matrix'e hükmedin

Ynt: matrix'e hükmedin

orgeneral sen bu işi kapmışsın. art56art56darısı daha büyük deneyimlere diyelim.

Merhaba, deneyimlerini çok ilginç buldum.. 2 nokta nedir ? bunu ilk defa bu sitede duydum ...site içinde bununla ilgili yazı var mı acaba...

Bu iki nokta kuralını bende öğrenmek istiyorum arkadaşlar gerçekten ihtiyacımız var böyle güzel becerilere lütfennnn clapping

Arkadaşlar öğrenmek istiyorsanız bir an önce bu konuyu okumaya başlamanızı tavsiye ederim.

ayrıca konuda geçen kitabı da okumalısınız.ben 3 okuyuşta anladım tam olarak neler olduğunu.
birşey daha 2 nokta yerine kuantum alan geçmek için 1 nokta yapmak da mümkün olabilir aykın samanda onu yapıcam .

ben önce kitabı sonrada forumu baştan sona kadar okudum ama sanırım bağlantıyı kuramıyorum.çünkü hiç bi yaptığım olmadı.bi olmasını istediğim olaylar arasında bağlantıyı düşünüyorum bi elimdeki kuantum alanı hissetmeye çalışıyorum arada da niyetimi tekrar ediyorum sonrada kafam karışıyo hemen sıkılyorum ve tabi kısa sürüyo. siirokul

neye ağırlık vermem gerektiğini bilemiyorum.yaptığımın bi tanesi olsun artııık bisiklet

en çok ihtiyacımız olan şey çalışmaktır...
M.kemal.ATATÜRK

8wV48892.jpg

dünya nüfusunun %20 si sıkıntı içinde
matrixe hükmedin kitabından sonuç alan arkadaşlar...
dr.bartlett in....uygulamalarını gerçekleştirip bunu yaymak adına elimizden geleni yapmalıyız
daha çok kitleye bu uygulamayı bu öğretiyi yaymalıyız....
insanların dr.bartlett'lere..storm'lara serenity'lere hayalaz'lara ihtiyacı var....

burcu44 ' Alıntı:
<center>
hidetaggdb7.png
</center> ben önce kitabı sonrada forumu baştan sona kadar okudum ama sanırım bağlantıyı kuramıyorum.çünkü hiç bi yaptığım olmadı.bi olmasını istediğim olaylar arasında bağlantıyı düşünüyorum bi elimdeki kuantum alanı hissetmeye çalışıyorum arada da niyetimi tekrar ediyorum sonrada kafam karışıyo hemen sıkılyorum ve tabi kısa sürüyo. siirokul

neye ağırlık vermem gerektiğini bilemiyorum.yaptığımın bi tanesi olsun artııık bisiklet

enerjinizi serbest bırakın... ve uygulama sonrasında niyetinizi unutun... sonucu düşünmeyin...

niyet derken kastetiğiniz.....
tedaviyi yapmaya niyet ediyorummu ???
iki nokta yapmaya niyet ediyorummu ?????

maxim ' Alıntı:
niyet derken kastetiğiniz.....
tedaviyi yapmaya niyet ediyorummu ???
iki nokta yapmaya niyet ediyorummu ?????

"olsaydı nasıl olurdu?" yandaki cümlenin başına sizin için önem teşkil eden duruma ait birkaç kelime eklemeniz, niyet etmeniz demektir.

sağlıckla ve ışıkla... sapkal89

eeeee arkadaşlar devamı nerde bu matrixin lütfen yaa deneyimlerinizi paylaşmaya devam edin. benim gibi bu bölümü yeni keşfetmiş ve henüz kitap alamamış olanlarda var. lütfen ben iş için yapmak istiyorum ama henüz bişey yapamadım. denemelere başladım verdiğiniz bilgiler ışığında ama istediğim iş için nasıl yapacam hala çözemedim dusun.( yani atamam olsun istiyorum da ondan acele ediyorum.) hoşcakalın..

Kitabın henüz başını okudum 40-50 sayfa, forumu epey okudum.. Mevcut edindiğim izlenimlerim vardı sabırsızlanıyordum.. Dün sabah deli şekilde başım ağrımaya başlamıştıki başıma uyguladım iki noktayı.. sonra bıraktım ve yola çıktım.. gideceğim yere vardığımda fark ettimki yol boyu hiç ağrımadı başım.. Akşama kadar da hiç ağırmadı.. tesadüfmüydü işe mi yaradı bilemem ama ilaçsız geçmeyen başımın ağrısı bıçak gibi kesildi.. 956k

Storm ' Alıntı:
Selam,

Özelden sorulan bir soru nedeniyle faydalı olacağını düşündüğüm için buraya da yazmak istedim. Soyut olay ve durumlar için 2 noktanın nasıl kullanılacağı sorulmuştu. Örneğin; işe girmek gibi.

Bu örnekte; İş teklifi almayı sağlamak için, ilk noktayı kendi üzerinizde seçerken, 2. noktayı işe girmek istediğiniz yer üzerinde seçersiniz (bu yeri hayali olarak 3 boyutlu imajine edin - hologram gibi ve o hayal ettiğiniz görüntü üzerinde noktayı belirleyin, yani 2. nokta karşınızda havada olacak, çünkü hayalinizi karşınızda, boşlukta kuruyorsunuz) 2 nokta arasındaki bağı kurduktan sonra, kitapta anlatıldığı gibi bilgiyi kuantum alanda değiştirin ve aynı zamanda arketipleri de kullanın.

Merhaba herkese,
bu kitabı forumdan bir arkadaş önermeden önce hiç duymamıştım utananadam
burda okuduklarımı duyunca çok şasırdım ve özellikle üstteki iş teklifi alma konusu art56art56

bende bu bölümü yeni keşfetmiş vede henüz kitap almamış biriyim.
yazdığınız deneyimler çok etkileyici, emeği geçen herkese kucak dolusu sevgiler kiss3

deneyimlerinizin devamını bekliyoruz...

Bugün ablamda denedim, kendisi ağır migren atakları geçirir ve bir kez başladımı bir hafta sürer ağrıları, ilaç filan fayda etmez.. Bugün migren atağı gelmiş.. Eve gittiğimde yorgan döşek yatıyordu.. İki noktayı denedim ve çok kısa süre sonra ağrısı geçiverdi.. wave

Sevgili storm ;

Kitapta ik noktayı belirledikten sonra ikinci noktaı bul ve ilk nokta sabit kalcak şekilde ikinci noktayı açı yapacak şekilde ikinci noktaya hareket ettir diyor . Bunu fiilende yapacak mısın yoksa sadece zihninle mi düşüneceksin. Acil cevap verirsen sevinirim , teşekkürler ...

Evet fiilen de yapıcaksınız aynı zamanda odaklanıcaksınız ttli3

arthurz ' Alıntı:
Sevgili storm ;

Kitapta ik noktayı belirledikten sonra ikinci noktaı bul ve ilk nokta sabit kalcak şekilde ikinci noktayı açı yapacak şekilde ikinci noktaya hareket ettir diyor . Bunu fiilende yapacak mısın yoksa sadece zihninle mi düşüneceksin. Acil cevap verirsen sevinirim , teşekkürler ...

Evet fiilende yapılacak. o sırada zihninizi mümkün olduğunca boşaltın, rahat olun.

bende diyorum benim yaptıklarım neden olmuyor? 4897 ayrıca yapınca da düşündüğüm şeylerin tersi oluyor sanki..yine de tam anlamadım ama bu açı meselesini.kitabı baştan okumaya başladım. coffe2 oraları kaçırdım mı acaba? 12389

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri