![]() |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Zaten ne oluyorsa bu davetlerde oluyor y789 . Harikasın Elif bunları yaşadıktan sonraki hisleri iyi bilirim. Ablamın dediği gibi her geçen gün daha iyi olacak inşallaaahhhh |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ kiss3 kiss3 kiss3 Teşekkür ederim arkadaşlarım hepimiz en iyiye doğru ilerliyoruz s456 s456 s456 blissy |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Alıntı:
|
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Hayırlısı Burcucum hepimiz en iyi şeylere layığız , insan mutsuz olduğu ortamda bulunmamalı elbette , yeni işinde mutluluk ve başarılar diliyorum senin adına sevindim blissy |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ [youtube=425,350]Hnwlvi7Gp_I[/youtube ne güzel bir cümle "ama fazla da üzülme hayat bitiyor birgün" |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ [youtube=425,350]Hnwlvi7Gp_I[/youtube] super |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ [youtube=425,350]88F69BtGlVc[/youtube] uy897 uy897 uy897 |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ [youtube=425,350]FObUl6V-iI&mode=related&search=[/youtube] super super super super super super super super super super |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ [youtube=425,350]8tA0Rn_OP0g&mode=related&search=[/youtube] art56art56 blissy blissy |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Kendimi kısıtlanmış ve yaşam hakkım sanki elimden alınmış gibi hissediyorum agl34 |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Ben artık iyiyim gerçekten bu böyle, beni üzen ailemdeki insanların hayatlarından yakınmaları, annem özellikle ona da anlatıyorum bu siteyi telkinleri hayata olumlu bakmanın bakabilmenin neleri değiştirebileceğini o sürekli birşeylerden yakınarak ve söylenerek beni bazen bunaltıyor ve onu duyunca çok çok bunalıyorum |
|
|
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Birkaç gündür yoğun yaşıyorum hayatı sevinçler, mutluluklar ve hüzünler hepsi ardı ardına geliyor hayatta insanın başına.Gülmek ve ağlamak kardeşmiş derler ya çok doğru gulensmiley |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ [youtube=425,350]jIsM1ePbqAI&mode=related&search=[/youtube] Hayat böyle şen şakrak geçsin s456 25889 s456 Akşama da düğün var alıştırma yapmış olurum bu arada y789 |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ ne biri düğünmü dedi? gulensmiley uy897 gelebilseydim keşkem b456 |
|
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ "Hayatım değişti" ismi gibi gerçekten de hayatım değişti ben, yani düşüncelerim değişti bu siteyle tanışmadan önce ne kadar körü körüne yaşamışım, secret kitabını alışım ve içinde yazılanlara inanmakla inanmamak arasında kalışım ve bir türlü olumlu olmayı ,düşünmeyi başaramayışım beni kitap ve içeriği hakkında araştırmaya yöneltti ve bu siteyle karşılaştım üye oldum hemen telkinlerin uygun olanlarını indirdim dinlemeye başladım, dinlerken sitede bulundum, yazılar yazdım , paylaşımlarda bulundum, diğer üyelerin desteğini aldım ve yalnız olmadığımı anladım,en önemlisi bilinçaltı nedir nasıl kullanılır diye birşey bilmiyordum birçok bilgi edindim,iç sesim olumluya dönüştü,geçmişin bıraktıklarına üzülmemeyi ve affetmenin kendime yararlı olucağına inandım ve affettim , her güne umutla uyanıyorum , hayattan beklentilerim var , hedeflerim var,her geçen gün en iyiye daha iyiye doğru gidiyorum ve ben en iyi şeyleri hakediyorum , teşekkürler hayatım değişti sitesi ve kurucusu sevgili Atakan 25889 25889 25889 art56art56 |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Maşallah bu düşüncelerinle yola devam arkadaşım 44 |
|
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ [youtube=425,350]38Uo6-d8M2E&mode=related&search=[/youtube] zaman herşeyi unutturuyor en derin yaraları bile kapatıyor ağla |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Suskunum hem de çok, kabuğuma çekildim yine, herşeyin aynı olması herşeyin sıkıcılığına tahammülüm yok, güzel olaylar olmalı hayatımda artık yeterrrrr ağla |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Canım ya ne olur bi sakin ol lütfen inancını kaybetme yakınında değilim buradan yardımcı olamıyorum neler oluyor lütfen birşey anlat sıkıcı değil hayat değişimdeyiz olacak dedik düşme lütfen 96 |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ zor günler yaşıyorum bu günlerde , sanki iyiyim ben demekle kendimi kandırıyor gibi hissediyorum ara sıra, pazar gününden bu yana moral olarak sıfır durumdayım , sanki hayat durdu birşeyler kilitlendi akıp gitmiyor gibi geliyor bana,ailemle çatışıyorum bazen tabii çabuk gelip geçiyor , yarın bambaşka birgün olmalı yine de umudum var, erkenden kalkıp hayata dört elle sarılıcam ve bu bunalımlı ruh halimden çıkıcam karar verdim, çok üzüldüm 2-3 gündür toparlanmalıyım artık actionsmile |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Şükürler olsun şu an kendimi çok daha iyi hissediyorum, birkaç saat uyuyup kalkıcam ve sabah bambaşka bir gün olacak ,dışarıda yapılması gereken ertelediğim bir çok işim var onları bitirmeliyim ,akşam üzeri de sevdiğim bir sanatçının konseri var ona gitmeyi düşünüyorum biraz da kendimi şımartayım yeter bu kadar bunalım , herşey güzel, güzel olacak şimdi uyumalıyım wave uykulusmile |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ konserdesin demii gulensmiley vurdun eglencenin dibine desene darısı basımaaa sevincli |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ iyi eğlen valla bence de üzüntülerin 3 günü geçmesin mutlulukların daim olsun |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ ayy geldim geldim dolu dolu bir gündü güzeldi bugün wave hepimizin mutluluğu daim olsun kiss3 |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ y789 k8908 |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ hayat sabrımı zorlamaya devam ediyor biliyorum bunlar da geçecek de biran evvel geçse offfffff Allahım terli345 birgün mutlu birgün üzgün |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ şükürler olsun bugün güzel bir gündü ve beklediğim olumlu gelişmeler yaşadım teşekkürler Allahım ben şunu çok iyi biliyorum en sonunda tüm hayallerim isteklerim dualarım gerçekleşecek 98569 |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Feci bir oyun bu bilgiyi aldıkça zorluyor 96 |
|
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ ayrıntıya gerek yok |
|
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Hayat oyunu mu Burcu doğru mu anladım yoksa yanlış mı 4897 |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Ben içindeki herşeyi paylaşan biriyim, bazen üzgün oluyorum yazıyorum günlüğüme sonra acaba yazmasamıydım diye düşünüyorum, fakat benim için rahatlama oluyor biraz ve şu an olduğu gibi mutluyken de saklayamıyorum belli ediyorum ve şu an çok mutluyummmmmmmmmm kendimi çok hafiflemiş hissediyorum gelecekten umutlarım çok fazla ve bir sebebi yok hayatımde önemli yeni bir gelişme yok fakat ben çok çok mutlu hissediyorum kendimi hatta kendi kendime gülüyorum bile valla bir gören olsa kesin deli der khkh56 wave wave blissy blissy blissy kiss3 KİM NE DERSE DESİN BEN ÇOK İYİYİM MUTLU HUZURLUYUM KUŞLAR GİBİYİM onayi (maşallah) y789 actionsmile |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ MUTLUYUM MUTLUYUM MUTLUYUM blissy blissy blissy |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Pazartesi veya daha da önce tam istediğim gibi bir işe başlıyorum f678h cilgin897 blissy şükürler olsun Allahım |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Hayırlı olsun. tebrik ederim. blissy senin adına çok sevindim. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:09 AM. |