Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Ben de aranızdayım...
hosgeldin mutlu paylasimlar
merhaba pisicik , kedi seven biri olarak ilk bi pisicikle karşılaşma çok hoş
herkese selam
ben bugun tekrar uye olmak zorunda kaldım neden ki. üyeliğim silinmiş mi yoksa yedeklemedemi bir problem var yine arkadaşlar.
Herkese merhaba.siteyi tesadüfen keşfettim.iyikide bulmuşum.değişmek isteyen,kişisel gelişim sürecine giren herkese tavsiye edeceğim.bu arada kişisel gelişim kitapları okuyorum ve hergün olumlamalar yapıyorum.buradan indirdiğim telkin cd leri dinliyorum.allahın izniyle bütün olumlu enerjimi hayallerimi ve isteklerimi gerçekleştirmek için seçiyorum.
aynı noktaya bakan kişilerle birlikte olmak beni mutlu etti.artık her gün burdayım.hepinizi çok seviyorum.
canel ne tesadüf ben de yeniden üyelik almak zorunda kaldım.şifremi girerken bi sorun çıktı kabul etmedi.pamukkale20 daha önceki nicimdi.
çok hoşbulduk=) siteniz gerçekten çok güzel hep böyle devam etmesi dileğiyle..
sitenize yeni üye oldum..ama neşeli halniz gözümden kaçmadı...bolşans minik kedi![]()
merhabalar herkese....
Bu sabah gözümü açtığımda nasıl oldu bilemiyorum bu siteyi keşfettim.içime bi huzur doldu dıyebılırım.zor zamanlar geçiriyorum.Ama hepsini aşıcam sanırım isteklerimizi çok takıntı haline gtirmeden akışına bırakmalıyız.ve ben bu akış süresi içinde kendi kendimin farkına varmak ,bir uyanış içerisine girmek istiyorum...
doğru bir başlangıçtayım ,mutluyum.
merhaba herkese...sevgiyle kalınnn
hepiniz hoşgeldinizactionsmile
Herkese MERHABA....![]()
![]()
![]()
selam arkadaşlar
Merhaba)) Gülen yüzünüz hiç solmasın
)
mraba..ben 27 yaşında erken menpoza girdim ne yapılabilir ...bu şekilde iyileşen var mı..bir sorayım dedim
merhaba,
yeni üye ben
"oooo olağanüstü bişey buuuu" filan demedim, hiç şaşırmadım... çünkü bilinci ve bilinç altını disiplin altına almak ve telkin herşeyin özü; son derece doğal, doğru ve güzel yöntemler bunlar. Biraz geç keşfedildi o kadar. Epey emek var sitede, ellerinize yüreğinize sağlık.
Müzikleri indirmek zorluyor sadece, ama azimliyim, belki bir hayırsever de müzik dosyalarını yollar ya da elimin altına itiverir belki? Arayıp buluyorum ama html çıkıyor
sevgi ve şükranla
Gülay
merhabalarrr..site şöyle bi gezinirken buldumm5 dk. olmadan da üye oldumm bakalım işallah denildigi işe yarar...etkilerini merakla bekliyorumm gelcektir işallahh..![]()
merhaba Sitemizin kedisi sanada selamlar
hoş bulduk diyerek devamını dileyelim.görüşmek üzere.sağlıklı yarınlara
herkese merhaba umarım ben de yararlanırım çalışmalarınızdan şimmdiden teşekkürler
pisimbat ilginççama güzell sevdimm bu ismii ve galiba burayıda
![]()
haş bulduk pisi bu siteyi böle senmi karıştırdın
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.