Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Silvia nın günlük defteri :) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/10133-silvia-nin-gunluk-defteri.html)

MalloryKnox 25-07-2008 01:46 PM

Ynt: Silvia nın günlük defteri :)

Yazdıkların kafamda minik ampüllerin yanmasını sağladı ttli3 Kendi farkındalığını bizlere de aktardığın için teşekkürler...

Novos 25-07-2008 10:35 PM

merhaba silviacım, bir kaç gündür bakıyorum ki hayatında köklü değişiklikler yapıyorsun, dev gibi adımlar bence bunlar, öncelikle seni bir alkışlayayım seni
25889 hakettin çünkü. bak ama hemen şımarmak yok ona göre :). boşaltıyorsun birer birer kafandaki herşeyi, bizi de aydınlatıyorsun bu şekilde. bizim durumumuzun en önemli artısı güzel şeyler yazabilmemiz, eee o kadar zararın yanında bu da olsun dimi, :) ifadelerin çok net, yazarlığı düşünüyorsan başarılı olursun kesinlikle. büyük yollar katettin bence, daha önce biliyorsun sanki biraz umutsuz bir şekilde yazıyordun, telkinler etki etmiyor falan diyordun ama görüyorum ki vitesi yükselttin, gidiyorsun. senin adına çok mutluyum canım arkadaşım, kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum sana kiss3

imported_Angel 25-07-2008 10:59 PM

Alıntı:

novosibir Nickli Üyeden Alıntı
merhaba silviacım, bir kaç gündür bakıyorum ki hayatında köklü değişiklikler yapıyorsun, dev gibi adımlar bence bunlar, öncelikle seni bir alkışlayayım seni
25889 hakettin çünkü. bak ama hemen şımarmak yok ona göre :). boşaltıyorsun birer birer kafandaki herşeyi, bizi de aydınlatıyorsun bu şekilde. bizim durumumuzun en önemli artısı güzel şeyler yazabilmemiz, eee o kadar zararın yanında bu da olsun dimi, :) ifadelerin çok net, yazarlığı düşünüyorsan başarılı olursun kesinlikle. büyük yollar katettin bence, daha önce biliyorsun sanki biraz umutsuz bir şekilde yazıyordun, telkinler etki etmiyor falan diyordun ama görüyorum ki vitesi yükselttin, gidiyorsun. senin adına çok mutluyum canım arkadaşım, kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum sana kiss3

sağol canım smiliyface ay utandım şimdi utananadam
yazılarımı beğendiğin için çok teşekkür ederim :) aslında buraya kısa bile yazıyorum diyebilirim..içim o kadar dolmuş ki hani insanların okumaktan sıkılmayacaklarını bilsem daha yazıp gidicem o derece yani smiliyface yani burada görülenler uzunun kısası diyebilirim :)
ben de senin adına mutluyum artık hayatının kumandasını eline aldığın ve istediğin gibi yönettiğin için ttli3 sevgiyle kal mutlu satırlarını bekliyorum kiss3

Novos 25-07-2008 11:13 PM

Alıntı:

silvia Nickli Üyeden Alıntı

sağol canım smiliyface ay utandım şimdi utananadam
yazılarımı beğendiğin için çok teşekkür ederim :) aslında buraya kısa bile yazıyorum diyebilirim..içim o kadar dolmuş ki hani insanlar okumaktan sıkılmayacaklarını bilsem daha yazıp gidicem o derece yani smiliyface yani burada görülenler uzunun kısası diyebilirim :)
ben de senin adına mutluyum artık hayatının kumandasını eline aldığın ve istediğin gibi yönettiğin için ttli3 sevgiyle kal mutlu satırlarını bekliyorum kiss3

teşekkürler silviacım, aaa niye kısa yazıyorsun, yaz gönlünde ne varsa, boşalt içini, farkediyorum ki insan konuştukça, bir şeyler yazdıkça rahatlıyor gerçekten, bir şeyler boşalıyor içinden, rahatlıyor insan. onun için yazzzzz gitsin, güzzzel olur, başkalarını boşşş ver, yoksa sen başkalarının düşünceleri önemsememe telkinini dinlemiyor musun? :) n9598 gerçi ben de dinlemiyorum henüz y789 ben severek okuyorum yazdıklarını, dedim ya çok keyifli yazıyorsun, bana da moral oluyor, mutlu oluyorum. onun için daha fazla yazabiliyorsan yazz, yazmazsan küserim mesajlarını keserim, :) modern zamanlara uysun. rica ediyorum senden bak, lütfen yaz. smiliyface

imported_Angel 25-07-2008 11:23 PM

peki yazıcam söz veriyorum ttli3
hatta aklıma sonradan gelip de ekleyeceklerim olunca onu bile eklerim o zaman uzun oldu falan demem smil56
ama aynısını senden de bekliyorum krz56

ha bu arada ben telkinleri artık günlük ihtiyacıma göre dinlemeye başladım öyle eskisi gibi katı kurallarım ve yapıştıklarım yok :)
mesela günlük ruh durumuma bakıyorum ve ona göre telkin seçip açıyorum kendime..mesela evde huzursuz bir ortam varsa ve ben korunmak istiyorsam o gün koruma kalkanını açıyorum o gün ona ait oluyor..ben artık böyle sistem gitmeye başladım..yarın da içimde nelerin eksik olduğunu hissedersem ona göre telkin açıcam :) sanırım ana şeyler rayına girmiş olmalı ki iş artık anlık duruma göre telkin işine döküldü...eskiden bağımlılık halindeydi günde 12 saati geçkin olarak 1 telkin dinlediğim olurdu..şimdi günlük ihtiyacıma uygun olan herhangi bir seçtiğim telkini veya telkinleri 3-4 saat dinlesem yeterli geliyo sanırım :)
sen hangilerini ne kadar dinliyorsun şu an ?

Novos 25-07-2008 11:43 PM

teşekkür ederim canımcım, tamam ben de daha uzun yazmaya çalışacağım. ooo tek başına dinleme bence, en azından 2-3 telkini aynı anda listene at, her zaman. biliyorsun rehber bölümünde tek telkin dinlemeyin diyordu. bir kaç sefer forumdan başka arkadaşlarda denk geldi, tek başına dinliyorlarmış, etkisi yok falan diyorlardı, çoklu telkin daha iyi olur. benim listemde şuan suçluluk, ego güçlendirici, kendine güven, sosyallik, malum sf, koruma kalkanı, topluluk karşısında konuşma, zinde uyanma, erteleme, bunlar var. akşam 9da pc başındayım 1-2'ye kadar dinliyorum, sabah 8'e kadar da hoporlörden dinliyorum uyurken. 3-4 saatte kalma ya biraz daha artır, 7-8 saat falan yap. 3-4 saatte de etkisi vardır ama 8 saatte daha fazla olur sonuçta. gulensmiley

Trinity 26-07-2008 08:55 PM

taşındım :) bekliyorum smiliyface

Trinity 26-07-2008 10:10 PM

görüşmek üzere :)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:50 AM.