matrix'e hükmedin

arkadaşlar bugün baktım düzelmemiş. acaba bakalım düzelecek mi diye merak ettiğim için mi düzelmedi. yoksa iki noktayı siz yaparken sağlam bir bağ kurmadınız mı. veya hemen düzelmeyip biraz zaman mı alacak düzelmesi için.
hepinize teşekkürler arkadaşlar.

benim bir önerim var. arkadaşlar emre için hepimiz aynı saatte enerji gönderek. herkes bildiğini o saatte yapsa daha iyi olmazmı. ben iki noktayı yapamıyorum ama comrad3 yiğenin için hooponopono yapıyorum. içini ferah tut biraz sabır arkadaşım. herşey düzelecek merak etme.

ben kitabı 1 hafta sonra okumaya başlicam.inşallah kısa sürede öğrenip uygulamayı da başarılı bir şekilde yaparım. aslında bu konunun yarısına yakınını okudum ve okumaya devam ediyorum. şu an sayfa 80 deyim. benim yapamadığım şey şu. iki nokta arası bağlantı kuramıyorum.hani mıknatıs gibi birbirini çekecek deniyor ya.birbirine karşı çok ilgisiz oluyor parmaklarım. inşallah kitabı okuduğumda bu sorundan kurtulmuş olurum.

Bu konuyu açmanız çok yararlı olmuş.Ayrıca deneyimlerini ve bilgilerini paylaşan arkadaşlara çok teşekkürler.
Yolumuz her zaman ışık dolu olsun.

malesef artık internete girme imkanım yok denecek kadar azaldı. bu konuyu çok sevmiştim ama demek ki kısmet değil. 90. sayfaya kadar okudum bu konuyu. devamını getiremeyeceğim heralde. çünkü bilgisayarım çalındı. Çalanların allah belasını versin. daha alalı 1 yıl olmamıştı.

malesef artık internete girme imkanım yok denecek kadar azaldı. bu konuyu çok sevmiştim ama demek ki kısmet değil. 90. sayfaya kadar okudum bu konuyu. devamını getiremeyeceğim heralde. çünkü bilgisayarım çalındı. Çalanların allah belasını versin. daha alalı 1 yıl olmamıştı.
vay pislikler vay 2600 yaa ne hallere düşdük yaa. ayıp günah denen bişey var. geçmiş olsun İnşallah bulunur. .

vay pislikler vay 2600 yaa ne hallere düşdük yaa. ayıp günah denen bişey var. geçmiş olsun İnşallah bulunur. .
Ne bu ya y789sakin olun biraz. bu ara da sevgili Enes'çim t yazacağına d yazıyorsun diğer yazılarında da görüyorum. şu üstte yazdığın ''düşdük'' gibi. yapma şunu takıntım var benim düzgün yazzzzzzzz y789

Ne bu ya y789sakin olun biraz. bu ara da sevgili Enes'çim t yazacağına d yazıyorsun diğer yazılarında da görüyorum. şu üstte yazdığın ''düşdük'' gibi. yapma şunu takıntım var benim düzgün yazzzzzzzz y789
Hahahaha benim de var o takıntım y789 Bu arada sahi yahu, cezalar belalar uçuşuyor havada.... Sakinnnn.... Aummmmmm.....yrl78

relax arkadaşlar relax nefes alın verin....

yaa benim babam edebiyat/türkçe öğretmeni sağolsun yazım yanlışı görmeye odaklanıyorum heryerde sayesinde kitap okurken yazım yanlışı varsa çıldırıyorum nasıll olur diye hatta ders çalışamıyorum bu yüzden neredeyse o yüzden öyle yazıyordum alışmak için, değişmek için. . yoksa güzelim Türkçemizi bende seviyor ve koruyorum. .

yaa benim babam edebiyat/türkçe öğretmeni sağolsun yazım yanlışı görmeye odaklanıyorum heryerde sayesinde kitap okurken yazım yanlışı varsa çıldırıyorum nasıll olur diye hatta ders çalışamıyorum bu yüzden neredeyse o yüzden öyle yazıyordum alışmak için, değişmek için. . yoksa güzelim Türkçemizi bende seviyor ve koruyorum. .
hmm mantıklı. :D en azından msn dili kullanmıyorsun bu da bişey blissy

bişey derken de i ile ş nin arasında r harfi olması gerekiyor. birşey olarak değil bir şey olarak yazılır ayrıca :)

O halde takıntıdan bahsetmek komik oluyor biraz :) Türkçe'yi koruyorsak sonuna kadar koruyalım ki bir şeye benzesin. Neyse konuyu dağıtmamak gerek, burası iki nokta için paylaşımda bulunanların yeri ne de olsa, konu dışına çıkmayalım.

O halde takıntıdan bahsetmek komik oluyor biraz :) Türkçe'yi koruyorsak sonuna kadar koruyalım ki bir şeye benzesin. Neyse konuyu dağıtmamak gerek, burası iki nokta için paylaşımda bulunanların yeri ne de olsa, konu dışına çıkmayalım.
Zaten bugün konu sapma günü oldu. nereye birşey yazsam konu sapıyor khkh56 bundan sonra yorum yapmıycamy789

arkadaşlar herkese merhaba.bir süredir tüm yazıları okuyorum.bir konuda yardıma ihtiyacım var ama konu beni ilgilendirdiği için kendime uygulayamıyorum.sitede yardım etmek isteyen arkadaşlar olursa çok sevinirim.Bursada bir arkadaş varsa direkt görüşmek isterim.sevgilerimle..

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri