site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz

merhabalar bende buradayım siteniz çok güzel ve özel şimdi değişime hazırım kolay gelsin

merhabalar herkese....
Bu sabah gözümü açtığımda nasıl oldu bilemiyorum bu siteyi keşfettim.içime bi huzur doldu dıyebılırım.zor zamanlar geçiriyorum.Ama hepsini aşıcam sanırım isteklerimizi çok takıntı haline gtirmeden akışına bırakmalıyız.ve ben bu akış süresi içinde kendi kendimin farkına varmak ,bir uyanış içerisine girmek istiyorum...
doğru bir başlangıçtayım ,mutluyum.

mraba..ben 27 yaşında erken menpoza girdim ne yapılabilir ...bu şekilde iyileşen var mı..bir sorayım dedim

merhaba,
yeni üye ben:)

"oooo olağanüstü bişey buuuu" filan demedim, hiç şaşırmadım... çünkü bilinci ve bilinç altını disiplin altına almak ve telkin herşeyin özü; son derece doğal, doğru ve güzel yöntemler bunlar. Biraz geç keşfedildi o kadar. Epey emek var sitede, ellerinize yüreğinize sağlık.
Müzikleri indirmek zorluyor sadece, ama azimliyim, belki bir hayırsever de müzik dosyalarını yollar ya da elimin altına itiverir belki? Arayıp buluyorum ama html çıkıyor:P
sevgi ve şükranla
Gülay

tüm arkadaşlar hoş ve sefa geldiler aslında herkese tek tek yanıt veririm ama şu an ankarada kontrollerim için bulunmaktayım ehh mübarek ramazanda toplu iftar oluyorsa bende toplu cevap yazıyorum umarım hoş kasrşılarsınız dusun2
cat56 dönüşte görüşmek üzere mmauwwcat56

Ben de aranızdayım...

hosgeldin mutlu paylasimlar

merhaba pisicik , kedi seven biri olarak ilk bi pisicikle karşılaşma çok hoş

herkese selam
ben bugun tekrar uye olmak zorunda kaldım neden ki. üyeliğim silinmiş mi yoksa yedeklemedemi bir problem var yine arkadaşlar.

Herkese merhaba.siteyi tesadüfen keşfettim.iyikide bulmuşum.değişmek isteyen,kişisel gelişim sürecine giren herkese tavsiye edeceğim.bu arada kişisel gelişim kitapları okuyorum ve hergün olumlamalar yapıyorum.buradan indirdiğim telkin cd leri dinliyorum.allahın izniyle bütün olumlu enerjimi hayallerimi ve isteklerimi gerçekleştirmek için seçiyorum.
aynı noktaya bakan kişilerle birlikte olmak beni mutlu etti.artık her gün burdayım.hepinizi çok seviyorum.

canel ne tesadüf ben de yeniden üyelik almak zorunda kaldım.şifremi girerken bi sorun çıktı kabul etmedi.pamukkale20 daha önceki nicimdi.

çok hoşbulduk=) siteniz gerçekten çok güzel hep böyle devam etmesi dileğiyle..

sitenize yeni üye oldum..ama neşeli halniz gözümden kaçmadı...bolşans minik kedi:)

merhabalar herkese....
Bu sabah gözümü açtığımda nasıl oldu bilemiyorum bu siteyi keşfettim.içime bi huzur doldu dıyebılırım.zor zamanlar geçiriyorum.Ama hepsini aşıcam sanırım isteklerimizi çok takıntı haline gtirmeden akışına bırakmalıyız.ve ben bu akış süresi içinde kendi kendimin farkına varmak ,bir uyanış içerisine girmek istiyorum...
doğru bir başlangıçtayım ,mutluyum.

merhaba herkese...sevgiyle kalınnn

hepiniz hoşgeldinizactionsmile

Herkese MERHABA....:) :) :)

selam arkadaşlar

Merhaba :))) Gülen yüzünüz hiç solmasın :))

mraba..ben 27 yaşında erken menpoza girdim ne yapılabilir ...bu şekilde iyileşen var mı..bir sorayım dedim

merhaba,
yeni üye ben:)

"oooo olağanüstü bişey buuuu" filan demedim, hiç şaşırmadım... çünkü bilinci ve bilinç altını disiplin altına almak ve telkin herşeyin özü; son derece doğal, doğru ve güzel yöntemler bunlar. Biraz geç keşfedildi o kadar. Epey emek var sitede, ellerinize yüreğinize sağlık.
Müzikleri indirmek zorluyor sadece, ama azimliyim, belki bir hayırsever de müzik dosyalarını yollar ya da elimin altına itiverir belki? Arayıp buluyorum ama html çıkıyor:P
sevgi ve şükranla
Gülay

merhabalarrr..site şöyle bi gezinirken buldumm5 dk. olmadan da üye oldumm bakalım işallah denildigi işe yarar...etkilerini merakla bekliyorumm gelcektir işallahh..:)

merhaba Sitemizin kedisi sanada selamlar

hoş bulduk diyerek devamını dileyelim.görüşmek üzere.sağlıklı yarınlara

herkese merhaba umarım ben de yararlanırım çalışmalarınızdan şimmdiden teşekkürler

pisimbat ilginçç :) ama güzell sevdimm bu ismii ve galiba burayıda ;)

hoşgeldiniz hepiniz arkadaşlar :))

hoşbuldukkk wampirella.. :)

haş bulduk pisi bu siteyi böle senmi karıştırdın

merhabalarrr..site şöyle bi gezinirken buldumm5 dk. olmadan da üye oldumm bakalım işallah denildigi işe yarar...etkilerini merakla bekliyorumm gelcektir işallahh..:)

hoş geldiniz sevincli
merhaba Sitemizin kedisi sanada selamlar

site cat56 den de sana selam ola

hoş bulduk diyerek devamını dileyelim.görüşmek üzere.sağlıklı yarınlara

sevincliben buralardayım görüşürüz

herkese merhaba umarım ben de yararlanırım çalışmalarınızdan şimmdiden teşekkürler

krzm67teşekkürleri ben kabul ediyorum atakan yerine
pisimbat ilginçç :) ama güzell sevdimm bu ismii ve galiba burayıda ;)

nikimin açılımı şudur :pisi pisipisinin pisisi simbat kedimin adı birleşimi oldumu PİSİMBAT bende seni sevdim

haş bulduk pisi bu siteyi böle senmi karıştırdın

tüh yakalandım yahu tabiki ben karıştırdım bilirsiniz cat56ler meraklıdır her tarafı talan ediyorum ben itina ile hoş geldiniz cilgin897

kediler..şu kediler çok tuhaf bize bugünlerde bir ev kedisi geldi normalde ben eve hep kedi getirmişimdir annemgil izin vermemiştir bu kedi hemen kabul ettirdi kendini snir oldumm benim kediciklerimin neyi vardı..hih33ooo67bide gelip kucagımda uyması yok mu insan kızamıyo da...cat3500ama bu kedi de şeytan tüyü var kesinnn insana nasıl yaklaşacagını çok iyi biliyor..blissy:zpzp:

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri