![]() |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ İnşallah Elif dua ediyorum uzadıkça kendimi kötü hissetmek istemiyorum |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Şu an öyle huzurluyum ki gecelerin sessizliğinde huzur buluyorum , mutluyum sevgi ile doluyum , şükürler olsun sağlığım yerinde , ailem ve evladım yanıbaşımda , umutlarım var beklentilerim var hayata ve insanlara olan sevgim hiç tükenmedi biliyorum ki dilediklerim ve isteklerim de en yakın zamanda bana gelicek tekrar tekrar şükrediyorum Rabbime ve sahip olabildiğim herşeye . blissy blissy blissy blissy 96 uy897 hpm2 |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ [youtube=425,350]m6QDLi7lmBw&mode=related&search=[/youtube] yine eskilere gittim gecenin verdiği duygusallık sanırım ilk aşkım sonra arkadaşım ,eşim herşeyimle ilk dansettiğimiz şarkıydı o yıllarda bu şarkıyı niran ünsan yorumlamıştı onca yaşanan güzel anıların ardından dağlar kadar güvendiğim herşeyim dediğim insan beni sırtımdan vurdu, çok severken gözümden bile sakınırken ve bitti el oldu bana, olmadı olmadı işte unutmak zorundaydım seni unuttum diyorum kendimimi kandırıyorum bilmiyorum ama unuttum işte terli345 her an yanımda sana çok benzeyen senden bir parça olan kızımız varken seni unutmayı başarıyorum galiba karşına çıkıp sana tüm yaşattıklarına rağmen seni affettiğimi söylemeyi çok isterdim ama biliyorum ki olamaz böyle birşey bazı şeyler anlayana anlatılır off yine gittim eskilere hayat devam ediyor işte öyle ya da böyle sevgiyi haketmeyene vermemeye söz verdim artık seven insanın kalbinde kırk mum yanarmış sevdiğinden ayrılınca hergün o mumlardan bir tanesi sönermiş ama biri var ki hiç sönmez ömür boyu kalblerde yanarmış biliyorum ki ne kadar unutsam da o tek mum ömür boyu yanıcak yaşananlar kolay unutulmuyor agl34 off |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ agl34 agl34 agl34 agl34 agl34 cok duygulandim agl34 88a |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ [youtube=425,350]4svluPRkkH0&mode=related&search=[/youtube] yeter bu kadar duygusallık biraz hareketlenelim dimi uy897 |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ yeni spor yaptim acildim biraz,eee bu sarkida sporun ustune bal kaymak geldi derty eline saglik elifcim super |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Afiyet olsun diyelim o halde smiliyface |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Off Elifcim ya beni once aglattin simdide gulumsettin, bende ilk askimi ilk esimi hatirladim, ne cok sevmistim bilsen ne cok ama aldatti beni ve bitti yitti gitti iste hersey yalan oldu, amaaan neyseki bizim cocugumuz olmadi benim cocugumun olmayisina yillarca hem sevindim hem uzuldum. Sana benden kucuk bir tavsiye git ve gercek bir seven bul ve evlen ben oyle yaptim daha dogrusu diledim ve oldu, yaralarimi sardim iyilestiler bile. Affettim en onemlisi bu affet gitsin yoksa gitmiyor sadanim Sevgi ve Isikla kal hismiley |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Alıntı:
sevgilerimle |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Bazi aksamlar nedensiz bir huzun benide kaplar oturur aglarim, iyi geliyor, abartmazsam tabi, yoksa sabaha bas agrisi ile uyaniyorum şaşkın Elifcim bende yillarca eski esimin bana layik olmadigini dusundum ama simdilerde ben dusuncemi deyistirdim ve bu beni rahatlatti artik bana layik deyilmis diye dusunmuyorum sadece ondan ve tabiki birbirimizden ogrenmemiz gereken seyler varmis ogrendik ve bitti insallah oda iyi bir seyler ogrenmistir diye dusunuyorum ve sanirim ogrendigim en onemli sey kendimi sevmek ve saygi duymak, bunun icin hayatimda beni uzen herkese tesekkur ediyorum sonunda bunu benim ogrenmemi sagladilar (cok acili oldu ama oldu iste cilgin897) Sen kendini sevip gereken ihtimami gosterdikten sonra seni gercekten sevip deger verecek en onemlisi sadik olacak birisini evren sana en uygun zamanda sunuyor. Umitlerini yitirmeden en hayirlisini dilemene cok sevindim bende senin icin ve hepimiz icin en hayirlisini diliyorum. sevgi ve isikla kal. hismiley |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ bende 2 gündür pek iyi değildim hatta dün nete girmedim özellikle yattım uyudum kaçmak istedim bir süre şimdi nasılım bilmiyorum ama geçmişe dönmemek olmuyor sanırım 4897 ara ara esiyorlar bize denk geldi sanırım bugün regaip kandili ibadetimi yapacağımk vr sabah çok güzel uyanacağım. |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Günün ilk ışıklarıyla merhaba arkadaşlar, Şu an öylesine huzurluyum ki iki üç gündür yaşadığım gelgitlerden eser yok. Rabbime şükürler olsun ki herşey kötü gitmiyor, her gecenin bir sabahı olduğu gibi inişlerin de çıkışları oluyor nihayetinde,Burcucum ibadetini yaptıktan sonra daha bir rahatlıyacağına eminim , bunlar söylenmez Allahla kul arasında ama ben öyle hissediyorum şu an içimde derin bir huzur var sevgilerimle herşey gönlümüzce olsun smiliyface smiliyface smiliyface |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Icinin huzurlu olmasina cok sevindim Elifcim, insan yazini okuyunca bunu resmen hissediyor, bundan sonraki her gunun her saatin daha sevincli daha huzurlu olsun. Sevgi ve isikla kal. |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Sağol Feryacım hepimizin gönlündeki huzurun her an artması dileğiyle sevgiler sen de sevgi ve ışıkla kal blissy blissy blissy |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Eevt arkadaşlarım inanın şükrederken hepimizi düşünüyorum ve en güzeli sizlerle olmak bunun için Tanrıya minnettarım |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Herşeye rağmen, hayatta olduğuma, sahip olabildiğim herşeye şükrediyorum ve kendimi her geçen gün daha çok seviyorum,acı tecrübeler yaşandı ve geldi geçti ve tüm kötü duygularımdan kurtuldum artık kendimi kötü hissetmiyorum, direnme gücüm daha da arttı, başka insanlar , ailem benim geçmişteki yaşadıklarımı dile getirip konuştukları , üzüldükleri zaman ben önceden yıkılırdım resmen, şimdi ise ben kapattım , bitirdim artık geleceğe bakıyorum , tamam o günler beni bu günlere getirdi ama bir yığın yaşanmışlık ve tecrübem var diyorum herşeyde bir hayır var diyorum , biliyorum ki telkinler içimde bir yerlerde saklı duran yaşama isteğimi,sevincimi , hayata karşı dimdik duruşumu daha da ortaya çıkardı ve artık çok huzurlu ve mutluyum en çok beni mutlu eden ise geçmişteki herşeyi affettim , sevgi dolu bir yüreğim var ve herşeyin her geçen gün daha iyiye gittiğini biliyorum.................. Mutluyum, huzurluyum artık dış etkenler benim bu duygularımı değiştiremiyor smiliyface cat22 |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ [youtube=425,350]q36PKHx9NVo&mode=related&search=[/youtube] Çok sevdiğim şarkılardan biri ve yorumu çok güzel |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ [youtube=425,350]fEe4x0v5q7I&mode=related&search=[/youtube] hpm1 skan67 skan67 uy897 uy897 uy897 |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Amin Elifcim hismiley |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Herşey berbat gidiyor yine yaşamak istemiyorum böyle olunca ,aklımda bir fikir ve çok istediğim bir şey var bir türlü gerçekleşmiyor bıktım herşeyden,şu yaşadığım hayatı hakedecek ne yaptım ben yok mu güzel günler nerde yine bir yerlerde yanlışmı yapıyorum ben çok mu şey istiyorum Allahım........................................... ......... ağla 88a 88a |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ ltf elifcim en ufacık terslikte umudunu kaybetme.herşey bizim için... |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ insan bazen tüm gücünü kaybedebiliyor işte bugün öyle bir gün |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Ben hep gunun sonunda siteye ulasabildigim icin oncelikle insallah diyorum modun biraz olsun duzelmistir Elifcim, lutfen arkadasim en kotu durumlar bile bizim en degerli derslerimiz, sakin olmaya calis kendini olumsuz dusuncelerle besleme, herzaman yaptiginin tam tersini yapmaya calis yani en kotu zamaninda "biliyorum gececek" de ve sadece sakin olmaya calis tercih etmek zor ama inan ise yarar Elifcim, yasamak istemedigimiz zamanlar evren bize yasanacak daha cok ders sunar ne yazikki, hep yasamak iste ama huzurlu neseli saglikli ve bolluk icinde yasamak iste, ve sabirli ol. Seni ve hepinizi seviyorum ve sonsuz sabir diliyorum Elifcim actionsmile |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Sağol Ferya yazdıkların ve olumlu sözlerin için gündüze nazaran biraz daha iyi hissediyorum kendimi en azından sakin olmaya çalışıyorum ve güzel şeyler düşünmeye gayret ediyorum biliyorumki mutluluğu hakettim artık hakkım diye düşünüyorum ve bu sitenin, senin gibi güzel düşünen , destek veren arkadaşlarımın olması bana güç veriyor iyi ki varsınız sevgiler actionsmile |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Sende iyiki varsin Elifcim s456 |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ [youtube=425,350]SooZZEha3aQ[/youtube] super |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Elif hep diyorum Hayatta hiçbirşey Raslantı Değildir. Madem bizde bu sitede sevgili Atakan sayesinde toplandık tanıştık dost arkadaş ne dersen de işte öyle bir kuvvet oluştu ki bizde inan çok daha iyi olacağız biz buradaysak herşeyin iyi gitmesi için super |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Herşeyin iyiye gitmesi umuduyla,herbirimizin hayatlarının günden güne en iyiğe doğru ilerlemesi umuduyla hepinize sevgiler |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Akşam bir rüya gördüm çok çok güzeldi ve hayırlara yoruyorum inşallah çıkar acaba bu rüyayı istediğim için , yani bilinçaltımda olduğu için mi gördüm yoksa geleceğe dair birşey miydi bilmiyorum anlamadım yaşayarak öğrenicem sanırım ama çok güzeldi super |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ [youtube=425,350]-FObUl6V-iI[/youtube] Rahmetli Zeki Müren ne güzel yorumlamış duygularıma tercüman olmuş sevince herşey dünya bambaşka oluyor biliyorum, o sevgiyi seveni bir bulursam hiç bırakmıyacağım super |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ [youtube=425,350]kDSdCWsL3SY&mode=related&search=[/youtube] Sevgiyi hakedene vermeli actionsmile |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ [youtube=425,350]4PnLOA00Tho&mode=related&search=[/youtube] hismiley |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Aslinda Elifcim sevgiyi herkesin hakettigini dusunuyorum. Insanlar yeterli sevgi goremedikleri icin mutsuzlar, etraflarina saldiriyorlar korku icindeler. keske haketmedigini dusundugumuz insanlara bile sevgiyle davranabilsek o zaman tas olsa yumusar, gordugu sevgiye insanliga bir sekilde layik olmaya calisir. Ortamlar yureklerimizi cok sertlestirmis sevgiye kapatmisiz kendimizi, ben Turkiyedeyken kalbimin kirilmadigi bir gun hatirlamiyorum diyebilirim ama yinede herkese guleryuz gostermeye sevmeye calisirdim, bu benim ruhsal yapimi ayakta tuttu diyebilirim. Onun icin sevgiyi herkese gostermekten yanayim, bu arad isin ilginci ben eskiden bitkileri hic sevmezdim hic cicegim falan yoktu, simdi neredeyse tuvalete bile bir saksi koyacagim geliyor (annemin tuvaleti kucuk sera gibidir bu arada 12389 ) Sevgi ve Isikla kal hismiley |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ [youtube=425,350]xAN6nxXxvww[/youtube] hadi kızlar hep beraber gülmece dagıtalım şöyleee....... sevincli sevincli |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Keşke biraz olsun sevginin değerini bilsek koşulsuz sevgiyi öğrenebilseler. Tabi herkesin önce kendini sevmesiyle başlıyor |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Bugün bir iş görüşmesine daha gittim , üstelik evime çok yakın bir yerde bu sefer hayırlı bir şekilde olmasını diliyorum. 96 |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Ay inşallah canım sen güzel olna herşeye layıksın olmazsa üzülmek yok hayırlı değilmiş de geç inan dilediğin işin olacak |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Çok sağol Burcucum iyi kalpli dostlarım benim super |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Elifcim en hayirlisi olsun, gonlunu ferah tut, insallah en kisa zamanda kiss3 |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ İnşallah Feryacım en hayırlısını diliyorum 96 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:36 PM. |