Suçluluk Duyguları Klasik Müzik

Ynt: Suçluluk Duyguları Klasik Müzik

burrecim rapid linki yani ikinci olan aktif durumda bir problem gözükmüyor canım..

rapidden ilk kez dosya indireceksen aşağıdaki linki incele canım..

sorunun devam ederse bilgimiz olsun.. başka yollar bulmaya çalışırız..

sevgiler..

http://www.hayatimdegisti.com/forum/calismayan_linkler-t3993.0.html

doğa sesleirnde sadece su sesi war.ki ben su sesine uyyz olurum:) onu dinlemiyorum ama ney güzel gercekten....

klasik müziği tek geçerim. çok başarılı seçim. super

Öncelikle sitenin yeni bir üyesi olarak herkeze selam.daha 6-7 saat olmadan etkisini gördüğümü hissediyorum.Fotoğraf çekerken bile eskisine göre daha düzgün çıkıyorum,bilmiyorum ama psikolojik olarak da böyle hissediyor olabilirim.Eğer gerçekten böyleyse ki ben buna inanıyorum benim çok ama çok işime yarayacağını biliyorum.Çok teşekkürler atkan bey bu ve bunun gibi insan psikolojisi tarzı tipi şeyler hep dikkatimi çekmişitir.Zaten pozitf bi düşüncem vardı buna birde telkin ile bilinç altıma yerleşmesi sanırım IIII süper olacak.
thumbsanim thumbsanim

Herkese selamlar, hismiley

Ben de sitenizi yeni buldum, 2 gündür dolaşıyorum buralarda şaşkın Önceleri kullanıcı adımla siteye girmekte sorun yaşadım ama şimdilik düzelmiş gibi gözüküyor 956k. Çok ilginç çalışmalar var ve umarım bende de işe yarar b456

Başlarken birkaç hususu danışmak istiyorum:

Suçluluk ve ego ile başlayacakmışız, bunların tüm müzik versiyonlarını indirip karışık arka arkaya mı dinlemeli yoksa her ikisinden de bir versiyonu seçip arka arkaya onu mu dinlemeli? Ya da tek tek sadece suçluluk arka arkaya dinleyip, daha sonra sadece egoyu mu dinlemeli? En iyi faydayı nasıl sağlarız?

Bir de yukarıda bir başka arkadaş da sormuş, kulaklıkla yatarken hafif müzikle mi dinlemeli yoksa cd çalar vb. bir aygıttan mı dinlemeli? Müziğin sesi yüksek mi alçak mı olacak?

Son olarak çeşitli müzikler olması açısından siteden silinen kilo verme ada , suçluluk okyanus gibi versiyonların da linklerini olan arkadaşlar yazabilirler mi? dusun

Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim. Ayrıca, Sitenin moderatörlerine ve böyle güzel bir dertleşme ortamı sağlayan herkese de içten teşekkürlerimi gönderiyorum. smiliyface

merhabalar nobody..

yanımıza hoşgeldiniz.. hismiley

bezer sorulara rehber bölümde yanıtlar verdik..

fırsatınız oldukça incelediğinizde çok daha fazlası için cevaplar bulacaksınız..

http://www.hayatimdegisti.com/forum/rehber_bolumunu_incelemeden_soru_sormayiniz-b8.0/
http://www.hayatimdegisti.com/forum/nasil_dinleyebilirim-t3.0.html
http://www.hayatimdegisti.com/forum/nasil_dinlemeli-t6091.0.html

kilo verme ada ile ilgili olarak uyarınız üzerine linkleri yeniledim.. indirebilirsiniz..

suçluluk okyanus v.b gibi eski telkinler ise yenileri ile değiştirildi.. şu anda forumda linkleri olanlar çok daha etkili..
atakan bey müsait oldukça farklı çalışmalar yaparak alternatiflerimizi genişletmeye çalışıyor..

sevgiler.. hismiley

teşekkürler

çok teşekkür ederim.sağolun.

bu versiyon bana en çok dokunan.. nedendir bilmem 4897

traveller_man ' Alıntı:
merhaba;
Atakan Bey;3 hafta önce tanışmıştım sitenizle.klasik müzikle suçluluk duygularını ve egoyu dinledim hemen etkisini görmeye başlamıştım.20 saat dinledikten sonra bıraktım.mp3 aldım ve suçluluk ve egonun tüm versiyonlarını indirdim.
15 saat oldu nerdeyse ama hiçbir etki yok üzerimde.ilk dinlediğimde bayaa etki bırakmıştı.ama bir aralık dinlememe dönemi olduktan sonra yine başlayınca etki yapmadı.nedendir acaba?
slm indirdiğin müzikleri sadece suçluluk bir durumda olduğunda dinlersen daha etkili olur , eğerki hergün ve her saat vs dinlersen bunları artık kendi hayatının bir parçası olarak veya bir sanatçı müziği olarak üzerinde pek etki hissetmiyeceksin diye düşünüyorum
yani sadece suçluluk durumlarında müzikleri dinle ve dinlerkende sadece suçluluğun nedenini düşün ve rahatlama çalış tabi müzikleri dinlerken gözlerini kapatsan daha etkili olur

firat18 ' Alıntı:
traveller_man ' Alıntı:
merhaba;
Atakan Bey;3 hafta önce tanışmıştım sitenizle.klasik müzikle suçluluk duygularını ve egoyu dinledim hemen etkisini görmeye başlamıştım.20 saat dinledikten sonra bıraktım.mp3 aldım ve suçluluk ve egonun tüm versiyonlarını indirdim.
15 saat oldu nerdeyse ama hiçbir etki yok üzerimde.ilk dinlediğimde bayaa etki bırakmıştı.ama bir aralık dinlememe dönemi olduktan sonra yine başlayınca etki yapmadı.nedendir acaba?
slm indirdiğin müzikleri sadece suçluluk bir durumda olduğunda dinlersen daha etkili olur , eğerki hergün ve her saat vs dinlersen bunları artık kendi hayatının bir parçası olarak veya bir sanatçı müziği olarak üzerinde pek etki hissetmiyeceksin diye düşünüyorum
yani sadece suçluluk durumlarında müzikleri dinle ve dinlerkende sadece suçluluğun nedenini düşün ve rahatlama çalış tabi müzikleri dinlerken gözlerini kapatsan daha etkili olur
Ben pek katılmıyorum zaten Atakan bey ve moderatörlermiz hep belirtiyor;gün içinde ne kadar çok dinlerseniz o kadar çok etkili olur diye yani sadece suçluluk anında dinlenmesi yalnış sapkal89 ayrıca müzikleri dinlerken gözlerini kapatmasını ve veya uzanmasına gerek yok herhangi bir işle de uğraşabilirsiniz,sevgiler..... hismiley

ben klasik müziği sevmiyordum ya da sevmediğimi düşünüyordum ttli3 bu klasik müzik telkinini dinledim. klasik müzik cdleri almayı planlıyorum:) diğer müzikleri böyle zevkle dinlemedim klasik müziğin etkisi sanırım tender45 klasik müzik telkini çok yaşa tey tey wave böyle hisseden var mı bu müzik için?

art56art56 Var,olmaz mı aa34 Benimde indirdiğim tüm telkinler klasik müzik.Başka klasik müziklerle beraber dinliyorum bazen değişiklik olsun diye.

smiliyface

Ben bir aya yakın suçluluk duygusu klasik müziği dinliyorum....

Veee, bugün çok mutluyum, yani suçluluk hissetmiyorum gibi birşey...Neden şöyle oldu, neden böyle demiyorum, martıların ekmek kavgasını gülümseyerek izliyorum, bazen 80 yaşında ama bu kışta tek başına dışarı çıkan bir teyze gördüğümde mutlu oluyorum, onun adına ve engelli çocuğuna şefkatle bakan bir anne gördüğümde, "annelik bu işte" diyorum...Hayat kimse için kolay değil.Bizse küçücük sorunlarımızı büyütüyoruz...

Yalnız bugünlerde dikkatsizlik arttı, herşeyi hızlı yapıyorum, hızlı yürüyorum vs. vs.

Faydası oldu mu bilmiyorum, ama garip olan şu ki yavru ördeğe dinlettimde bunu o bile uykuya dalıyor ve sakinleşiyordu...

teşekkürler

slm müzikleri nereden indiriyoruz bu siteye yeni katıldım bilmiyorum

arkadaşlar ben ego ve suçluluk duyguları telkinlerinin yeni versiyonlarını yükleyemiyorum. yardım ederseniz sevinirim.

buradan indirebilirsin gunesim..
sevgiler..
actionsmile

Suçluluk ve ego güçlendirici telkinleri yenilendi..
Şu an için sadece doğa versiyonları var.Bu nedenle bu konuya ekliyorum.Daha sonra yeni düzenleme yapılacaktır..

http://www.hayatimdegisti.org/ucretsiz.rar

Eğer bilgisayarınızda winrar programı yoksa dosyaları açamayabilirsiniz bu linkten yükleyiniz.

WinRAR (Türkçe) - Programının Detaylı Tanıtımı, Kullanıcı Yorumları - innDir.com -

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri