![]() |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ elif geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda toparlanırsın.Bak 1 tatlı kaşığı bal ve 1 tatlı kaşığı tarçını karıştır ve ye öksürüğe,gribe iyi geliyor.Mutlaka denemeni öneririm. kiss3 |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ geçmiş olsun güzelim... durunun tarifi etkilidir... thumbsanim dene mutlaka.. birde bal ve zencefili karıştır dayanabildiğin acılıkta karıştıracaksın sabah akşam karnın açken almaya çalış oda iyi gelir... hadi iyileş bir an evvel de sağlık haberlerini ver bize.. blissy http://img234.imageshack.us/img234/7674/go17pw.gif dur ben sanada bir iksir hazırlayayım şifa olsun ttli3 http://img228.imageshack.us/img228/9...atar7203pe.gif sevgiler.. http://www.msxlabs.org/forum/attachm...1&d=1134808614 |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Geçmiş olsun... Çörekotunu toz haline getirip balla karıştır oda baya bir etkili...Birde hatmi çayı,anneannemin geçmeyen öksürüğünü bile geçirdi,çok iyidir pc05 |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Çok teşekkür ederim canım dostlarım benim, şükürler olsun iyileştim , hafif bir öksürükten başka birşeyim kalmadı , sesime de kavuştum, insan kaybedince anlıyor sesinin bile kıymetini ohhhh şimdi rahat rahat konuşuyorum, işlerim de yolunda şükürler olsun tam istediğim gibi , sevdiğim saygı duyduğum ve sevildiğim saygı duyulduğum insanlarla birlikte neşe ile çalışıyorum herşey çok güzel şükürler olsun blissy blissy blissy kiss3 mlk34 mlk34 mlk34 |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ geçmiş olsun güzel kızım..umarum şimdi iyisindir... |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Sağolasın ablacım daha iyiyim çok şükür. |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Bu gün ilginç tesadüflerle dolu bir gündü, biraz buruk ve acı sürprizler,çok eskilerden konular açıldı,benim bitirdiğim konular gündeme geldi, ayrıldığım eşimle ortak arkadaşlar çıktı ortaya , ben çektiğim acıların üzerini örtmüşüm , saklamışım sanki , kabuk bağlayan yaram kanadı sanki bugün , hüzünlerim,acılarım,nefretim,kinim birden ortaya çıktı yine , ağladım ağladım yetmedi ağlamak, alıp başımı kaçmak geldi içimden, yok bazen dayanamıyorum bu hayata ben, geçmişi düşünmeden yaşayamıyorum sanki ya da bu günlerim geçmişin getirisi bana belki o yüzden bilmiyorum , kalbim kanıyor ben affettim desemde kendi kendime , yüreğim onu hiçbir zaman affetmiyor Yarının yeni bir gün olduğunu ve neyin faydalı neyin zararlı olduğunu geçmişle yaşanılamayacağını çok iyi bilsem de bunu bazen başaramıyorum yaşadıklarım bir film gibi gözlerimde canlanıveriyor , Allahtan dayanma gücü istiyorum sadece sabır 96 |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Alıntı:
|
http://img263.imageshack.us/img263/7...gdgsdfgbn3.jpg |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Acılar sürmüyor bitiyor ya da kabuk tutuyor yaralar, zamanla da geçiyor, zaman her derdin devası onayi |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Her gün biraz daha büyütüyor zaman insanı bilgilerine bilgi tecrübelerine tecrübe katıyor hayat kiss3 |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Merhaba , dün, yüzleşme günüydü, 4 koskaca yılın birikimini karşılıklı konuşarak çözmeye çalıştık, içimdekiler çok birikmişti ona karşı , üstelik çocuğuma karşı vazifelerini de yerine getirmediği için ve acı veren olayın üzerine gitmenin kendim açısından daha doğru olucağını düşündüğüm için yüzyüze gelmeyi istedim, görüştük 4 yıldan beri hiç görmemiştim kendisini , bana acı veren insanın yüzünü,neyse görüştük ve bu 4 yıl ondan epey birşeyler götürmüştü, ne olduysa olmuş bilmiyorum ahım mı tuttu, yaşlanmış ve yüzündeki canlılık dahi kalmamıştı, saçlarına kırlar düşmüş, gülen yüzü solmuştu,elbette kolay olmadı onunla ve geçmişle yüzleşmek benim için, o neler yaşadı bilmiyorum , bana hakkını helal ettiğini söyledi ve ben de helal ettim hakkımı ve kendi iyiliğim için ve artık onun gerçekten huzur bulması için onu gerçekten affettiğimi , onu ve yaşattığı acıları unutucağımı söyledim , artık ah etmiyeceğim Allaha sığınıyorum sadece,kabıma yerime sığamıyorum dünden beri , bana yaşattıklarını ve seni unutacağım , hatalı olduğunu kabul etti sonunda ve daha birçok şey , toparlanmaya çalışıyorum , hayatta herşey biz insanlar için , canım kanım dediğin gün geliyor el oluyor işte böyle, ellerinin arasından kayıp gidiyor ve hiçbir şey gelmiyor elden , sabır ve zaman ağla |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Bilmiyorum ne yaşadın ama neyse geçmiş bitmiş işte. Düşünüp üzme kendini, serbest bırak gitsin. Yüzyüze gelmekle iyi etmişsin, kaçma kdeğil yüzleşmek gerekiyor sıkıntı verse de , yara açsada yüz yüze gelmek en iyisi. Acıların, acıları yaşatanların önünde dikilip, sende vardın geçtin gittin bak ben hala ayaktayım, dikim, öyle de kalmaya devam edeceğimi göstermek ama en çok kendine göstermek güzel. Seni tebrik ederim. Eminim önünde kocaman pespembe bir dünya var, senin ve çocuğunun birlikte. Allah 2niz için de hayırlısını versin :) kiss3 kiss3 |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Evet yüzleşip bazı şeyleri konuşmak,en iyisi...Ben hayatta birçok şeyi yüzleşmeyerek,konuşmak bile istemeyerek yaptığım için bundan sonra bir konu olduğunda muattabı kişiyi karşıma alıp konuşma kararı aldım...Seninde bu şekilde yapman çok iyi olmuş...Umarım bundan sonra bütün iyi ve güzellikleri yaşarsın...Ki yaşayacağına inanıyorum...Geçmişten birçok dersler aldık birçoğumuz...Değişimi ve gelişimi kabul ettik...Birçok kötü deneyimi geride bıraktık...Herşey olumsuz olsa bile bunlar bizi yıldırmıyor...Kapkaranlık bir ortamda bile,aydınlıkmış gibi düşünebiliyoruz ve aydınlanıyor heryer sonra... Bende silvara gibi sana ve oğluna en güzel dileklerimi sunuyorum...Umarım ikiniz için herşey mükemmel olur bundan sonra ttli3 |
beni ve duygularımı öylesine iyi anlamışsın ki , aynen dediğin gibi artık düşünmemeye çalışıyorum , tabii ilerleyen zamanla kafamdakiler daha da netleşiyor , nasip değilmiş bunda da bir hayır vardır deyip geçiyor ve herşeyin en iyisini diliyorum , evet birikimimi, içimdekileri anlattım,bu biraz yaralasa da beni aslında çok iyi oldu ,deşarj oldum ve ortak arkadaşlar var arada en çok acı çeken benim olduğumu , yıkılmadığımı , onunsa acı çekmediğini , ahımın tuttuğunu başka dertlerden dolayı bitik durumda olduğunu söylüyorlar , evet dimdik ayaktayım bunu da kanıtladım, şükürler olsun Allaha, daima ileriye bakıyorum artık |
sevgiler hismiley |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ büyük geçmiş olsun elif. rahatlamana, hafiflemene çok sevindim. |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Teşekkür ederim Coşkun, nerelerdesin insan arada sırada bir arar sorar , umarım iyisindir ve hayatında güzel gelişmeler oluyordur smiliyface kendine ve ailene çok iyi bak hismiley |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ evde çocuk bakıyorum:) hedefim gerçekleşti ve işten ayrıldım. ( benden sonra 3 kişi daha ayrıldı, ayağımı kesmem onlara uğurlu gelmedi ) yurtdışına dil eğitimi için başvuruda bulundum okul işi tamam vize için komsolosluğa vermem gereken kabul yazısının gelmesini bekliyorum. sonra vizeye başvuracağım ve hayırlısıyla gidip geleceğim inşallah. böylece yabancı dil ile ilgili hedefim içinde büyük bir adım atmış oluyorum. dönünce yine iş arayacağım ya da kuracağım kısmet olursa. arada danışmanlık şirtketine gidiyorum. bu sürede rızkım çıkar diye biraz çalışıyoruz. sevgiler |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Her bitiş, bir başlangıçtır , işten ayrılman sana yeni imkanlar sunmaya başlamış bile , zaten burdan anlattığın kadarıyla epey huzursuzdun son zamanlarda işyerinde,hayırlısıyla gider gelirsin umarım ve kendi işini kurarsın, herşey gönlünce olsun, iyi şeyleri hakediyorsun, kendine çok iyi bak smiliyface sevgiler hismiley |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ teşekkürler Elif |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Merhaba sevgili günlüğüm, günler akıp gidiyor, gün bitiminde diyorum ki oh bu günde bitti, aslında ömürden gidiyor, geçen günler insanı iyice olgunlaştırıyor,insanoğluyuz işte herşey bizim için, gülmek de var bu hayatta ağlamak da , ben artık gülmeyi seçiyorum 96 |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Etrafıma bakıyorum da neden sorunsuz insan göremiyorum, insanların hayatları mücadeleyle geçiyor, kendi problemlerimi çözmeye çalışırken baktım ki büyütüyorum sanki biraz, bir de kaldırdım başımı etrafıma baktım, kiminin varlığı zenginliği var ve bu malı mülkü idare etmeye çalışırken , erken yaşta o yükün altında ezilmiş, bunalıma girmiş insanlar, kimine bakıyorum, yıllarca aşkla tutkuyla sevdiğine kavuşamamış, başkasıyla bir evlilik yapmış ve bu yükü taşıyamıyor , kendine bile mutluluk oyunu, güçlülük oyunu oynuyor , aslında kuru bir yaprak kadar güçsüz ve zayıf, kimisi eşinden şikayetçi, kimisi kilosundan,kimisi çocuğundan, yani dört dörtlük insan yok sanki, yine de insanların umutları bitip tükenmiyor, bu hayatta umutlar , beklentiler , hayaller olmasa , çekilmez olurdu yaşamak diye düşünüyorum,gecelerin ardından sabahlar oluyor , güneş yeniden doğmasıyla umut dolu yeni bir günün kapılarını açıyor bize, hayat herşeye rağmen çok güzel, herşeye, sahip olabildiğimiz herşeye şükürler olsun actionsmile |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Elifcim öyle güzel yazmışsın ki..... neutrali5 İnsan sadece kendini sorunlu diğer insanlar sorunsuz mutlu mesut sanıyor. Hani derlerya kapı kapanır herşey içeride yaşanır diye. İşte biz sadece kapının dışındakilere bakıp fikirler yürütüyoruz. Ya o kapının ardında yaşananlar. Şükretmeyi hiçbir zaman unutmamalıyız.... Çok şükür..................................... |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Merhaba sevgili günlüğüm, bu gün işyerimde gülmekten kendimi çok zor toparladım, Atakan Beyden yeni bir telkin aldım,iki farklı tarzı var telkinin biri newage diğeri ise su sesi , ilki biraz işyerinde dinlenmesi zor olduğu için su sesini tercih ettim , ben açtım dinliyorum pc den, şıkır şıkır sesler geliyor, benim çok hoşuma gidiyor bu durum, tabii gelenlerin öyle değil, biri geldi ortalıkta akvaryum arıyor y789, bir başkası geldi , şaşkınlıkla su sesinin nereden geldiğini araştırıyor ve sonunda dedi ki boru mu patladı bir yerlerden khkh56, bir diğeri geldi çeşme falan mı açık kaldı su sesi geliyor sanki demez mi smil56 işte o an koptuğum andır, khkh56 khkh56 khkh56 sonra da demezler mi işi durumu toparlamak için hımm su sesi dünyada en güzel seslerden biridir diye khkh56 |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Sevgili Elif birkitap okumuştum.Kahramanın ismi Nüveyre idi.Konaklarda yaşayıp kömürlüklere kadar düşen bir hayat mücadelesi.Orada Nüveyre'nin bir sözü beni çok etkiledi.Nüveyre yayını gerer okunu atar okun gitiği yere varır,yayını gerer okunu tekrar atar.Hayata okumuzun gitiği yerden tekrar başlamalıyız.Umalımki okunuz doğru yerlere ulaşsın. Geçmişte yaşanan kötü tecrübeler gelcekte yaşanacak iyiliklere basamak olsun.İYİ ŞANSLAR... smiliyface |
|
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Bu günlerde herşey bana zor geliyor, yaşadığım hayat,yaptıklarım, yapmak istediklerim, herşey çok manaton ve sıkıcı ve yetmezmiş gibi bir yığın zorluklar böyle olunca ben sadece uyumak istiyorum ve hiç hayata gözlerimi açmamak istiyorum,umutlar, hayaller hepsi boş geliyor bazen, güçlü olup , güçlü görünmekten de yoruluyorum bazen............. |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ elif bişi sorcam iş yerinde, evde yada her hangi bir yerde tüm sorumluluğu kendi üzerinemi alıyorsun |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ elif cim tatlım... kıyamam sana.. ark5 aslında bu durum sana özel değil kuzum..astrolojik olarak malesef bu günlerde bu tarz bastırılmış duygularımızın açığa çıkmasını kolaylaştıracak gökyüzü hareketleri olmakta.. ve bu değişimleri kısa süre de olsa enerji olarak bu tarz bıkkınlıklar şeklinde hissetmemiz mümkün... (duygusal olarak hassas olanlar malesef çabuk etkileniyor ve sen bu günlerde birikmiş enerjini güçlü görünmek adına harcayarak kendine bir şeyler bırakmadın kuzum... ) başkalarının bizi duygusal olarak nasıl gördüğü çok da önemli değil inan bana.. önemli olan sabah uyandığımızda içimizde ki enerji bize ne diyor.. ve onun nasıl konuşacağı senin ellerinde.. sen bu konuda deneyimlesin ve şimdi deneyimlerini pratik olarak uygulayarak 3-4 günlük bu geçici enerji düşüklüğünü arınmaya çevir tatlım.. sevgiler.. kiss3 |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ sorunlarımız çok olduğunda, o, an için bize hangisi ağır geliyorsa, o, biterse dertte biter sanırız..bir şey olur...bir bakarız bize ağır gelen dert bitmiş ama, içimiz yine sıkılıyor ferahlamamışız...bu neden diye sorarız kendimize..e, dert bir değildiki, elvan elvan'dı..yine bir derdin bitmesini hedef alırız..hah, buda giderse iyi olacağım deriz..bu böyle sürüp gider.. biz henüz geçmişteki tortuları yeni temizlediğimiz için.ve maalesef geçmişin tortularını tek tek temizlediğimiz için...ilerleyemediğimizi düşünür sıkılırız...geçmişte yay'a yerleştirip atmadığımız, sadaklarımızda beklettiğimiz okları ata ata yeni bitirdik..şimdi geleceğe yönelik oklarımızı, atmaya hazırız..artık şükürler olsunki..oklarımız bu günün okları..şimdi onları atmanın zamanı geldi, haydi hepimiz yayımıza bir ok yerleştirelim..ve attığımız okun peşinden gidelim..çok şükür artık oklarımız geleceğe uçuyor diyerek..ilerliyelim..birazda sabır edelim, aslında çok kısa zamanda çok uzun yol aldık, unutmayalım bu günümüzü dün hazırlıyorduk..peki biz dün ne yapıyorduk..zihnimizde bahar temizliği,, temizlik yaparken bu günümüzü düşünemedik..işte şimdi yarınımızı hazırlamak için olumlu düşünmenin, sağlıklı huzurlu günlere uyandığımız için, ve bu günlerin bizi hasretle beklediğimiz günlere götüreceğini bildiğimiz için şükür etme zamanı..ben bir ok attım şimdi onun uçtuğu yere doğru sabırla, umutla, neşeyle yürümeye gayret ediyorum.. hepimize saygılı sevgiler |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Hayal ablacım ağzına , yüreğine sağlık öyle güzel şeyler yazmışsın ki, insanın kalbine güneş gibi doğuyor, senin, umut dolu sözlerin. Ben bugün çok daha iyiyim, düne göre, işyerime gider gitmez destek olsun diye hemen telkinlerimi açtım, sanki egoyu dinleyince günüm çok daha iyi geçiyor,hareketli bir gündü, kendimi dinlemeye fırsatım olmadı, zaten olumsuz şeyler düşünmemeye gayret ediyorum, hayat herşeye rağmen güzel, bu da geçer diye sabredip beni üzenlere karşı dimdik ayaktayım, smiliyface |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Bizdeki mucizevi güç, yani bilinçaltımızın gücü muhteşem birşey yalnız bunu iyi yönde kullanmak çok çok önemli , ben bu gücü bildiğim halde, işte bazen zayıf yanlarım oluyor ve bu günkü gibi güne kötü başlama, halinden yakınma gibi hatalarda bulunabiliyorum, dün yorucu bir gündü ve bu sabah da yataktan kalkmak canım istemedi, işyerimdeki yaşadığım bir takım olumsuzluklar aklıma gelip epey bir düşündükten sonra uykudan kötü bir halde uyandım ve güne başladım, işyerime gittim, bugün, halimden yakındım ara sıra, yapmamalıydım , biliyorum ama yaptım işte ve gün aksiliklerle geçti , elektrikler mi kesilmedi, lambalar mı patlamadı, midem bozuldu , akşama kadar bir yığın sorunla mücadele ettim ve olumsuz halim daha da olumsuz bir hal aldı, aslında hergün güne güzel olumlamalarla başlar ve olumsuz şeyler aklıma geldiğinde onları değiştirmeyi çok iyi bilirdim ve birkez daha tecrübe ettim ki düşündüklerimiz , ağzımızdan çıkan kelimeler bizim hayatımıza yansıyor, birazdan uyuyacağım ve bugünki aksilikleri , kötü anları silip, yarın geçireceğim güzel gün için şimdiden teşekkür edeceğim, Allah biz insanlara öylesine muhteşem bir güç vermiş ki şükürler olsun Allahım 96 |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Merhaba sevgili günlüğüm, uzun süredir yazamamıştım, günlük koşuşturmalar, iş güç derken kendime vakit ayıramadığımı farkettim bu günlerde, neyse ki yorucu bir maratonu atlatmış bulunmaktayım, annem rahatsızdı ve hastanedeydi, fizik tedavi görüyordu, dolayısıyla, evin bütün sorumluluğu, kızım , kardeşim , babam ve bir de çalışma hayatı, oldukça yorucu günlerdi ve tam da tükenmek üzereyken, annem nihayetinde çıktı hastaneden ve yine hep birlikteyiz, bu akşam şöyle derin bir oh çektim, omuzlarımdan bir yük kalktı sanki, aklım kızımda kalmadan işime rahatça gidip gelicem ve eve geldiğimde yemekler yapılmış, evde annemin sıcak gülümsemesiyle karşılaşıcam, bu kısa ayrılıkta elbette ki anne kıymetini çok daha iyi anladım ve bir de şunu anladım ben gerçekten çok güçlü biriyim. Bu günlerde nedenini bilmiyorum ama , herşeyden bir bıkkınlık geldi bana, herşey aynı geliyor gözüme, düşüncelerimi de değiştirdim diyorum, herşey yine aynı sanki, biraz işimde problemler var sanırım onlar canımı oldukça sıkıyor ve özgürlüğüm kısıtlanmış gibi , yoğun çalıştığım için, sosyal hayata hiç vakit kalmıyor, varsa yoksa iş ve ev, sanki nefes alamıyorum, ben nasıl gencim, nasıl insanım diyorum, gezmek , eğlenmek benim de hakkım ve en büyük teselliyi yine kendi kendime veriyorum , hadi yüreğim ha gayret , hele sıkı dur hele sabret diye , bu günlerde geçici , daha iyi günler hayal ediyorum ve diyorum ki herşey aynı ve sıkıcı geldiğinde , mevsimler değişiyor, güneş doğup batıyor, herşey bir denge ve düzen içinde işliyor, sana yaşamak mı zor geliyor , güne güzel başlayınca güzel gidiyor , fakat olumsuz düşününce kendini bırakınca herşey çok daha zorlaşıyor, ben baktım ki kendimi yorgun hissediyorum, hemen telkinlerimi açıyorum ve toparlanıyorum, çok kötü durumda bile olsam çok işe yarıyor,kendimi öyle iyi tanıyorum ki neyin iyi geldiğini çok iyi çözdüm , her ne kadar aklımın içinde iki kişi varmış gibi olsa da zaman zaman doğru yolu buluyor içimdeki iyi ben , ben de bir ben var ki benden öte benden ziyade............................................ ................................................ |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Gelelim çekim yasasına, bu konuda kendimce araştırmalar yaptım , kitaplar okudum, bu yasayı çalıştırdığıma inandım,ufak olaylarda gerçekten başarılı oldum, yaptığım olumlamaların etkilerini gördüm, bilinçaltımızın muhteşem gücünü öğrendim, hiçbirşeyi unutmadığını, hayat boyunca herşeyin orada gömülü olduğunu biliyorum, affedemediğimle yüzleştim , onu affetmeye çalıştım, onu da anlamaya çalıştım, epey yol katettiğime inanıyorum, telkinler, kişisel gelişim kitapları, araştırmalar derken , çok olumlu , sevgi dolu ,neşeli , pozitif bir insan oldum, ara sıra benim de eksilerim olsa da, değiştiğime inanıyorum,acılardan ders çıkarmayı öğrendim, yeniden hayata tutundum ve yeniden sevip sevilmeyi istiyorum, dileğim gerçekten huzurlu, mutlu bir yuva kurmak, idealimdeki, gönlümdeki eşi kendime doğru çekmeye çalıştım , dileğim biraz gecikti sanırım , ya da yolda , artık olumlamalardı, dileklerdi bir kenara bırakmayı düşünüyorum ve ben dileğimi diledim ,istedim , geleceğine inanıyorum bana ve hakkımda en hayırlısını yüce Allahtan bekliyorum , kendimi tamamen Allahın takdirine bıraktım , çünkü o kalbimdekini biliyor hismiley |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ merhaba elifim enerjiyi, topladın topladın, güçlendirdin ve saldın şimdi eylem zamanı..saç şeklini değiştir, havanı değiştir ve kendi yaşıtlarının arasına karış..çekim yasasının tam işlemesi için eylemde gerekli..haftada bir, olmazsa iki haftada bir, daha olmadı ayda bir mutlaka kendi yaşıtlarınla birlikte ol..her şey güzel olacak. hiç bir şey geç kalmaz ablam her şey doğru yerde ve doğru zamanda olur.içine bak bakalım..eğer içinde hafifte olsa bir ümitsizlik kırıntısı varsa ( ki bu doğal onca zaman bekledikten sonra kov gitsin.) bak bahar geldi her şey yenileniyor, hayat yeniden güzelleşiyor..kimbilir doğru zaman şimdidir..şimdi çok güçlüdür...allah gönlünün muradını tez zamanda versin.. 96 |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Evet enerji topladım , Hayal abla ve saldım şimdi dediğin gibi , ben verdim siparişimi , evet bahar dolayısıyla kendimde değişiklikler yapıcam, saç rengi, şekli, giyim tarzı vs. gibi şeyler,mis gibi pırıl pırıl parlayan güneşle birlikte gelen bahar kokusu insana öyle bir yaşama sevinci veriyor ki anlatamam , içim içime sığmıyor, ben dileğimin gerçekleştiğinden eminim , sadece su yüzüne çıkmaya çalışıyor blissy |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ canım öncelikle geçmiş olsun anneciğine.. ark5 daima sağlıklı günlerini göresin.. evinizde huzur bereket ve bütünlük daim olsun... http://img177.imageshack.us/img177/183/sc3034cc6.gif işindeki problemler sen huzurlu olduğun anda ortadan kalkacak gibime geliyor.. deşarj olabildiğin tek yer orası gibi sanki .. onun için negatifin oradan patlıyor.. sen kendi içine dön ve her şeyin harika olacağından emin ol.. çünkü ne zman kendini muhteşem hissetsen iş yerindeki başarılarındanda bahsediyorsun.. wink77 http://www.youtube.com/watch?v=Io_Ek...eature=related belkide aşk konusunda geçmiş kırgınlıklarını affetmeni bekliyordur yeni sevgin.. bunun için gecikmiştir güzelim.. affetme çalışmalrına ağırlık ver birde evinin yada odanın kapısına sırtını ver; elini sağ üst çapraza uzat. parmağının gösterdiği köşe senin "ilişkiler" köşen. buraya öpüşen bir çift heykeli, iki tane de pembe kalp koy, koymadan önce niyetini tam olarak belirleyerek içinden dışına doğru yürekten hisset.. sonra akışa güven ve hayatınız daki güzel gelişmelri sevgi ile bekle.. b456 sevgiler .. http://www.simliresim.com/simli_resim/flowers/25.gif |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Çok teşekkür ediyorum dostlarım smiliyface |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Merhaba sevgili günlüğüm, buraya yazmak benim için terapi gibi oluyor.Günler hızla akıp gidiyor.Bu günlerde kızımla uğraşıyorum, davranışları iyice yolundan çıktı , okulda ve evde sorunlu, saldırgan,öfkeli bir çocuk haline geldi, bütün sevgimi, ilgimi ona verdiğim, isteklerini gücümün dahilinde karşıladığım halde, mutlu olması gerekirken , asi bir çocuk gibi davranıyor bazen, bu duruma bir son vermeye karar verdim ve bir uzmana başvurduk, terapi ve tedaviye başladık, zor bir çocuk olduğunu ve bu durumun destekle düzelebileceğini açıkladı doktorumuz, doktor amcası ondan üç dilek dilemesini istemiş ve dilediği dilekler şöyle 1.dilek: Annemle babamın yeniden evlenmesini istiyorum |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:35 PM. |