Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   ELİF'İN GÜNLÜĞÜ (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/1532-elifin-gunlugu.html)

25emel 02-08-2007 10:05 AM

Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ

ya coştum ben yine yaa biri bana dur desiinn sevincli 8977

YAZGÜLÜ_81 02-08-2007 08:18 PM

Çok teşekkür ederim arkadaşlarım, dostlarım beni de coşturdun valla Emel uy897 uy897 uy897 skan67 hpm2 hpm1 happy6 derty f678h s456 s456 kiss3 kiss3 kiss3 gulensmiley super

BURCU GELEGEN 03-08-2007 01:39 PM

Alıntı:

elif malkoç Nickli Üyeden Alıntı
İş için olumlu bir telefon aldım cumartesiye yüzyüze görüşeceğiz umarım hayırlısıyla olur iyi dileklerinize ihtiyacım var arkadaşlar gulensmiley

Ayyy ya çok güzelllll muhteşem olacak Elif hiç umudunu kaybetme bende çok iyiyim bugün değişimler yaşayacağım 12389

YAZGÜLÜ_81 03-08-2007 04:32 PM

Sağol Burcucum umutlarla yaşıyoruz zaten hakkımızda hayırlısı olsun super

YAZGÜLÜ_81 04-08-2007 05:49 AM

Geçmişi unuttum bıraktım düşünmeyi sonsuz bir huzur ve mutluluk içindeyim ihtiyaç duyduğum herşeyin, hayal kurduğum herşeyin bana doğru gelmekte olduğunu biliyorum ve doğan güne,güneşe , öten kuşlara ,sağlığıma ,sevdiklerimin yanımda olmasına , hayatımdaki herşey için Rabbime sonsuz şükrediyorum , kendimi seviyorum , beğeniyorum , onaylıyorum ve tüm canlıları , insanları çok seviyorum hayat çok güzel super

BURCU GELEGEN 05-08-2007 03:56 PM

Elif ne oldu sonuç ne dusun

YAZGÜLÜ_81 05-08-2007 06:39 PM

Akşam geldiler görüştük fakat maaş konusunda bir orta yol bulamadık, anlaşamadık yani, yine de belki sonradan bir haber verebiliriz diye ayrıldılar düşünecekler onların vereceğiyle benim talep ettiğim maaş uymadı açıkçası, hayırlısı üzülmüyorum actionsmile

Bugle 05-08-2007 07:30 PM

Herşeyin hayırlısı olsun hakkında...güzel haberlerini bekliyoruz canım...

YAZGÜLÜ_81 05-08-2007 07:35 PM

Sağol Buglecim herşeyin hayırlısını diliyorum öncelikle

pakguc 05-08-2007 09:11 PM

ne güzel yazmışsın, ben de şimdi şükretmem gerektiğini hatırladım dusun
teşekkürler bana bu güzel söylemlerinin ışığını verdiğin için 96

YAZGÜLÜ_81 05-08-2007 09:12 PM

Ben teşekkür ederim aramızda olup paylaşımlarda bulunduğun için hismiley

blume 05-08-2007 09:38 PM

slm hayırlı olsun radyonuz coook beğendik ailece dinliyoruz sanırım teknik bir kac sorun vardı eee olacak o kadar daha yeni başlıyorsunuz yayında ve hayatta başarılar atakan bey kiss3 k8908 25889

YAZGÜLÜ_81 05-08-2007 09:48 PM

Merhaba Blume aramıza hoşgeldin, radyomuz şu an test yayınında , aramızda olduğunu bilmemiz için hoşgeldin bölümüne bir yeni konu açabilirsin,bu şekilde diğer üyeler de senin gelişini bilir ve kutlarlar,radyomuz hakkında görüşlerin için portal radyosu kısmına yazı ve görüşlerini bildirebilirsin , insan siteyi keşfedene kadar ilk etapta nereye yazacağını bilemiyor ben sadece yol göstermek istedim,senin de paylaşımlarını , deneyimlerini bekliyoruz sevgiyle kal actionsmile

csk 06-08-2007 08:41 AM

Alıntı:

Akşam geldiler görüştük fakat maaş konusunda bir orta yol bulamadık, anlaşamadık yani, yine de belki sonradan bir haber verebiliriz diye ayrıldılar düşünecekler onların vereceğiyle benim talep ettiğim maaş uymadı açıkçası, hayırlısı üzülmüyorum actionsmile

hayırlısı olsun Elif.

hayalayaz 06-08-2007 10:55 AM

elifim sana maaş olarak ne teklif ettiklerini bilmiyorum ama,çok düşük değilse kabul etseydin..çünkü, iş hayatında işi olan insan, başka bir işe, daha iyi şartlarla,daha kolay tarnsfer olabiliyor... çalışan insanın ihtiyaç içinde kıvrım kıvrım kıvranmadığı,ve tercih hakkının olduğu düşünülüyor....evlenmek için bile kendi ayakları üzerinde duran insanın karşısına daha dengeli insanlar çıkıyor..neyse hayırlısı ne ise o olsun...her işte bir hayır var mutlaka...allah tez zamanda hakkında hayırlı olan ne ise onu karşına çıkarsın..ve seni buluştursun...seni rahat ettirecek tüm imkanlar ayağına gelsin..amiiin.

YAZGÜLÜ_81 06-08-2007 11:40 AM

Sağol Coşkun yardımların için herşeyin hayırlısı

YAZGÜLÜ_81 06-08-2007 11:46 AM

Hayal ablacım 2-3 aydır iş arıyorum ve ben de gerçekten çok bunaldım bu durumdan madden ve manen daha önceleri çalışıyordum hiç bu kadar çok bunalmamıştım fakat yapacağım işe göre istediğim miktar zaten pek birşey değildi kısmet değilmiş iyi dileklerin için teşekkür ediyorum ve ben de senin gibi düşünmeye çalışıyorum her işte vardır bir hayır duaların için amin inşallah diyorum Allah gönlümüze göre versin herşeyin hayırlısını hismiley

YAZGÜLÜ_81 07-08-2007 12:22 AM

Bugün gelgitler yaşıyorum akşam hiç uyumadan sabah oldu,bir yanım üzülüyor, geçmişe dönüp bakıyor,ne kadar çok şey yaşadın üst üste diyor , diğer yanım sabret Elif yaşadıkların senin hayatın, tecrübelerin bunlarda vardır bir hayır, senin gelişimin için gerekliydi ve daha güzel günlere hazırladı diyor yine de iyimserliğim ağır basıyor herşey güzel olacak hep daha iyiye doğru 98569

BURCU GELEGEN 07-08-2007 02:05 AM

olacak elif düzelecek sen bir yere başla gerisi gelecek herşeyin zamanı var deriz ya 44

ozel 07-08-2007 07:24 PM

Elifcim aman is bulamiyorum diye sana pekte layik olmayan bir parayi kabul etme derim ben, edebiliyorsan birazcik daha sabret . Cunku Parasi yetmeyen bir isi en kisa zamanda tekrar deyistirmek zorunda kalirsin ve sIk sIk is deyistirmekte pek iyi gorunmez. Neguzel seyler yazmissin duygularin ve dusuncelerinde cok pozitif ve dogru bence bozmadan devam et iyimserligin hep agir bassin insallah. kiss3s456
Sevgi ve Isikla kal

pakguc 07-08-2007 09:49 PM

elifcim,
nerede çalışmak, hangi pozisyonda çalışmal istiyorsan sen seç ve başvur derim.....
hatta çalışmak istediğin şirket konusunda biraz araştırma yap ve orada yapmak
stediklerini yaz başvuru yaparken...
güzel, planlı, olumlu, pozitif bir yazı ön yazı karşılığında kimse karşılıksız kalamaz... en azından görüşür ve fikirlerini öğrenmek isterler....

YAZGÜLÜ_81 07-08-2007 09:51 PM

Olumlamalar not aldım bu olumlamaları uykudan uyanınca ve uykuya dalmadan hemen önce uyguluyorum her birini üç defa okuyorum kendi hayatımla ilgili olumlamalarımı okurken bir yandan imgeleme yapıyorum ve bana bu olumlamalar imgelemeler kendimi çok iyi hissettiriyor ve meyvelerini en kısa zamanda almayı bekliyorum.Telkinlerime de devam ediyorum onların etkisi zaten çok büyük ve içimdeki inanç ve şükür duygusu ve gerçekten bizler öyle bir beyne sahibiz ki üstesinden gelemiyeceğimiz hiçbir problem yoktur şükürler olsun Allaha smiliyface

YAZGÜLÜ_81 07-08-2007 09:54 PM

İzumicim,birçok yere başvurdum ve başvurmaya devam ediyorum kendi alanımla ilgili, çok şükür umudumu yitirmedim eninde sonunda istediğim gibi bir işte severek çalışacağıma inanıyorum,fikirlerini uygulayacağım ve desteğin için teşekkür ediyorum sevgiyle kal smiliyface

pakguc 07-08-2007 10:24 PM

mükemmel,
eminim ki eeeennnnnn çok istediği ya da çalıştıktan sonra "iyiki burada çalışıyorum" diyeceğin bir yere gireceksin... cilgin897

Bugle 07-08-2007 10:44 PM

Elifcim olumlamalarını merak ettim ,yazarsan sevinirim..ben de olumlama defterime yazarım,yararlanırım ?hı?

YAZGÜLÜ_81 07-08-2007 11:02 PM

Buglecim serbest kürsü/mutluluk ve yaşama sevinci/olumlamalar birçoğu olumlamalar başlığı altında yazılı insan gerçekten kendini iyi hissediyor smiliyface

YAZGÜLÜ_81 07-08-2007 11:03 PM

Alıntı:

izumi Nickli Üyeden Alıntı
mükemmel,
eminim ki eeeennnnnn çok istediği ya da çalıştıktan sonra "iyiki burada çalışıyorum" diyeceğin bir yere gireceksin... cilgin897

96 kiss3

csk 07-08-2007 11:08 PM

merhaba

bugün firma sahibi arkadaşımlaydım. senden bahsettik. seni çok beğendiğini söyledi. keşke ikametin şehir içinde olsaydı diye konuştuk. ama merak etme istediğin gibi bir iş bulacaksın.

YAZGÜLÜ_81 07-08-2007 11:15 PM

merhaba Coşkun,
Demek ki duygular karşılıklı firma sahibi arkadaşın çok iyi birine benziyordu biz de kendisini çok beğendik gittiğimde kızımla,
kızım o gün biraz rahatsızdı yine de evde kalmak istemedi ve benimle geldi , arkadaşın farketti kızımın sessiz bakışlarından durumu onunla da ilgilendi evet oturduğum yer şehir merkezine uzak maalesef fakat dediğim gibi yine de bizim buranın tekstil üzerine sanayisi var bir tekstil firmasında idari bölümde yine çalışabilirim ve en kısa zamanda başlamayı diliyorum hismiley

Bugle 07-08-2007 11:21 PM

Hayırlısı inşallah...En güzel günlerin başlıyor gibime geliyor..ne dersin? sung66 teşekkürler olumlamalarla ilgili yönlendirmen için...

csk 07-08-2007 11:30 PM

olacak elif merak etme. ülkemiz şartlarında aylarca iş aramak çok doğal oldu. ama bizler olumlu düşünmekle, çekim yasası ile, birbirimize verdiğimiz destek ile bu süreyi kısaltacağız inşallah

YAZGÜLÜ_81 07-08-2007 11:56 PM

Bu siteyle karşılaştığımdan beri hayatım değişti gerçekten ve hayata bakış açım değişti verdiğiniz destek için sonsuz teşekkürler dostlarım super

dost78 08-08-2007 12:19 AM

Alıntı:

Bu siteyle karşılaştığımdan beri hayatım değişti gerçekten ve hayata bakış açım değişti verdiğiniz destek için sonsuz teşekkürler dostlarım super

Sevgili Elif,
hayatındaki olumlu ve pozitif yöndeki değişimler çok sevindirici,en kısa zamanda hakettiğin işi bulacağınada inanıyorum,iyi geceler dilerim

YAZGÜLÜ_81 08-08-2007 02:23 AM

Teşekkür ederim sevgili dost actionsmile

BURCU GELEGEN 08-08-2007 11:39 PM

Seni izmire mi taşısak acaba ne gogogo ben buldum çok iyi olmasa da bir yerden başladım

YAZGÜLÜ_81 08-08-2007 11:42 PM

İş mi buldun burcucum?

YAZGÜLÜ_81 09-08-2007 04:02 AM

Bugün yani artık dün oldu alışkanlık işte bugün diyorum, hiç katılmak istemediğim bir davete katıldım,günler öncesinden planlıyordum, işte nasıl dayanıcam çok sıkıcı bir davet,gitmemeyi bile düşünüyordum neyse hazırlandık ve gittik ,herşey öylesine farklıydı ki evet davet çok sıkıcıydı fakat ben aksine sıkılmadım eğlendim bile yüzüm hep gülüyordu üzerimde bir pozitiflik vardı , tanımadığım insanlarla bile hemen kaynaştık ve şen mutlu bir şekilde evime döndüm şu telkinler neler yapıyor blissy blissy blissy ve en güzeli de eski karamsarlığımdan günden güne iyice kurtuluyor oluşum artık herşeye daha geniş ve olumlu bir düşünce şekliyle bakıyorum blissy blissy blissy

csk 09-08-2007 08:31 AM

İşte budur arkadaşıma yakışan. 25889

pakguc 09-08-2007 08:46 AM

harika 25889 25889 25889
o zamaaannnnn sana kocaman öpücükleerrrrr kiss3 kiss3 kiss3

hayalayaz 09-08-2007 09:06 AM

elifim her gün bir öncekinden daha iyi olacak..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:04 AM.