbette yine sarsıldım, fakat geçiyor işte zamanla, o benim için imkansız aşkım olarak kalacak, ben de onun için "onunla olsaydım çok mutlu olurdum" dediği eski sevgili, biliyorum yine mutsuz olduğunda döneceği ilk adres ben olacağım, ama olmaz artık herşey için çok geç ............................

Hayat böyle birşey işte üzüyor , sevindiriyor, şaşırtıyor , hayat bir tiyatro ve biz de oyuncuları.......

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:17 AM.