Merhabalar,
10 gündür sizleri inceliyorum, sitenizi çok beğendim ve herkesi çok sevdim.
Cesaretimi topladığım ve kendime geldiğim ilk fırsatta kendimi sizlere tanıtacağım.
Şimdilik sağlıcakla kalınız.
hoş geldin sevincli asteriks ben oburix cat56 pisimbat
t678Herkese hayırlı günler,
Sitenizle bugün karşılaştım.Yavaş yavaş incelemekteyim.Baktıkça beğenim giderek artıyor.İlgilileri tebrik ederim.Allah gayretinizi artırsın.Türkiyenin ve Türk insanının bu gibi sitelere çok ihtiyacı var.İnsanların çoğu chat ve diğer gereksiz sitelerde vakit öldürmekte.Giden zaman geri dönmüyor.Kaybıda yanında eşantiyon.Bu tür sitelere girerek şahsiyetimizi geliştirmek büyük bir kazanç.Hem kendimize hem de gelecek nesillere.
Çok mutluyum.Teşekkürler...actionsmile
ya pisicim sen hakkatten çok komik kedisin yaa...y789çok güldüm akşam akşam...arkadaşlar hepiniz..hoşgeldiniz yanımıza güzel paylaşımlar dilerim... actionsmile
![]()
sen var ya harikasın pisicik,eski üyeler de arada yazar değil mi?girlhaha![]()
:zpzp:çok iyiyim şükürler olsun,gece gece güldürdün beni Allah'ta seni güldürsünkhkh56
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.