merhaba pisimbat....seni tanıdığıma sevindim....
Herkese Merhaba,
Bugün sitenizdeki 2. günüm. İlk scriptlerinizi indirdim bir kaç kez dinleme şansı bulabildim. Bende de başağrısı, kızgınlık gibi etkileri oldu ama geçeceğini umuyorum. Buradaki güzel paylaşımlarınız için hepinize teşekkür ediyorum. Pisimbat Sen hiç tanınmadık bir ortamda tek tanıdık dost yüzmüşsün de mutlaka merhaba demeliymişim hissini verdin.![]()
hoş geldiniz sevincligüzel başlangıçlar senle olsunMerhabaYeni üye oldum ve denilenleri yapıyorum şu an
![]()
iyiki burdayım, iyiki tesadüf burayı buldum,teşekkürler güzel siteniz için![]()
selam pisicik hoş buldum ben kedileri çok severim 2 tane kedim var ellerinden öpery789ve burda oldugum için çok mutluyumsevinclisevincliblissyguitaractionsmile 956k 956k[/quote
hoşgeldin bellii kan çekti valla cat56 gibi kıpır kıpır bir arkadaşsıonız
sevincli hoş geldiniz herkesle bir yerde kesişiyor yolumuz demmekii 956kMerhaba, sitenize tesadüfen uğradım, 2 haftadır acemice kendi kendime hipnozla uğraşıyordum. sitenize girince tam bana göre dedim ve üye olmaya karar verdim.
Hoşbuldum actionsmile
merhabalar sitenizi yeni keşfettimm ne kadar geç kalmışım süpersiniz.
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.