site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz

Merhabalar,
10 gündür sizleri inceliyorum, sitenizi çok beğendim ve herkesi çok sevdim.
Cesaretimi topladığım ve kendime geldiğim ilk fırsatta kendimi sizlere tanıtacağım.
Şimdilik sağlıcakla kalınız.

Merhabalar,
10 gündür sizleri inceliyorum, sitenizi çok beğendim ve herkesi çok sevdim.
Cesaretimi topladığım ve kendime geldiğim ilk fırsatta kendimi sizlere tanıtacağım.
Şimdilik sağlıcakla kalınız.

hoş geldin sevincli asteriks ben oburix cat56 pisimbat başlangıç olarak bana yazmış olman sana cesaretini katlar sabırsızlıkla paylaşımlarınızı bekliyoruz

Cevap: Memnun oldum

t678Herkese hayırlı günler,
Sitenizle bugün karşılaştım.Yavaş yavaş incelemekteyim.Baktıkça beğenim giderek artıyor.İlgilileri tebrik ederim.Allah gayretinizi artırsın.Türkiyenin ve Türk insanının bu gibi sitelere çok ihtiyacı var.İnsanların çoğu chat ve diğer gereksiz sitelerde vakit öldürmekte.Giden zaman geri dönmüyor.Kaybıda yanında eşantiyon.Bu tür sitelere girerek şahsiyetimizi geliştirmek büyük bir kazanç.Hem kendimize hem de gelecek nesillere.
Çok mutluyum.Teşekkürler...actionsmile

hoş geldin sevincli asteriks ben oburix cat56 pisimbat

ya pisicim sen hakkatten çok komik kedisin yaa...y789çok güldüm akşam akşam...arkadaşlar hepiniz..hoşgeldiniz yanımıza güzel paylaşımlar dilerim... actionsmile

dwelcome2rs9.gif

t678Herkese hayırlı günler,
Sitenizle bugün karşılaştım.Yavaş yavaş incelemekteyim.Baktıkça beğenim giderek artıyor.İlgilileri tebrik ederim.Allah gayretinizi artırsın.Türkiyenin ve Türk insanının bu gibi sitelere çok ihtiyacı var.İnsanların çoğu chat ve diğer gereksiz sitelerde vakit öldürmekte.Giden zaman geri dönmüyor.Kaybıda yanında eşantiyon.Bu tür sitelere girerek şahsiyetimizi geliştirmek büyük bir kazanç.Hem kendimize hem de gelecek nesillere.
Çok mutluyum.Teşekkürler...actionsmile

atakan bey diğer tüm yönetim kadromuz ben hariç ve tüm üyelerimizle büyümeye devam ediyoruz ne mutluki bize insanlar bir fayda görüyorlar

ya pisicim sen hakkatten çok komik kedisin yaa...y789çok güldüm akşam akşam...arkadaşlar hepiniz..hoşgeldiniz yanımıza güzel paylaşımlar dilerim... actionsmile

dwelcome2rs9.gif

eh espri kabiliyetim gelişmiş aslında spontene bende bu kabiliyet (nasıl şımarık ve arsızım ehehe)

036.gif
sen var ya harikasın pisicik,eski üyeler de arada yazar değil mi?girlhaha

aaa ne demek yahu başımın üstünde yeriniz var yeni eski giden gelen yolu düşen çarşıdan geçen bana uğrasın pisimbat SBM(sevenler buluşma noktası) burası keyfiler nasıldır umarım iyidir sudem sevincli

tünaydın herkese zıhımı giydim savşa hazırım ehh ne gelirse gelsin artık sevincli

valyekedi.jpg

Hoşbulduk pisimbat seninle tanıştığıma memnun oldumk8908sevinclimp3'leri bir türlü indiremedik.

O0 merhabalar ben sizin eski üyenizim

fakat nickimi unuttumt678t678 tekrardan siteye girmek için bat678şka nick kullandımm.rithmonans cd'leri çok iyi .memnunum.blissyblissyblissyblissyblissy

merhaba pisimbat,bende hoşbuldum sitenize:D çok güzel bir site okudukça hem istediğim enerjiyi alabiliyorum hem de bilgileniyorum,bu güzel paylaşımlar içinde herkese teşekkür ediyorum=)

hepinize selamun aleyküm. vizyon ve hedef eksikliği en büyük suçumuz tembellik de bilgisizlikte bundan kaynaklıyor kişisel gelişim ve motivasyonla devamlı olarak umudumuzu diri tutmalıyız.herkes en yakınından başlayarak çevresindeki insanları geliştirmeli umut aşılamalı.budemek istediğimi anlamak isteyen de beyaz zambaklar ülkesinde adlı kitabı okumalı.

insanların en hayırlısı insanlığa en faydalısıdır diyerek tekrardan selamun aleykü m

bnde h. buLdm . D
çok hoşuma gidio herkz pozitf

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri