e gül bari o zamaqn o kadar vaktim yok 85 sayfa okuyacak kadar.senin gb boş boş gezmiyoz.anca anlamışsındır zaten sende 85 sayfa okuyunca. 8977masterphidias ' Alıntı:cananderen ' Alıntı:iki nokta nasıl yapılıyo.biri bana kitap felan tavsiye edebilir mi aceba hismiley
Hiç güleceğim yoktu valla...gerideki 85 sayfada acaba ne anlatılıyor diye bir soru aklına gelmedi mi senin?
arguz58 ' Alıntı:sayın storm arakdaşım bir mesajında şöyle dedi yada başka bir arkadaş 2 YIL ÖNCE AYAGIM AGRIMIYORDU SONRA AYAGIMIN 2 YIL ÖNCE AGRIMADIGINI İMGELEDİM VE AGRI GEÇTİ şimdi burada bir soru aklıma takıldı. ben 5-6 yaşlarımda ayaklarımı yere sıfır açabiliyordum ama şimdi 37 yaşımdayım kickboks yapıyorum ve açamıyorumyere sıfır olarak bende şimdi 6 yaşımdaki halimi imgeleyip açabilirmiyim... teknik bundada işe yararmı malum o zaman ki kaslar ile bu yaşta kaslar esneklik açısından çok farklı
mysoul anlattıkların muhteşem, sen çözmüşsün kanımca sırrı inş. umarım hepimiz farkına varırız.mysoul ' Alıntı:...........o zaman bir yüksek benlik olayı yaptığımı şimdi daha iyi anlıyorum. Şunu yapmıştım.
İşe gidip gelirken yolumun üzerinde küçük bitkiler vardı. Bu bitkilerden bazen küçük tohumları olurdu. Şöyle düşündüm ve kendimi buna inandırdım. Buna inanmam çok daha kolaydı çünkü bu bitkileri sürersem eğer sürdüğüm süre içinde iyileşecekti ve iyileştikten sonrada tekrar etmeyecekti.
Bilinçaltım aktif bir izleyiciydi, bir yandan bitkinin suyunu sürerken bir yandanda hipnoz yapıyordum. "Bunu sürdüm ve suyu geçti ve bu bir ilaç ve bu beni iyileştiriyor" içimden bunlar geçiyordu. Bunu sadece 3 gün uyguladım ve 1 hafta sonra o siğilden parmağımda eser kalmamıştı. Siğil sorunu olan başka bir arkadaşımda aynı bitkiyi kullanmak istediğimde iyileştirmediğinde anladım bu da benim bilinçaltımdı ve ben kuantum alanına giriyordum.
Şimdi bu kitabı okudukça bu olup bitenlere yorum getirebiliyorum. okudukça bir çok taş yerine oturuyor.
maxim ' Alıntı:benim kişisel gelişim yolculuğuna çıkmama vesile olan bir gazetedeki röportajdı,röportajı yapılan kişi bir enerji uzmanı
araştırmaya başladım ve bir çok bilgi edindim kendisi hakkında,ve saygı ile karışık bir sevgi oluştu kendisine karşı,seanslarına katıla bilmek için randuvu bile aldım fakat gidemedim,ama mutlaka gideceğim
adı:GÜNEŞ TAN AKDOĞAN
http://www.gunestan.com/
sevgiyle kalın
SereniTy.. ' Alıntı:Bu Aralar Fiziksel Değişimlerin Mümkün OLup Olamayacağını Düşünüyorum İki Noktayla.. Sizce Yapabilme OLasılığımız Ne Kadar ?
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.