Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   ELİF'İN GÜNLÜĞÜ (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/1532-elifin-gunlugu.html)

25emel 15-11-2007 11:20 AM

Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ

Alıntı:

ELİF-81 Nickli Üyeden Alıntı
Bugün üzerimde bir garip hüzün var içim sıkılıyor bilmiyorum nedenini umarım akşama doğru değişir ve bu günde güzelce sona erer

amiinn 96 96

YAZGÜLÜ_81 19-11-2007 12:07 AM

Bugünlerde öylesine yoğun yaşıyorum ki hayatı herşey hızlıca geçip gidiyor ve siteye girmeye hiç vaktim kalmıyor.Bu akşam kardeşime ikince kez kız istemeye gittik ilk seferinde düşüneceklerini söylemişlerdi ve bu akşama gittiğimizde verdiler, mendil aldık geldik, umarım bir ömür boyu en güzel mutluluklar onlarla ve hep birlikte bizimle olur

Bana gelince ben yoğun bir şekilde çalışıyorum bu günlerde, her gün yeni olaylar yeni sürprizler hazırlıyor bana,yeni iş teklifleri alıyorum fakat olduğum yere çok alıştım onlar da bana aynı yerde devam etme fikrindeyim özel hayatımla ilgili ciddi tekliflerde geliyor fakat benim aradığım kişi hala karşıma çıkmadı ve bunlar benim için anlamsız

Hayat hızlı ve güzel bir şekilde akıyor doğan güneş her yeni gün güzel sürprizlerle geliyor wave

shamanic 19-11-2007 12:32 AM

elif cim çok sevidim.. gogogo kardeşini her ne kadar tanımasakta hayatimdegisti ailesi olarak sevgilerimizi ilet kendisine... kiss3 uy897

en kısa zamanda kendinle ilgilide bu güzel haberden vermen dileğiyle canım... ark5 (hareket başlamış özel hayatında mutlaka doğru kişiylede tanışacaksın bu kadar alternatifin arasında ) sevincli

sevgiler.. ttli3

hayalayaz 19-11-2007 12:58 AM

elifim isterken o kadar güzel istiyorsun ki gerçekleşmemesi imkansız..

YAZGÜLÜ_81 20-11-2007 12:48 AM

Teşekkürler shamanic ve Hayal abla hepimizin hayallerinin gerçekleşmesi dileğiyle kucak dolusu sevgiler kiss3

hülyaa 20-11-2007 02:02 AM

elifcim öncelikle hayırlı olsun..senin adına çok sevindim..yeter ki hayatında herşey gönlünce olsun..buraya arada bir girip bizlerle paylaş ya da paylaşma..ama yüzündeki tebessüm daima kalıcı olsun..tüm toplum olarak gülen insanlara ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum..biz seni nasılsa gülüşünden tanırız..sevgilerimle.. super

csk 20-11-2007 12:35 PM

Herşey gönlünce olsun Elif.
Hayal ablanın dediği gibi , o kadar güzel istiyorsun ki olmaması imkansız.

YAZGÜLÜ_81 21-11-2007 07:44 AM

Herşey hepimizin dilediği gibi olsun Coşkun,isteyelim inanalım ve gerçekleşsin,
seni tekrar burda görmek güzel.

YAZGÜLÜ_81 22-11-2007 12:23 AM

Yorgun ve yoğun bir gündü yoğun stresli geçen bir günün ardından ohh eve nihayet gelebildim derken misafirler geldi neyse onlarda gittiler bugün hiç kendimle başbaşa kalamadım insan yalnız kalmayı da çok özlüyor yorgunum uykum var canım sıkkın en iyisi yatmak bir an evvel uyuyayım sabah yine iş var uykulusmile uykulusmile uykulusmile

hayalayaz 22-11-2007 12:39 AM

iyi geceler balım iyice dinlen bir şarkı söyliyeyim gelmişken...aaaaşk kokusu var... havada aaaaşk kokusu var..ben bu şarkının bu kadarını biliyorum..gerisini sen getir bakiiim

YAZGÜLÜ_81 22-11-2007 02:10 AM

hımm şarkının devamı super
aaaşk kokusu var havada aaaşk kokusu var
içimde dört nala kalplerin koşusu var
fazla birşey istemem sevgilim yanımda uyusun
diye gidiyor bu şarkı
Hayal ablacım aşk kokusu mu aldın yoksa sen bakiyım hımmmm??? actionsmile

hayalayaz 22-11-2007 12:19 PM

evet kuzum, önümüzdeki bahara içimizden birçoğu yuva kurmak için çok yoğun olacak bir kaç taneside yuvasını kurmuş olacak.. 96

tresor 22-11-2007 12:47 PM

vayy be hayal abla lıstede kımler var tuyo versene art56art56

25emel 22-11-2007 12:54 PM

Alıntı:

tresor Nickli Üyeden Alıntı
http://img162.imageshack.us/img162/3863/hidetaggdb7.png
vayy be hayal abla lıstede kımler var tuyo versene art56art56

gulensmiley gulensmiley gulensmiley hadi bende merak ettim

hayalayaz 22-11-2007 02:50 PM

bu çok özel burdan yazılmaz..ama iki kişi varki..onların evlilik çanları çalmaya başladı bile ah birde kendileri duysalar ..yanlış adresleri boş verip doğru adrese yönlenseler...gerçi bir tanesinden bayağı ümitliyimde diğerinden ses seda çıkmaz oldu..neyse müzikli ses kaydını yapamadım..başka bir proğram indirticem cana...şimdi kafam bununla meşgul..sonrasına allah kerim..ben kendi isteklerim içinde başkalarının istekleri içinde elimden gelen ne varsa yapıyorum..ben insanlar için daha naaapayım...evrene boooool boool enerji gönderiyorum..kendim için yapıyorsam namerdim...düğün olursa ben sadece yıllardır küflenmenin acısını çıkarcam.. uy897

YAZGÜLÜ_81 22-11-2007 06:33 PM

Sanıyorum ve öyle umuyorum o evlilik çanları çalanlardan biri benimdir hayırlısıyla, e düğün yaparsak da hep birlikte dökeriz kurtlarımızı artık wave uy897 uy897

25emel 25-11-2007 06:51 PM

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
bu çok özel burdan yazılmaz..ama iki kişi varki..onların evlilik çanları çalmaya başladı bile ah birde kendileri duysalar ..yanlış adresleri boş verip doğru adrese yönlenseler...gerçi bir tanesinden bayağı ümitliyimde diğerinden ses seda çıkmaz oldu..neyse müzikli ses kaydını yapamadım..başka bir proğram indirticem cana...şimdi kafam bununla meşgul..sonrasına allah kerim..ben kendi isteklerim içinde başkalarının istekleri içinde elimden gelen ne varsa yapıyorum..ben insanlar için daha naaapayım...evrene boooool boool enerji gönderiyorum..kendim için yapıyorsam namerdim...düğün olursa ben sadece yıllardır küflenmenin acısını çıkarcam.. uy897

abla özelden yaz bari gözün sevem çatlayacagım yahu göz göre göre şaşkın

YAZGÜLÜ_81 28-11-2007 08:02 PM

Yarın akşam kardeşimin nişanı var eh darısı tüm bekarların başına f678h evde yoğun bir telaş hazırlık var wave wave

shamanic 28-11-2007 08:17 PM

ha bu gün ha yarın diye bekliyoduk bu güzel bi haberini....

ne mutlu... ne tatlı telaşlardır onlar... doyasıya her anın keyfini yaşayın...

dediğin gibi darısı tüm bekar dostlara...

kardeşini canı gönülden tebrik eder mutluluklarının sonsuza kadar sürmesini temenni ederim...
bu güzel evilik enerjisinden bolca istiafade ederek sen vasıtasıyla dalga dalga tüm bekar dostlarına yayılmasını sağla.. görevin büyük ark5

hülyaa 28-11-2007 08:25 PM

hadi hayırlı olsun elifcim..ömür boyu mutluluklar diliyorum kardeşine..darısı tüm isteyenlerin başına olsun.. t678

YAZGÜLÜ_81 30-11-2007 02:51 AM

Çok teşekkür ediyorum shamaniccim darısı tüm evlenmeyi isteyen bekarların başına , şu aşk meleklerine bayıldım bir okta bize atsalar ne iyi olurdu gogogo

Sana da teşekküre ederim Hülyacım Allah herkes için hakkında hayırlısını versin ,

Sizleri kocaman öpüyorum üstümde tatlı bir yorgunluk var ne tatlı telaşlar bunlar

iyigeceler sevgiler kiss3 smiliyface hismiley uykulusmile uykulusmile uykulusmile

suzzy 30-11-2007 06:09 AM

darısı başına elifcim...

kardeşinede hayırlı olsun allah tamamına erdirsin...çok güzel ve heyecanlı şeyler....

http://www.gulum.net/gul/beyaz/images/7.JPG

hayalayaz 30-11-2007 09:16 AM

allah yüzlerini güldürsün, darısı kısa zamanda senin başına..

Akulina 30-11-2007 11:09 AM

ya ne güzel güller suzy'ciğim gözümüz gönlümüz açıldı valla...Allah mesut etsin,ayrıca...

shamanic 01-12-2007 01:18 AM

böyle özel günlerin en sevdiğim yanı tüm tatlı telaş bitip günün sonuna gelince tüm yorgunluğa rağmen elde kahveler çaylar... günün stratejik tatlı çekiştirmelrinin yapıldığı anlardır...
bi kendi düğünümünkine geç kalmışımdır bu konuda... girlhaha ee elif bi ara uğra güzellikleri anlat bize... ark5 bekliyoz yaw burada elimize aldık bi kahve kahvesmiley http://www.postsmile.com/img/emotions/160.gif

YAZGÜLÜ_81 01-12-2007 10:01 PM

O güzel güller ve iyi dilekleriniz için çok çok teşekkürler ediyorum çok güzel ve eğlenceli bir nişan gecesi oldu coşku ve sevgi doluydu herşey çok çok güzeldi umarım bu mutluluk bulaşıcı olur wave

PAMİRNAZLI 02-12-2007 12:53 AM

Elifim hayırlı olsun Rabbim tamamınada erdirsin.. Darısı başına ve tüm bekar olupta evlenmek isteyen arkadaşlarımızın başına...
Bu arada Shamanıma katılıyorum.. Bende ençok sonraki günün değerlendirmesi varya hani maçlardan sonra otururlar hakem yanlış düdük çaldı yok hocam ofsayttı goldü falan diye değerlendirirler bende nişan düğün sonrası o değerlendirmelere bayılıyorum.. Hatta düğünümden sonra benim tarafım ne konuşacak ben duyamıcam diye ağlamıştım düğünümün sonunda tabi kimseye itiraf edememiştim.Babamda tatlısert ağlama ağlama ağlayınca çirkin oluyorsun demişti.Kulakları çınlasın . Hey gidi günler hey. Allahtan Eşimin tarafının durum değerlendirmesini 1 saat kadar dinleyip yola çıkmıştıkk.. Ama sendende bekliyoz

izmirli035 02-12-2007 12:37 PM

hadi hazir konu acilmisken ben de kendimi ele vereyim bari!!!
sayet bu sene turkiye ye donersem biz de kemal le evlenmeyi dusunuyoruz, hepiniz de davetlisiniz

umarim hersey guzel olur cunku biz 6 yildir bekliyoruz bu gunu!!

ulku cat3500

csk 02-12-2007 02:02 PM

Elif merhaba,

Allah tamamına erdirsin, bir ömür boyu mutlluk nasip etsin inşallah.

YAZGÜLÜ_81 05-12-2007 01:10 AM

Teşekkür ederim dostlarım smiliyface

YAZGÜLÜ_81 05-12-2007 01:17 AM

Hayat çok yoğun bu günlerde aslında halimden şikayet etmek istemiyorum ve bunun ne kadar kötü olduğunu biliyorum ama yazmak da iyi geliyor bana,
hayatın hızına yetişemiyorum yoğun çalışıyorum bütün gün özgürlüğü elinden alınmış bir kuş gibi hissetmeye başladım nedense kendimi, bunalıyorum, ev yoğun , kızıma neredeyse hiç vakit ayıramıyorum yorgun ve mutsuz hissediyorum kendimi ve hep uyumak istiyorum ne oldu bana böyle anlamadım herşey çok sıradan ve aynı geliyor gücümü kaybettim sanki 4897 4897 4897 4897 4897 sonra kendimi suçluyorum neden böyle düşünüyorum diye ama olmuyor böyle hissediyorum herşeyden sıkıldım offfffffff dusun dusun dusun

YAZGÜLÜ_81 06-12-2007 04:22 PM

Dün dünde kaldı ve yazılarımda öyle
dünün aksine bugün öylesine tutundum ki hayata, çok daha canlı çok daha hareketli başladı gün benim için.Dün çok yorgundum ve mutsuz hissediyordum kendimi işten eve gelince,evdekilerle de yoğunluktan ötürü bir tartışmaya girdim ve bu enerjimi fazlasıyla götürdü sonra yemekten sonra hemen uyudum ve neredeyse yaklaşık 12 saat uyudum ve iyice dinlendim kalktığımda öylesine güzel bir rüya görmüştüm ki uyandığımda bile gülümsüyordum ve rüyamın da etkisiyle güne güzel ve umutlu başladım , yolda bir karar aldım aklıma ne gelirse gelsin olumsuz herşeyi dışarıda tutacak ve düşünmeyecektim ve öyle de yaptım sabah saatlerinde aklıma gelen olumsuz düşünceleri kendimden uzaklaştırdım daha sonra da günün yoğunluğuyla düşünmeye fırsat bile kalmadı neşeli bir şekilde çalıştım akşam oldu evime geldim gün içinde çevremden övgüler bile aldım bu konuda işimi neşeyle severek yaptığım konusunda veeee nihayet evimdeyim kızım uyuyor şu an okuldan gelince uyumuş birazdan uyanır ve onunla ilgilenicem çok özledimmmmmmmmm birgün bile görmeyince kokusu burnumda tütüyor, şükürler olsun Allaha verdiği tüm güzellikler için super

YAZGÜLÜ_81 18-12-2007 12:58 AM

Vakit , zaman nasıl bir kavram bana hiç yetmiyor yapılacak acil işler hiç bitmiyor ben mi zamanı iyi değerlendirip kullanamıyorum bilmiyorum, düşünüyorum da bu günlerde öyle çok şeyi erteliyorum ki buna zamanım yok sonra kalsın şu daha sonra bu daha sonra ve sonunda bir kısıtlama içine girip kendim bunalıyorum hayat çok hızlı akıp gidiyor bisiklet bisiklet bisiklet

csk 18-12-2007 08:27 AM

Alıntı:

ELİF-81 Nickli Üyeden Alıntı
Dün dünde kaldı ve yazılarımda öyle
dünün aksine bugün öylesine tutundum ki hayata, çok daha canlı çok daha hareketli başladı gün benim için.Dün çok yorgundum ve mutsuz hissediyordum kendimi işten eve gelince,evdekilerle de yoğunluktan ötürü bir tartışmaya girdim ve bu enerjimi fazlasıyla götürdü sonra yemekten sonra hemen uyudum ve neredeyse yaklaşık 12 saat uyudum ve iyice dinlendim kalktığımda öylesine güzel bir rüya görmüştüm ki uyandığımda bile gülümsüyordum ve rüyamın da etkisiyle güne güzel ve umutlu başladım , yolda bir karar aldım aklıma ne gelirse gelsin olumsuz herşeyi dışarıda tutacak ve düşünmeyecektim ve öyle de yaptım sabah saatlerinde aklıma gelen olumsuz düşünceleri kendimden uzaklaştırdım daha sonra da günün yoğunluğuyla düşünmeye fırsat bile kalmadı neşeli bir şekilde çalıştım akşam oldu evime geldim gün içinde çevremden övgüler bile aldım bu konuda işimi neşeyle severek yaptığım konusunda veeee nihayet evimdeyim kızım uyuyor şu an okuldan gelince uyumuş birazdan uyanır ve onunla ilgilenicem çok özledimmmmmmmmm birgün bile görmeyince kokusu burnumda tütüyor, şükürler olsun Allaha verdiği tüm güzellikler için super

hergünün bugün gibi güzel geçsin. seçimlerin ve kararların olumlu yönde olsun. ve sen, güzel seçimlerinin güzelliklerini yaşa hep.

coşkun

Silvara 18-12-2007 09:40 AM

Kardeşini tebrik ederim; allah tamamına erdirsin kiss3

http://www.resim-yukle.com/img01/14/...andalı Gül.jpg

YAZGÜLÜ_81 19-12-2007 12:10 AM

Teşekkür ederim Coşkun ve Silvara smiliyface

Akulina 19-12-2007 03:31 PM

Allah tamamına erdirsin elifcim...
Bu duygu değişimleri çok normaldir,biraz önce çok sinirleneceğim bir olay oldu bende sinirli sinirli dolanıyordum evde,malum arifeya anneme yardım ettim,bütün hıncımı mutfak dolaplarından aldım:)))kendi kendime boşver,herşey çok güzel olacak dedim..Hatta Athenanın "Herşey Güzel Olacak" şarkısını söyleyip durdum...Şimdi biraz daha iyiyim...Yani demek istediğim içimizdeki olumlu enerjiler artık o kadar fazlaki,ve biz kendimizin o kadar farkındayızki olumsuz enerjileri kolayca kapı dışarı edebiliyoruz...

YAZGÜLÜ_81 21-12-2007 01:08 AM

Sevgili Sycorox,
çok haklısın artık kendimizin öylesine farkındayız ki, olumsuzu kapı dışarı etmeyi, hayata farklı bir pencereden bakmayı öğrendik, yine de insanız işte bazen bunu yapmakta zorlanıyoruz fakat farkındalığımız sayesinde bu durum pek uzun sürmüyor, bir de şeyi çok merak ediyorum ben, bazı gün hiçbir sebep yokken neden çok mutsuz, bezgin bir durumda oluyoruz, bazı günse olumlu, pozitif , neşeli ve umut dolu oluyoruz ya da sadece ben mi böyle oluyorum sebepsiz yere bilmiyorum, sebepsiz yere moral bozukluğu yaşadığım günler çok oluyor, çok şükür ki uzun sürmüyor çabucak kötü enerjileri kapı dışarı etmeyi başarıyorum.

Mubarek kurban bayramınızı, en içten dileklerimle sevgiyle kutluyorum dostlarım, nice mutlu bayramlara kiss3 kiss3

YAZGÜLÜ_81 21-12-2007 01:43 AM

İyi geceler mutlu mutlu ve daima mutlu kalın dostlarım her günümüz bayram tadında geçmesi dileğiyle sevgilerimi gönderiyorum hayatım değişti sitesine ve tüm evrene kiss3

YAZGÜLÜ_81 26-12-2007 12:16 AM

Çok hastaydım artık iyileşiyorum sanırım, ağır bir grip atlattım sesim kısılmıştı bugün işe bile gidemedim sesim kısıldığı ve öksürük krizlerinden dolayı konuşamadığım için şu an daha iyi hissediyorum kendimi bütün gün sadece uyudum dinlenmek ve ilaçlar iyi geldi Allah düşmanıma vermesin bu hastalığı actionsmile

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:54 PM.