![]() |
Silvia nın günlük defteri :) merhaba arkadaşlar sapkal89 o kadar çok kişi günlük tutmuş ki ben de dayanamadım bir tane açayım dedim.. blissy bu sayede hem kendimi takip etme olanağım olucak hem de sizlerle paylaşmış ve belki de yorumlarınızı almış olacağım.. bugün 2. günümdeyim...ego, suçluluk ve ertelemeyi sırasıyla döndürerek dinliyorum.. Dün 21 haziran itibariyle bunları 11.30 dan 19.30 a kadar dinlemişim... Bugün 22 haziranda ise Sabah 9-10 arası dinlemişim...Sonra 11 de tekrar başlamışım ve hala dinlemekteyim..saat 5 te bırakacağım :) 21 haziran gecesinin ardından (gece sıcaktan sık sık uyanmama ve az uyumama rağmen) sabah hiç olmadığım kadar dinç kalktım wave bakalım bugünün sonunda nelerle karşılaşacağım dusun |
Ynt: Silvia nın günlük defteri :) Hoşgeldin.. Bende bu terapi sürecine hemen hemen seninle aynı gün başladım gibi ve dinlediğim ego, suçluluk ve zinde uyanma telkinleri ciddi şekilde uykuma yansımış durumda an itibariyle şöyle bi kestirdikten sonra dinç uyanmam ile beraber iyice bunun farkına vardım.. Umarım beklentilerinin karşılığını alır hayata farklı bir gözle bakabilirsin.. |
Ynt: Silvia nın günlük defteri :) Alıntı:
sanırım 2 miz de doğru yoldayız super inşallah senin de mutlu haberlerini okuruz ttli3 dinç uyanmak insanı çok mutlu ediyor değil mi ? ilk değişimlerde birisi de gözlerin parlaması ve güzelleşmesi imiş...sabırsızlıkla bekliyorum :) renkli lens takıntımdan kurtulmak istiyorum utananadam |
Ynt: Silvia nın günlük defteri :) silviacım günlüğün hayırlı olsun.umarım günlüğün,güzelliklerle dolar ttli3.bu arada bende yaklaşık 2 haftadır dinliyorum telkinleri suçuluk-ego-erteleme.kendimi iyi hissetmeye başladım gibi .eskisi kadar kendimi kötü hissetmiyorum.bi de erteleme telkini etki ederse süper olur ttli3.sabırla dinle.eğer mümkünse gece de dinleyebilirsin.kişisel gelişim sürecini başlattın tebrikler alk78.telkinlerde sabırlı olursak herşeyin güzel olacağına inanıyorum smiliyface sevgiyle kal.haberlerini bekliyoruz smiliyface smiliyface |
Ynt: Silvia nın günlük defteri :) iyi dileklerin için sağol canım kiss3 kendini iyi hissetmeye başlamana sevindim..eminim ki devamı da gelecektir smiliyface sizlerin arasına katılmaktan ötürü çok şanslı hissediyorum kendimi :) |
Ynt: Silvia nın günlük defteri :) az önce dışarıda yürüyüşe çıktım.. olumlu birşey olduğu gibi olumsuzlar da oldu... yürüyüş yaparken karşıdan köpek besleyen bir adam geliyordu..hareketlerimden tedirgin olduğum anlaşılmış olmalı ki sağa sola bulaşan köpeğini adam ben geçerken ayağıyla engelledi ve kendisinin arkasında kalmasını sağladı... olumsuz şeyler ise yürüyüşümde ve duruşumda şimdilik bir değişiklik olmaması..yine çekingen tavırlarla ve kambur vaziyette yürüdüm.. olsun ileride düzelecek inşallah.. yürüyüş yaptıkça adım atmakta zorlanır hale geldim vucudum ve bacaklarım o kadar ağırlaştı ki...inanılmaz derecede yorgun şekilde eve kapağı zor attım...benim gibi adım atmakta zorlanacak kadar ağırlaşanlar oldu mu aranızda ? |
Ynt: Silvia nın günlük defteri :) silviacım ,koşullama kendini,düzeldim mi diye hemen sınama yapma bence.şartlanmalar bazen işimizi zorlaştırabiliyo.sen telkinlere devam et hesapsızmusic45 ,bi süre sonra bu ben miyim ben mi ,yaptım bunu demeye başlıcaksın bi çok konuda.ayrıca çevrende fark edip söylicek.akışına bırak,merak etme art56art56 smiliyface |
Ynt: Silvia nın günlük defteri :) herkese günaydın canlarım ttli3 bende senelerdir kendimi bildim bileli gözaltlarımda morluk ve çukurluk vardır...ve de o morluklar nadiren geçer veya azalır sonra tekrar gelirdi..zombi gibi görünüyordum hep denemediğim gözaltı kremi kalmamıştı neredeyse... dikkat ettim 2 gündür o morluklar ciddi ölçüde azalmış...çökük olan yerler de kısmen dolmuş :) böyle yıpratıcı bir yaz sıcağında böyle kalkmış olmabilmem büyük mucize.... sanırım telkinler sonucu derince rahat bir uyku çekebilmemden oldu bunlar derty şimdi tekrar sabah 9 dan itibaren dinlemeye başlayacağım.. music45 sizlerin de gelişmelerinizi bekliyorum arkadaşlar hismiley |
Ynt: Silvia nın günlük defteri :) Günaydın silvia.. Umarım her geçen gün bir öncekinden daha mutlu gelişmelerle günlüğünü şenlendirirsin.. Uyku konusunda bende senin gibi olumlu gelişmeler yaşıyorum.. Umarım bu durum telkinlerin ana hedefi olan ego ve güvene de sirayet eder.. |
Ynt: Silvia nın günlük defteri :) hala telkinleri dinlemekteyim :) 2 gündür yemek yedikten 1,5 saat sonra acıkmaya başladım..ve aldırmamazlık ettiğimde şekerim düşüyor... bir de hem fiziksel hem ruhsal açıdan tembellik içindeyim..içimden hiçbirşey düşünmek veya yapmak gelmiyor...özellikle de dikkat gerektiren yada az da olsa kafa isteyen şeyler...erteleme telkini de dinliyorum bakalım ne zaman etkisi çıkacak :) vurup kafayı yatıp uyumak istiyorum..ama işin ilginci aslında fiziksel olarak uykum da yok..yani esnemiyorum yada gözlerim ağırlaşıp kapanmıyor ama yastığa başımı koysam uyuyucağımdan adım gibi eminim :) |
Ynt: Silvia nın günlük defteri :) [color=darkblue]günlüğün hayırlı olsun sevgili silvia, basit ama çok gerekli bir kelime söyleyeceğim size iyi dinleyin sung66 ::::: SABRET....! yavaş ama sağlam, bazen durgun ama yinelendiğinde şimşek gigi adımlarla ilerlemek gerekiyor... biraz ZAMAN biraz gayret yeterli... telkinlere tam gaz devam... bence kısa sürede gösterecektir kendini.... sevgilerimle......... kiss3 |
Ynt: Silvia nın günlük defteri :) evet 3 günü geride bıraktım bugün 4. güne başlayacağım :) daha önceki gecelerde de rüyalar görmüştüm ama tam ayrıntılı hatırlayamıyordum..bu gecekini hatırlıyorum.. iyi bir rüyaymıydı kötümüydü bilemedim ama ilginç ve şaşırtıcıydı...nötr bir rüya desem daha doğru olacak ve görsel açıdan çok renkli ve güzeldi... balkon gibi biryerdeyim ve camekandan dışarı bakıyorum..gece imiş o sıra...ufak tefek ev ışıkları dışında heryer normal bir şekilde karanlık.. klasik bir akşam havası yani....ama birden kutlama gibi mi ne birşey oluyor...geri sayım yapılıyor ve "o an" bekleniyor...fakat ben beklerken bir yandan da korkuyormuşum ne olacak diye...çünkü ne olacağını tam olarak kimse bilmiyormuş... derken gökyüzü de dahil heryerde çeşitli renklerde ve şekillerde rengarenk süs ışıkları görüyorum...hatta bazıları yanyana getirilerek birtakım kelimeler yazıları oluştrulmuş...hani öyle reklam panoları olur ya....ama tabi neler yazdığını hatırlayamıyacağım..ve bunlardan bazıları gökyüzünde oluşmuş ve onları orada tutan hiçbirşey göremedim...ha bir de ufo gördüm böyle döne döne geliyordu ışıkları da yanıp sönüyordu...rüyanın içinde bile etrafa büyük bir şaşkınlık ve hayret içinde bakıyordum... Allah hayır etsin çok renkli bi rüyaydı sevincli |
Ynt: Silvia nın günlük defteri :) Dün bütün günümü yaşadığım odayı baştan dekore etmekle geçirdim..ve bunu yaparken aklıma yaratıcı fikirler o kadar kolayca geldi ki anlatamam...ve kendimi eskisi gibi zorlamadım illa herşeyi çabuk bitirmek için...en ufak ayrıntıyla uğraşmak için kendime zaman verdim kendimi hiç sıkmadım.. zaten bu gibi düzenleme ve ayıklama işlerini çok sık yaparım ama hiçbirisi özellikle dünkü yaptığım düzenleme kadar verimli olmadı... bazı gözümden kaçan keşfedemediğim eşyalar doğru yerde kullanıldığında çok daha kullanışlı ve daha estetik göründüler..bazı şeyleri yenilemek için alışverişe çıkmama gerek bile kalmadı..sadece 1-2 tane yeni şey alıcam o kadar...elimdekileri de değerlendirebilmiş olmam beni mutlu etti :) dün ne yazıkki geçmişten beri benimle varolan zararlı yeme alışkanlığım geçenlerde aralanmış gibi de olsa tekrar başgösterdi..ama buna da fazla canımı sıkmadım..çünkü son demlerini yaşadığının ve bir süre sonra hayatımdan çıkacağına eminim :) gece 3 de yattım ama sabah 5.30 da kalktım bugün smiliyface bugün 5. güne başlıyorum blissy |
Ynt: Silvia nın günlük defteri :) Silvia seninle telkinlere aynı günde başlayan biri olarak böyle olumlu gelişmeleri duymak gerçekten çok sevindirici ve bir o kadar da motive edici. Uyku konusunda benle seninle aynıyım hatta geçen gece 2.30 gibi yatıp 9.30'da kalktığımda yorgundum bu gün 5.30'da yattım daha zinde olarak kalktım :) Umarım her hayatında her gün bir öncekinden daha mutlu gelişmeler yaşanır.. Mutlu kal.. |
kafamız boşalıp rahatladıkça daha az uykuya ihtiyaç duyuyoruz sanırım :) belki de daha fazla uyuyarak birnevi hayattan kaçıyordu beynimiz ve bedenimiz... az uyumak aslında iyi birşey..çünkü bir anlamda hayatı herkesden daha fazla yaşamış oluyoruz..uyumadığımız saatler yanımıza kar kalıyor cilgin897 2,5-3 saat uykuyla da dinç kalkabiliyorsak koskoca günün 8 saatini niye boşa harcayalım :) bazı arkadaşlar az uyumanın sağlık açısından sakıncalı olabileceğini düşünebilirler ama sağlıksız bir durum olsaydı dinç ve dinlenmiş olarak kalkmazdık diye düşünüyorum..inşallah doğrudur... |
Ynt: Silvia nın günlük defteri :) Durgun ve huzurlu sürecim hala devam ediyor..birşeylerin yapım aşamasındayım ama son rötüşlarda olduğumu sezebiliyorum..eskiden bu tarz çabalarım ve çalışmalarımın bir türlü ardı arkası kesilmez ve üstüne yenileri eklenerek bana daha çok yük olurdu... bende dikkat eksikliği sorunu var en ufak şey dikkatimi hemen dağıtır ve beynimi yorardı...hatta beynimde beliren yeni düşünceler bile dikkatimi dağıtırdı bir önceki yapacağım şeyi unutur sonra sinirlenirdim kendime...şimdi beynim acele etmeden tane tane düşünmeye başladı...bir iş bitmeden diğer konular hakkında düşüncelerim aklıma gelmesi engellenince büyük ölçüde rahatladım ve üzerinde düşündüğüm konularla ilgili daha verimli sonuçlar almaya başladım hayat benim için "sonu bir türlü gelmeyen yapılacaklar listesi" idi..ve mevcut maddeler bitmeden elimde olmayarak ardından yeni maddelerin de eklenmesi ve azalacağı yerde zorunlu olduğum şeylerin çoğalması beni çileden çıkarıyordu...sürekli HAYATIMI SADELEŞTİRME çabasındaydım... dün akşam tam yatıcaktım ki odamın ortasında duran masa beni rahatsız etti ve yatıp uyumaktan vazgeçtim....buna bir çözüm bulmalıydım...kütüphanemin masası bana yetmiyor ve ayrıca odamın ortasında masa getirip açıyordum..işim bitince de masayı kapatıp bir kenara koyuyordum..ama her sefer bunu yapamazdım...çok pratik bir yaşam tarzı değildi...neyse birkaç ufak öneri geldi kendi beynime...mesela bilgisayarımın sürekli kütüphane masasında durmasının bu sorunun kaynağı olduğunu anladım sonra uygulamaya geçtim ve gerçekten o koca masadan kurtuldum...şimdi kütüphanemde istediğim zaman yazı yazabiliyor ve birşeyler okuyabiliyorum...hatta ilerleyen zamanlarda tıpkı çocukluğumda yaparken zevk aldığım birşeyi yıllar sonra tekrar yapmayı düşünüyorum....RESİM YAPMAK yani....bunun için pastel boya, suluboya ve keçeli kalemler alacağım smiliyface |
Ynt: Silvia nın günlük defteri :) Sevgili silvia dikkatini çekti mi bilmiyorum ama telkinler her geçen gün hayatında olumlu yönde ufak değişiklikler yaparak yanında olmaya başlamış gibi onayi.. o içinde yapım aşamasında olan inşaa çabukluktan ziyade o kadar sağlam ve sarsılmaz temellere oturtulsun ki seni bir ömür boyu mutlu etsin.. Bence durgun sürecim ne zaman geçicek diye düşünmemeye çalışıp işi oluruna bırakmak ve çevreden gelen olumlu tepkiler ve yapabildiklerimizin verdiği mutlulukla hayata çok daha fazla motive olmak bu süreçte en büyük kazanımlarımızdan olacak.. Yarın yine güzel gelişmeler duymak dileğiyle.. |
Ynt: Silvia nın günlük defteri :) merhabalar silvia.. http://img142.imageshack.us/img142/2486/cicek6ao7.gif günlüğün güzelliklerle dolsun.. http://img252.imageshack.us/img252/3...er12wl2dg1.gif değişim aşamalarını bizlrle paylaştığın için çok teşekkür ederim .. thumbsanim dilerim kısa sürede hedeflerin kolaylıkla gerçekleşir.. super http://s.rimg.info/b33089839ba56898920a95f24c99e9c7.gifsevgiler.. |
Ynt: Silvia nın günlük defteri :) merhaba silvia günlüğün hayırlı olsun gelişmeler çok güzel giderek artacak herşey gönlünce olsun |
Ynt: Silvia nın günlük defteri :) bugün 8. günüm :) dün gece yine rüya gördüm...hem de bu sefer rüyamda görmek istediğim kişiyi gördüm...dün aklımdan geçmişti..keşke rüyamda da görsem az görüyorum onu diye...ve gördüm de blissy üstelik üzerindeki kıyafetleri bile benim onu gördüğüm resmindeki kıyafetler ile aynıydı...kıyafeti saçı başı tıpkı resimdeki gibiydi rüyamda onunla tv seyrettik..çay-kahve içtik ve de sohbet ettik sevincli sevincli sevincli demekki insanın gece yatmadan önce görmek istediği rüyanın temasını seçmek lüksü de varmış...Başka zaman olsa kendimi de yırtsam görmek istediklerimi göremezdim bu kadar kolay olmasına şaşırdım... |
Ynt: Silvia nın günlük defteri :) Bugün pek iyi değilim....istemsiz olarak ağlama ve gülme krizlerine girdim..sinirimi bozan ve sabır ve tahammül gerektiren birşey karşısında dayanamadım ve ağlama ve gülme ataklarım oldu.....aslında bu durum bende mart ayından beri var...bilmiyorum tekinlerin etkisi varmı yoksa mart ve sonrasında olandan bir farkı yokmu bilmem ama telkinin etkisi olduğunu düşünmek istiyorum... son 2 gündür daha az dinlemek zorunda kalmıştım başka işlerden dolayı..belki de yokluğunu aradı bilemiyorum... |
Ynt: Silvia nın günlük defteri :) silvia'cım için rahat olsun ,benim de telkinlere ilk başladığım günlerde,ağlama nöbetlerim oldu .engelliyemiyodum,bi şey düşünmediğim halde,kendiliğinden ortaya çıkıyodu.şimdi iyiyim.bazen sebepsiz tebessümlerim oluo,o da geçici tender45.sen de telkin kaynaklı olduğuna ve kısa bi süre sonra normale döneceğine inan.bu telkinlerin bilinçaltına hizmet ettiğine inanıyorum ama tersini düşünüp telkinlerin etkisi olmadığını düşünelim şimdi.bu durumda da biz bi sürü zaman şartlanarak ,iyi olacağımızı düşünerek bu telkinleri dinliyoruz.placebo etkisi diye bi şey var yani, inanılarak yapılan bi şeyin etkisi olmaması imkansız.telkinlerinde bilimsel boyutu var zaten ki kesinlikle çok faydası olduğuna eminim.ayrıca inanarak ,şüphe etmeden dinlemek ,telkinlere devam etmemizi sağlayacağı önemli onayi.kafandan soru işaretlerini at .şimdiki yaşadıkların geçici,bunu da bil.kendine iyi bak.sevgiyle,sağlıcakla smiliyface hismiley |
Ynt: Silvia nın günlük defteri :) geçici gelgit dalgalanmalar yaşıyorsun anladığım kadarıyla dinleyen arkadaşlarda olan durumlar ben de dahil benzer ve yahut aynı şekillerde herkesin bilinçaltı depoları farklı olduğu için farklı tepkiler verebiliyoruz taşların yerinden oynadığını değişi sürecinin başladığını söyleyebiliriz iyi kötü savaşı olarak düşünebiliriz kötüler hemen yerini iyilere bırakmak istemeyecektir.. iraz sabırlı olmak gerekiyor küçük bir sinir boşalması olabilir normal süreçler olarak düşünmemeiz gerekir iyi dinlemeler yolu açık olsun ark5 hismiley |
Ynt: Silvia nın günlük defteri :) yine ben :) telkinleri dinlemeden evvel müzik dinleme bağımlısıydım fakat eskisi kadar zevk almadığım gibi eziyet geliyordu ama mecburmuş gibi dinliyordum..şimdi ise muziğe bağımlılığımın azaldığını hissediyorum..senelerce durmadan muzik dinliyordum...şimdi muzik açtığımda eskisine oranla daha çok zevk aldığımı keşfettim yani kafam ütüleniyor gibi gelmiyor artık...ve de çok daha az dinleme ihtiyacı duyuyorum..meğer aşırı muzik dinlemek de benim zihnimi boş yere dolduruyormuş... muziksiz duramayan ben, artık gün içinde hiç dinlemesem neredeyse aramıyacağım...inanın telkin mp3 lerindeki su sesini her zaman dinlediğim muziklere tercih eder oldum... |
Ynt: Silvia nın günlük defteri :) alk78süper kiss3 herşey güzel olacak smiliyface |
Ynt: Silvia nın günlük defteri :) ay birşey daha keşfettim...aynaya baktım göz rengim bana her zamankinden daha açık gibi geldi...gözlerim kahverengi..ama sanki bugün daha böyle bal rengine kaçıyor gibi turunculu sıcak bir renk gibi gördüm gözbebeklerim de daha rahat seçiliyordu...sırf merakımdan renkli lenslerimi de takıp baktım ve hiç olmadıkları kadar açık ve belirgin renk durdular... telkinlerin gözlerde parlama etkisi yaptığını okumuştum...ama bu gördüğüm şey parlamaktan da öte gözlerimin rengi de hafif açılmış galiba... benim gibi göz renginin açıldığını düşünenler yada farkedenler var mı ? |
Ynt: Silvia nın günlük defteri :) Sevgili silvia bir kaç gün önce ağlama krizlerine girdiğini yazdığın iletinden sonra günlüğünü ve değişimini takip eden bir çok insanı üzmüştün ama son yazılarınla tekrar bizleri sevindirdin.. Umarım gözlerindeki değişme tüm hayatınada sirayet eder.. Mutlu kal.. |
Ynt: Silvia nın günlük defteri :) iyi gidiyosun silvia... aynen devam art56art56 |
Ynt: Silvia nın günlük defteri :) Hepinize çok teşekkür ederim canlarım ttli3 sayenizde çok iyi motive oluyorum.. blissy inşallah bir gün hep beraber mutlu bir dünyada yaşayacağız k8908 |
Ynt: Silvia nın günlük defteri :) Bugün 13. günüm...bu 13 gün içinde ufak da olsa birşeyler değişti tabi...ama yine de hala düzelmeyen şeyler var..hala stres altındayım ve hala ders çalışmayı erteliyorum..onun yerine diğer ertelediğim şeyleri yapıp bitirmek daha işime geliyor..hala esas meseleyi arkaya atıyorum...acaba biyerde hata mı yaptım bilmiyorum... 4897 neyse olanı biteni kısaca özetlemeye çalışayım * stresten dolayı onca kuruyemiş yememe rağmen 1 kilo yağ kadar kilo vermişim.. * yapmam gereken işlerde hafızamın biraz arttığını farkettim..herşeyi not kağıdına not alırdım şimdi kağıdı okumadan orada ne yazdığını biliyorum.. * saçlarımı şekillendirme konusunda hep sıkıntı çekmişimdir...bu konuda yeni bir yol keşfettim ve daha iyi görünüyorum..aynada kendimi gerçekten beğendim..yüzüme yakışan günlük şekillendirmemi buldum sanırım..çok da zahmetli birşey değil... * çok fazla insanla görüşmediğim bir yaşantım olduğu için diyalog ve rahat konuşma olarak ilerleme kaydedip etmediğimi bilemiycem..onu ölçecek ortamım yok.. ama hala stresliyim ve hala ders çalışmak ağır geliyor..ve bunu çok dert ediyorum kendime...beynim hala yeni şeyler öğrenmeyi reddediyor...içindeki varolanları da unutuyor zaten....aslında kendimde düzeltmem gereken çok şey var..bu şu anki gelişmeler o yüzden bana pek yeterli gelmedi ama hiç yoktan iyidir....e aslında kolay da değil tabi 26 yılın acısını çıkarmak.. hele ki benim gibi ergenlik çağından beri hayatı sürükleye sürükleye r psikolojisinde yaşayan biri için.. bir de sürekli tahammül etmek zorunda olduğum babamla yaşıyorum beni bir an rahat bırakmıyor...o varken en fazla neyi gerçekleştirebilirim ki hayatımda :((( kafam çok karışık 88a |
Ynt: Silvia nın günlük defteri :) Sevgili silvia merhaba.. İşte bak bu 13 günlük süre çerçevesince telkinler ufakta olsa hayatına yön vermeye ve seni olumlu yönde etkilemeye başlamış ne kadar sevindirici bir haber !! Eminim ki ilerleyen günlerde yeni telkinlerle varolan sıkıntıların daha bir azalmaya ve kendini daha bir rahat hissetmeye başlayacaksındır. Sonuçta burayı takip ettiğimizde esas değişimleri bir ay ya da iki ayda bile hissetmeye başlayan insanlarla karşılaşıyoruz seninde yazdıkların kadarıyla sabırlı bir insan olduğunu düşünürsek o olumlu değişiklikleri er geç yakalıyacaksın kaçış yok thumbsanim Kendine cici bak.. Sayfalar dolusu mutlu değişimlerle burayı renklendirmeyi unutma :) |
Ynt: Silvia nın günlük defteri :) Desteğin için sağol McDaniel smiliyface yazdıkların biraz olsun gülümsememi sağladı bugün :) öğlene doğru yine çocuklar gibi ağladım utananadam ama kısa süre sonra üstünden çok geçmeden derin bi oh çektim..içini dökünce rahatlıyor insan :) sitedeki arkadaşların da fikrini aldım ve dinlediğim telkinlerde biraz değişiklik yapmayı düşünüyorum..(sanırım vakti geldi artık) öneriler doğrultusunda ve kendi içgüdüm doğrultusunda şunlara karar verdim Suçluluk telkinini çıkaracağım (zaten olan biten kötü şeylerin sorumlusu ben değildim ve bunu daha önce de biliyordum..) Erteleme ve egoya devam edeceğim :) yani 2 ye düşüreceğim..beynin de yükü hafiflesin 1 hafta sonra 3. telkin olarak kendine güveni koyacağım :) |
Ynt: Silvia nın günlük defteri :) bence suçluluğu çıkartma 30 şarkıdan oluşan bi listen var diyelim 2 tane suçluluk koy bi liste başına bi listenin sonuna .birden çıkartma bence suçluluğu.ama sen bilirsin smiliyface |
ama 10 saat içinde 2 telkin dinlersem günde saati 5 e çıkıyor... |
Ynt: Silvia nın günlük defteri :) Silvia'cım suçluluk çok önemli bir telkin.Sen ego+erteleme dinlesende aralara mutlaka bir kaç tane suçluluk at.10 saat dinliyorsan en az yarım saatini de suçluluk telkinine ayır.Aralara istediğin serpiştir.Suçluluk telkinini çıkartmak pek tavsiye edilmiyor.Gerekirse egoyu azalt atıyorum 2 saat ego 2 saat suçluluk 6 saat erteleme gibi.Suçluluk telkinini çıkartmaktansa egoyla eşitle zamanlarını.İstediğin gibi ayarlayabilirsin. Sevgiler. |
Ynt: Silvia nın günlük defteri :) beni bu konuda uyardığın için çok sağol redflowers ' cığım :) beni büyük bi hatanın eşiğinden döndürdün...yazdıklarından onu anladım.. utananadam evet ertelemeyi çoğaltıp egoyu azaltayım bu daha iyi olacak bence de :) |
Ynt: Silvia nın günlük defteri :) Evet güzellerim..yine burdayım smiliyface bugün kendimi iyi hissediyorum..dünden itibaren sizin de fikir ve önerilerinizi alarak telkin dinleme düzenimle ilgili biraz oynama yaptım :) meğersem tüm gün ardarda 3 tane farklı telkini çevire çevire dinlemekmiş benim beynimi yoran ve strese sokan sanırım.. şimdi 5 saat sadece erteleme dinleyip...ardından 2 saat ego ve 2 saat suçluluk dinledim ve beynim daha rahat etti :) ha bu arada gözlerimin renginde bariz açılma oldu..eskisinden çok daha güzel görünüyorlar..sıcak bir bal rengi tonu oldular :) bir de şunu keşfettim sanırım..ertelemenin bana fazla etki etmemesi sebebi arasında dinleme düzeninin yanısıra odamda kullandığım renklerin de etkisi var sanırım..benim odam mavi ağırlıklı...mobilyalarım mavi..çarşafım mavi...araya kırmızı biblolar falan ekleyeceğim kırmızı renk harekete geçirip çalışma şevkini arttırıyomuş..bunu zaten biliyordum da tembelliğin oda rengimden olabileceği aklıma gelmemişti...bakalım odama kırmızı birşeyler ekledim ufak tefek de olsa..inşallah işe yarayacaktır...fazla mavi renk uyuşturuyor beni sanırım smil56 |
|
Ynt: Silvia nın günlük defteri :) merhaba silvia istemek, inanmak her şey bir insan için. ferhat dağları delmişti değil mi, deminde bir abimiz 33 yaşında ailesinden uzak bir şekilde ingiltereye dil öğrenmek için gitmiş, baştada o yaşta ingilizce filmler izleyerek kendini geliştirmiş ing. konusunda. diyeceğim o ki bir şeye inanıyorsan eninde sonunda ulaşırsın, arada buz tutmayacak mı yollar evet tutacak yolda kapanacak ama önemli olan senin motoru durdurmadan arabayı sürmemeye devam etmen. sen başaracağım dedikten sonra her şey yapılır, yeter ki beyinde bitsin iş. gulensmiley |
güzel önerilerde bulunmuşsun teşekkür ederim :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:28 AM. |