![]() |
Silvia nın günlük defteri :) merhaba arkadaşlar sapkal89 o kadar çok kişi günlük tutmuş ki ben de dayanamadım bir tane açayım dedim.. blissy bu sayede hem kendimi takip etme olanağım olucak hem de sizlerle paylaşmış ve belki de yorumlarınızı almış olacağım.. bugün 2. günümdeyim...ego, suçluluk ve ertelemeyi sırasıyla döndürerek dinliyorum.. Dün 21 haziran itibariyle bunları 11.30 dan 19.30 a kadar dinlemişim... Bugün 22 haziranda ise Sabah 9-10 arası dinlemişim...Sonra 11 de tekrar başlamışım ve hala dinlemekteyim..saat 5 te bırakacağım :) 21 haziran gecesinin ardından (gece sıcaktan sık sık uyanmama ve az uyumama rağmen) sabah hiç olmadığım kadar dinç kalktım wave bakalım bugünün sonunda nelerle karşılaşacağım dusun |
Ynt: Silvia nın günlük defteri :) Hoşgeldin.. Bende bu terapi sürecine hemen hemen seninle aynı gün başladım gibi ve dinlediğim ego, suçluluk ve zinde uyanma telkinleri ciddi şekilde uykuma yansımış durumda an itibariyle şöyle bi kestirdikten sonra dinç uyanmam ile beraber iyice bunun farkına vardım.. Umarım beklentilerinin karşılığını alır hayata farklı bir gözle bakabilirsin.. |
Ynt: Silvia nın günlük defteri :) Alıntı:
sanırım 2 miz de doğru yoldayız super inşallah senin de mutlu haberlerini okuruz ttli3 dinç uyanmak insanı çok mutlu ediyor değil mi ? ilk değişimlerde birisi de gözlerin parlaması ve güzelleşmesi imiş...sabırsızlıkla bekliyorum :) renkli lens takıntımdan kurtulmak istiyorum utananadam |
Ynt: Silvia nın günlük defteri :) silviacım günlüğün hayırlı olsun.umarım günlüğün,güzelliklerle dolar ttli3.bu arada bende yaklaşık 2 haftadır dinliyorum telkinleri suçuluk-ego-erteleme.kendimi iyi hissetmeye başladım gibi .eskisi kadar kendimi kötü hissetmiyorum.bi de erteleme telkini etki ederse süper olur ttli3.sabırla dinle.eğer mümkünse gece de dinleyebilirsin.kişisel gelişim sürecini başlattın tebrikler alk78.telkinlerde sabırlı olursak herşeyin güzel olacağına inanıyorum smiliyface sevgiyle kal.haberlerini bekliyoruz smiliyface smiliyface |
Ynt: Silvia nın günlük defteri :) iyi dileklerin için sağol canım kiss3 kendini iyi hissetmeye başlamana sevindim..eminim ki devamı da gelecektir smiliyface sizlerin arasına katılmaktan ötürü çok şanslı hissediyorum kendimi :) |
Ynt: Silvia nın günlük defteri :) az önce dışarıda yürüyüşe çıktım.. olumlu birşey olduğu gibi olumsuzlar da oldu... yürüyüş yaparken karşıdan köpek besleyen bir adam geliyordu..hareketlerimden tedirgin olduğum anlaşılmış olmalı ki sağa sola bulaşan köpeğini adam ben geçerken ayağıyla engelledi ve kendisinin arkasında kalmasını sağladı... olumsuz şeyler ise yürüyüşümde ve duruşumda şimdilik bir değişiklik olmaması..yine çekingen tavırlarla ve kambur vaziyette yürüdüm.. olsun ileride düzelecek inşallah.. yürüyüş yaptıkça adım atmakta zorlanır hale geldim vucudum ve bacaklarım o kadar ağırlaştı ki...inanılmaz derecede yorgun şekilde eve kapağı zor attım...benim gibi adım atmakta zorlanacak kadar ağırlaşanlar oldu mu aranızda ? |
Ynt: Silvia nın günlük defteri :) silviacım ,koşullama kendini,düzeldim mi diye hemen sınama yapma bence.şartlanmalar bazen işimizi zorlaştırabiliyo.sen telkinlere devam et hesapsızmusic45 ,bi süre sonra bu ben miyim ben mi ,yaptım bunu demeye başlıcaksın bi çok konuda.ayrıca çevrende fark edip söylicek.akışına bırak,merak etme art56art56 smiliyface |
Ynt: Silvia nın günlük defteri :) herkese günaydın canlarım ttli3 bende senelerdir kendimi bildim bileli gözaltlarımda morluk ve çukurluk vardır...ve de o morluklar nadiren geçer veya azalır sonra tekrar gelirdi..zombi gibi görünüyordum hep denemediğim gözaltı kremi kalmamıştı neredeyse... dikkat ettim 2 gündür o morluklar ciddi ölçüde azalmış...çökük olan yerler de kısmen dolmuş :) böyle yıpratıcı bir yaz sıcağında böyle kalkmış olmabilmem büyük mucize.... sanırım telkinler sonucu derince rahat bir uyku çekebilmemden oldu bunlar derty şimdi tekrar sabah 9 dan itibaren dinlemeye başlayacağım.. music45 sizlerin de gelişmelerinizi bekliyorum arkadaşlar hismiley |
Ynt: Silvia nın günlük defteri :) Günaydın silvia.. Umarım her geçen gün bir öncekinden daha mutlu gelişmelerle günlüğünü şenlendirirsin.. Uyku konusunda bende senin gibi olumlu gelişmeler yaşıyorum.. Umarım bu durum telkinlerin ana hedefi olan ego ve güvene de sirayet eder.. |
Ynt: Silvia nın günlük defteri :) hala telkinleri dinlemekteyim :) 2 gündür yemek yedikten 1,5 saat sonra acıkmaya başladım..ve aldırmamazlık ettiğimde şekerim düşüyor... bir de hem fiziksel hem ruhsal açıdan tembellik içindeyim..içimden hiçbirşey düşünmek veya yapmak gelmiyor...özellikle de dikkat gerektiren yada az da olsa kafa isteyen şeyler...erteleme telkini de dinliyorum bakalım ne zaman etkisi çıkacak :) vurup kafayı yatıp uyumak istiyorum..ama işin ilginci aslında fiziksel olarak uykum da yok..yani esnemiyorum yada gözlerim ağırlaşıp kapanmıyor ama yastığa başımı koysam uyuyucağımdan adım gibi eminim :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:52 PM. |