![]() |
Ynt: Silvia nın günlük defteri :) [color=darkblue]günlüğün hayırlı olsun sevgili silvia, basit ama çok gerekli bir kelime söyleyeceğim size iyi dinleyin sung66 ::::: SABRET....! yavaş ama sağlam, bazen durgun ama yinelendiğinde şimşek gigi adımlarla ilerlemek gerekiyor... biraz ZAMAN biraz gayret yeterli... telkinlere tam gaz devam... bence kısa sürede gösterecektir kendini.... sevgilerimle......... kiss3 |
Ynt: Silvia nın günlük defteri :) evet 3 günü geride bıraktım bugün 4. güne başlayacağım :) daha önceki gecelerde de rüyalar görmüştüm ama tam ayrıntılı hatırlayamıyordum..bu gecekini hatırlıyorum.. iyi bir rüyaymıydı kötümüydü bilemedim ama ilginç ve şaşırtıcıydı...nötr bir rüya desem daha doğru olacak ve görsel açıdan çok renkli ve güzeldi... balkon gibi biryerdeyim ve camekandan dışarı bakıyorum..gece imiş o sıra...ufak tefek ev ışıkları dışında heryer normal bir şekilde karanlık.. klasik bir akşam havası yani....ama birden kutlama gibi mi ne birşey oluyor...geri sayım yapılıyor ve "o an" bekleniyor...fakat ben beklerken bir yandan da korkuyormuşum ne olacak diye...çünkü ne olacağını tam olarak kimse bilmiyormuş... derken gökyüzü de dahil heryerde çeşitli renklerde ve şekillerde rengarenk süs ışıkları görüyorum...hatta bazıları yanyana getirilerek birtakım kelimeler yazıları oluştrulmuş...hani öyle reklam panoları olur ya....ama tabi neler yazdığını hatırlayamıyacağım..ve bunlardan bazıları gökyüzünde oluşmuş ve onları orada tutan hiçbirşey göremedim...ha bir de ufo gördüm böyle döne döne geliyordu ışıkları da yanıp sönüyordu...rüyanın içinde bile etrafa büyük bir şaşkınlık ve hayret içinde bakıyordum... Allah hayır etsin çok renkli bi rüyaydı sevincli |
Ynt: Silvia nın günlük defteri :) Dün bütün günümü yaşadığım odayı baştan dekore etmekle geçirdim..ve bunu yaparken aklıma yaratıcı fikirler o kadar kolayca geldi ki anlatamam...ve kendimi eskisi gibi zorlamadım illa herşeyi çabuk bitirmek için...en ufak ayrıntıyla uğraşmak için kendime zaman verdim kendimi hiç sıkmadım.. zaten bu gibi düzenleme ve ayıklama işlerini çok sık yaparım ama hiçbirisi özellikle dünkü yaptığım düzenleme kadar verimli olmadı... bazı gözümden kaçan keşfedemediğim eşyalar doğru yerde kullanıldığında çok daha kullanışlı ve daha estetik göründüler..bazı şeyleri yenilemek için alışverişe çıkmama gerek bile kalmadı..sadece 1-2 tane yeni şey alıcam o kadar...elimdekileri de değerlendirebilmiş olmam beni mutlu etti :) dün ne yazıkki geçmişten beri benimle varolan zararlı yeme alışkanlığım geçenlerde aralanmış gibi de olsa tekrar başgösterdi..ama buna da fazla canımı sıkmadım..çünkü son demlerini yaşadığının ve bir süre sonra hayatımdan çıkacağına eminim :) gece 3 de yattım ama sabah 5.30 da kalktım bugün smiliyface bugün 5. güne başlıyorum blissy |
Ynt: Silvia nın günlük defteri :) Silvia seninle telkinlere aynı günde başlayan biri olarak böyle olumlu gelişmeleri duymak gerçekten çok sevindirici ve bir o kadar da motive edici. Uyku konusunda benle seninle aynıyım hatta geçen gece 2.30 gibi yatıp 9.30'da kalktığımda yorgundum bu gün 5.30'da yattım daha zinde olarak kalktım :) Umarım her hayatında her gün bir öncekinden daha mutlu gelişmeler yaşanır.. Mutlu kal.. |
Ynt: Silvia nın günlük defteri :) Alıntı:
kafamız boşalıp rahatladıkça daha az uykuya ihtiyaç duyuyoruz sanırım :) belki de daha fazla uyuyarak birnevi hayattan kaçıyordu beynimiz ve bedenimiz... az uyumak aslında iyi birşey..çünkü bir anlamda hayatı herkesden daha fazla yaşamış oluyoruz..uyumadığımız saatler yanımıza kar kalıyor cilgin897 2,5-3 saat uykuyla da dinç kalkabiliyorsak koskoca günün 8 saatini niye boşa harcayalım :) bazı arkadaşlar az uyumanın sağlık açısından sakıncalı olabileceğini düşünebilirler ama sağlıksız bir durum olsaydı dinç ve dinlenmiş olarak kalkmazdık diye düşünüyorum..inşallah doğrudur... |
Ynt: Silvia nın günlük defteri :) Durgun ve huzurlu sürecim hala devam ediyor..birşeylerin yapım aşamasındayım ama son rötüşlarda olduğumu sezebiliyorum..eskiden bu tarz çabalarım ve çalışmalarımın bir türlü ardı arkası kesilmez ve üstüne yenileri eklenerek bana daha çok yük olurdu... bende dikkat eksikliği sorunu var en ufak şey dikkatimi hemen dağıtır ve beynimi yorardı...hatta beynimde beliren yeni düşünceler bile dikkatimi dağıtırdı bir önceki yapacağım şeyi unutur sonra sinirlenirdim kendime...şimdi beynim acele etmeden tane tane düşünmeye başladı...bir iş bitmeden diğer konular hakkında düşüncelerim aklıma gelmesi engellenince büyük ölçüde rahatladım ve üzerinde düşündüğüm konularla ilgili daha verimli sonuçlar almaya başladım hayat benim için "sonu bir türlü gelmeyen yapılacaklar listesi" idi..ve mevcut maddeler bitmeden elimde olmayarak ardından yeni maddelerin de eklenmesi ve azalacağı yerde zorunlu olduğum şeylerin çoğalması beni çileden çıkarıyordu...sürekli HAYATIMI SADELEŞTİRME çabasındaydım... dün akşam tam yatıcaktım ki odamın ortasında duran masa beni rahatsız etti ve yatıp uyumaktan vazgeçtim....buna bir çözüm bulmalıydım...kütüphanemin masası bana yetmiyor ve ayrıca odamın ortasında masa getirip açıyordum..işim bitince de masayı kapatıp bir kenara koyuyordum..ama her sefer bunu yapamazdım...çok pratik bir yaşam tarzı değildi...neyse birkaç ufak öneri geldi kendi beynime...mesela bilgisayarımın sürekli kütüphane masasında durmasının bu sorunun kaynağı olduğunu anladım sonra uygulamaya geçtim ve gerçekten o koca masadan kurtuldum...şimdi kütüphanemde istediğim zaman yazı yazabiliyor ve birşeyler okuyabiliyorum...hatta ilerleyen zamanlarda tıpkı çocukluğumda yaparken zevk aldığım birşeyi yıllar sonra tekrar yapmayı düşünüyorum....RESİM YAPMAK yani....bunun için pastel boya, suluboya ve keçeli kalemler alacağım smiliyface |
Ynt: Silvia nın günlük defteri :) Sevgili silvia dikkatini çekti mi bilmiyorum ama telkinler her geçen gün hayatında olumlu yönde ufak değişiklikler yaparak yanında olmaya başlamış gibi onayi.. o içinde yapım aşamasında olan inşaa çabukluktan ziyade o kadar sağlam ve sarsılmaz temellere oturtulsun ki seni bir ömür boyu mutlu etsin.. Bence durgun sürecim ne zaman geçicek diye düşünmemeye çalışıp işi oluruna bırakmak ve çevreden gelen olumlu tepkiler ve yapabildiklerimizin verdiği mutlulukla hayata çok daha fazla motive olmak bu süreçte en büyük kazanımlarımızdan olacak.. Yarın yine güzel gelişmeler duymak dileğiyle.. |
Ynt: Silvia nın günlük defteri :) merhabalar silvia.. http://img142.imageshack.us/img142/2486/cicek6ao7.gif günlüğün güzelliklerle dolsun.. http://img252.imageshack.us/img252/3...er12wl2dg1.gif değişim aşamalarını bizlrle paylaştığın için çok teşekkür ederim .. thumbsanim dilerim kısa sürede hedeflerin kolaylıkla gerçekleşir.. super http://s.rimg.info/b33089839ba56898920a95f24c99e9c7.gifsevgiler.. |
Ynt: Silvia nın günlük defteri :) merhaba silvia günlüğün hayırlı olsun gelişmeler çok güzel giderek artacak herşey gönlünce olsun |
Ynt: Silvia nın günlük defteri :) bugün 8. günüm :) dün gece yine rüya gördüm...hem de bu sefer rüyamda görmek istediğim kişiyi gördüm...dün aklımdan geçmişti..keşke rüyamda da görsem az görüyorum onu diye...ve gördüm de blissy üstelik üzerindeki kıyafetleri bile benim onu gördüğüm resmindeki kıyafetler ile aynıydı...kıyafeti saçı başı tıpkı resimdeki gibiydi rüyamda onunla tv seyrettik..çay-kahve içtik ve de sohbet ettik sevincli sevincli sevincli demekki insanın gece yatmadan önce görmek istediği rüyanın temasını seçmek lüksü de varmış...Başka zaman olsa kendimi de yırtsam görmek istediklerimi göremezdim bu kadar kolay olmasına şaşırdım... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:50 AM. |