site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Cevap: merhaba için

hayat su gibi ama
zaman hava gibi.biri akıp gidiyor derken diğeri uçup gitmiş bile....

Herkese Merhaba,
Bugün sitenizdeki 2. günüm. İlk scriptlerinizi indirdim bir kaç kez dinleme şansı bulabildim. Bende de başağrısı, kızgınlık gibi etkileri oldu ama geçeceğini umuyorum. Buradaki güzel paylaşımlarınız için hepinize teşekkür ediyorum. Pisimbat Sen hiç tanınmadık bir ortamda tek tanıdık dost yüzmüşsün de mutlaka merhaba demeliymişim hissini verdin. :)

vien1 hoşgeldin nitol

herkeze merhaba.

iyiki burdayım, iyiki tesadüf burayı buldum,teşekkürler güzel siteniz için:)

selam pisicik hoş buldum ben kedileri çok severim 2 tane kedim var ellerinden öpery789ve burda oldugum için çok mutluyumsevinclisevincliblissyguitaractionsmile 956k 956k

Herkese Merhaba,
Bugün sitenizdeki 2. günüm. İlk scriptlerinizi indirdim bir kaç kez dinleme şansı bulabildim. Bende de başağrısı, kızgınlık gibi etkileri oldu ama geçeceğini umuyorum. Buradaki güzel paylaşımlarınız için hepinize teşekkür ediyorum. Pisimbat Sen hiç tanınmadık bir ortamda tek tanıdık dost yüzmüşsün de mutlaka merhaba demeliymişim hissini verdin. :)

biz cat56ler laf 12389 mızda böyleyizdir etkileriz umulmadık zamanda insanları saol güzel görişlerin için beni merak edersen ana sayfada yaratıcı yazarlar ve edebiyet kısmında pisimbat mırıltıları başlığı altında karalamalarım vardır sevgiler hoş geldin

Merhaba :)Yeni üye oldum ve denilenleri yapıyorum şu an:)
hoş geldiniz sevincligüzel başlangıçlar senle olsun
iyiki burdayım, iyiki tesadüf burayı buldum,teşekkürler güzel siteniz için:)

hoş geldin bende hamili kart ytakınımdır ile kayıt olmuştum yani bir arkadaşım vesile olmuştu

selam pisicik hoş buldum ben kedileri çok severim 2 tane kedim var ellerinden öpery789ve burda oldugum için çok mutluyumsevinclisevincliblissyguitaractionsmile 956k 956k[/quote

hoşgeldin bellii kan çekti valla cat56 gibi kıpır kıpır bir arkadaşsıonız

Merhaba, sitenize tesadüfen uğradım, 2 haftadır acemice kendi kendime hipnozla uğraşıyordum. sitenize girince tam bana göre dedim ve üye olmaya karar verdim.

Hoşbuldum actionsmile

merhabalar sitenizi yeni keşfettimm ne kadar geç kalmışım süpersiniz.

Merhaba, sitenize tesadüfen uğradım, 2 haftadır acemice kendi kendime hipnozla uğraşıyordum. sitenize girince tam bana göre dedim ve üye olmaya karar verdim.

Hoşbuldum actionsmile
sevincli hoş geldiniz herkesle bir yerde kesişiyor yolumuz demmekii 956k

merhabalar sitenizi yeni keşfettimm ne kadar geç kalmışım süpersiniz.

sevinclihoş geldiniz hiçbirşey için geç yada erken değildir kanımca

selam sitenize bugün katıldım.Çok ilgimi çeken konular var bu konuda sürekli okuyorumve sizlerle paylaşmak istiyorum.Daha doğrusu buna yürekten inanıyorum.Şu anda bu siteyi bulup üye olmam bile bir başlangıç ,değilmi.Şimdilik hoşçakalın.

merhaba pisicik , kedi seven biri olarak ilk bi pisicikle karşılaşma çok hoş

herkese selam
ben bugun tekrar uye olmak zorunda kaldım neden ki. üyeliğim silinmiş mi yoksa yedeklemedemi bir problem var yine arkadaşlar.

Herkese merhaba.siteyi tesadüfen keşfettim.iyikide bulmuşum.değişmek isteyen,kişisel gelişim sürecine giren herkese tavsiye edeceğim.bu arada kişisel gelişim kitapları okuyorum ve hergün olumlamalar yapıyorum.buradan indirdiğim telkin cd leri dinliyorum.allahın izniyle bütün olumlu enerjimi hayallerimi ve isteklerimi gerçekleştirmek için seçiyorum.
aynı noktaya bakan kişilerle birlikte olmak beni mutlu etti.artık her gün burdayım.hepinizi çok seviyorum.

canel ne tesadüf ben de yeniden üyelik almak zorunda kaldım.şifremi girerken bi sorun çıktı kabul etmedi.pamukkale20 daha önceki nicimdi.

çok hoşbulduk=) siteniz gerçekten çok güzel hep böyle devam etmesi dileğiyle..

sitenize yeni üye oldum..ama neşeli halniz gözümden kaçmadı...bolşans minik kedi:)

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri