![]() |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Sana is konusunda yasadigim cok ilginc bir cekim yasasi olayini anlatayim Elifcim. Kanadaya gelmeden onceki son isimi ararken, yillarin calisma yorgunlugu ile " Tanrim, soyle basit, ofiste tek basima, cumartesi pazar calisilmayan ve sabah saat 9 da baslanilan en onemlisi evime yurume mesafesinde bir is istiyorum" dedim ve bunu bir gun balkondan bakarken uzun uzun dusundum, sonra kendi kendime " cok abarttimmi acaba, su Turkiye sartlarinda simarikca bir dilek oldu gibi" dedim ve hemen akabinde " amaan olur veya olmaz banane, zaten su anda isim yok, istiyorum iste hemde tam bu ozelliklerde bir is istiyorum, isteyenin bir yuzu kara neseli56 " diye dusundum. Sonra bu balkonda ki dilegimi unutmusum tabi is arama telasindan, birgun ev sahibimiz is aradigimi bildigi icin beni aradi ve bir arkadasinin arkadasi, dekorasyon vb. show room'u acmis, orada calisacak ve herseyiyle ilgilenecek (tek basina) bir bayan aradigini soyledi. Inanmazsin elifcim, is evime yurume mesafesinde, hafta sonlari calisilmiyor, sabah saat 8.30 da basliyordu f678h Once is gorusmesine evin onundeki taksi duragindan bir taksiyle gideyim dedim, taksiciye adresi verdim, arabayi daha ikinci vitese alir almaz durdu ve ablacim ya, bina evinin onuymus niye taksiye bindin ki dedi, sok olmustum "adresi bilmiyordum" diyebildim , semt yeniydi ve bazi sokak ve caddelere yeni isim koymuslardi bu yuzden taksicide ilk basta uyanamamis olmali 44 ve isi aldim, parasida iyiydi birazda pazarlik yaptim sonra mutlu mutlu calistim. Inan bana istedigin her detaya layiksin buna inan ve sadece iste, senin ve butunun en yuksek hayirina iste, hayirlisi ise, hayirlisi ile oluveriyor blissy Sevgi ve Isikla kal hismiley |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Evet Feryacım sizlerin çekim yasası örneklerinizi okumak benim de bu yasayı daha ciddi daha derin bir şekilde çalıştırmama olumlamalar, imgelemeler yapmama her şeyi iş veya diğer isteklerim için detayıyla istememe yardımcı oluyor ve bu yasaya gün geçtikçe daha daha derinden inanıyor ve uyguluyorum ben de istediklerim gerçekleştiğinde sizlerle paylaşıcam teşekkürler iyi ki varsınız sevgiler kiss3 istiyorum inanıyorum ve aldım sayıyorum artık hismiley |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ [youtube=425,350]0s87P8jnb6M[/youtube] çok severek dinliyorum super |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Gerçekten de kendimi çok iyi hatta iyi ötesi ve süper hissediyorum yaşamaktan zevk alıyorum amman nazar değmesin maşallah diyeyim de Hayal ablanın bahsettiği bizi rahatsız eden duygularımızı mor aleve atma işine akşam başladım o esnada bunu yaparken zaten atıp yanarken o duygunun bittiğini yandığını hissedip, bizim o olayın tam tersini yani olumlusunu düşünüp imgeleme yapmamız çok güzel aynı zamanda çekim yasasını da çalıştırmış oluyoruz ve olumlu düşünmenin faydalarını yaşıyoruz.Hayal ablanın bahsettiği gibi bir yardıma muhtaç kişiye üç öğün yiyecek kadar para verme işini bugün gerçekleştiremedim inşallah yarın evde bulup o kişiyi vericem bir an evvel.Tüm dünyayı ,sizleri , herkesi , dostumu , düşmanımı bile çok seviyorum smiliyface smiliyface smiliyface smiliyface smiliyface smiliyface smiliyface hismiley |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Geceleri nedense çok huzurlu oluyorum,her şey çok sakin ve huzurlu. Sayısal loto oynadım bugün bakalım bekliyorum çoktandır hayalini kuruyorum imgelemeler yapmıştım, üstüste 4 bilmiştim bir ara hiç bilemeyince bırakmıştım bugün yine oynadım bakalım bekliyoruz bir umutla blissy Uykum geldi ne güzel sonunda , şu mor aleve atma işimi de yapayım yatıyorum uykulusmile uykulusmile uykulusmile |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ ben hiç şans oyunları oynamıyorum ya aslında denemek lazım şans oyunları çıktığından beri benim şansım yok ki neden boşa oynayayım diyordum şimdi yanlışımı farkediyorum deneyeceğim |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ ben genelde amorti tutururum gulensmiley piyango biletini çıkarırım işte sevincli |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Hayat bu yine de şansımızı denemeliyiz art56art56 |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Hiçbişicik çıkmadı olsun şansımı denemeye devam edicem ara sıra da olsa smiliyface |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Çok derin bir ev temizliği yapmalıyım yarından itibaren perdeler,camlar birkaç gün giremeyebilirim tabii nasıl dururum girmeden bilmiyorum çok işim var çokkkk hismiley hismiley hismiley |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Kolay gelsin Elifcim, amaan ev temizlemekten nefret ediyorum diyebilirim ama ne yapacaksin iste bir daldirdinmi olur biter, simdi o tatli kizinda minicik ellri ile hemen tozlari falan alip sana yardim eder eminim b456 of yaa bayiliyorum bu cocuklara blissy kendine iyi bak s456 |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Sağol Feryacım,ben de bu sıcakta temizlik yapmayı hiç sevmiyorum ama mecburen yaz olduğu için her yer toz içinde sanki herşeyi yıkamalıyım bir yandan işler bir yandan da buraya girmeden duramıyorum işte ara sıra uğruyorum biraz daha canlanıyor ve temizlik hırsıyla tekrar devam ediyorum işlerime,çalışmaya başlarsam yazık anneme kalır işler ona da kıyamam,kızım da kendi çapında yardım ediyor bir taraftan daha çok karıştırıyor ortalığı yaramaz b456 gulensmiley umarım Allah böyle tatlı yaramazlardan bir tane de sana verir ice1 sevgiler sen de kendine iyi bak kiss3 |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Dün gece çok hareketli bir akşam yaşadık biraz moralim bozulmuştu kendi odama çekildim sessiz sessiz oturuyordum aşağıdan sesler geldi tıkır tıkır camdan bir baktım ne göreyim biri demirlere tırmanıyor tüm cesaretimle bağırdım bana pek aldırış etmedi hemen polisi aradım kardeşim çıktı bağırmaya falan başladı onlara o arada 2 kişi daha çıktı ve kaçtılar polis geldi sonra hırsızlık için girmeye çalışmışlar kaçarken getirdikleri aletleri falan unutmuşlar market evin altı bizim oranın yazahanesine girmeye çalışıyorlarmış sonra yakalanmışlar tabii birileri çalışıp canını dişine takıp evine ekmek götürmeye çalışırken bazıları da böyle onursuz gurursuzca kolay paranın peşine düşüyor nasıl bir dünya bu böyle anlamadım ve bugün yol çalışması yapan gençlerden biri toprak göçmesi altında kaldı şu an komada hiç adil değil bu dünya diyorum ya birileri canıyla uğraşıyor birileri de kolay yoldan paranın onursuzluğun peşinde Allah tüm insanlara akıl fikir versin. |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ eliiif yargılama annem sen kimseyi, bak olumlu bir şeyler oluşturmaya çalışıyorsun...allah kimseyi hırsız yapmasın...onlar kendilerinden çalıyorlar..sen kendi olumlamalarını şarkı yap söyle...emi kuzum..iyi geceler. |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ elifcim geçmiş olsun canım... |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ geçmiş olsun Elif, |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Teşekkür ederim arkadaşlar |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ gecmiş olsun canımmm cesaretin takdire şayann 25889 |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ kızlaaaaar! coşkun hariç hatırlatmayalım artık o olayı tamda olumlu gelişmeler yaşayacakken...gözün aydın deyin...bakın bişey olmamış... gözün aydın elifim... |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Elif işle ilgil i gelişmeler var mı |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Emelcim sağol teşekkürler,sen de sağolasın Hayal abla, Hayal abla mor aleve akşam bir türlü konsantre olamadım ve yarım bıraktım umarım bir sakıncası yoktur bu akşam tekrar deniycem.Bazen kendimi olumlu düşünmede yeterli bulamıyor ve dikkatimi toplayamıyorum. hismiley |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Burcucum, işle ilgili hiçbir gelişme yok en son Coşkun'un bahsettiği danışmanlık firmasından aradılar benim alanım olmayan bir işti ama yapabileceğim, sevgiyle yapabileceğim bir işti teklif ettiler yapar mısınız diye tabii dedim kabul ettim, iş sahibi benimle irtibata geçicekti hala yok ve haber bekliyorum neden böyle bir tıkanıklık yaşadığımı anlayamıyorum tecrübesiz bilgisiz ilk defa çalışmaya başlayan biri değilim ama sanırım biraz daha sabır gerekiyor. hismiley |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ sabretme sen ara,biz bunu yeni yaşadık eğer oğlum ve ben senin gibi beklemeseydik benim oğlum şu anda çalıştığı yere yedi sekiz ay önce girmiş olacaktı...bekledik arasınlar diye...oysa onlar o kadar yoğunmuşlarki..hem söyledikleri kulaklarımda hala çınlıyor...bir şeyi çok istiyorsanız aramaktan çekinmeyin..evet böyle söylediler...ablam sana en fazla hayır derler bu yaşadığın belirsizlikten iyidir...hiç durma ara dururmu netleştir ..hadi göreyim seni |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ hadi hayırlısı arkadaşım |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ İnşallah Burcucum biran evvel olur hayırlısıyla isyanlardayım yine geldiler bana umarım çabuk giderler 4897 |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Elif merhaba, senin adına ben aradım. iş sahibi kişiyi arayıp hatırlatacaklar. seni arayacak kişi çarşambadan önce sizin tarafa gitmeyeceğini söylemiş. büyük ihtimalle bugün yarın sizin o tarafa geçtiğinde aramayı planlıyordur. hayırlısı olsun diyelim. gönlünü ferah tut. |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ coşkun sağol ablam,sen çok güzel bir insansın,allah her şeyi gönlünün güzelliğine göre versin |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Merhaba Coşkun, Hayal ablanın dediği gibi gerçekten de çok iyi bir insansın ben bugün arayacaktım sen benden önce davranmışsın ilgine alakana sonsuz teşekkürler super |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ çok cimri bir adam göle düşmüş can havliyle debeleniyor, batıp çıkıyormuş suyun içine. çevredekiler yardıma koşmuşlar ellerini uzatıp "ver elini ver elini" diye sesleniyorlarmış. ama adam bir türlü elini uzatmıyormuş. derken yardıma koşanlardan biri "al elimi al elimi" diye seslenmeye başlamış. gölde çırpınan adam hemen uzatmış elini ve çıkarmışlar sudan. vermeden almak olur mu hiç. ihtiyacı olana bu siteden, herkesin kendi yetenenekleri, becerileri, tanıdıkları, çevresi ve sözleriyle o kadar çok el uzanıyor ve o kadar farklı yollarla destek olunuyor ki sizleri tanıdığım için kendimi çok şanslı hissediyorum. |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ İş için olumlu bir telefon aldım cumartesiye yüzyüze görüşeceğiz umarım hayırlısıyla olur iyi dileklerinize ihtiyacım var arkadaşlar gulensmiley |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Elifcim çooooook sevindim..tüm iyi dileklerim seninle canım..hakkında hayırlısı olsun.bak kaç kişi gelir şimdi sana iyi dileklerini bildirmeye..bu kadar insanın desteği varken hepimiz en güzel işlere ve hayatlara kavuşacağız eminim ben..di mi hayal ablam? |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Alıntı:
|
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ çok şükür elifim çok şükür binlerce yerden arşıalaya kadar şükürler olsun...yavrular yükseliyoruz...bakın hareket başladı..artık yukarıya çıkyoruz...şükür edin, aman ha şükür etmeyi ihmal etmeyin emi..hepinizi seviyorum sizin sevinciniz benim bayramımdır.. |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Yanımda olduğunuzu bilmek, desteğinizi almak çok çok iyi geliyor çok mutlu oluyorum anlatamam bu duyguyu blissy Hayal ablacım şükretmeye devam, Allah hepimiz için hakkımızda hayırlısını versin inşallah, sizleri çok çookkkkk seviyorum kiss3 |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ [youtube=425,350]eKw47J9PO-c&mode=related&search=[/youtube] super |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ cumartesi hayırlısıyla bir geçsin de bu sayfada Elif için kutlama partisi verelim. yeni işini kutlayalım hep beraber. guitar |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Alıntı:
|
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ [youtube=425,350]-erKaNY_xAA[/youtube] uy897 uy897 uy897 uy897 |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ [youtube=425,350]RGpkNPbSa2Q[/youtube] khkh56 khkh56 adamın tüm yumurtaları kırldıyaa... sevincli |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ [youtube=425,350]6FBakrP6dgM[/youtube] derty derty derty |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:57 PM. |