Suçluluk Duyguları Klasik Müzik

teşekkür ederim. sanırım rar yüklemem gerekecek

ya peki bazen doga versiyonunu bazen klassik, ney versiyonunu dinlesek bir sorun olurmu acaba?

tesekkürler...

ya peki bazen doga versiyonunu bazen klassik, ney versiyonunu dinlesek bir sorun olurmu acaba?

tesekkürler...

Hiçbir sorun olmaz,çünkü bir telkinin değişik versiyonları olsa da içeriği aynıdır..
Hatta bu şekilde dinlemeniz,sürekli aynı müzikten sıkılmanızı da önler.actionsmile

evet aslinda bende öyle düsünmüstüm...

kus seslerini biraz özliyim :)

tesekkürler...

selamlar,
hayatinda hic klasik muzik dinlememis biriyimdir.ama sevdim.hicte dinlenilmeyecek bi tur degilmis.
bu telkinler vesilesiyle klasik muziklede tanismis ve sevdigim muzik turleri arasina katmis oldum :)
burada verilen emekler icin, paylasimlar icin paylasimci uyelere,sitenin degerli yoneticilerine ve tabiki telkinleri bizlere sunan Atakan Beye cok tesekkurler.
bu arada bugun sigarasiz ilk gunum...sigara birakma telkinlerini iki gundur dinliyorum.
krizlere giriyorum ama dayaniyorum :)
icmiyecegim.. icmiyorum.. icmem...

ilerleyen zamanlarda hissettigim olumlu veya olumsuz degisiklikleri bende paylasmak isterim..
simdilik sadece sigarasizliga dayanabildigimi soyleyebilirim...blissy

merhaba sitenizi yeni tanıdım.anksiyete bozukluğum vardı 2 sene ilaç kullandım ve doktor kontrolünde bıraktım.ancak içimde yaşadığım savaşlar var.sitenizi yeni tanıdım.suçluluk klasik ve ego su sesi le başlıyım diyorum siz ne dersiniz? ne kadar süre ile dnlemeliyim daha sonra ne önerirsiniz? teşekkürler

merhaba sitenizi yeni tanıdım.anksiyete bozukluğum vardı 2 sene ilaç kullandım ve doktor kontrolünde bıraktım.ancak içimde yaşadığım savaşlar var.sitenizi yeni tanıdım.suçluluk klasik ve ego su sesi le başlıyım diyorum siz ne dersiniz? ne kadar süre ile dnlemeliyim daha sonra ne önerirsiniz? teşekkürler

Merhabalar;

Hoşgeldiniz yanımıza..Güzel bir başlangıç yapmışsınız.
Yaklaşık 70-80 saatlik dinleme sürecinden sonra diğer telkinleri ekleyebilirsiniz..Ayrıca zinde uyanma ve ertelememe telkinlerini de hemen dinlemeye başlayabilirsiniz.Sürekli olmanız çok önemli...

rehberlik bölümünden başlayarak forumu iyice incelemenizi öneririm..

Sevgiler..actionsmile

ilginizden dolayı teşekkür ederim.çalışmalarınız içinde...

suçluluk duyguları klasik müzik versiyonu alternatif linki ilk sayfaya eklenmiştir actionsmile

sanemcem saol bitanem... :) actionsmile

O0selam ben aranıza yenı katıldım dun katılıp uye olmama ragmen dınledıgım telkınler sanırım ıse yarıyacak umutluyum ve cok heyecanlıyım bu sıteyı tesadufen buldum kendımde buldugum eksıklıklerı burda yardımınızla asacagımı dusunuyorum belkıde gercekten hayatım deyısecek sımdıden tesekkurler boyle bır sıte gelıstırdıgın ıcın

Bu parça çok hoşuma gitti telkinsiz orjinal halinide yollayabilir misiniz ?

telkinlerde ne yazdığını okumak istiyorum, bulamadım, yardımcı olurmusunuz

ben suçluluk duygusu linklerinin hiçbirini indiremedim bilgisayara yardımcı olur
musunuz

telkinlerde ne yazdığını okumak istiyorum, bulamadım, yardımcı olurmusunuz

Her telkinle ilgili sabit konu başlıkları arasında görebilirsiniz..actionsmile

ben suçluluk duygusu linklerinin hiçbirini indiremedim bilgisayara yardımcı olur
musunuz

Rapidden yükleme yapabilirsiniz,şu an aktif durumda..Free yazılana tıklayarak geri sayımı beklemeniz gerekiyor..Download yazısı karşınıza çıkacaktır..actionsmile

bu klasik müziğin adı ne ? yani mesela ben bu müziği dinlemek istesem nette ne diye aratmam lazım...

bu müziğin adı neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ?????????????????????????????????????????????????????????????skan67

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri