matrix'e hükmedin

Uygulama telefonunuzda varsa okuyabiliyorsunuz. İndirmeye gerek yok diye düşünüyorum.

Bende öyle tercih ediyorum ancak şuan için yapılacak birşey yok.

Merhaba.Kusura bakmayın bir süre giremedim.Hemen konuyla ilgileniyorum.

Matriks enerjisiyle ilgilenen arkadaşlarla paylaşmak istedim ben geçtiğimiz hafata sonu 3 günlük (cuma cumartesi pazar)eğitime katıldım.Ben -Dr. Richard Bartlett kitabını okudum ama başaramadım iki nokta zaman yolculuğu ikisinde de başarılı olamadım.Belki başka enerjilere de kanal olmadığım içindir bilemiyorum katıldığım eğitimden sonra artık yapabiliyorum. gerçekten harika bir duygu ankara da olanlar için 4 mart ücretsiz çalıştayları olacak ben tavsiye ederim

Matriks enerjisiyle ilgilenen arkadaşlarla paylaşmak istedim ben geçtiğimiz hafata sonu 3 günlük (cuma cumartesi pazar)eğitime katıldım.Ben -Dr. Richard Bartlett kitabını okudum ama başaramadım iki nokta zaman yolculuğu ikisinde de başarılı olamadım.Belki başka enerjilere de kanal olmadığım içindir bilemiyorum katıldığım eğitimden sonra artık yapabiliyorum. gerçekten harika bir duygu ankara da olanlar için 4 mart ücretsiz çalıştayları olacak ben tavsiye ederim

Ne yapabilmeyi başardınız misal? Ve eğitimde başarıya götüren fark neydi?

ben boşluğu taramayı iki nokta yapmayı zamam yolculuğunu(henüz birisi üzerinde denemedim)yapabilmeyi öğrendim yani inisiye oldumben hiçbir enerji kanalını kullanmıyorum yani hiç gimedim ama şimdi çevremdeki bütün isteyen arkadaşlarıma matriks enerjisine kanal oluyorum çokta mutlu oluyorumparmaklarımda o enerjiyi hissetmek güzel
Ama ücresiz olana katılıp size uygun mu ister misiniz diye karar vermenizde etkili olur kanısındayım

ben boşluğu taramayı iki nokta yapmayı zamam yolculuğunu(henüz birisi üzerinde denemedim)yapabilmeyi öğrendim yani inisiye oldumben hiçbir enerji kanalını kullanmıyorum yani hiç gimedim ama şimdi çevremdeki bütün isteyen arkadaşlarıma matriks enerjisine kanal oluyorum çokta mutlu oluyorumparmaklarımda o enerjiyi hissetmek güzel
Ama ücresiz olana katılıp size uygun mu ister misiniz diye karar vermenizde etkili olur kanısındayım

bu kısım için bir örnek verebilecekmisiniz?

bu kısım için bir örnek verebilecekmisiniz?

arkadaşlarımdan birinin başı ağrıyordu diğerininde kolu vücutlarını dengeleyip uyumladım(çapraz uygulama) sonra iki nokta yaptım başarılı oldu.uzaktan bir yakınıma matriks şifa enerjini gönderdim(2 gün önce ) çocuğu olmuyordu sonucunu heycanla bekliyorum sonuç alırsam onuda paylaşırım
elimle boşluk sandığımız alanı tarayabiliyorum elimde bazı yerde hafif rüzgar bazı yerde parmağıma hafif vurma bazı yerde çıkını hissedebiliyorum
bu gün gitmem gereken işimle ilgili kurumun hazırladığı bir eğitim vardı bulunduğu bölge park sorunu olan bir yerdi (genelde dolmuşla giderim o yüzden) oğlumu bıraktıktan sonra arabayla gidecektim oğlum iki nokta yaptığını söyledi(bu arada 11 yaşındaki oğlum da inisiye olmuştu)sanki benim için ayrılmış park yeri vardı
ne kadar anlatabildim bilmiyorum ama çok yeni öğrendim deneyimlediğim olay çok az

deneyim ve uygulamalarınızı paylaşırsanız, ilgisi olan arkadaşlarımıza örnek olursunuz.
ayrıca, inisiye olmaktan ziyade "farkında"sınız diye düşünüyorum.

deneyim ve uygulamalarınızı paylaşırsanız, ilgisi olan arkadaşlarımıza örnek olursunuz.
ayrıca, inisiye olmaktan ziyade "farkında"sınız diye düşünüyorum.

bu konularda çok yeniyim farkında olarak yaşamak daha güzel bir tabir gerçekten.
Evet farkındayım :)

İki Noktacılarrr huhhuuu nerelere kayboldunuz ? 956k Kuantum enerji alanında mı kayboldunuz. dl67
Zaman yolculuğuna mı çıktınız ? bisiklet Neredesiniz yahu

yu89

Fırsat buldukça siteye giriyorum.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri